Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια εγώ θα σας καληνυχτίσω. Πάω να διαβάσω λίγο ένα βιβλίο που πήραμε κι εμείς και μετά νάνι. Όνειρα γλυκα σε όλες.

τι βιβλιο Μαρακι?να μας ενημερωσεις αν ειναι ωραιο,ε! καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!!!!:P;):D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε κοριτσακια αγχωνομαι για το θηλασμο!!! Δηλ τι στο καλο πληρώνονται οι μαιες για να αρνουνται να βοηθήσουν???μιλημένες ειναι πια???? Ισωσ να εχει να κάνει και σε τι μαιες θα πέσουμε!!! Υποτιθεται πρεπει να ειμαστε ήρεμες για να θηλάσουμε οχι να μας αναστατώτωνουν διαφορετικά δεν θα μπορουμε. Αμααααν.

Δε νομίζω πως είναι θέμα μαιών αλλα μαιευτηρίων οι κανονισμοί.Τώρα είναι κ ανάλογα με τον αν το δεχτείς αδιαμαρτύρητα.Μπορείτε να τυπωσετε τα δικαιώματα των εγκύων απο τον Π.Ο.Υ. Κ ΝΑ ΤΟΥς ΤΟ ΔΈΙΞΕΤΕ.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ θα σας καληνυχτίσω. Πάω να διαβάσω λίγο ένα βιβλίο που πήραμε κι εμείς και μετά νάνι. Όνειρα γλυκα σε όλες.

καληνύχτα και καλή ξεκούραση....τι βιβλίο είναι αυτό;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανούλες! Άντζυ περαστικά στον Κώστα και υπομονή μέχρι αύριο! Αυτός ο Τερκενλής είναι μεγάλη αμαρτία... Πριν ανοιξει στο Χαλανδρι (δίπλα στο σπίτι μου) κάθε φορά που πηγαίναμε με τον αντρα μου Θεσσαλονικη περναμε 2-3 τσουρεκάκια με λευκή σοκολάτα απ'εξω και γεμιση καστανο... Ξελιγώθηκα και μόνο με τη σκέψη..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δε νομίζω πως είναι θέμα μαιών αλλα μαιευτηρίων οι κανονισμοί.Τώρα είναι κ ανάλογα με τον αν το δεχτείς αδιαμαρτύρητα.Μπορείτε να τυπωσετε τα δικαιώματα των εγκύων απο τον Π.Ο.Υ. Κ ΝΑ ΤΟΥς ΤΟ ΔΈΙΞΕΤΕ.

ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΕΙΠΕΣ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ!!!ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΠΟΙΟ κοριτσακι??εγω ραδιο αρβυλα βλεπω!!

η Νικολ που πηγε καλε??

γιουχού εδώ είμαι......λέω να πιώ το γαλατάκι μου......όλο τουαλέτ ρε γαμώτο....έχω βαρεθεί λέμε........τι το πίνω το νερό αφού το βγάζω...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες! Άντζυ περαστικά στον Κώστα και υπομονή μέχρι αύριο! Αυτός ο Τερκενλής είναι μεγάλη αμαρτία... Πριν ανοιξει στο Χαλανδρι (δίπλα στο σπίτι μου) κάθε φορά που πηγαίναμε με τον αντρα μου Θεσσαλονικη περναμε 2-3 τσουρεκάκια με λευκή σοκολάτα απ'εξω και γεμιση καστανο... Ξελιγώθηκα και μόνο με τη σκέψη..

ΑΧ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!:-P:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!πολυ τσισα πια...και τη νυχτα ειναι μαρτυριο ρε ........

εγώ με το βραδυνό περίπατο έχω θέμα...αν τρακάρω το Χρήστο το βράδυ να έχει σηκωθεί για την ίδια δουλειά και μιλήσω μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ:lol::lol::lol: τι ανωμαλία και αυτή......;;;;;;;;:?::?::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...