Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μάλλον είναι οι ορμόνες καλή μου εγω στην παράσταση αυτη που γράφω πιο κάτω ( ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΤΗς ανν Σάλιβαν)ΈΚΛΑΙΓΑ ΔΥΟ ΩΡΕς.

Έχεις δικιο καλή μου.Τα λέω στον άντρα μου αλλά με φοβίζει οτι ενω τα βλέπει οταν του τα λέω δείχνει οτι δεν θε΄λει να τ ακούσεο κ ούτε τους μιλάει να τους βάλει στη θέση τους αυτο με φοβίζει γιατί δεν με υπερασπίζεται.Θα δείξει.Εσυ που μένεις κΑΛΉ ΜΟΥ;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποσες μανουλες εχουμε με μεγαλη κοιλιτσα? :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Εγώ έχω κάνει μεγάλη κοιλίτσα. Οι περισσότεροι που με βλέπουν λένε: Μα εσύ δεν έχει πάρει τίποτε; Μονο κοιλίτσα έχεις! (έχω πάρει 6 κιλά = τιποτε? : ) )

pik τώρα είδα οτι έχουμε το ίδιο τικεράκι.επειδή προσπάθησα πολύ για να το βάλω

και δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω πάλι να λειτουργήσει σωστά,σε πειράζει να το κρατήσω?

Μα και βέβαια δεν με πειράζει, το ρωτάς?

Περαστικά και στις αρρωστούλες μας!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Κορίτσια εγώ πάντως έχω κλείσει δεκαεετία με τον άντρα μου (από τα 18 !) και τα 5 χρόνια είμαστε παντρεμένοι.

Δεν είχαμε πρόβλημα ότι δεν με θέλουν τα πεθερικά αλλά ξέρετε τώρα.. η πεθερά είναι πεθερά!!! Εγώ ποτέ δεν κρατάω κλειστό το στόμα μου...

Απλά στην αρχή έκανα το λάθος και λόγω υψηλών τόνων στη φωνή, μπρίο κ ταπεραμεντο (χιχι) όταν προσπαθούσα να του πω τα παράπονά μου, φαινόταν σαν να του κάνω επίθεση !

Γι αυτό συνιστώ να τα λέμε όοοοοολα.....την πάσα αλήθεια για ότι μας λένε ή ότι νιώθουμε ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ! Στην αρχή έκανα το λάθος, αλλά μετά άκουσα τη σοφή μου μανούλα και όλα πήγαν καλύτερα.

Σημειωτέον ότι ο άντρας μου είναι ακριβώς το αντίθετο με μένα...πολύ μα πολύυυυυ ήπιων τόνων

Αυτά λοιπόν κι από τη δική μου εμπειρία

QuW0p3.png

Με το τικερακι ε?

χε χε χε

Επιδη εγω ακομα να το καταλαβω καλα καλα κι οσες φορες προσπαθησα δεν μου εβγαινε αν θελεις μπορεις να πατησεις στο δικο μου πανω κι θα σε βαλει στην σελιδα τους αυτοματα κι εκει θα το δεις. Θα βαλεις την ημερομενια σου ΠΗΤ κι σου βγαζει εβδομαδες κι μερες κι μετα εχεις 2 επιλογες να κανεις να το βαλεις σε σελιδες η σε φορουμ (δλδ το δευτερο διαλεγεις)

Κι πας μετα εδω στην υπογραφη σου κι κανεις επικολληση κι αποθηκευση κι ειναι ετοιμο .

Ελπιζω να βοηθησα:)

θΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΩΡΑ.Ευτυχως κορίτσια ου έχουμε το καφε.Εγω είχα σκυλιάσει που δεν σας εεβρισκα τόσες μέρες.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΑ ΝΈΑ ΜΟΥ ΜΑΖΊΣΑς.

τι φοβερή,καταπληκτική φωτό είναι αυτη με το πατουσάκι;έχω φάει κόλλημα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ntesehjufpgrhgvn.png

Μάλλον είναι οι ορμόνες καλή μου εγω στην παράσταση αυτη που γράφω πιο κάτω ( ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΤΗς ανν Σάλιβαν)ΈΚΛΑΙΓΑ ΔΥΟ ΩΡΕς.

Έχεις δικιο καλή μου.Τα λέω στον άντρα μου αλλά με φοβίζει οτι ενω τα βλέπει οταν του τα λέω δείχνει οτι δεν θε΄λει να τ ακούσεο κ ούτε τους μιλάει να τους βάλει στη θέση τους αυτο με φοβίζει γιατί δεν με υπερασπίζεται.Θα δείξει.Εσυ που μένεις κΑΛΉ ΜΟΥ;;;

Θεσσαλονικη μενω,μην ανυσηχεις σε ακουει αλλα ισως να μην θελει να τους τα πει μπροστα σου!μονο κ μονο επειδη ειναι οι γονεις του.

ευτυχως για μενα μενουν λιγο μακρυα,οχι πολυ 1 ωρα αλλα του ειναι δυσκολο να ρχονται...αν και τελευταια ολο κατι επισκεψεις κανονιζουν κ δεν πολυ γουσταρω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγω πιστευα για τον δικο μου πως κι εγω μιλαω αδικα αλλα τελικα οχι.

Απλα οι ανδρες δεν μας τα λενε ολα η τουλαχιστον αυτα που πιστευουμε πως ειναι σημαντικα για εμας κι μας τα κρυβουνε.

Ειναι στο αιμα τους να μην μας τα λενε ολα.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Καληνύχτα κοριτσια να φτιάξετε ωραία ονειρα!!!!!!Με τα τικεράκια δεν τα κατάφερα.Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα.Θα πάω κ γω γι αύπνο όλο αργά κοιμάμαι κ είμαι τσακισμένη τη μέρα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Κοριτσια καλημερα :)

Τα χρονια μου πολλα σε οσες κοπελες γιορταζουν σημερα.

Μια γρηγορη ερωτηση ...Χτες αργα το βραδυ καταλαβα οτι οταν πιεζω το στηθος μου ποναω λες και εχω χτυπησει καπου.(πονος τις μελανιας) αλλα δεν βλεπω κατι και μονο η μια πλευρα ειναι φυσιολογικο?

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Καιρ γώ Δευτέρα θα πάω στο γιατρο μετα απο καιρο.

Κοριτσια μια ερώτηση.Τα περι τοκετου πότε σκεφτεστε να αρχίστε να τα συζητάτε με το γιατρό σας?? Η έχετε ήδη αρχίσει?? Λέω μετα τα Χριστουγεννα μην αγχωθουμε απο τώρα. Τιλετε εσείς??

Φιλιά

Καλημέρα βασιλικούλα μας....τα περι τοκετού νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για να το συζητήσουμε βέβαια αυτό είναι προσωπικό η κάθεμια μας όπως αιθάνεται πάντως και γω λέω κατά το Φεβρουάριο πρώτα ο θεός...

κατα τ αλλά καλά όλα ζουζού???:P:p:p

καλημέρα κορίτσια! εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες για τη β'επιπέδου και γενικά μια καλή συνέχεια να έχουμε!

strata εγώ είχα πάει τη Δευτέρα στο Μητέρα...όχι χθες...

Διαβάζω και αυτά που τραβάτε κάποια κορίτσια με τα πεθερικά σας και πολύ στεναχωριέμαι και νευριάζω! Άι στο καλό όλοι τους! Λες και δεν έχουμε τα δικά μας, έχουμε και την κακία των άλλων! Πάντως μπράβο σας που είστε τόσο δυνατές. Με ακούτε παθιασμένη λες και τραβάω και εγώ τα ίδια ε; Όχι, απεναντίας έχω υπέροχες σχέσεις με τα πεθερικά μου αλλά πραγματικά σας καταλαβαίνω.

Από κιλά πως πάτε; Η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ και είμαι +5,5-6 από την αρχή. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παχύνει γύρω γύρω αλλά όσο να ναι... Ποια κοπέλα έχει πρόβλημα με τη μέση της; Βοηθάει πάρα πολύ η γυμναστική. Αν μπορείς να βρείς γιόγκα dvd για έγκυες ή έστω το dvd της Πετρουλάκη για έγκυες και ας μην κάνεις όλες τις ασκήσεις θα σε βοηθήσει πάρα πολύ η στάση του σώματος που πρέπει να παίρνεις και σιγά σιγά θα ανακουφιστείς πολύ.

Στις κοπέλες που ξυπνάνε με κακή διάθεση τελευταία...ε, δεν πειράζει. Ξεσπάστε όπου μπορείτε και έχουμε καιρό για χαρές! Φιλιά !

KOWTp3.png

Καλημερούδια! Τί κάνετε;

Marakious, για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω κάτι αλλά γενικά το στήθος μας υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία λόγω ορμονών, οπότε μάλλον οφείλεται εκεί χωρίς να είναι κάτι κακό...

Αύριο γιορτάζει ο αντρούλης μου και σήμερα έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα με όλες τις προετοιμασίες... Το κακό είναι πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από το πρωί. Μου βγήκε η κούραση και η έλλειψη ύπνου των τελευταίων ημερών. Καφές δεν παίζει και δεν ξέρω τί να κάνω... :-( Ελπίζω να την παλέψω! :cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κορίτσια πολύ κατεβατο αυτο εχθές διάβαζα διάβαζα και δεν τελείωνα....

συμβουλή...ότι κλείνει το σπίτι σας, μάνα και πατέρας μόνο μια και ένας, όσο και καλά να είναι τα πεθερικά σαν τις μανάδες μας και τους μπαμπάδες μας κανείς...!!!

Εγώ μένω κοντά με τα πεθερικά μου και πιο μακριά με την μαμά μου και τον μπαμπά μου δυστυχώς αλλά τα πράγματα τα έχω βάλει απο την αρχή στην θέση τους. Επαφές ελάχιστες, τηλεφωνικός μόνο με την πεθερά μου..παρε δώσε δεν υπάρχουν και επισκέψεις γιατι όπως λέει μια παροιμία δώσε θάρρος στο χωριατη να σου ανέβει και στην πλάτη!!!αν μιλήσω για τον πεθερό στην γιορτή του πριν κανα 2 μήνες είχαμε μιλήσει και τότε μου είπε με το καλό απο τότε λουής...δεν πειράζει για μένα καλύτερα ούτως ή άλλως όλα εδω πληρώνονται!!! Κατα τ άλλα καλά!!! Με τον άντρα μου περνάμε μήνα του μέλιτος όλο αυτον το καιρό οπότε κρατάω μόνο αυτό...να μαστε καλά εμείς και το μωρό και όλοι οι άλλοι βέβαια μην είμαστε και κακοί απλά ο καθένας στα χωράφια του!!!Αυτοί που με στηρίζουν πολύ είναι πέραν του άντρα μου οι γονείς μου και οι φίλοι μου! Γι αυτό μην στεναχωριέστε βρε κορίτσια όλα τα σπίτια όλο και κάτι έχουν πουθενά δεν είναι όλα τέλεια εμείς πρέπει να προσπαθούμε για να τα κάνουμε τέλεια....σας φιλώ όλες!!!και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...