Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φουσκοκοιλιτσες κ καλη εβδομαδα!

αλλη μια συννεφιασμενη μερα:( θελω λιγο ηλιο, αλλα χλωμο το βλεπω γι'αυτη τη βδομαδα.

αυριο θα δω κι εγω το ζουζουνι μου πρωι πρωι στις 9:30. εχω να τον δω 1 μηνα κ εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποσο μεγαλωσε. :P μετα θα παμε κ στα jumbo να παρουμε καποια πραγματακια που μας λειπουν. χθες το βραδυ κι εμενα παρτυ εκανε. πριν μιλησα με μια ξαδερφη μου που ειναι να γεννησει αυτη τη βδομαδα κ μου ειπε πως οι κινησεις του μωρου της δεν μειωθηκαν τις τελευταιες βδομαδες,ισα ισα της εδινε κ καταλαβαινε!

οσο για τα ονοματα κ εμεις το εχουμε αποφασισει. πρωτα ο Θεος θα τον πουμε Αναστασιο οπως τον πεθερο μου. για τραπεζια μετα τη βαφτιση no money μιας κ θα γινουμε κ νονοι το καλοκαιρι οποτε αν ο παππους Αναστασιος το θελει ας ενισχυσει το ταμειο. εξαλλου εγω δεν εχω μεγαλο σοι σε αντιθεση με τον αντρα μου.

ιωαννα μου εγω πιστευω πως θα τα καταφερετε να γινετε νονοι αν το θελετε πολυ αρκει βεβαια να εχεις σαραντισει. καντε τα ψωνια του μωρου πριν να γεννησεις κ ολα θα πανε καλα. μια μερα ειναι κ η χαρα που θα παρετε θα ειναι μεγαλυτερη απο την κουραση.:tongue:

a%3E

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό να δείτε όλες τα μωράκια σας. Ζηλεύω. Εγώ θα την δω σε δυο βδομάδες και έχουν ήδη περάσει τρεις από την τελευταία φορά. Ουφ, σαν να'χει κολλήσει ο καιρός, εκεί που πέρναγε τόσο γρήγορα.

Το Κλειώ είναι πολύ ωραίο όνομα. Βέβαια και της μαμάς σου είναι, αλλά τι να κάνεις. Οι περισσότεροι άντρες δυστυχώς έχουν μείνει μερικά χρόνια πίσω σ'αυτά τα πράγματα.

Και το Αναστάσιος και το Δημήτριος. Άντε, με το καλό όλα τα μωράκια μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα μανουλινια!!!εγω πριν λιγο ξυπνησα!σαν το βοδι κοιμηθηκα!!!εβλεπα κ κατι χαζα ονειρα παλι.....:o

σημερα εχω κ εγω μαθημα κ παλι μεσημεριατικα!!3:30!!!!πολυ νυσταζω εκεινη την ωρα!!!:mad:

εμεις θα την βγαλουμε Κλειω!απο το Κλεονικη.Κλεονικη λενε την πεθερα μου....εγω ηθελα να την βγαλω Μελινα (της μαμας μου) αλλα ο αντρας μου ειναι 800 χρονια πισω σε αυτα τα θεματα!!!!!!γκρρρρ!!!

μαλωσα πολλες φορες κ επειδη δεν μπορω να μαλωνω αλλο συμβιβαστηκα!οτι κατα βαθος με ενοχλει ακομη ,ναι με ενοχλει..αλλα πιστευω οτι μολις κρατησω το μωρουλι μου στα χερια μου δεν θα με νοιαζει τοσο αυτο το θεμα!!!!!

όποιος το διάβασε το διάβασε......πάει τώρα πέταξε το πουλάκι.....annie ξέρεις εσύ ε???

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Annie μου και γω δεν θέλω να τον βγάλω το όνομα του πεθερού μου για διαφόρους λόγος, έχουμε λίγα καβγαδάκια επι του θέματος αλλά πιστεύω ότι μέχρι τέλος θα τα καταφέρω...δεν με νοιάζει να το βγάλω Θοδωράκι που λένε τον μπαμπά μου αν και θα το ήθελα λόγω και της κατάστασης της υγείας του αλλά του πεθερού μου με τίποτα προτιμώ ουδέτερο όνομα. Ξέρετε και γω πριν αρκετό καιρό έλεγα ότι εννοείτε ότι το παιδί θα το έβγαζα το όνομα του πεθερού μου όπως άλλωστε ήθηστε αλλά όταν βλέπεις αδιαφορία και ανυπαρξία όχι δεν θα δώσω αυτή την χαρά ούτε και για το χατήρι του άνδρα μου....θα δώσω την μάχη μου....!!!:wink::wink::wink:

σε καταλαβαινω τι λες...εγω δεν ειναι οτι εχω κανα θεματακι με την πεθερα μου..ισα ισα η γυναικα οσο την κοβει κανει!(κακια ειπα ε?)αλλα ο Κωστας εχει αδερφο!που μπορει κ αυτος να βγαλει τους γονεις του!εγω δεν εχω αδερφια!

το θεμα ειναι οτι ο κυριος, αν με το καλο κανουμε αλλο παιδακι κ ειναι αγορι, θα θελει να βγαλει τον μπαμπα του παλι!ετσι λεει το χουν αυτοι στα μερη τους!!!:mad::xεγω ρε φιλε φυτρωσα?????δεν εχω γονεις?πρεπει να γινω πολυτεκνη για να βγουν κ οι δικοι μου?

anyway κ ετσι ευελπιστω αν κανουμε αλλο παιδι να ναι παλι κοριτσι!!!να βγαλω την μανουλα μου!συγχιστικα παλι!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σε καταλαβαινω τι λες...εγω δεν ειναι οτι εχω κανα θεματακι με την πεθερα μου..ισα ισα η γυναικα οσο την κοβει κανει!(κακια ειπα ε?)αλλα ο Κωστας εχει αδερφο!που μπορει κ αυτος να βγαλει τους γονεις του!εγω δεν εχω αδερφια!

το θεμα ειναι οτι ο κυριος, αν με το καλο κανουμε αλλο παιδακι κ ειναι αγορι, θα θελει να βγαλει τον μπαμπα του παλι!ετσι λεει το χουν αυτοι στα μερη τους!!!:mad::xεγω ρε φιλε φυτρωσα?????δεν εχω γονεις?πρεπει να γινω πολυτεκνη για να βγουν κ οι δικοι μου?

anyway κ ετσι ευελπιστω αν κανουμε αλλο παιδι να ναι παλι κοριτσι!!!να βγαλω την μανουλα μου!συγχιστικα παλι!:mad:

σου το εύχομαι....και γω μοναχοπαίδι είμαι....έλα να αλλάξουμε θεματάκι δεν αξίζει τώρα να εκνευριζόμαστε για τέτοια γερά να είναι τα μωράκια μας και μεις και βλέπουμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: εγώ λέω να σβήσω και το μήνυμα για καλού κακού γιατί έχει βοβηθεί το μάτι μου με τις υποκλοπές των site και των κωδικών!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

καλα λες..ας αλλαξουμε θεματακι!!!:tongue::tongue:

βαριεμαι να σηκωθω να κανω καφε...τι σαπιλα ειναι αυτη που με εχει πιασει?????:confused:

γιατί βρε σήμερα έχει και ήλιο!!!:tongue::tongue::tongue: αχ ο μπέμπης δίνει ρέστα duracell σου λέω, αχ τι έχω να τραβήξω η μπομπιρομάνα???:wink:;-):wink:;-)

άπλωσα το πρώτο πλυντήριο με τα ρούχα της μπουμπούς...τι γέλιο έχει;

εμείς ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πως θα το πούμε.......έχει να γίνει:lol::lol::lol:

Annie σήκωωωωωω έχει ωραία μέρα.......ήλιο,ήλιο ηλιο:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

άπλωσα το πρώτο πλυντήριο με τα ρούχα της μπουμπούς...τι γέλιο έχει;

εμείς ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πως θα το πούμε.......έχει να γίνει:lol::lol::lol:

Annie σήκωωωωωω έχει ωραία μέρα.......ήλιο,ήλιο ηλιο:tongue:

με το καλό και οι μπουγάδες μας...έχουμε να απλώνουμε απο δω και πέρα....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!! Πιάσατε βλέπω το θέμα ονόματος και "πονάει" θα έλεγα λιγάκι...

Ωραία τα ονοματάκια που έχετε αποφασίσει!!! Μου αρέσουν όλα!!!

Εμείς έχουμε προβληματάκι με αυτό το θέμα... Είμαστε ανάμεσα σε 3 ονόματα: Βασίλης (ο πεθερός μου, αλλά και εγώ είμαι βαφτισμένη Βασιλική), Παναγιώτης (ο μπαμπάκας μου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πολύ!!!) και Κωνσταντίνος (από τον παππού μου και την γιαγιά του άντρα μου...).

Ο αντρούλης μου εννοείται ότι θέλει ή της γιαγιάς του ή του πατέρα του και εγώ εννοείται ότι θέλω του μπαμπάκα μου... και δεν ξέρω καθόλου τι να κάνωωωωωω

Οποτε πιάνουμε το θεματάκι δεν βγάζουμε άκρη. γκρρρρρρρρρρ, τα νεύρα μου...

Οσο για τραπέζι μετά την βάφτιση δεν το "κόβω" λόγω έλλειψης χρημάτων... αλλά εγώ σκεφτόμουν μήπως λέγαμε σε φίλους να έρθουν από το σπίτι να έχω κρύα πιάτα στον κήπο... Θα δούμε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε?

Πήγα κι εγώ και είδα το μωράκι μου την Παρασκευή. 1360 γρ το καμάρι μου! Αλλά δεν μας έκανε τη χάρη να δούμε φατσούλα στο 3D.

Πήραμε και τα ψώνια του! Κούνια, καρότσι, μπιμπερό, ρουχαλάκι κλπ!!!!!

Ήταν όλα απίστευτα!

γιατί βρε σήμερα έχει και ήλιο!!!:tongue::tongue::tongue: αχ ο μπέμπης δίνει ρέστα duracell σου λέω, αχ τι έχω να τραβήξω η μπομπιρομάνα???:wink::wink::wink::wink:

Αχ Χριστίνα μου! Εσένα το ζουζούνι σου δίνει ρέστα τις σωστές ώρες!

Τι να πω κι εγώ που κοιμάται όλη μέρα σχεδόν και τη όλη νύχτα βαράει?

Έχω πει στον άντρα μου ότι αυτό το παιδί θα το μαζεύουμε από τα μπαρ!!!! :lol::lol::lol:

Καλε τον ηλιο που τον ειδατε???α τωρα παει κατι να κανει αλλα ξαναφευγει!φυσαει κ πολυυυυυ!!!!

Αστα Βαλια μου χαλια η κατασταση...αλλα απορω πως εχετε το κουραγιο κ το συζητατε ακομη..εγω μονο που το σκεφτομαι συφιλιαζομαι!!!!

ρε σεις κ εγω πρεπει να αρχισω τις μπουγαδες αλλα με αυτον τον κωλοκαιρο!!!χθες εβαλα ενα πλυντηριο μαυρα κ ακομη να στεγνωσουν!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλε τον ηλιο που τον ειδατε???α τωρα παει κατι να κανει αλλα ξαναφευγει!φυσαει κ πολυυυυυ!!!!

Αστα Βαλια μου χαλια η κατασταση...αλλα απορω πως εχετε το κουραγιο κ το συζητατε ακομη..εγω μονο που το σκεφτομαι συφιλιαζομαι!!!!

ρε σεις κ εγω πρεπει να αρχισω τις μπουγαδες αλλα με αυτον τον κωλοκαιρο!!!χθες εβαλα ενα πλυντηριο μαυρα κ ακομη να στεγνωσουν!!!!!

Τι να κάνω βρε Annie μου... Είμαι πολύ προβληματισμένη με το θέμα...:mad::-x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...