Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όσο για το όνομα εγώ θέλω του μπαμπά μου! Έχει κάνει πάρα πολλά για μας! Τον πεθερό μου τον έχει πει ο κουνιάδος μου! Δεν είναι άδικο να μην πούμε τον μπαμπά μου? Ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει φέρει αντίρρηση! Άλλωστε μας το είχε πει και η συχωρεμένη η πεθερά μου! "Αν κάνετε αγοράκι θα πεις τον πατέρα σου! Ο πεθερός σου το έχει ακούσει το όνομα του"

Το πρόβλημα είναι άλλο! Δεν θέλει ο πατέρας μου! Δεν είναι λέει σωστό να μην πω τον πεθερό μου!!!! :evil::evil::evil: Κι εγώ από τα νεύρα μου του είπα ότι αν δεν θέλει θα το πω το παιδί Ναβουχοδονόσορα! Έτσι για να μάθει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το όνομα εγώ θέλω του μπαμπά μου! Έχει κάνει πάρα πολλά για μας! Τον πεθερό μου τον έχει πει ο κουνιάδος μου! Δεν είναι άδικο να μην πούμε τον μπαμπά μου? Ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει φέρει αντίρρηση! Άλλωστε μας το είχε πει και η συχωρεμένη η πεθερά μου! "Αν κάνετε αγοράκι θα πεις τον πατέρα σου! Ο πεθερός σου το έχει ακούσει το όνομα του"

Το πρόβλημα είναι άλλο! Δεν θέλει ο πατέρας μου! Δεν είναι λέει σωστό να μην πω τον πεθερό μου!!!! :evil::evil::evil: Κι εγώ από τα νεύρα μου του είπα ότι αν δεν θέλει θα το πω το παιδί Ναβουχοδονόσορα! Έτσι για να μάθει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Το ίδιο μου λέει και η μαμά μου... Οτι δεν είναι σωστό να μην βγάλω τον πεθερο μου... :mad::-x:-x Μα που ζούμε;;;;

Στην τελική έχει και άλλο γιο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα...

Και είναι και αυτό που λες... Ο πατέρας μου έχει κάνει πάρα πολλά για εμάς και συνεχίζει να προσφέρει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε?

Πήγα κι εγώ και είδα το μωράκι μου την Παρασκευή. 1360 γρ το καμάρι μου! Αλλά δεν μας έκανε τη χάρη να δούμε φατσούλα στο 3D.

Πήραμε και τα ψώνια του! Κούνια, καρότσι, μπιμπερό, ρουχαλάκι κλπ!!!!!

Ήταν όλα απίστευτα!

Αχ Χριστίνα μου! Εσένα το ζουζούνι σου δίνει ρέστα τις σωστές ώρες!

Τι να πω κι εγώ που κοιμάται όλη μέρα σχεδόν και τη όλη νύχτα βαράει?

Έχω πει στον άντρα μου ότι αυτό το παιδί θα το μαζεύουμε από τα μπαρ!!!! :lol::lol::lol:

δεν διάβασες μάλον τα προηγούμενα που έγραψα...και μενα μέχρι της 5 το πρωί σβούρας ήτανε..άστα φιλενάδα ή θα τα μαζεύουμε ή θα μας μαζεύουνε...:wink:;-):wink:

Καλε τον ηλιο που τον ειδατε???α τωρα παει κατι να κανει αλλα ξαναφευγει!φυσαει κ πολυυυυυ!!!!

Αστα Βαλια μου χαλια η κατασταση...αλλα απορω πως εχετε το κουραγιο κ το συζητατε ακομη..εγω μονο που το σκεφτομαι συφιλιαζομαι!!!!

ρε σεις κ εγω πρεπει να αρχισω τις μπουγαδες αλλα με αυτον τον κωλοκαιρο!!!χθες εβαλα ενα πλυντηριο μαυρα κ ακομη να στεγνωσουν!!!!!

εγώ άπλωσα εχθές και έβαλα την απλώστρα στο παιδικό δίπλα στο καλοριφερ πιστευω μέχρι το απόγευμα που θα πάω σπίτι να έχουν στεγνώσει...!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Το ίδιο μου λέει και η μαμά μου... Οτι δεν είναι σωστό να μην βγάλω τον πεθερο μου... :mad::-x:-x Μα που ζούμε;;;;

Στην τελική έχει και άλλο γιο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα...

Και είναι και αυτό που λες... Ο πατέρας μου έχει κάνει πάρα πολλά για εμάς και συνεχίζει να προσφέρει...

Έτσι είναι Βάλια μου! Είμαστε λες και ζούμε 100 χρόνια πίσω!

Εμένα είναι ακόμα πιο τραβηγμένο! Δεν θέλει ο πατέρας μου! Αφού τον πεθερό μου τον έχει πει ο άλλος του γιος, γιατί να τον πω κι εγώ? Αν ο άντρας μου είχε άλλα 5 αδέρφια, όλοι θα έλεγαν τον πεθερό μου?

Διαφημίσεις

μανουλίτσες να βάλω ένα θεματάκι που με απασχολέι εδω και τρεις μήνες..αιμοραϊδα? τι κάνουμε? ρώτησα τον γιατό και την μαία και μου είπε πλύσιμο με χλιαρό προς κρύο με σαπούνι γλυκερίνης...για φάρμακα δεν είναι θετικοί αλλά κορίτσια εγω σκέφτομαι ότι μετά πο το σφίξιμο αν γεννήσω φυσιολογικά αν μου βγουν κι άλλες τι θα κάνω???

αν κάποια είναι παθούσα και το αντιμετωπίζει κάπως με κάτι ας με συμβουλέψει και μενα!!!

δεν διάβασες μάλον τα προηγούμενα που έγραψα...και μενα μέχρι της 5 το πρωί σβούρας ήτανε..άστα φιλενάδα ή θα τα μαζεύουμε ή θα μας μαζεύουνε...:wink:;-):wink:

:lol::lol::lol: Δεν είδα τα άλλα! Κι εσένα τα ίδια δηλαδή! Καλό κουράγιο και στις δυο μας!!!!!

Έτσι είναι Βάλια μου! Είμαστε λες και ζούμε 100 χρόνια πίσω!

Εμένα είναι ακόμα πιο τραβηγμένο! Δεν θέλει ο πατέρας μου! Αφού τον πεθερό μου τον έχει πει ο άλλος του γιος, γιατί να τον πω κι εγώ? Αν ο άντρας μου είχε άλλα 5 αδέρφια, όλοι θα έλεγαν τον πεθερό μου?

ρε κοριτσάκια μην την ψάχνετε την δουλειά όταν υπάρχουν κολλημένα μυαλά ότι και να τους πεις δεν αλλάζουν...εδω τα βλέπουν οι άντρες μας, τα καταλαβαίνουν αλλά ανένδοτοι...εγω πιστευω ότι σκέφτονται και τι θα πουν οι συγγενεις...μην χέσω!!!ααααα αχ αλλάξουμε συζήτηση γιατί θα με πιάσει το κακό μου και δεν θέλω να συχτηρίζω!!!

Διαφημίσεις

γιατι να μην θελει ο πατερας σου? κ τι ολα τα εγγονακια θα εχουν το ιδιο ονομα? εξαλλου αν κανετε κ 2ο αγορι το βγαζετε εκεινο του πεθερου σου. στο κατω κατω οι γονεις αποφασιζουν! κ μιας φιλης μου η μαμα δεν ηθελε να πουν το ονομα της γιατι δεν της αρεσει. τη λενε Μαρθα,ωραιο δεν ειναι? οταν η φιλη μου εκανε 2ο κοριτσακι το ειπε Μαρθα-Μαρια. εμενα τα πεθερικα δεν λενε τιποτα αλλα καποιοι αλλοι ασχετοι το χουν σιγουρο το ονομα του πεθερου μου:rolleyes:

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ρε κοριτσάκια μην την ψάχνετε την δουλειά όταν υπάρχουν κολλημένα μυαλά ότι και να τους πεις δεν αλλάζουν...εδω τα βλέπουν οι άντρες μας, τα καταλαβαίνουν αλλά ανένδοτοι...εγω πιστευω ότι σκέφτονται και τι θα πουν οι συγγενεις...μην χέσω!!!ααααα αχ αλλάξουμε συζήτηση γιατί θα με πιάσει το κακό μου και δεν θέλω να συχτηρίζω!!!

Έχεις δίκιο Χριστινάκι! Εγώ θα κάνω αυτό που θέλω, αφού και ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα, και όλοι οι άλλοι να κάνουν τουμπεκί!

Για πείτε μου, το παιδικό το φτιάξατε? Βάλτε καμιά φώτο να πάρουμε και οι άλλες ιδέες!

μανουλίτσες να βάλω ένα θεματάκι που με απασχολέι εδω και τρεις μήνες..αιμοραϊδα? τι κάνουμε? ρώτησα τον γιατό και την μαία και μου είπε πλύσιμο με χλιαρό προς κρύο με σαπούνι γλυκερίνης...για φάρμακα δεν είναι θετικοί αλλά κορίτσια εγω σκέφτομαι ότι μετά πο το σφίξιμο αν γεννήσω φυσιολογικά αν μου βγουν κι άλλες τι θα κάνω???

αν κάποια είναι παθούσα και το αντιμετωπίζει κάπως με κάτι ας με συμβουλέψει και μενα!!!

Χριστινάκι δεν έχω θέμα για την ώρα αλλά μια γνωστή που γέννησε πήγε στο γιατρό για το θέμα και της είπε σωστή διατροφή.......θες να τη ρωτήσω και να σου πω;υπομονή βρε κούκλα ....μετα τον τοκετό μπορείς να το αντιμετωπίσεις καλύτερα:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ε δεν παμε καλα!!!!ακου να μην θελει ο μπαμπας σου!!!!

κοιτα αν συμφωνειτε εσεις σαν ζευγαρι μην ακουτε κανενα!

γιατι εμεις δεν συμφωνουμε σε αυτο το θεμα!

κ να φανταστειτε οτι πριν μεινω εγκυος το ειχαμε συζητησει κ του ειπα οτι αν ειναι κοριτσι θα βγαλουμε την μαμα μου γιατι δεν εχει αλλα παιδια!!αν ειναι αγορι θα βγαλουμε του μπαμπα σου..κ ειχε πει καλα!αλλα τωρα λεει δεν το θυμαται αυτο!!!εκει ειναι που την ψωνιζω!κ για μας ο μπαμπας μου κ πανω αο ολα η μανα μου σκιζονται!!!βλεπετε ειναι κ χωρισμενοι κ τα κανουν εις διπλουν!οχι οτι εχω κ κανα τρελο παραπονο απο τα πεθερικα μου αλλα ειναι αυτο που λετε κ εσεις οτι αυτοι εχουν κ αλλο Γιο!!!!!

τι να πω....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!Πισω απο την αρκουδα ζουνε!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γιατι να μην θελει ο πατερας σου? κ τι ολα τα εγγονακια θα εχουν το ιδιο ονομα? εξαλλου αν κανετε κ 2ο αγορι το βγαζετε εκεινο του πεθερου σου. στο κατω κατω οι γονεις αποφασιζουν! κ μιας φιλης μου η μαμα δεν ηθελε να πουν το ονομα της γιατι δεν της αρεσει. τη λενε Μαρθα,ωραιο δεν ειναι? οταν η φιλη μου εκανε 2ο κοριτσακι το ειπε Μαρθα-Μαρια. εμενα τα πεθερικα δεν λενε τιποτα αλλα καποιοι αλλοι ασχετοι το χουν σιγουρο το ονομα του πεθερου μου:rolleyes:

a%3E

Ο μπαμπάς μου σκέφτεται τι θα πει ο κόσμος! Εγώ όμως τον κόσμο τον έχω γραμμένο! Είναι παράλογο όλα τα εγγόνια να έχουν το ίδιο όνομα! Ξέρω κάποιους που όλα τα πρώτα ξαδέρφια (είναι 5-6) έχουν το ίδιο όνομα!!! Έλεος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...