Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν είναι σε σκόνη...είναι σαν πάστα,αν το περιγράφω σωστά!!!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ nikole μου!!!!Καταλαβα!!!;););)

Βλεπεις δεν εχω φιαξει ποτε και ειμαι ασχετη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Καλά βρε Βίκυ τι είναι αυτά που κάνεις??? Είναι δυνατόν να θες να σηκώσεις ολόκληρη πολυθρόνα στην κατάσταση σου? Και τις δουλείες λίγες-λιγες δεν τελειώνουν οι μέρες. Άντε καλή ξεκούραση τωρα!

Άννυ εμείς σήμερα είδαμε βίντεο τοκετού, αλλά την προυγούμενη φορά μετά το πρώτο σοκ ρίξαμε πολύ γέλιο κυρίως με αυτήν με το μουστάκι (είναι δυνατόν), δεν είχαν καμιά καλύτερη, ήταν και τσιγκελωτό! Πάντως ο Γιάννης έντυπωσιάστηκε με την κοιλιά σου (φτου φτου να μην σε ματιάσουμε), δεν πίστευε οτι είμαστε στην ίδια εβδομάδα! Η μπέμπα σου θα είναι ψηλή να το δείς!!

Νικόλ όλες σε μια τέτοια κατάσταση είμαστε, για άμεση απόσυρση, απορώ αν θα επανέλθουμε!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

dim ευχαριστώ για τη συνταγή....αύριο θα την φτιάξω αλλά λέω με πατάτα.....θα δω!!!!

Η Βίκυ έδωσε ρέστα......εεεεε κοπελιά χαλαρά....άκου να σηκώσεις μόνη σου την πολυθρόνα!!!εγώ με 2 πλυντήρια κια βγήκα off....:(:(ασε που ακόμα πάω σαν κουτσή.....λέτε να με πάει έτσι ως το τέλος;ααααααχ.......

Χριστινάκι ξεκουράστηκες;

ναι μετά το χθεσινό ξενύχτι τώρα αισθάνομαι καλύτερα.....ο μπουμπούκος όμως δεν το βάζει κάτω σβούρας είναι πάλι....απο την άλλη βρε nicole μου λέω άστον καλύτερα τουλάχιστον τον νιώθω αν δεν τον καταλάβαινα μετά θα αγχονώμουν ότι κάτι δεν πάει καλά...!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Zουμπουλίτσα μου καλησπέρα και καλά ξυπνητούρια, πιστευω να μην βρυκολακιάσουμε το βράδυ...δεν πειράζει για τον γιατρό καλά έκανες αφού και ο Κώστας σου δεν θα μπορούσε να έρθει καλύτερα αύριο να είσαι και συ ξεκούραστη....περαστικά του!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω Χριστινακι μου!ναι,δεν πειραζει θα κανω υπομονη ως αυριο!!

καλε βλεπω next top model...διαλεξανε για την εβδομαδα μοδας στο Λονδινο την ΜΟΝΙΚΑ,ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ..........

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΞΥΠΝΗΣΑ,ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑ,ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΚΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΗΔΙΑ...:-( ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ Θ ΑΠΗΓΑΙΝΑ,ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΑΥΡΙΟ....:-(

αχ πουλακι μου υπομονη ως αυριο..καλα πως το επαθε αυτο ο Κωστας?πηγε γιατρο???:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλε βλεπω next top model...διαλεξανε για την εβδομαδα μοδας στο Λονδινο την ΜΟΝΙΚΑ,ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ..........

αυτο βλεπω κ εγω!ΕΛΕΟς με αυτην την Μονικα:mad::-x:-x

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε τι αλογομούρα είναι αυτη...απο την αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το κορίτσι με αυτό το πρόσωπο top model....next top αλογομούρα είναι....είμαι κακιά ε??? ε αφου δεν μου αρέσει να μην το πω???:o

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Καλά βρε Βίκυ τι είναι αυτά που κάνεις??? Είναι δυνατόν να θες να σηκώσεις ολόκληρη πολυθρόνα στην κατάσταση σου? Και τις δουλείες λίγες-λιγες δεν τελειώνουν οι μέρες. Άντε καλή ξεκούραση τωρα!

Άννυ εμείς σήμερα είδαμε βίντεο τοκετού, αλλά την προυγούμενη φορά μετά το πρώτο σοκ ρίξαμε πολύ γέλιο κυρίως με αυτήν με το μουστάκι (είναι δυνατόν), δεν είχαν καμιά καλύτερη, ήταν και τσιγκελωτό! Πάντως ο Γιάννης έντυπωσιάστηκε με την κοιλιά σου (φτου φτου να μην σε ματιάσουμε), δεν πίστευε οτι είμαστε στην ίδια εβδομάδα! Η μπέμπα σου θα είναι ψηλή να το δείς!!

Νικόλ όλες σε μια τέτοια κατάσταση είμαστε, για άμεση απόσυρση, απορώ αν θα επανέλθουμε!!!

να σαι καλα Θαλεια μου!ο Κωστας λεει οτι η μικρη κανει σουζες (κλασικος μηχανοβιος)για αυτο ειναι ετσι η κοιλια μου!!!χαχαχ!!!

ποιο βιντεο?τι ειχε καμια που γεννουσε με μουστακι?χαχαχα:lol::lol:

pSC1p2.png

εμένα ο Παναγιώτης βλέπει Minority report με τον Tom και γω βαριέμαι ακόμα να πάω κρεββατοκάμαρα να χαζέψω tv προτιμώ το παρεάκι μας μέχρι να νυστάξω, βέβαια δεν αργώ και πολυ!!! αφού σκέφτομαι καμια φορά πως θα αντέχω με τον μπέμπη, ξέρετε έχω συνηθίσει να κοιμάμια νωρίς....πως θα ανταπεξέλθω στα ξενύχτια του ο Θεός ξέρει...!!!

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΕΕ ΜΟΥ???Ε,ΟΧΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΕΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ΑΠΛΑ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ :-)

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Κ ΒΑΖΑΝΕ ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΟΥ..ΤΟΥ ΒΑΛΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ Κ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ..ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΥΤΟΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...