Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα μου καλημέρα για την βάπτιση και γω νομίζω ότι είναι νωρίς αλλά αν εσύ νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις εμείς περιτεύουμε....τώρα για το ότι το μυστήριο κρατάει μια ωρούλα, ναι δεν είναι πολύ, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να θηλάσω το παιδί στο αυτοκίνητο ή έξω, σκέψου αν θέλεις να βγάλεις το γαλατάκι του τότε με θήλαστρο και να του το δώσεις με μπιμπεράκι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα....8000 και κιλά έγραψα;α καλά,απ'τη νύστα θα είναι.;)....8κιλά είναι ο χοντρούλης μας αλλά είναι να τον φας.....:tongue:

ο ζουζουνούλης τον φαντάζομαι αγκαλίτσα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ μολις ετοιμάστηκα να πάω το αμάξι για service με τον αντρα μου (για να με γυρίσει..).

Κι εμεις την βάφτιση τον Σεπτέμβρη θα την κάνουμε και το όνομα αυτού... Δημήτρης!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!Τι κανετε???

Εγω ειμαι στη δουλεια και βαριεεεεεμαι!!!!!!!:(:(:(:(

Η angie δεν γυρισε ακομα?????Που εισαι γλυκια μανουλα???

Θα δεις και την μπουμπου σου σημερα ε?????

Αχ αντε να περασει και αυτη η μερα να δω και εγω τον ζουζουνο

μου αυριο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μανουλινια μου ηρθα!!ηταν τελειο το μαθημα κι η Αντωνια -η μαια-καταπληκτικη,επαθα πλακα!!θα σας πω ολες τις λεπτομερειες οταν γυρισω,γιατι με περιμενει η μαμα στο αμαξι να παμε σουπερ μαρκετ !φιλακια,τα ξαναλεμε μετα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες!!!!Τι κανετε???

Εγω ειμαι στη δουλεια και βαριεεεεεμαι!!!!!!!:(:(:(:(

Η angie δεν γυρισε ακομα?????Που εισαι γλυκια μανουλα???

Θα δεις και την μπουμπου σου σημερα ε?????

Αχ αντε να περασει και αυτη η μερα να δω και εγω τον ζουζουνο

μου αυριο!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μπουμπού χαρά που θα δείτε τα μπεμπάκια σας ε??? εγω θα περιμένω τώρα μέχρι 32 βδομάδα τότε θα πάω....σε 2 βδομάδες!!!:lol:

μανουλινια μου ηρθα!!ηταν τελειο το μαθημα κι η Αντωνια -η μαια-καταπληκτικη,επαθα πλακα!!θα σας πω ολες τις λεπτομερειες οταν γυρισω,γιατι με περιμενει η μαμα στο αμαξι να παμε σουπερ μαρκετ !φιλακια,τα ξαναλεμε μετα :-)

μην αργήσεις περιμένουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:........αντε και αυριο είναι η σειρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα μπουμπού χαρά που θα δείτε τα μπεμπάκια σας ε??? εγω θα περιμένω τώρα μέχρι 32 βδομάδα τότε θα πάω....σε 2 βδομάδες!!!:lol:

Kαλημερα Χριστινουλα!!!Αχ ναι θελω να ερθει το αυριο!!!!!!!

Δεν κρατιεμαι!!!Εχω 1 μηνα να τον δω!!Και ητανε 998γρ!!!Ποσο

να εχει φτασει τωρα???Εχω τρελλη αγωνια!!!

Που θα παει θα περασουν και οι 2 εβδομαδες να δεις και εσυ το ζουζουνακι

σου!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα Χριστινουλα!!!Αχ ναι θελω να ερθει το αυριο!!!!!!!

Δεν κρατιεμαι!!!Εχω 1 μηνα να τον δω!!Και ητανε 998γρ!!!Ποσο

να εχει φτασει τωρα???Εχω τρελλη αγωνια!!!

Που θα παει θα περασουν και οι 2 εβδομαδες να δεις και εσυ το ζουζουνακι

σου!!!!!

Ε δεν θα είναι περίπου στο 1.5 κιλάκι τώρα περίπου λέω....αχου μωρέ ο μπεμπούλης ευχομαι να μην κοιμάται σαν τον δικό μου sto doppler γιατί μέχρι να μπούμε να κάνουμε τον υπέρηχο με είχε ταράξει στις κλωτσούλες και μόλις μπήκαμε κοιμήθηκε:tongue::tongue::tongue:

angie σε έχω ρωτήσει πως σε φωνάζουν? αγγελική? angie ? Ζουμπουλία χαχαχα?

ΠΩΣ???

Αγγελική βρε ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΖΥ!!!ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ!!ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:wink::wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ε δεν θα είναι περίπου στο 1.5 κιλάκι τώρα περίπου λέω....αχου μωρέ ο μπεμπούλης ευχομαι να μην κοιμάται σαν τον δικό μου sto doppler γιατί μέχρι να μπούμε να κάνουμε τον υπέρηχο με είχε ταράξει στις κλωτσούλες και μόλις μπήκαμε κοιμήθηκε:tongue::tongue::tongue:

Χιχι!!Και εγω ετσι λεω!!!!!Για να δουμε!!!!!

angie τι ωρα θα πας να δεις την μπουμπου σου εσυ???

Kαλημερα μανουλινια!!!εγω πριν λιγο ξυπνησα!σαν το βοδι κοιμηθηκα!!!εβλεπα κ κατι χαζα ονειρα παλι.....:o

σημερα εχω κ εγω μαθημα κ παλι μεσημεριατικα!!3:30!!!!πολυ νυσταζω εκεινη την ωρα!!!:mad:

εμεις θα την βγαλουμε Κλειω!απο το Κλεονικη.Κλεονικη λενε την πεθερα μου....εγω ηθελα να την βγαλω Μελινα (της μαμας μου) αλλα ο αντρας μου ειναι 800 χρονια πισω σε αυτα τα θεματα!!!!!!γκρρρρ!!!

μαλωσα πολλες φορες κ επειδη δεν μπορω να μαλωνω αλλο συμβιβαστηκα!οτι κατα βαθος με ενοχλει ακομη ,ναι με ενοχλει..αλλα πιστευω οτι μολις κρατησω το μωρουλι μου στα χερια μου δεν θα με νοιαζει τοσο αυτο το θεμα!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...