Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντζυ με το καλό να πας και να δεις το ζουζουνάκι σου!

Δέσποινα, με γειά τα πραγματάκια σας!

Για το θηλασμό μπράβο κορίτσια, επάνω τους! Μην αφήσετε να σας πείσουν με τις αρλούμπες που θα σας πουν ότι δεν μπορείτε να θηλάσετε αν θέλετε! Κάμια στιγμή πρέπει να το καταλάβουν πως δεν κοιμόμαστε όρθιοι!

Μπαίνω για μπάνιο και μετά θα πάω στο μάθημα τοκετού! Σήμερα θα μας πουν για τη λοχεία και τα πράγματα που θα χρειαστούμε για το μωρό και για το μαιευτήριο! Στα δύο τελευταία θα κάνουμε για το θηλασμό και ανυπομονώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα....με το καλό να δείς το μπεμπάκι και εσύ:tongue::tongue:

τις πυζάμες πόσο τις πήρες;γιατί έχω δεί κάτι 50ευρα και 70ευρα στα Mothercare......:rolleyes:

Νικολ το mothrcare isος nanai ligo akribο . Sto Αργος σε μαγαζί εσωρούχων με την εκπτωση βρηκα πυτζαμες και νυχτικο και ρόμπα γυρω στα 25-27 ευρω το καθένα. Ψάξτο λιγο τωρα στις εκπτωσεις.

Νομίζω την κουνια την πήρες πολύ καλά. Αν καταλαβα αυτη η τιμή ηταν με στρώμα και προικα ??? Επίσης μέχρι ποτε γινεται κρεβατάκι και τέλος έχει συρταρια απο κάτω??????

Σε τρέλανα στις ερωτήσεις (σορρυ!!!!:-()

Γεια σου Αντζουλα. Ετσι ειναι με τον θηλασμο. Αν ομως επιμεινουμε και κανουμε φασαρια αν χρειαστει θα γινει το δικο μας. Η δικη μου η γιατρος και η μαια υποτιθεται πως ειναι πολυ υπερ του θηλασμου και βοηθανε την κατασταση. Αν τυχει και ειμαστε μαζι θα φροντισουμε οπωσδηποτε να γινει οπως το θελουμε.

Βρε κοριτσακια αγχωνομαι για το θηλασμο!!! Δηλ τι στο καλο πληρώνονται οι μαιες για να αρνουνται να βοηθήσουν???μιλημένες ειναι πια???? Ισωσ να εχει να κάνει και σε τι μαιες θα πέσουμε!!! Υποτιθεται πρεπει να ειμαστε ήρεμες για να θηλάσουμε οχι να μας αναστατώτωνουν διαφορετικά δεν θα μπορουμε. Αμααααν.

Νικολ το mothrcare isος nanai ligo akribο . Sto Αργος σε μαγαζί εσωρούχων με την εκπτωση βρηκα πυτζαμες και νυχτικο και ρόμπα γυρω στα 25-27 ευρω το καθένα. Ψάξτο λιγο τωρα στις εκπτωσεις.

Νομίζω την κουνια την πήρες πολύ καλά. Αν καταλαβα αυτη η τιμή ηταν με στρώμα και προικα ??? Επίσης μέχρι ποτε γινεται κρεβατάκι και τέλος έχει συρταρια απο κάτω??????

Σε τρέλανα στις ερωτήσεις (σορρυ!!!!:-()

καλησπέρα Βάσω...πυτζάμες πήρα στα tres jolie 20 ευρώ περίπου ....στα Mother care μου φάνηκαν ακριβά και εμένα....έχω 2 και δεν ξέρω αν χρειαστώ και άλλη....:rolleyes::rolleyes:

όσο για την κούνια είναι κομπλέ,με στρώμα,προίκα(ήταν σχετικά ακριβή) βάση κουνουπιέρας....

την έχεις μέχρι 4 χρονών.....αυτές που γίνονται κρεβάτι την κρατάς 1-2 χρόνια παραπάνω και είναι πολύ ποιό ακριβές..

συρτάρια έχει,2 νομίζω,δεν ρώτησα αλλά έχει!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπερα κορτσουδια!!!!

γυρησα κ εγω απο το μαθημα ψυχοπροφυλακτικης!σημερα καναμε για τον τοκετο, μας δειξαν καποιες αναπνοες, για τα σταδια του τοκετου κ ποτε πρεπει να κινησουμε για την κλινικη....

μας δειξαν κ κατι φωτογραφιες..''ονειρο''....απο την στιγμη του τοκετου:shock::shock::shock:παλι ασπρισαμε κ αναστεναζαμε ολες μαζι!χαχα!!

Αντζυ παραπονιαρα μου περιμενω νεα σου απο τον γιατρο κ την μπεμπα!!!!

αυτη τη βδομαδα θελω κ εγω να ψαξω για νυχτικα κ ρομπες(ξεκουμπωτες)χαχαχ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας και απο εμενα, μεχρι να διαβασω ολα οσα γραψατε νυχτωσε εξω!Στο Παπανικολαου εμεις θα παμε αυτη την Τεταρτη (εφοσον δεν εχει μπλοκα) οποτε θα σας ενημερωσω για οτι πουνε. Εντωμεταξυ κα εμενα με εχει πιασει αγχος με το θηλασμο αλλα ειμαι τοσο αποφασισμενη να θηλασω που να σας πω ουτε τη δουλεια δε βαζω μπροστα (πρεπει να επιστρεψω μολις σαραντησω) και ας με διωξουν. Ο παιδιατρος που μαλλον θα καταληξω σε αυτον ειναι πιστοποιημενος συμβουλος θηλασμου οποτε φανταζομαι οτι θα εχω μια βοηθεια παραπανω, εχω παραγγειλει και τα βιβλια της Πατσουρου και περιμενω να τα ρουφηξω!Αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε τον μπεμπη να φαω και την ενεση για το rhesus αρνητικο που εχω..

Απο ψωνια παλι δεν εκανα πολλα, ισα που πηρα μια 7αδα κορμακια κοντομανικα για το μωρο απο το mothercare (απαραδεκτοι δεν εχουν εκπτωση) και πυζαμες 3 κομματια που ειναι (παντελονι, τιραντακι και ζακετουλα) για εμενα. Τωρα ψαχνω να βρω καμια νυχτικια της προκοπης.

Ειδα κατι φοβερες κουβερτουλες στο benetton αλλα εδω στην Καβαλα την αλλη εβδομαδα θα τα βγαλουν ολα 70% οποτε περιμενω να παω τοτε και οτι εχει μεινει, οτι βρω θα το αρπαξω εστω και για μεγαλυτερους μηνες αν ειναι.

γιατι καλη μου τετοια βιασινη να γυρησεις στην δουλεια??δεν μπορεις να το καθυστερησεις??να παρεις εστω την καλοκαιρινη σου αδεια???αν οχι αυτην του ΟΑΕΔ....θα ναι πολυ μωρουλι το μωρουλι σου...:(:(

οσο για τα mothercare κ γενικα οτι εχει να κανει με παιδικα μας πιανουν τον κωλο!!!!!!:mad:

η Βικυ που εχε εξαφανιστει???οεο???:?::?::?::!::!::confused::confused:

pSC1p2.png

Καλησπερα κορτσουδια!!!!

γυρησα κ εγω απο το μαθημα ψυχοπροφυλακτικης!σημερα καναμε για τον τοκετο, μας δειξαν καποιες αναπνοες, για τα σταδια του τοκετου κ ποτε πρεπει να κινησουμε για την κλινικη....

μας δειξαν κ κατι φωτογραφιες..''ονειρο''....απο την στιγμη του τοκετου:shock::shock::shock:παλι ασπρισαμε κ αναστεναζαμε ολες μαζι!χαχα!!

Αντζυ παραπονιαρα μου περιμενω νεα σου απο τον γιατρο κ την μπεμπα!!!!

αυτη τη βδομαδα θελω κ εγω να ψαξω για νυχτικα κ ρομπες(ξεκουμπωτες)χαχαχ!!!!

εγώ τις πήρα με μακρύ μανίκι και φοβάμαι μην σκάσω:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Βικύύύύύύύύύύύ πως μας παρατάς έτσι;ντροπή:(:(

ταραμοσαλάτα ποια ξέρει να φτιάχνει;έχω 1 χρόνο να φτιάξω και δεν την θυμάμαι..:rolleyes: και η απορία είναι μια,με πατάτα ή ψωμί;:?::?::?:

Grya.jpgGryap3.png

εγώ τις πήρα με μακρύ μανίκι και φοβάμαι μην σκάσω:rolleyes::rolleyes:

κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!δεν ξερεις τι να παρεις ρε γαμωτο για εκεινη την εποχη!!!!παντως γενικα οι κλινικες εχουν ζεστη!!!!

και για το μωρο το ιδια σκεφτομαι!θελει μπουφανακι??? θελει ζακτουλα???:confused::confused:

pSC1p2.png

κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!δεν ξερεις τι να παρεις ρε γαμωτο για εκεινη την εποχη!!!!παντως γενικα οι κλινικες εχουν ζεστη!!!!

και για το μωρο το ιδια σκεφτομαι!θελει μπουφανακι??? θελει ζακτουλα???:confused::confused:

όταν το βγάλεις απ'το μαιευτήριο;εγώ δεν έχω πάρει.....λες να χρειαστεί;με την κουβερτούλα μια χαρά νομίζω θα είναι.......:( κάποια να μας διαφωτίσει;:cool:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΌΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΟΧΗ Η ΑΝΟΙΞΗ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΡΟΜΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑΚΙ +ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑς ΚΑΙ ΙΣΩς ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΕΣΕΙς??????

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΟΜΙΖΩ

όταν το βγάλεις απ'το μαιευτήριο;εγώ δεν έχω πάρει.....λες να χρειαστεί;με την κουβερτούλα μια χαρά νομίζω θα είναι.......:( κάποια να μας διαφωτίσει;:cool:

ΝΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ:lol:

Γεια σας κι από μένα.

Σχετικά με το όνομα εμείς έχουμε κατασταλλάξει στο Νικόλας (του πεθερού μου που δεν ζει πια). Αν κάνουμε άλλο αγοράκι θα το βγάλουμε (Ανδρέας του μπαμπά μου). Αν ήτνα κορίτσι θα είχαμε προβλημα...Μαρία(κοινό) και Ευθυμία (όχι ιδιαίτερα εύηχο). Σκεφτόμαστε για Χαρά...αλλά μέχρι να έρθει το κοριτσάκι έχουμε καιρό. :)

μανουλίτσες να βάλω ένα θεματάκι που με απασχολέι εδω και τρεις μήνες..αιμοραϊδα? τι κάνουμε? ρώτησα τον γιατό και την μαία και μου είπε πλύσιμο με χλιαρό προς κρύο με σαπούνι γλυκερίνης...για φάρμακα δεν είναι θετικοί αλλά κορίτσια εγω σκέφτομαι ότι μετά πο το σφίξιμο αν γεννήσω φυσιολογικά αν μου βγουν κι άλλες τι θα κάνω???

αν κάποια είναι παθούσα και το αντιμετωπίζει κάπως με κάτι ας με συμβουλέψει και μενα!!!

Αστα, ο σίδηρος κάνει όλη τη ζημιά. Αλλά ο αιματοκρίτης μου δεν είναι και τόσο καλός κι έτσι δεν έχω επιλογές. Καλό και προσεκτικό καθάρισμα. Μωρομάντηλα και υπομονή.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...