Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καληνύχτα ο Πάνος μου θέλει να συνεχίσει δουλειά αυτη τη στιγμή όπότε εγω με τον μπέμπη αποχωρούμε...θα τα πούμε αύριο πρωί, να είστε όλες καλά σας φιλούμε και γω και το μπεμπάκι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά μμε την όρεξη που έχουμε εμείς θα την γιορτάσουμε την Κ.Δευτέρα μία βδομάδα, έτσι για να την εμπεδώσουμε!

Παρεπιπτόντως υπάρχει περίπτωση αν έχει καλό καιρό για το τριήμερο της Κ.Δευτέρας να κατεβούμε Αθήνα στην κουνιάδα μου. Οπότε αν δείτε μια μπάλα με κοιλιά, ξανθά σγουρά μαλλιά να βολτάρει με περπάτημα πάπιας στο κέντρο της Αθήνας εγώ θα είμαι!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

μανουλίτσες να βάλω ένα θεματάκι που με απασχολέι εδω και τρεις μήνες..αιμοραϊδα? τι κάνουμε? ρώτησα τον γιατό και την μαία και μου είπε πλύσιμο με χλιαρό προς κρύο με σαπούνι γλυκερίνης...για φάρμακα δεν είναι θετικοί αλλά κορίτσια εγω σκέφτομαι ότι μετά πο το σφίξιμο αν γεννήσω φυσιολογικά αν μου βγουν κι άλλες τι θα κάνω???

αν κάποια είναι παθούσα και το αντιμετωπίζει κάπως με κάτι ας με συμβουλέψει και μενα!!!

είχα γράψει κ γω μέσα στις γιορτές γι αυτό το θέμα.Κ γω πριν 3 μήνες το έπαθα κ δεν ήξερα καν τι είναι.Τελικά απ αυτά που δίαβασα στο ινερνετ κ μου το επιβεβαίωσε κ η ομοιοπαθητικός το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι πλύσιμο με χλιαρό νερό κ μετά περνάμε τον πρωκτό με παγάκι.Είναι λίγο βάρβαρο αλλά εχει αποτελεσματα.Για σαπούνι γλυκερίνης δεν ήξερα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!! :-)

Μαρακι μου σιγα,...εξαλλου το κεντρο ειναι μια μεση λυση για ολες μας!!

Θαλεια...χα χα..πολυ γελασα!!!μιας κι ερχεσαι εσυ,γιατι η Αννυ δε μας καταδεχεται,δε φερνεις μπουγατσες και τριγωνα για ολες??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια καληνύχτα ο Πάνος μου θέλει να συνεχίσει δουλειά αυτη τη στιγμή όπότε εγω με τον μπέμπη αποχωρούμε...θα τα πούμε αύριο πρωί, να είστε όλες καλά σας φιλούμε και γω και το μπεμπάκι!!!

καληνύχτα μανούλα....:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Καλά θα πώ του Γιάννη να πάρουμε το φορτηγάκι της δουλειάς και θα το φορτόσουμε μπουγάτσες και τρίγωνα!!! Είστε και πολλές και με μεγάλη όρεξη, πως θα σας χορτάσουμε?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Θαλεια να τις πας μπουγατσα με τυρι!!!!!κ κανα τριγωνο Ελενιδη κ κανα τσουρεκι Τερκενλη...μην ΣΕ πω να τις πας και κανα πιτογυρο!!!!!χαχαχα:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αχ λυπησου με μωρη Αννυ πιααααααααααα..............αυτο το τσουρεκι αυτουνου που λες πως ειναι??με σοκολατα ή σκετο???αχ θελω να φαωωωωωωωωωωωωωωω

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αχ λυπησου με μωρη Αννυ πιααααααααααα..............αυτο το τσουρεκι αυτουνου που λες πως ειναι??με σοκολατα ή σκετο???αχ θελω να φαωωωωωωωωωωωωωωω

εμ και εσύ όλο ερωτήσεις είσαι...ακού με τι είναι.........έχω φάει για 5 σήμερα....έλεος.....:confused::confused:

Grya.jpgGryap3.png

εμ ειδες Νικολ?ολο ετσι κανει!!!τωρα φταιω να της πω οτι το πιο ωραιο ειναι μεσα εξω σοκολατα κ ενα αλλο ωραιο ειναι απ εξω ολο καστανο λιωμενο!!!!!

πωπωπω!λυσσα μας επιασε κ εγω τρωω ελιες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...