Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ,ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!ΧΑΧΑ!!:tongue:

θα μιλάμε στο τηλέφωνο....:tongue: έτσι δεν είναι γιατί αν δεν μπορεί και η μανούλα μου να έρχεται λογω του μπαμπάκα μου να σας έχω παρέα ε??? αχαχαχα τι με επιασε τώρα...Χριστινούλα ανέβα κοριτσάκι μου όλα θα γίνουν!!!:rolleyes:

Εμένα ευτυχως ούτε η φάβα, ουτε τα κουκια ουτε κι ο ταραμας μου αρεσουν. Γενικως η Καθαρα Δευτερα ειναι απο αποψη φαγητου, η χειροτερη μου γιορτη.

Αντζυ περαστκα στον αντρουλη σου.

Οσο για τον υπνο, οταν ερθει εκεινη η ωρα που θα'χουμε τα παιδακια μας. ουτε υπνο θα χρειαζομαστε ουτε τιποτα. Η φυση προνοει για τα παντα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θάλεια μου μην επεκταθεις με την τριχομπαλού γιατι εγω στη σκεψη και μονο αηδιαζω!!! ευχαριστω για τα περαστικα...δεν ακουει μωρε,το παιζει σκληρος κι ολα του περνανε κ δεν παει γιατρο ποτέ,τι να τον κανω??ασε θα δουμε ως αυριο αν τουμπανιασει θα παμε θελει δε θελει!

σπάστου τα νεύρα,δεν παίζουν με αυτά....αν μολυνθεί θα είναι χειρότερα....:(

ο ταραμάς είναι super...εγώ τον τσακίζω!!!!!έχει και έτοιμο στα super market αν θες να δοκιμάσεις.....αλλά καμία σχέση με τον χειροποίητο!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

σπάστου τα νεύρα,δεν παίζουν με αυτά....αν μολυνθεί θα είναι χειρότερα....:(

ο ταραμάς είναι super...εγώ τον τσακίζω!!!!!έχει και έτοιμο στα super market αν θες να δοκιμάσεις.....αλλά καμία σχέση με τον χειροποίητο!!!!

θυμαμαι οταν ημουν μικρη εκανε η θεια μου ενα τελειο ταραμα...κ παντα επερνα ολο το μπωλ απο το μιξερ κ τον ετρωγα απο εκει μεσα..μιαμ μιαμμμ...θα την παρω τηλ να μου κανει!!!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χριστινακι εννοειται και στο τηλ θα μιλαμε και θα πινουμε κ καφεδακι με τα μωρακια στα πορτ μπεμπε ή στο καροτσι!ειδα και τις μανουλες ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και πιο πριν,που κανονιζουν και συναντιουνται κιολας τις Κυριακες!που μενεις ειπαμε,γιατι η μνημη μου σας το χω ξαναπει ...με απατα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι εννοειται και στο τηλ θα μιλαμε και θα πινουμε κ καφεδακι με τα μωρακια στα πορτ μπεμπε ή στο καροτσι!ειδα και τις μανουλες ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και πιο πριν,που κανονιζουν και συναντιουνται κιολας τις Κυριακες!που μενεις ειπαμε,γιατι η μνημη μου σας το χω ξαναπει ...με απατα!

Πας ίσια και φτάνεις Πατήσια αλλά σου έχω πει ότι το γραφείο μου είναι στο Ρέντη και οι γονείς μου μένουν σύνορα Πειραιά-Κερατσίνι στον Αγιο Χαράλαμπο...οπότε μάλλον Πειραιά θα την βγάζω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντζυ δεν μπορω να σου περιγραψω την γευση.

πανε αυριο και παρε λιγο ετοιμο να δοκιμασεις!!να τον αλειψεις πανω σε μια φετα ψωμι!μμμμ!!!!

Χριστινακι μου εγω χαρταετο πεταω εδω κ κατι μηνες!χαχχαχαχα:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...