Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω άλλες πληροφορίες για τα λούξ Βίκυ μου....όλος ο 5ος είναι με λούξ και είναι πολλά μου έχουν πει και απ'οτι είδα και εγώ....ο 6ος είναι με τα παλιά.....η τύχη θα είναι να γεννήσουμε και να μας βάλουν σε 2κλινο μαζί:D

Σου έχω πεί ότι ανέβηκα μέχρι τον 5ο όροφο με το ασανσέρ για να δω τα λουξ, και μόλις άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ είδα μία ταμπέλα που έλεγε βιβλιοθήκη και λέω χαζομάρα μου σε λάθος όροφο ήρθα και ξανακατέβηκα....

Αύριο που θα πάω, θα ανέβω να ρίξω την ματιά μου...

GaiGp3.png

Σου έχω πεί ότι ανέβηκα μέχρι τον 5ο όροφο με το ασανσέρ για να δω τα λουξ, και μόλις άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ είδα μία ταμπέλα που έλεγε βιβλιοθήκη και λέω χαζομάρα μου σε λάθος όροφο ήρθα και ξανακατέβηκα....

Αύριο που θα πάω, θα ανέβω να ρίξω την ματιά μου...

έλα το στειλα σωστά τώρα,νομίζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να πας,προσπέρνα τη βιβλιοθήκη και δες τα....αξίζουν!!!!

να ρωτήσω; σαμπουάν ,πετσέτες κλπ θα πάρουμε ε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω εγώ, πάω να δω tv στην κρεβατοκάμαρα και να απλωθώ λίγο γιατί πιάστηκα.

Καλό βράδυ και εύχομαι όλες να ονειρευτείτε τα μπεμπάκια σας!

καλό βράδυ Βάλια μου...καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά με το μπεμπάκι σου;)

Grya.jpgGryap3.png

έλα το στειλα σωστά τώρα,νομίζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να πας,προσπέρνα τη βιβλιοθήκη και δες τα....αξίζουν!!!!

να ρωτήσω; σαμπουάν ,πετσέτες κλπ θα πάρουμε ε;

Θα πάρουμε γιατί είπαμε λούξ μέν, δημόσιο δε....

Κοριτσάκια σας αφήνω εγώ, πάω να δω tv στην κρεβατοκάμαρα και να απλωθώ λίγο γιατί πιάστηκα.

Καλό σου βράδυ Θάλια μου!!! Καλή ξεκούραση και φιλάκια στο μπεμπάκι!!

GaiGp3.png

σωστά......επιθέματα στήθους έχεις πάρει;το θηλασμό τον έχουμε στάνταρ εκεί...είναι κολλημένες οι μαίες:lol::lol:

καλέ είναι καμία άλλη εδώ;;;;;;annieeeeeeee............

Grya.jpgGryap3.png

σωστά......επιθέματα στήθους έχεις πάρει;το θηλασμό τον έχουμε στάνταρ εκεί...είναι κολλημένες οι μαίες:lol::lol:

καλέ είναι καμία άλλη εδώ;;;;;;annieeeeeeee............

έχω πάρει, βέβαια, διάβασα από παλιότερες μανούλες ότι δεν είναι απαραίτητο να τα χρειαστούμε, δλδ δεν ξεχειλίζει ντε και καλά το στήθος. Πάντως πήρα, μπας και χρειαστούν.

Ο θηλασμός εκεί ευτυχώς είναι εγγυημένος!!!!!

GaiGp3.png

Καληνύχτα Θάλεια! Αν και διαφωνώ με την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο....:tongue: Σαλόνι και πολύ της είναι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πώ για τα βλαστοκύτταρα στην δημόσια τράπεζα!!!

Στο σεμινάριο λοιπόν που μας έκαναν την Παρασκευή στο Έλενα έμαθα τα εξής:

-Η δημόσια τράπεζα δεν κάνει πλέον λήψεις με προσωπικό της στο Έλενα και στο Αττικόν. Το κατάργησε πριν 2 χρόνια.

-Δωρεά βλαστοκυττάρων (αίμα από τον ομφάλιο λώρο-ομφαλοπλακουντιακό αίμα) μπορεί να κάνει όποιος θέλει από όποιο μαιευτήριο θέλει, από όποια πόλη της Ελλάδας και αν είναι η εδρα του νοσοκομείου ή μαιευτηρίου.

Πλέον, τους παίρνεις τηλ. και σου στέλνουν με κούριερ το κιτ συλλογής το οποίο το παραδίδει ο μπαμπάς στον μαιευτήρα ο οποίος κάνει την λήψη (ή η νοσοκόμα του), το επιστρέφει στον μπαμπά και πρέπει εντος 24 ωρών το πολύ να το πάει να το παραδώσει στην τράπεζα κάπου στην κατεχάκη.

Το προϊόν αυτό είναι κατά 60-70% απορριπτέο, δεν μπορείς να το μάθεις , δεν επιτρέπεται δλδ, δεν μπορείς να μάθεις αν είναι διαθέσιμο.

Όλοι μπορούν να το πάρουν, ασχέτως αν είναι δωρητές η όχι. Και από ότι κατάλαβα μέχρι 7 χρονών θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος. (λόγω ποσότητας).

Υπάρχει και δυνατότητα φύλαξης Μεσεγχυματικών κυττάρων επί πληρωμή για χρήση αποκλειστικά και μόνο από τον δότη (και την οικογένειά του φαντάζομαι) το οποίο κοστίζει κάπου 1100 με 1200 ευρώ. Τα οποία συλλέγονται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα βλαστικύτταρα. Απλά δεν υπάρχει θέμα αποτυχίας φύλαξης όπως το αίμα.

Αν έχετε απορίες που μπορώ να σας απαντήσω ευχαρίστως, αλλιώς υπάρχει και τηλέφωνο διαθέσιμο για πληροφορίες...

GaiGp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Ξέχασα να σας πώ για τα βλαστοκύτταρα στην δημόσια τράπεζα!!!

Στο σεμινάριο λοιπόν που μας έκαναν την Παρασκευή στο Έλενα έμαθα τα εξής:

-Η δημόσια τράπεζα δεν κάνει πλέον λήψεις με προσωπικό της στο Έλενα και στο Αττικόν. Το κατάργησε πριν 2 χρόνια.

-Δωρεά βλαστοκυττάρων (αίμα από τον ομφάλιο λώρο-ομφαλοπλακουντιακό αίμα) μπορεί να κάνει όποιος θέλει από όποιο μαιευτήριο θέλει, από όποια πόλη της Ελλάδας και αν είναι η εδρα του νοσοκομείου ή μαιευτηρίου.

Πλέον, τους παίρνεις τηλ. και σου στέλνουν με κούριερ το κιτ συλλογής το οποίο το παραδίδει ο μπαμπάς στον μαιευτήρα ο οποίος κάνει την λήψη (ή η νοσοκόμα του), το επιστρέφει στον μπαμπά και πρέπει εντος 24 ωρών το πολύ να το πάει να το παραδώσει στην τράπεζα κάπου στην κατεχάκη.

Το προϊόν αυτό είναι κατά 60-70% απορριπτέο, δεν μπορείς να το μάθεις , δεν επιτρέπεται δλδ, δεν μπορείς να μάθεις αν είναι διαθέσιμο.

δηλαδή το πας και δεν ξέρεις αν το απορρίψουν;

Όλοι μπορούν να το πάρουν, ασχέτως αν είναι δωρητές η όχι. Και από ότι κατάλαβα μέχρι 7 χρονών θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος. (λόγω ποσότητας).

Υπάρχει και δυνατότητα φύλαξης Μεσεγχυματικών κυττάρων επί πληρωμή για χρήση αποκλειστικά και μόνο από τον δότη (και την οικογένειά του φαντάζομαι) το οποίο κοστίζει κάπου 1100 με 1200 ευρώ. Τα οποία συλλέγονται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα βλαστικύτταρα. Απλά δεν υπάρχει θέμα αποτυχίας φύλαξης όπως το αίμα.

πληρώνεις για τα βλαστοκύτταρα στο δημόσιο;τι θα κάνεις εσύ;

Αν έχετε απορίες που μπορώ να σας απαντήσω ευχαρίστως, αλλιώς υπάρχει και τηλέφωνο διαθέσιμο για πληροφορίες...

τα σπάει ο Γιοκαρίνης...:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...