Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια σας αφήνω να τα πείτε. Αρχισα να νυστάζω και λέω να πάω πριν μου φυγει.

Δουλεύω αύριο :-(

Καληνύχτα!! Τα λέμε αύριο βράδυ!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙ,ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ?????ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΧΡΥΣΑΝΘΗ Ή ΧΡΥΣΑ!!ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ :-)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ,ΠΑΛΙΑ ΔΗΛ.ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ??ΜΠΑ,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ,ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ..ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑΝΙ!!μου φαινεται πως με τοσα που διαβαζω για το θηλασμο και τα μαιευτηρια αυτες τις μερες..θα παω στο Μητερα και θα τους βαλω βομβα!!! καληνυχτα μανουλιτσες και τα λεμε το πρωι!εχω στις 9 μαθημα ανωδυνου τοκετου στο Ικα ,αρα θα μπω οταν γυρισω!φιλακια!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα κοριτσακια. Ελπιζω να κοιμηθηκατε ολες καλα. Εγω κλασσικα εχω ξυπνησει απ'τις 5:30 κ στριφογυριζω. Απο οποιο πλευρο κ να γυρναγα φαινεται πως ενοχλουσα την μικρη μου κ δεν μ'αφηνε σε ησυχια. Τελικα ξανα κοιμηθηκα 7:30-8:15. Ο λαιμος μου με ποναει περισσοτερο σημερα. Δυσκολευομαι να μιλησω κ να καταπιω. Θα περασει ομως, που θα παει.

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, Αντζουλα, για τα βλαστοκυτταρα, νομιζω πως ισως πρεπει να το ψαξεις λιγο για την δημοσια τραπεζα. Δεν στοιχιζει τιποτα κ μπορει να βοηθησεις μια ζωη. Για τις ιδιωτικες δεν το συζηταω. Ολοι λενε πως ειναι απατη, ομως η δημοσια εχει ηδη βοηθησει καποιους ανθρωπους. Νομιζω πως θα'τανε καλο να το σκεφτουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

Καλή εβδομάδα!!

Μαράκι την πάτησες με το πιτσιρίκι.... Δεν παίρνεις κανένα τηλ. τον γιατρό σου να σου πει μήπως μπορείς να πάρεις τίποτα για τον πονόλαιμο?

Και εγώ έχω ξυπνήσει από τις 6 σήμερα και τώρα νυστάζω πάλι αλλά δεν γίνεται να κοιμηθώ πλέον....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες,καλή εβδομάδα!!!!και εγώ 6 ώρα ξύπνησα κοιμήθηκα κατά τις 7:30 και ξύπνησα τώρα....αχ Μαράκι...φάε λίγο μέλι και πιές κανένα ζεστό!!!!επλίζω να περιοριστείς εκεί και να μην ανεβάσεις πυρετό....έχει ήλιο εδώ,θα πλύνω ρουχαλάκια της μπουμπούς μου:D:D

Grya.jpgGryap3.png

αλήθεια λέω βρε.....σκορπιός και δε λέω ψέματα ,μόνο για καλό....:lol::lol:

γκρινιαρούλαααααααααααααααααα,γι'αυτό σ'αγαπάμε όμως:wink:

το ανιψάκι μου 3 μηνών 8000 κιλά......δεν τον σηκώνω όσο χαρά και να μου κάνει γιατί κλοτσάει και διαμαρτύρεται η δικιά μου:tongue::tongue::tongue:

μπέρδεμα με τα βλαστοκύτταρα ε;δήμητρα εσύ τι θα κάνεις;εσύ γκρινιαρούλα ;

Καλημέρα κουκλίτσα μανουλίτσα...με έκανες και γέλασα...άκου 8000 κιλά...χιχιχχι που να τον σηκώσεις.....εννοείς 8 κιλά ε???:wink:;-):wink:;-):wink:

όσο για τα βλαστοκύταρα δεν έχουμε τα λεφτά για να το κάνουμε οπότε το έχουμε αφήσει....αχρείαστα να είναι:(

Καλημέρα κουκλίτσα μανουλίτσα...με έκανες και γέλασα...άκου 8000 κιλά...χιχιχχι που να τον σηκώσεις.....εννοείς 8 κιλά ε???:wink:;-):wink:;-):wink:

όσο για τα βλαστοκύταρα δεν έχουμε τα λεφτά για να το κάνουμε οπότε το έχουμε αφήσει....αχρείαστα να είναι:(

καλημέρα....8000 και κιλά έγραψα;α καλά,απ'τη νύστα θα είναι.;)....8κιλά είναι ο χοντρούλης μας αλλά είναι να τον φας.....:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα κοριτσακια. Ελπιζω να κοιμηθηκατε ολες καλα. Εγω κλασσικα εχω ξυπνησει απ'τις 5:30 κ στριφογυριζω. Απο οποιο πλευρο κ να γυρναγα φαινεται πως ενοχλουσα την μικρη μου κ δεν μ'αφηνε σε ησυχια. Τελικα ξανα κοιμηθηκα 7:30-8:15. Ο λαιμος μου με ποναει περισσοτερο σημερα. Δυσκολευομαι να μιλησω κ να καταπιω. Θα περασει ομως, που θα παει.

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε σενα Μαράκι...και μεις σήμερα με τον μπέμπη καταφέραμε να κοιμηθούμε απο τις 5:00 μέχρι τις 7 παρα τέταρτο που χτύπησε το ξυπνητηράκι....όλο το βράδυ τον αβόλευτο είχε γύρναγα και γω απο την μια κλωτσούσε. γύρναγα απο την άλλη τα ίδια..αλλά και στο γραφείο που είμαστε τώρα όλο κουνιέται...υπομονή τι να κάνουμε σε 2 μιση μήνες το πολύ θα τα έχουμε στην αγκαλίτσα μας:lol::lol::lol:

Σήμερα γίναμε 30 εβδ. και 1 μερούλα!!!:tongue::tongue::tongue:

Περαστικούλια σου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...