Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα,ε.....το πως σας μιλαω ακομα δεν το ξερω....με το ζορι κρατιεμαι.....ρε παλιογαιδουροαναισθητομανουλες ουτε που με ψαξατε τοσες ωρες....!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα σπάει ο Γιοκαρίνης...:lol:

Τα πας και τα δωρίζεις. Το τί θα απογίνουν δεν έχεις το δικαίωμα να μάθεις.

Για την δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος (ΟΠ.Α) δεν πληρώνεις τίποτα.

Μπορείς όμως να τους δώσεις να σου φυλάξουν Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα (MSC), έναντι αμοιβής, τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ, αλλά για το ίδιο το παιδί. Έχουν άλλη χρήση από το ο ΟΠ.Α (μπορούν να χρησιμοποιηθούν ας πουμε για να γιατρευτεί συντομότερα και καλύτερα ένα κάταγμα οστού) και άλλες πολλές.

Φυλάσσονται σε 4 "σακουλάκια" οπότε και μπορείς να κάνεις 4 χρήσεις τους.

GaiGp3.png

καλα,ε.....το πως σας μιλαω ακομα δεν το ξερω....με το ζορι κρατιεμαι.....ρε παλιογαιδουροαναισθητομανουλες ουτε που με ψαξατε τοσες ωρες....!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

αν σε παρηγορεί σε σκεφτόμουν τώρα αλλά λέω θα κατεβάζει τίποτα κοψίδια ή γλυκά και δεν ανησύχησα...πολύ γκρινιάρα είσαι ρε πουλί μου...πωπωπωπωπωπω μετά λένε για μενα...τι ζώδιο είσαι;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

πού είσαι ζούμπι? τί έκανες παλιοκόριτσο και πήρες απουσία?

GaiGp3.png

ήρθε η ώρα για νανάκια ...........καλό βράδυ κοιλίτσες....το έσφαξε το τραγούδι ο Δάντης.......τστστστστσ ντροπή!!!!!μακια μουκια

Όνειρα γλυκά μανούλα!!! Καλή ξεκούραση!!

GaiGp3.png

Μπορείς όμως να τους δώσεις να σου φυλάξουν Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα (MSC), έναντι αμοιβής, τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ, αλλά για το ίδιο το παιδί. Έχουν άλλη χρήση από το ο ΟΠ.Α (μπορούν να χρησιμοποιηθούν ας πουμε για να γιατρευτεί συντομότερα και καλύτερα ένα κάταγμα οστού) και άλλες πολλές.

Εσύ τι λες να κάνεις;

X4pTp3.png

και τώρα να ρωτήσω εγώ η άσχετη...η ιδιωτική τι σου κρατάει;και τι πληρώνεις;μας δουλεύουν ή ιδέα μου είναι;

Grya.jpgGryap3.png

Εσύ τι λες να κάνεις;

Ακόμα είμαι σε σκέψη. Πολύ περίεργα και μυστικοπαθή ήταν όλα, λεπτομέρειες δεν μπορούσαν να πουν, μας μίλησε μία νοσηλεύτρια μικρή σε ηλικία και με περίεργο ύφος στις απαντήσεις της (πχ εμένα έτσι μου είπαν να λέω, τέτοιο στυλ). Ένας πατέρας που ήταν εκεί τα πήρε στο κρανίο και έλεγε διάφορα...

Αν βρώ κάποιον πρόθυμο να τρέξει να τα πάει εντός του 24ώρου στο ΙΙΒΕΑ (τράπεζα) θα δωρίσω ομφαλοπλακουντιακό αίμα (αυτό που όλοι μας λέμε βλαστοκύτταρα).

Για τα Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα (δηλαδή κομματάκια από τον ομφάλιο λώρο) δεν με έπεισαν μάλλον..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΝΙΚΟΛ.............ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΛΛΛΛΛΛΗ!!!!!!!!!!! ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ..και να ξερετε οτι γκρινιαζω και παραπονιεμαι για ο,τι μου κανουν,για ο,τι δε μου κανουν και για ο,τι εχουν σκοπό να μου κανουν!!!γκρρρρρρ....κι ειμαι ευσαισθητη,αλλα και θυμωσιαρα!!ειναι νεα λεξη αυτη!

καλα ειμαι κι εγω,ειχαμε παει και βολτα σε αυτο το ζουμπουρλουδικο μπεμπη των φιλων μας κι ηθελα να τον φαω!!ειναι 3μηνων κι ειναι 6,200 σε κιλα!!ασηκωτος για αγκαλια!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ήρθα κι εγώ. Βλέπαμε ταινιούλα με τον αντρούλη μου. Σήμερα κι η δική μου δίνει ρεσιταλ, αλλά κι αυτή κάνει τσαλιμάκια στον μπαμπά της. Όποτε βάζει το χέρι του σταματάει. Λίγες φορές του έχει κάνει την τιμή να τον κλωτσήσει.

Εμείς λέμε να περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο για να την βαφτίσουμε. Μάλλον του χρόνου την άνοιξη κι εμείς. Μάλλον γιατί το δικό μας βαφτιστήρι ήταν πολύ ήσυχο όταν το βαφτίσαμε (13 μηνών). Καταλαβαίνουν καλύτερα και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Βέβαια όλα σχετικά είναι. Όσο για το τραπέζι, το σκέφτομαι. Είναι τόσο ακριβά όλα. Προς το παρόν σκεφτόμαστε για catering στο σπίτι. Θα δούμε όμως μέχρι τότε. Έχω και τεράστιο σόι και πολλους φίλους και θα μαζευτεί πολύς κόσμος οπότε δεν ξέρω αν θα χωρέσουμε. Δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα γιατί με αγχώνει.

Όσο για το όνομα το είχαμε βρεί πριν καν μείνω έγκυος. Είχαμε συμφωνήσει πως αν είναι κορίτσι βρίσκω εγώ όνομα και νονούς και αν είναι αγόρι αποφασίζει ο άντρας μου. Εγώ έχω μια αδυναμία στα αρχαία ελληνικά ονόματα, και επειδή η αγαπημένη γιαγιά του μπαμπά μου (η οποία ουσιαστικά τον μεγάλωσε) λεγόταν Αθηνά, αποφάσισα ότι θα την ονομάσω έτσι. Ήδη την λέμε με το όνομά της.

Για τα βλαστοκύτταρα κι εμείς μάλλον δωρεά θα τα κάνουμε. Ατό μας σύστησε κι η γιατρός μας η οποία δεν εμπιστεύεται καμμιά ιδιωτική. Θεωρεί πως είναι απάτη και χαμένα λεφτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΝΙΚΟΛ.............ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΛΛΛΛΛΛΗ!!!!!!!!!!! ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ..και να ξερετε οτι γκρινιαζω και παραπονιεμαι για ο,τι μου κανουν,για ο,τι δε μου κανουν και για ο,τι εχουν σκοπό να μου κανουν!!!γκρρρρρρ....κι ειμαι ευσαισθητη,αλλα και θυμωσιαρα!!ειναι νεα λεξη αυτη!

καλα ειμαι κι εγω,ειχαμε παει και βολτα σε αυτο το ζουμπουρλουδικο μπεμπη των φιλων μας κι ηθελα να τον φαω!!ειναι 3μηνων κι ειναι 6,200 σε κιλα!!ασηκωτος για αγκαλια!!

αλήθεια λέω βρε.....σκορπιός και δε λέω ψέματα ,μόνο για καλό....:lol::lol:

γκρινιαρούλαααααααααααααααααα,γι'αυτό σ'αγαπάμε όμως:wink:

το ανιψάκι μου 3 μηνών 8000 κιλά......δεν τον σηκώνω όσο χαρά και να μου κάνει γιατί κλοτσάει και διαμαρτύρεται η δικιά μου:tongue::tongue::tongue:

μπέρδεμα με τα βλαστοκύτταρα ε;δήμητρα εσύ τι θα κάνεις;εσύ γκρινιαρούλα ;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...