Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια γλυκα, νομιζω οτι η ιδεα της Ιωαννας για τον κληρο ειναι η καλυτερη λυση για οσους δεν τα βρισκουν με το ονομα.

Οσο για τις αιμορροϊδες δυστυχως εχω κι εγω. Εμενα μου'χαν πει με κρυο νερο στο χαρτι να τις ακουμπας, οχι τριψιμο, κ ανακουφιζεται προσωρινα ο πονος. Κι εγω σκεφτομαι τι εχουμε να τραβηξουμε στην γεννα που θελω οπωσδηποτε φυσικο. Θα επιβαρυνθουν πολυ. Ελπιζω ομως μετα την γεννα να φυγουν. Το παραξενο με μενα ειναι οτι δεν συνεβη λογω δυσκοιλιοτητας, παρολο που παιρνω 3 σιδηρους την ημερα. Μαλλον απ'το καθισιο το'παθα εγω.

Συμβαίνει κ απο πολύωρη ορθοστασία.Εγω απ αυτό πιστεύω το παθα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εφαγες μωρη Νικολ κι εσυ σημερα??εγω με ψαρι και χορτ την εβγαλα...η χειροτερη μου μερα :-(

έφαγα ότι να 'ναι.....μπριζόλα ,κουνουπίδι το μεσημέρι,2 kiss ,πατατάκια ,φρούτα , μπάμιες.....

εσύ έκανες δίαιτα σήμερα για να σε ζυγίσει ο γιατρός;;;;;:?::?::lol:

Grya.jpgGryap3.png

εμ ειδες Νικολ?ολο ετσι κανει!!!τωρα φταιω να της πω οτι το πιο ωραιο ειναι μεσα εξω σοκολατα κ ενα αλλο ωραιο ειναι απ εξω ολο καστανο λιωμενο!!!!!

πωπωπω!λυσσα μας επιασε κ εγω τρωω ελιες!

ε μα το χρειάζεται .....μας έχει ζαλίσει τόσες μέρες με τα γλυκά της και τα πατατακια και τα δρακουλίνια......:-Pτι άλλο καλό έχει ο κυριούλης Άννυ μου;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

χαχαχα!!!εχει πολλα καλα!αν μπεις μεσα θε να τα φας ολα κ μετα να φυγεις!!!!

οποια ερθει Θεσσαλονικη αν δεν επισκεφθει τον Τερκενλη δεν γευτηκε την Θεσσαλονικη!!!!

εγω εφαγα λιγο κριθαρακι το μεσημερι, οταν ηρθα εφαγα τοστ κ τωρα ψωμι με ελιες..κ τωρα θα φαω μια σοκολατα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ναι ρε συ Νικολ!!λεω δε θα φαω τιποτα σημερα μην ζυγιστω και παθω σοκ!!!αλλα τζιφος η υποθεση...και δεν εχουμε ουτε μια σοκολατα σπιτι..κι εξω βρεχει...κι εγω σκεφτομαι κατι 7 days καινουρια μπισκοτα που χουν βγει που ναι γεμιστα..καλα αν τα φατε ια με θυμηθειτε!!ΑΝΝΥ θα παω στο μαγαζι του αυτουνου του σουρλουλη πως τον λενε και θα τα φαωωωωω ΟΛΑ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.. :-) ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΛΕΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕ 18 ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΩΣ ΤΩΡΑ!!χτες που χα παει σε αυτη τη φιλη που χει το μπεμπη 3 μηνων,μου λεγε το εξης:εκεινη θηλασε 2 μηνες κ τωρα δινει ετοιμο γιατι πια κουραστηκε.και γεννησε στο Ιασω,μου πε οτι οι μαιες ηταν πολυ αποτομες,δε βοηθουσαν καθολου κι οι αλλες μανουλες στο δωματιο που ηταν μαζι της κλαιγανε γιατι δεν μπορουσαν να θηλασουν,δεν ξερανε πως να βαλουν το μωρο στο στηθος,χτυπαγανε το κουδουνακι κι η μαια εκανε 20 λεπτα για να ρθει.και μετα της ελεγε ας πουμε"αστο δεν εχεις γαλα".ολες το ιδιο ποιημα λενε,βαριουνται,δεν της ενδιαφερει κιολας στο κατω κατω,σαν δουλεια το βλεπουν κ θελουν να τελειωνουν.τελοσπαντων..απλα θελω ολες μας οι φιλες μανουλες απριλιου να ενημερωθουμε εστω.κι εγω το ψαχνω,το θελω κι ισως κατι συμβει και δε θηλασω..αλλα να προσπαθησουμε εστω αφου ειναι τοοοοοοοοοοοοσο καλο για τα μωρακια μας!

κι οι ασκησεις κοριτσακια που καναμε πολυ ωραιες! το βραδυ θα παω και στο γιατρο να δω το μπουμπούκι μου!!! :-) θα σας εχω νεα...και κιλά που θα ζυγιστω μετα απο τοσο καιρο!

Υπάρχει κ η ιστοσελίδα του σύνδεσμου θηλασμού για ενημέρωση.Κι εγω στην Ευτοκία ίσως δεν προλάβω το μάθημα του θηλασμού κ την Παρασκευή μια κοπέλα στο μάθημα μου δωσε το τηλ στο έλενα.Κ γω θέλω πολύ να θηλάσω.Δανείστηκα κ απ τη βιβλιοθήκη της Ευτοκίας το τηλ της Πατσούρου.Ακριβό για να το αγοράσω ρε κορίτσια.

ntesehjufpgrhgvn.png

Αυτο με το καστανο θελω εγω! Τελειες οι σοκολατες και οι κρεμες-δεν το συζηταω-αλλα τρελαινομαι και για κρεμα καστανο! Μ'εφτιαξες τωρα! Πως θα κοιμηθω?!

Και μια μπουγατσα γλυκια οτι πρεπει θα'ταν τωρα. Μονο σοκολατα εφαγα κι εγω σαν επιδορπιο σημερα. Ολα τ'αλλα εχουν εξαφανιστει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλά η φαγητοσυζήτηση είναι ατελείωτη σε αυτό το καφέ και η άντζυ μας και σε αυτό αρχηγός είναι!!! άμα το΄χεις ρε παιδί μου!!!

χαχα!αν αρχισουμε δεν σταματαμε!!!ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ επρεπε να λεει το forum!xaxa

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλά η φαγητοσυζήτηση είναι ατελείωτη σε αυτό το καφέ και η άντζυ μας και σε αυτό αρχηγός είναι!!! άμα το΄χεις ρε παιδί μου!!!

εγω βρε Θαλεια μου ???το καημενο ψαρι με χορτα εφαγα...και με αρχισανε δω στους ταραμαδες,στα τσουρεκια και στα πιτογυρα!!!ειμαι αθωα :-):rolleyes::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

χαχα!αν αρχισουμε δεν σταματαμε!!!ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ επρεπε να λεει το forum!xaxa

καλά τώρα, αλλά από Μαϊο μας θέλω να μιλάμε για δίαιτες και γυμναστήρια με τον ίδιο φανατισμό, εντάξει?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...