Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ nikole μου!!!!Καταλαβα!!!;););)

Βλεπεις δεν εχω φιαξει ποτε και ειμαι ασχετη!!!!

τίποτα καλέ τι ευχαριστείς...πήρα ταραμά να φτιάξω αύριο......πήρα και τουρσί......καθαρή τρίτη θα την κάνω αύριο....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα ο Παναγιώτης βλέπει Minority report με τον Tom και γω βαριέμαι ακόμα να πάω κρεββατοκάμαρα να χαζέψω tv προτιμώ το παρεάκι μας μέχρι να νυστάξω, βέβαια δεν αργώ και πολυ!!! αφού σκέφτομαι καμια φορά πως θα αντέχω με τον μπέμπη, ξέρετε έχω συνηθίσει να κοιμάμια νωρίς....πως θα ανταπεξέλθω στα ξενύχτια του ο Θεός ξέρει...!!!

ΚΙ εγω το σκεφτομαι ρε Χριστινακι,αλλα νομιζω πως θα μαστε πανετοιμες μολις γεννησουμε να τα αντιμετωπισουμε ολα!!θα χουμε κ την παρεα μας εδω θα λεμε για τα μωρακια,αν κανανε κακα,αν ηπιαν ολο τους το γαλα,αν ρευτηκανε,αν κοιμουνται καλα!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Περαστικα στον αντρουλη σου angie!Ελπιζω να μην ποναει πολυ.

Υπομονη μεχρι αυριο και εσυ!!

Μαζι θα τα δουμε τα ζουζουνακια μας;););););););););)

ευχαριστω πολυ Βασουλινα!!! :-) ναι,μαζι θα τα δουμε,να χουμε και νεα να πουμε στα κοριτσια ποσο μεγαλωσανε!!!:-P:rolleyes:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

τίποτα καλέ τι ευχαριστείς...πήρα ταραμά να φτιάξω αύριο......πήρα και τουρσί......καθαρή τρίτη θα την κάνω αύριο....:lol::lol::lol:

μιαμ μιαμ ταραμά με λαγανίτσα...τρώω πολύ ταραμά μου αρέσει, εμείς φτιάχνουμε τον ροζ ο άσπρος δεν μας αρέσει και πάντα τον φτιάχνουμε με ψωμί και μπόλικο λαδάκι για να γλυκάνει....αχ καθαρή Δευτέρα σε λίγο!!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Mιαμ μιαμ!!Και πειναω!!!Να ειχα τωρα λιγο ντοματα τουρσι........

Αχχχ.................

να σαι καλα Θαλεια μου!ο Κωστας λεει οτι η μικρη κανει σουζες (κλασικος μηχανοβιος)για αυτο ειναι ετσι η κοιλια μου!!!χαχαχ!!!

ποιο βιντεο?τι ειχε καμια που γεννουσε με μουστακι?χαχαχα:lol::lol:

Μπορεί να΄ναι και έτσι όπως λέει ο μπαμπάς σας! Ρε εσύ για τις φωτό που σας έδειξαν σήμερα λέω, δεν είχε μία φωτο οπου η γυναίκα δεν πρέπει να ήξερε τι σημαίνει αποτρίχωση (μην επεκταθώ και άλλο και γίνω αηδιαστική)!

Αντζυ περαστικά στον σύζυγο, έκανε μεγάλη πληγή, μήπως χρειάζεται να κάνει αντιτετανικο ορό?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΕΕ ΜΟΥ???Ε,ΟΧΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΕΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΑΠΛΑ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ :-)

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Κ ΒΑΖΑΝΕ ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΟΥ..ΤΟΥ ΒΑΛΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ Κ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ..ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΥΤΟΣ!!

ρε συ αν η προκα ηταν σκουριασμενη κ μπηκε πολυ βαθυα πρεπει να παει να κανει αντιτετανικο !!!!μπορει να παθει ζημια!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εμένα ο Παναγιώτης βλέπει Minority report με τον Tom και γω βαριέμαι ακόμα να πάω κρεββατοκάμαρα να χαζέψω tv προτιμώ το παρεάκι μας μέχρι να νυστάξω, βέβαια δεν αργώ και πολυ!!! αφού σκέφτομαι καμια φορά πως θα αντέχω με τον μπέμπη, ξέρετε έχω συνηθίσει να κοιμάμια νωρίς....πως θα ανταπεξέλθω στα ξενύχτια του ο Θεός ξέρει...!!!

και ο Χρήστος το ίδιο βλέπει.....:mad::mad::mad::mad::mad:θα συνηθίσεις με το μπεμπάκο....έχουν στρώσει πολύ με τα παιδιά!!!!!έχουμε ένα φίλο που ήταν πολύ του ύπνου.....έκανε δίδυμα και έστρωσε....ξέχασε και ύπνο και πολλά άλλα:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

καλε εγω η αχρηστη ταραμα δεν εχω δοκιμασει καν ποτέ!!!πως ειναι???

κοριτσια η μαια ειπε οτι φαβα και κουκια απαγορευονται απο δω κ περα,ειδικα για το θηλασμο,εχουν ενα ενζημο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ......:-( αρα καθαρα Δευτερα ΟΧΙ φαβα αν το χατε σκοπο!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΙ εγω το σκεφτομαι ρε Χριστινακι,αλλα νομιζω πως θα μαστε πανετοιμες μολις γεννησουμε να τα αντιμετωπισουμε ολα!!θα χουμε κ την παρεα μας εδω θα λεμε για τα μωρακια,αν κανανε κακα,αν ηπιαν ολο τους το γαλα,αν ρευτηκανε,αν κοιμουνται καλα!!:P

σου στέλνω μήνυμα με το κινητό μου....άσχετο τώρα μου ήρθε!

ρε συ ξέρεις κάτι εμείς έχουμε ενα laptop με τον Παναγιώτη και όταν γεννήσω με το καλό εκείνος δεν μπορεί να μην το παίρνει το πρωί μαζί του...και σκέφτομαι πως θα τα λέμε...μόνο το βραδάκι που θα επιστρέφει...και η λύση του να πάρω τώρα δυστυχώς με τα έξοδα που έχουμε ακόμα δεν το βλέπω...τι θα κάνω σνιφφφφφ:(:(:(:(

Μπορεί να΄ναι και έτσι όπως λέει ο μπαμπάς σας! Ρε εσύ για τις φωτό που σας έδειξαν σήμερα λέω, δεν είχε μία φωτο οπου η γυναίκα δεν πρέπει να ήξερε τι σημαίνει αποτρίχωση (μην επεκταθώ και άλλο και γίνω αηδιαστική)!

Αντζυ περαστικά στον σύζυγο, έκανε μεγάλη πληγή, μήπως χρειάζεται να κάνει αντιτετανικο ορό?

Θάλεια μου μην επεκταθεις με την τριχομπαλού γιατι εγω στη σκεψη και μονο αηδιαζω!!! ευχαριστω για τα περαστικα...δεν ακουει μωρε,το παιζει σκληρος κι ολα του περνανε κ δεν παει γιατρο ποτέ,τι να τον κανω??ασε θα δουμε ως αυριο αν τουμπανιασει θα παμε θελει δε θελει!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

σου στέλνω μήνυμα με το κινητό μου....άσχετο τώρα μου ήρθε!

ρε συ ξέρεις κάτι εμείς έχουμε ενα laptop με τον Παναγιώτη και όταν γεννήσω με το καλό εκείνος δεν μπορεί να μην το παίρνει το πρωί μαζί του...και σκέφτομαι πως θα τα λέμε...μόνο το βραδάκι που θα επιστρέφει...και η λύση του να πάρω τώρα δυστυχώς με τα έξοδα που έχουμε ακόμα δεν το βλέπω...τι θα κάνω σνιφφφφφ:(:(:(:(

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ,ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!ΧΑΧΑ!!:tongue:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

πωπω ταραμας!!γουσταρω!

εγω τωρα τρωω ψωμι κ ελιες!!!οτι να ναι!!!!

Α θαλεια μου τωρα καταλαβα τι εννοεις!ναι ρε συ ..τι φωτο ηταν αυτες???

αυτο οχι απλα δεν ηταν ξυρισμενο ...για πλεξουδακι ηταν!χαχαχ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...