Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΌΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΟΧΗ Η ΑΝΟΙΞΗ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙ +ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑς ΚΑΙ ΙΣΩς ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΕΣΕΙς??????

τα μωρα πρεπει να τα φορας μια στρωση παραπανω απο οτι φορας εσυ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα μωρα πρεπει να τα φορας μια στρωση παραπανω απο οτι φορας εσυ!

τα ξέρω αλλιώς......αν ζεσταίνεσαι εσύ το μωρό ζεσταίνεται πιό πολύ...... δεν θέλει να το ντύνουμε βαρυά:!:

Grya.jpgGryap3.png

Βικύύύύύύύύύύύ πως μας παρατάς έτσι;ντροπή:(:(

ταραμοσαλάτα ποια ξέρει να φτιάχνει;έχω 1 χρόνο να φτιάξω και δεν την θυμάμαι..:rolleyes: και η απορία είναι μια,με πατάτα ή ψωμί;:?::?::?:

Εγώ με ψωμί την ξέρω και τη φτιάχνω.

1. Μουσκεύουμετην ψίχα και την στίβουμε καλά.

2. Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά (εγώ προτιμώ μισό λευκό, μισό κόκκινο) και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.

3. Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.

4. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι ή λεμόνι.

X4pTp3.png

Πάντως στην Φαιναρετημας είπαν οτι κάνει πολύ ζέστη στα μαιευτήρια. Μάλλον καλύτερα να πάρουμε κοντομάνικες, άλλωστε θα πάρουμε και ρομπίτσες από πάνω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες εγω επεστρεψα απο το γραφείο σαν ζομπι δεν ειχα κοιμηθεί το βράδυ καλά και ξάπλωσα....κοιμόμουν 2 ώρες ο μπέμπης μου τελικά κοιμήθηκε τι ήταν αυτο το μεσονύχτιο που τράβηξα η καψερη???

Για το θηλασμό θα πατήσω πόδι και γω και ο Παναγιώτης, κουμάντο να κάνουν στους εαυτούς τους και τα παιδία τους δεν με ενδιαφέρει Ιασώ ξεΙασώ και συγγενή γιατρό εγω τον μπέμπη θα προσπαθήσω να τον θηλάσω τώρα αν δεν μπορέσω άλλο καπέλο αυτό....άκου να μας επιβάλουν αυτό που θέλουν ρε ουστ απο δω....

Angie μου χάρηκα που το μάθημα πήγε καλά και ανυπομονώ και γω να πάω την Τετάρτη...!!! θα μπω και στο facebook να δω και το κινητό σου!!! ομολογώ ότι δεν μπαίνω πολύ συχνά!

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!

Είμαι ένα ράκος, αίσχος και ντροπή μου, το ξέρω... και πάλι δεν μπορώ να σιδερώσω. Ούτε να κουνήσω τα πόδια μου δεν μπορώ. Μου έφερε ο καλός μου το λαπτοπ στην καινούργια μου πολυθρόνα και σας διαβάζω με πολύ μεγάλη μου χαρά!!!!

Ρε κορίτσια κάθε μέρα είμαι και χειρότερα, περπατάω 3-4 ώρες και γίνομαι χώμα, μετά είμαι να με κλαίνε οι ρέγγεεεεε......

Πήγα σήμερα για την γυμναστικούλα μου στην Φαιναρέτη, χωρίς το κρυωμένο Μαράκι, και μετά ΙΚΕΑ για ψώνια, κάπου στο τέλος δεν μπορούσα να σκύψω να πιάσω να τραβήξω την κούτα με την πολυθρόνα, ήρθε ένα ζευγάρι και την σήκωσε το παληκάρι στο καρότσι... ντροπήηηηηηηη σαν γριά ένιωσα.. Πήρα 3 φωτιστικά μία πολυθρόνα που θα είναι πολύ βολική για τον θηλασμό, και κάτι κατωσέντονα για την κούνια. Παραβάν βρήκα ένα μόνο ένα και δεν μου άρεσε. Τα έφερα σπίτι τα συναρμολογήσαμε όλα, πετάχτηκα και ένα σούπερ μάρκετ, έφτιαξα ένα σπανακόρυζο, μαντζάραμε , μάζεψα τα πλυντήρια, και κάτι ψιλομαζέματα.... και να 'μαι το ερείπιοοοοοοοο.

Το μόνο που έμεινε είναι να απλώσω το τελευταίο πλυντήριο, και γειά σας.... λίγο χάζι στην tv και νανάκια γιατί σήμερα ξύπνησα από τις 6 (βάρβαρο λιγάκι....) και δεν παλεύεται...

Με τα ονόματα έχετε θεματάκια βλέπω, εμείς θα την βγάλουμε Λουκία και θα την φωνάζουμε Λούση σαν την συγχωρεμένη την πεθερά μου που χάσαμε πρόσφατα. Θα ήθελα να της βγάζαμε και την μητέρας μου αλλά αφού δεν θα το χρησιμοποιούμε το αφήνω κάβα για το επόμενο....

Θα σας πω αύριο τα υπόλοιπα, πάω για άπλωμα.......

Πολλά πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας μανούλες!!!!

Όνειρα καλά, και γλυκά!!!

GaiGp3.png

τα ξέρω αλλιώς......αν ζεσταίνεσαι εσύ το μωρό ζεσταίνεται πιό πολύ...... δεν θέλει να το ντύνουμε βαρυά:!:

κ εγω ετσι νομιζα..αλλα αυτο εχω διαβασει..μια στρωση ρουχα παρα πανω απο εμας κ θερμοκρασια σπιτιου 20-22 βαθμους

pSC1p2.png

καλησπέρα μανούλες!!

Είμαι ένα ράκος, αίσχος και ντροπή μου, το ξέρω... και πάλι δεν μπορώ να σιδερώσω. Ούτε να κουνήσω τα πόδια μου δεν μπορώ. Μου έφερε ο καλός μου το λαπτοπ στην καινούργια μου πολυθρόνα και σας διαβάζω με πολύ μεγάλη μου χαρά!!!!

Ρε κορίτσια κάθε μέρα είμαι και χειρότερα, περπατάω 3-4 ώρες και γίνομαι χώμα, μετά είμαι να με κλαίνε οι ρέγγεεεεε......

Πήγα σήμερα για την γυμναστικούλα μου στην Φαιναρέτη, χωρίς το κρυωμένο Μαράκι, και μετά ΙΚΕΑ για ψώνια, κάπου στο τέλος δεν μπορούσα να σκύψω να πιάσω να τραβήξω την κούτα με την πολυθρόνα, ήρθε ένα ζευγάρι και την σήκωσε το παληκάρι στο καρότσι... ντροπήηηηηηηη σαν γριά ένιωσα.. Πήρα 3 φωτιστικά μία πολυθρόνα που θα είναι πολύ βολική για τον θηλασμό, και κάτι κατωσέντονα για την κούνια. Παραβάν βρήκα ένα μόνο ένα και δεν μου άρεσε. Τα έφερα σπίτι τα συναρμολογήσαμε όλα, πετάχτηκα και ένα σούπερ μάρκετ, έφτιαξα ένα σπανακόρυζο, μαντζάραμε , μάζεψα τα πλυντήρια, και κάτι ψιλομαζέματα.... και να 'μαι το ερείπιοοοοοοοο.

Το μόνο που έμεινε είναι να απλώσω το τελευταίο πλυντήριο, και γειά σας.... λίγο χάζι στην tv και νανάκια γιατί σήμερα ξύπνησα από τις 6 (βάρβαρο λιγάκι....) και δεν παλεύεται...

Με τα ονόματα έχετε θεματάκια βλέπω, εμείς θα την βγάλουμε Λουκία και θα την φωνάζουμε Λούση σαν την συγχωρεμένη την πεθερά μου που χάσαμε πρόσφατα. Θα ήθελα να της βγάζαμε και την μητέρας μου αλλά αφού δεν θα το χρησιμοποιούμε το αφήνω κάβα για το επόμενο....

καλα ρε χαζο!ηθελες να σηκωσεις μονη σου την κουτα με την πολυθρονα????πας καλα??????θα σε δειρω!

κ εγω πηγα προχθες ΙΚΕΑ κ προς το τελος ηθελα να μπω μεσα στο καροτσι!δεν παλευεται ρε συ τοση διαδρομη πλεον!!!

αντε καλη ξεκουραση μανουλινι!!!

pSC1p2.png

Καλα Βικάκι, με όλα αυτά που μας είπες οτι έκανες κουράστηκα κι εγώ! Πόσο μάλλον εσύ που τα έκανες κιόλας! Δεν πας καλά! Λίγο κράτει βρε πουλάκι μου. Όλα σε μια μέρα θα τα κάνεις?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

Καλή ξεκούραση και σε σένα όνειρα γλυκά...και αύριο κανόνισε να ξεπατωθείς πάλι...πρόσεχε κοριτσάκι μου δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί!!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

dim ευχαριστώ για τη συνταγή....αύριο θα την φτιάξω αλλά λέω με πατάτα.....θα δω!!!!

Η Βίκυ έδωσε ρέστα......εεεεε κοπελιά χαλαρά....άκου να σηκώσεις μόνη σου την πολυθρόνα!!!εγώ με 2 πλυντήρια κια βγήκα off....:(:(ασε που ακόμα πάω σαν κουτσή.....λέτε να με πάει έτσι ως το τέλος;ααααααχ.......

Χριστινάκι ξεκουράστηκες;

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Η angie μας δεν γυρισε ακομα απο τον γιατρο????

Περιμενουμε νεα κοριτσακι!!!Που εισαι???

Να κανω μια χαζη ερωτηση για την ταραμοσαλατα???

Επειδη δεν εχω ξανακανει και θα ηθελα να κανω τον ταραμα που

λετε ειναι ο ταραμας ο κλασσικος που βρισκουμε στα ψυγεια??στα

βαζακια ή ειναι σκονη????

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Η angie μας δεν γυρισε ακομα απο τον γιατρο????

Περιμενουμε νεα κοριτσακι!!!Που εισαι???

Να κανω μια χαζη ερωτηση για την ταραμοσαλατα???

Επειδη δεν εχω ξανακανει και θα ηθελα να κανω τον ταραμα που

λετε ειναι ο ταραμας ο κλασσικος που βρισκουμε στα ψυγεια??στα

βαζακια ή ειναι σκονη????

στο ψυγείο έχουν έτοιμη ταραμοσαλάτα...πας εκεί που ζητάς τυριά και σαλάμι στο supermarket και ζητάς λίγο ταραμά....υπάρχει λευκός,κόκκινος και ρόζ....συνήθως παίρνεις 2 είδη(τα πρώτα)σε φώτισα:?:

Grya.jpgGryap3.png

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...ΞΥΠΝΗΣΑ,ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑ,ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΚΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΗΔΙΑ...:-( ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ Θ ΑΠΗΓΑΙΝΑ,ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΑΥΡΙΟ....:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...