Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε δεν παμε καλα!!!!ακου να μην θελει ο μπαμπας σου!!!!

κοιτα αν συμφωνειτε εσεις σαν ζευγαρι μην ακουτε κανενα!

γιατι εμεις δεν συμφωνουμε σε αυτο το θεμα!

κ να φανταστειτε οτι πριν μεινω εγκυος το ειχαμε συζητησει κ του ειπα οτι αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε την μαμα μου γιατι δεν εχει αλλα παιδια!!αν ειναι αγορι θα βγαλουμε του μπαμπα σου..κ ειχε πει καλα!αλλα τωρα λεει δεν το θυμαται αυτο!!!εκει ειναι που την ψωνιζω!κ για μας ο μπαμπας μου κ πανω αο ολα η μανα μου σκιζονται!!!βλεπετε ειναι κ χωρισμενοι κ τα κανουν εις διπλουν!οχι οτι εχω κ κανα τρελο παραπονο απο τα πεθερικα μου αλλα ειναι αυτο που λετε κ εσεις οτι αυτοι εχουν κ αλλο Γιο!!!!!

τι να πω....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Πισω απο την αρκουδα ζουνε!!!!

Σε μένα ήταν και ο άντρας μου όταν μας το είπε η συχωρεμένη η πεθερά μου! Άρα δεν μπορεί να πει τίποτα! Είναι δεδομένο ότι δεν θα πω τον πεθερό μου! Γι'αυτό και απειλώ τον πατέρα μου ότι αν δεν θέλει θα πω το παιδί Ναβουχοδονόσορα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρε μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Εγώ έκανα μόλις σηκώθηκα τις δουλίτσες μου γιατί αν καθίσω στον υπολογιστή με πιάνει το απόγευμα...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες που ασχοληθήκατε με το πονεμένο θέμα μου! Σήμερα είμαι λίγο πιο χαλαρή (λέτε να έπιασαν τα ουριγκελερικά που λέγαμε?!) αλλά σε γενικές γραμμές δεν ξέρω τί με έχει πιάσει και δεν είμαι στα καλύτερά μου τελευταία... Χαζορμόνες...

Μαράκι, περαστικά! Ακολούθησε όλες τις κλασσικές συμβουλές (μέλι, ζεστά, πορτοκάλια) και εύχομαι να αναρρώσεις πολύ πολύ γρήγορα!

Χριστίνα, πώς πάει; Ωραία η Δευτέρα που δεν έχει τόση δουλειά! Απόλαυσέ την! Όσο για τις αιμορροϊδες, έχω ακούσει πως μετά την γέννα εξαφανίζονται... Μπορείς να βάλεις πολλές φυτικές ίνες στη διατροφή σου; Γιατί η δυσκοιλιότητα επιβαρύνει την κατάσταση...

Πάλι το θέμα των ονομάτων πιάσατε ε; Εμείς την συμφωνία την είχαμε πριν το γάμο οπότε δεν τίθεται θέμα. Θα βγάλουμε του πεθερού μου και στο επόμενο από τη δική μου πλευρά αναλόγως το φύλο, αν είναι αγόρι του μπαμπά μου και αν είναι κορίτσι της μαμάς μου...

Το έχω ξαναπεί: υπάρχει και η δίκαια λύση του να διαλέξει το μωρό το όνομα του με χαρτάκια-κλήρους και όποιο πιάσει! Μπορείτε να το κάνετε παρουσία όλων για να μην υπάρχει αμφιβολία! Και νομίζω πως έτσι το δέχονται όλοι καλύτερα -δεν επικρατεί κάποιος, είναι θέμα τύχης και επιλογής του ίδιου του ενδιαφερόμενου!

Καλά και ανώδυνα ξεμπερδέματα σας εύχομαι πάντως!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε πολλές επισκέψεις σε γιατρούς να δούμε τα βλαστάρια μας! Εύχομαι να τα καμαρώσουμε όλες και να είναι όλα καλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμες όλες!!

με το καλό να πάτε στο γιατρό όσες το έχετε προγραμματίσει και να δείτε τα μωράκια σας και να είναι όλα τέλεια!!

αχ,πόσο συμφωνώ μαζί σας στο θέμα των ονομάτων...τέλος,θα έπρεπε να σταματήσει αυτό το πράγμα,να βγάζουμε των γονιών και να ονομάζουμε τα παιδάκια μας όπως θέλουμε,χωρίς προβλήματα,τύψεις και μούτρα!εκνευρίζομαι απίστευτα με αυτές τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις των ανδρών μας(κι ο δικός μου δεν αποτελεί εξαίρεση:-()

taniabell συλλυπητήρια καλή μου για τον παππού σου.είναι πολύ σκληρό να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο,ακόμα κι αν είναι μεγάλος...να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

annie λυπάμαι και για τη θεία σας,ο Θεός να την αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένειά της.

angel και iwanna το ίδιο όνειρο είδα πριν λίγες μέρες κι εγώ,όλοι μου έλεγαν δε θα τα καταφέρεις λέει και η μπέμπα βρήκε μόνη της το δρόμο και θήλαζε πολύ καλά και...δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα!!!!!!!!!αχ,μακάρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!

iwanna μου κι εμείς το ίδιο στρώμα έχουμε παραγγείλει τελικά,νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή!

maraki περαστικά σου κοπέλα μου,εύχομαι να νιώσεις γρήγορα καλά!

εγώ πέρασα δυο δύσκολες μέρες με τις συσπάσεις που συνεχίζονται,σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα...είναι πολύ δύσκολο φιλενάδες μου,κάθε μέρα ένας αγώνας...παρακαλάω την Παναγίτσα να πάνε όλα καλά.

α,δεν παίζω,εμένα η μπουμπούκα τρελένεται με το μπαμπά της!!!όταν της μιλάω εγώ μένει ασυγκίνητη,κάθε φορά όμως,μα κάθε φορά ρε παιδιά που πάει κοντά της ο μπαμπάς της και κάθεται και της μιλάει ξυπνάει και κινείται,κλοτσάει κτλ.κι αυτός λιωωωωωωωωωωωωωωνει!και μου λέει οτι αγαπάει το μπαμπά της πιο πολύ και σ'αυτόν θα'χει αδυναμία:-(:-(:-(:-(από τη μια μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται,κι απ'την αλλη ζηλεύω λιγάκι,θέλω κι εγώ...:oops:

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

με το καλό να πάτε στο γιατρό όσες το έχετε προγραμματίσει και να δείτε τα μωράκια σας και να είναι όλα τέλεια!!

αχ,πόσο συμφωνώ μαζί σας στο θέμα των ονομάτων...τέλος,θα έπρεπε να σταματήσει αυτό το πράγμα,να βγάζουμε των γονιών και να ονομάζουμε τα παιδάκια μας όπως θέλουμε,χωρίς προβλήματα,τύψεις και μούτρα!εκνευρίζομαι απίστευτα με αυτές τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις των ανδρών μας(κι ο δικός μου δεν αποτελεί εξαίρεση:-()

taniabell συλλυπητήρια καλή μου για τον παππού σου.είναι πολύ σκληρό να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο,ακόμα κι αν είναι μεγάλος...να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

annie λυπάμαι και για τη θεία σας,ο Θεός να την αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένειά της.

angel και iwanna το ίδιο όνειρο είδα πριν λίγες μέρες κι εγώ,όλοι μου έλεγαν δε θα τα καταφέρεις λέει και η μπέμπα βρήκε μόνη της το δρόμο και θήλαζε πολύ καλά και...δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα!!!!!!!!!αχ,μακάρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα!

iwanna μου κι εμείς το ίδιο στρώμα έχουμε παραγγείλει τελικά,νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή!

εγώ πέρασα δυο δύσκολες μέρες με τις συσπάσεις που συνεχίζονται,σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα...είναι πολύ δύσκολο φιλενάδες μου,κάθε μέρα ένας αγώνας...παρακαλάω την Παναγίτσα να πάνε όλα καλά.

α,δεν παίζω,εμένα η μπουμπούκα τρελένεται με το μπαμπά της!!!όταν της μιλάω εγώ μένει ασυγκίνητη,κάθε φορά όμως,μα κάθε φορά ρε παιδιά που πάει κοντά της ο μπαμπάς της και κάθεται και της μιλάει ξυπνάει και κινείται,κλοτσάει κτλ.κι αυτός λιωωωωωωωωωωωωωωνει!και μου λέει οτι αγαπάει το μπαμπά της πιο πολύ και σ'αυτόν θα'χει αδυναμία:-(:-(:-(:-(από τη μια μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται,κι απ'την αλλη ζηλεύω λιγάκι,θέλω κι εγώ...:oops:

Δεν βελτιώθηκε λιγάκι η κατάσταση με τα φάρμακα που αυξήθηκαν; Ο γιατρός τί λέει; Να είσαι ήρεμη, η Παναγίτσα τις ακούει τις προσευχές σου και το μωράκι σου θα έρθει στην ώρα του!

Ο δικός μας μπαμπάς του κάνει μαθήματα αριθμητικής και μουσικής! Μετράνε απαλά χτυπηματάκια στην κοιλιά μου 1-2-3 και έχουν μάθει και το ρυθμό βάλς με την ίδια μέθοδο! Ο μπέμπης βέβαια του κάνει γυμνάσια... Του μιλάει ο μπαμπάς του και περιμένει κάποια ανταπόκριση, περιμένει, περιμένει...και μόλις παίρνει το χέρι ή κοιτάζει αλλού, εκείνος του τη σκάει και κάνει τα πιο θεαματικά! :D Και ξανα από την αρχή!

Καμιά φορά κι εγώ σκέφτομαι πως θα έχουν μπαμπάς και γιος μια πιο ιδιαίτερη σχέση αλλά μετά λέω: "βλακείες! Μάνα είναι μόνο μία!" Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, η μαμά είναι μαμά όσο καλή σχέση κι αν έχουνε με τον μπαμπά! Και αν έχουν καλή σχέση με το μπαμπά θα είμαστε πολύ τυχερές! Δεν είναι όλοι οι μπαμπάδες κοντά με τα παιδιά τους! ;)

Άννη και Θάλεια, επειδή θέλει και ο Στέλιος να έρθει στο Παπανικολάου για την ενημέρωση και θα πάρει άδεια, λέω να κλείσω για τις 24/2 ραντεβού, κι αν θέλετε να πάμε όλοι μαζί. Αν πάλι θέλετε εσείς κάποια άλλη Τετάρτη δεν υπάρχει πρόβλημα... Πηγαίνουμε ξεχωριστά και τα συζητάμε μεταξύ μας μετά!

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, να δω αν γίνεται για τότε...

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

Καλημέρα...έτσι είναι οι κόρες καρδούλα μου αδυναμία στο μπαμπά και τα αγοράκια στην μαμά...!!!:wink::wink::wink: βλέπε εμένα την αγαπάω την μανούλα μου δεν λέω αλλά για τον μπαμπάκα μου λιώνω!!!σκοτώνω άνθρωπο υπεραδυναμία:wink::wink::wink:

υπομονή και με τις συσπάσεις μανουλίτσα κοντευουμε...όλα θα πάνε καλά!!! και γω το κεράκι μας το ανάβω όποτε πάω εκκλησίτσα!!!

Διαφημίσεις

Δεν βελτιώθηκε λιγάκι η κατάσταση με τα φάρμακα που αυξήθηκαν; Ο γιατρός τί λέει; Να είσαι ήρεμη, η Παναγίτσα τις ακούει τις προσευχές σου και το μωράκι σου θα έρθει στην ώρα του!

Ο δικός μας μπαμπάς του κάνει μαθήματα αριθμητικής και μουσικής! Μετράνε απαλά χτυπηματάκια στην κοιλιά μου 1-2-3 και έχουν μάθει και το ρυθμό βάλς με την ίδια μέθοδο! Ο μπέμπης βέβαια του κάνει γυμνάσια... Του μιλάει ο μπαμπάς του και περιμένει κάποια ανταπόκριση, περιμένει, περιμένει...και μόλις παίρνει το χέρι ή κοιτάζει αλλού, εκείνος του τη σκάει και κάνει τα πιο θεαματικά! :D Και ξανα από την αρχή!

Καμιά φορά κι εγώ σκέφτομαι πως θα έχουν μπαμπάς και γιος μια πιο ιδιαίτερη σχέση αλλά μετά λέω: "βλακείες! Μάνα είναι μόνο μία!" Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, η μαμά είναι μαμά όσο καλή σχέση κι αν έχουνε με τον μπαμπά! Και αν έχουν καλή σχέση με το μπαμπά θα είμαστε πολύ τυχερές! Δεν είναι όλοι οι μπαμπάδες κοντά με τα παιδιά τους! ;)

Άννη και Θάλεια, επειδή θέλει και ο Στέλιος να έρθει στο Παπανικολάου για την ενημέρωση και θα πάρει άδεια, λέω να κλείσω για τις 24/2 ραντεβού, κι αν θέλετε να πάμε όλοι μαζί. Αν πάλι θέλετε εσείς κάποια άλλη Τετάρτη δεν υπάρχει πρόβλημα... Πηγαίνουμε ξεχωριστά και τα συζητάμε μεταξύ μας μετά!

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, να δω αν γίνεται για τότε...

σου στελνω πμ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοριτσακια γλυκα, νομιζω οτι η ιδεα της Ιωαννας για τον κληρο ειναι η καλυτερη λυση για οσους δεν τα βρισκουν με το ονομα.

Οσο για τις αιμορροϊδες δυστυχως εχω κι εγω. Εμενα μου'χαν πει με κρυο νερο στο χαρτι να τις ακουμπας, οχι τριψιμο, κ ανακουφιζεται προσωρινα ο πονος. Κι εγω σκεφτομαι τι εχουμε να τραβηξουμε στην γεννα που θελω οπωσδηποτε φυσικο. Θα επιβαρυνθουν πολυ. Ελπιζω ομως μετα την γεννα να φυγουν. Το παραξενο με μενα ειναι οτι δεν συνεβη λογω δυσκοιλιοτητας, παρολο που παιρνω 3 σιδηρους την ημερα. Μαλλον απ'το καθισιο το'παθα εγω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ευχαριστώ,έχεις δίκιο iwanna μου,είμαι σίγουρη οτι θα μας λατρεύει και τους δύο όπως κι εμείς αυτήν!ξέρω οτι το καλό μου το αγοράκι θα την φροντίζει όσο κι εγώ και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!ειλικρινά δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί με έναν άντρα που θα ήταν ''αδιάφορος'' για το παιδί του,όπως βλέπω μερικούς,που δεν ασχολούνται,φροντίζουν,παίζουν ιδιαίτερα μαζί τους,που δεν αλλάζουν πάνες,δεν τα κρατάνε όταν είναι άρρωστα κτλ.

όσο για τις συσπάσεις,το παρακολουθούμε συνέχεια,άλλες μέρες είναι συχνές,άλλες μέρες πιο έντονες,άλλες δεν έχω καθόλου σχεδόν.βασικά είναι σχετικά μικρές σε ένταση.αν δώ κατι πιο ανησυχητικό(γι'αυτό και ο αγώνας που είπα πρίν-με το ρολόι στο χέρι όταν επιμένουν)τηλ.στο γιατρό,καρδιοτοκογράφημα και πράττουμε αναλόγως της έντασης και της συχνότητας.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(τι να κάνουμε,έχω ευαίσθητη μήτρα....πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά!

''εσείς κι εγώ...

Τελικά πάλι ακυρώθηκε το αυριανό μάθημα στο ΙΚΑ θα πάω την Τετάρτη....μμμμ άντε και το είχα πάρει απόφαση το αυριανό!!! μήπως με έχουν για μπαλαντερ???

Αλλά δεν με πειράζει γιατί είναι τόσο καλή η μαία που χαλάλι όποτε μου πουν εγω θα πάω μετά χαρας!!!

Διαφημίσεις

σήμερα έχω λυσάξει δεν έχω και δουλειά....αααααα....ZOYMPOYLOAGGELIKOULA ακόμα ψωνίζεις...????γρρρρρρρρρ που είσαι?????????

Δε χαιρεσαι που δεν έχεις δουλειά;! Μπορείς να σερφάρεις άνετα, να κάνεις μια λίστα με όλα αυτά που θέλεις να ρωτήσεις το γιατρό, μια λίστα με τα απαραίτητα του μπέμπη και της βαλίτσας για την κλινική και να μιλάς μαζί μας!

Άκου προβλήμα που έχεις! :tongue:

Καλημέρα...έτσι είναι οι κόρες καρδούλα μου αδυναμία στο μπαμπά και τα αγοράκια στην μαμά...!!!:wink::wink::wink: βλέπε εμένα την αγαπάω την μανούλα μου δεν λέω αλλά για τον μπαμπάκα μου λιώνω!!!σκοτώνω άνθρωπο υπεραδυναμία:wink::wink::wink:

υπομονή και με τις συσπάσεις μανουλίτσα κοντευουμε...όλα θα πάνε καλά!!! και γω το κεράκι μας το ανάβω όποτε πάω εκκλησίτσα!!!

ευχαριστώ Χριστινάκι,ειδικά γι'αυτό το τελευταίο,να είσαι καλά και να έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς!υπομονή,λίγες ώρες έμειναν στη δουλειά,ε?και μετά σπιτάκι,ζεστασιά,αγκαλίτσες!

''εσείς κι εγώ...

α!τώρα που είπα αγκαλίτσα,βρήκα την τέλεια θέση για μασαζ από τους καλόυς μας:τη θέση του μωρού!!!!

βάλτε τον να κάτσει στον καναπέ και απλά ανοίξτε τα πόδια,καθίστε πάνω του(ως εδώ το΄χετε??κάτι θυμάστε ακόμα πονηρούλες,ε?????συγκεντωθείτε,εδώ μιλάμε για αθώα πράγματα!)ακουμπήστε το κεφάλι σας στον ώμο του&αφήστε τον να κάνει τα μαγικά του!!είναι υπέροχα,γι'αυτό αρέσει τόσο πολύ στα μωρά η αγκαλιά!!!

''εσείς κι εγώ...

Δε χαιρεσαι που δεν έχεις δουλειά;! Μπορείς να σερφάρεις άνετα, να κάνεις μια λίστα με όλα αυτά που θέλεις να ρωτήσεις το γιατρό, μια λίστα με τα απαραίτητα του μπέμπη και της βαλίτσας για την κλινική και να μιλάς μαζί μας!

Άκου προβλήμα που έχεις! :tongue:

ότι μιλάμε μαζί ναι αυτό το απολαμβάνω γιατί καμια φορά δεν είμαστε όλες μέσα και ετσι τα λέω μόνη μου...χιχιχιχ!!!

Τώρα ότι δεν έχω δουλειά στο γραφείο είναι ανησυχητικό γιατί όπως σας έχω πει δουλεύω στην ίδια εταιρία με το Πάναγιώτη όπότε αν κάτι δεν πάει καλά (που δεν το εύχομαι βέβαια) είμαστε και οι δυο εκτος...με πιάνεις??? δεν ξέρω με έχει πιάσει αυτό το άγχος με την δουλειά τους τελευταίους μήνες λόγω της κρίσης, λόγω ότι ακούω συνέχεια απωλήσεις απο εταιρίες κλπ.

Εμείς όμως εδω δεν δραστηριοποιούμαστε σε έναν κλάδο και είναι λίγο δύσκολο να πάει τόσο χάλια, θέλω να πω ότι αν ένας κλάδος περάσει κρίση έχουμε και τους άλλους που κάποιος σίγουρα θα πηγαίνει καλά....ωχχχχ κράτησε με παρλαπιπίασα ΣΟΡΡΥ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΒΡΕ ANGIE ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...ΑΠΛΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΓΧΟΣ...ΕΣΥ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...