Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ρωτήσω, που δεν ξέρω, πως κατοχυρώνεις μονόκλινο σε δημόσιο νοσοκομείο? Επίσης δεν είναι πολλά λεφτά για δημόσιο?

δεν το κατοχυρώνεις απλά το ζητάς και όταν ελευθερωθεί πας.....αν και τα λούξ στο Έλενα υπάρχουν συνήθως....πολλά δεν είναι γιατί οι παροχές του συγκεκριμένου νοσοκομείου θεωρώ οτι ξεπερνούν κατά πολύ το μητέρα.....έχω μιλήσει- και δεί- με μανούλες που γέννησαν και στα δύο νοσοκομεία και στο μητέρα δεν έχουν τρελαθεί....για τόσα χρήματα περίμεναν πολλά παραπάνω!!!!!

angel μου ήρθε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να ρωτησω κατι ακομη ασχετο...(οτι να ναι σκεφτομαι)...

μαξιλαρι εχετε παρει για το μωρο?

αλλου διαβαζω οτι δεν κανει να χει μαξιλαρι, και αλλου βλεπω για κατι μαξιλαρια -να δει πως τα λεει- ''αντιπνικτικα'' τελος παντων..που ειναι σαν πυραμιδα..τα εχετε δει??

να τετοιο λεω..

http://www.oneira.gr/index.php?target=products&product_id=612

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αλλου διαβαζω οτι δεν κανει να χει μαξιλαρι, και αλλου βλεπω για κατι μαξιλαρια -να δει πως τα λεει- ''αντιπνικτικα'' τελος παντων..που ειναι σαν πυραμιδα..τα εχετε δει??

να τετοιο λεω..

μαξιλάρι μετά το 6μηνο μου έχουν πει....το αντιπνικτικό μαξιλάρι αν χρειαστεί μου είπαν αλλά δε θυμάμαι πότε χρειάζεται:rolleyes:τι μνήμη ελέφαντα είναι αυτή που έχω;έχω πάθει πλάκα....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Δηλάση εσύ θα το ζητήσεις και αν υπάρχει άδειο μονόκλινο, τοτε καλώς. Σε ρωτάω γιατί είχα ακούσει οτι στα δημόσια μαιευτήρια ανάλογα με την ασφάλεια που έχεις, έχεις την δυνατότητα να πας σε καλύτερο δωμάτιο και φυσικά αν έχεις γνωστό. Μήπως και σε εσάς θα κανονίσει ο dr για κάτι καλύτερο? Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση έτσι? Σε ρωτάω γιατί το σκέφτομαι σε επόμενη γέννα να δω και την περίπτωση δημόσιου νοσοκομείου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Δηλάση εσύ θα το ζητήσεις και αν υπάρχει άδειο μονόκλινο, τοτε καλώς. Σε ρωτάω γιατί είχα ακούσει οτι στα δημόσια μαιευτήρια ανάλογα με την ασφάλεια που έχεις, έχεις την δυνατότητα να πας σε καλύτερο δωμάτιο και φυσικά αν έχεις γνωστό. Μήπως και σε εσάς θα κανονίσει ο dr για κάτι καλύτερο? Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση έτσι? Σε ρωτάω γιατί το σκέφτομαι σε επόμενη γέννα να δω και την περίπτωση δημόσιου νοσοκομείου.

τουλαχιστον εδω σε εμας Θαλεια μου εχω ακουσει οτι χρειαζεσαι γερο βισμα για μονοκλινο!!!!!!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια....το ζητάς και πάει με τη σειρά....αν το αποφασίσεις στο Έλενα θα σου έλεγα....και εγώ για το Μητέρα ήμουνα αλλά έτυχε να γεννήσει μια φίλη μου στο Έλενα και η γιατρός ενώ θα μπορούσε να τη βάλει για καισαρική ,ερχόταν με τον αγκώνα ο μπέμπης,ωστόσο γέννησε φυσιολογικά και είχε πολύ βοήθεια απότις μαίες για το θηλασμό,βασικό για μένα και το μωρό δίπλα της:wink:

Grya.jpgGryap3.png

να τετοιο λεω..

Και εγώ που πήρα ένα μαξιλάρι , στο κουτί γράφει 6m+, όσο για αυτό το λοξό, νομίζω οτι χρειάζεται μόνο αν το μωρό κάνει συχνά εμετό και παλι μπορείς αντι για αυτό να βάλεις κατω από την κούνια από την πάνω πλευρά δύο βιβλία για να δημιουργήσεις κλιση (πιο οικονομικό!!!)

rdESp2.png

δεν το κατοχυρώνεις απλά το ζητάς και όταν ελευθερωθεί πας.....αν και τα λούξ στο Έλενα υπάρχουν συνήθως....πολλά δεν είναι γιατί οι παροχές του συγκεκριμένου νοσοκομείου θεωρώ οτι ξεπερνούν κατά πολύ το μητέρα.....έχω μιλήσει- και δεί- με μανούλες που γέννησαν και στα δύο νοσοκομεία και στο μητέρα δεν έχουν τρελαθεί....για τόσα χρήματα περίμεναν πολλά παραπάνω!!!!!

angel μου ήρθε;

Σου ήρθε... επάνω δεξιά εκεί που γράφει "welcome nikole " 3 σειρές παρακάτω λέει "προσωπικά μηνύματα" εκεί πρέπει να κλικάρεις για να διαβάσεις τα pm σου.

να τετοιο λεω..

τα κανονικά μαξιλάρια απαγορεύονται στα μωρά, όλα τα υπόλοιπα θα στα πει ο παιδίατρος γιατί λεπτομέρειες (το γιατί...) δεν ξέρω. Βέβαια ένα μαξιλαράκι μας το πήρε η γιαγιά για να το στολίζουμε.

έχει chart show στον alpha....τουρνάς -για οτι εχω κάνει δε μετανοιώνω,δε μετανοιώνω.......είναι η ζωή μια πλάνη και ψέμα μόνο!!!!!!!

αυτά είναι τραγούδια:!::!:

Αυτό βλέπουμε... πολύ καλό απόψε

GaiGp3.png

δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια....το ζητάς και πάει με τη σειρά....αν το αποφασίσεις στο Έλενα θα σου έλεγα....και εγώ για το Μητέρα ήμουνα αλλά έτυχε να γεννήσει μια φίλη μου στο Έλενα και η γιατρός ενώ θα μπορούσε να τη βάλει για καισαρική ,ερχόταν με τον αγκώνα ο μπέμπης,ωστόσο γέννησε φυσιολογικά και είχε πολύ βοήθεια απότις μαίες για το θηλασμό,βασικό για μένα και το μωρό δίπλα της:wink:

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, για Θεσσαλονίκη μιλάω βέβαια και από οτι λέει και η Άννυ εδώ μάλλον ισχύουν οι κανόνες του βύσματος και τέτοιο δεν έχουμε προς το παρόν!!!

rdESp2.png

Διαφημίσεις

άκουσα και το άλλο....μια γνωστή μου γέννησε στο ιασώ.....επειδή δεν μπορούσε να ενεργηθεί την κράτησαν 2 μέρες παραπάνω ,με καισαρική και πλήρωσε 6500!!!!!πολλά λεφτά βρε παιδιά.....η ξαδέρφη μου γέννησε σεπτέμβριο στο Μητέρα και πλήρωσε 6000 με καισαρική στο οικονομικό τρίκλινο ενώ υπολόγιζε 4500 με 5000:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Βασικά, στο Έλενα έχει μπόλικα μονόκλινα (τα παλιά) τα οποία απλά από διακοσμητικής άποψης μειονεκτούν και μόνο. Τα λούξ είναι καινούργια όχι πολλά στο πλήθος 5 ή 6 νομίζω , έχουν την διπλάσια τιμή από τα προηγούμενα, αλλά και πάλι δεν είναι ακριβά. Αν όμως πέσεις σε περίοδο με κίνηση τότε μάλλον κανένα φακελάκι στην προϊσταμένη θα χρειαστεί φαντάζομαι.

GaiGp3.png

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, για Θεσσαλονίκη μιλάω βέβαια και από οτι λέει και η Άννυ εδώ μάλλον ισχύουν οι κανόνες του βύσματος και τέτοιο δεν έχουμε προς το παρόν!!!

δεν μπορώ να θυμηθώ ποιές είστε Θεσσαλονίκη ακόμα ,εκτός απ την annie... τώρα θα θυμάμαι και εσένα ,ελπίζω:rolleyes:

το πήρα angel...έστειλα και εγώ...ήρθε ή πήγε αλλού:lol::lol::lol:το 'χω το θέμα.....

Grya.jpgGryap3.png

δεν μπορώ να θυμηθώ ποιές είστε Θεσσαλονίκη ακόμα ,εκτός απ την annie... τώρα θα θυμάμαι και εσένα ,ελπίζω:rolleyes:

το πήρα angel...έστειλα και εγώ...ήρθε ή πήγε αλλού:lol::lol::lol:το 'χω το θέμα.....

αλλού μάλλον.. πάντως όχι σε εμένα...:tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Βασικά, στο Έλενα έχει μπόλικα μονόκλινα (τα παλιά) τα οποία απλά από διακοσμητικής άποψης μειονεκτούν και μόνο. Τα λούξ είναι καινούργια όχι πολλά στο πλήθος 5 ή 6 νομίζω , έχουν την διπλάσια τιμή από τα προηγούμενα, αλλά και πάλι δεν είναι ακριβά. Αν όμως πέσεις σε περίοδο με κίνηση τότε μάλλον κανένα φακελάκι στην προϊσταμένη θα χρειαστεί φαντάζομαι.

έχω άλλες πληροφορίες για τα λούξ Βίκυ μου....όλος ο 5ος είναι με λούξ και είναι πολλά μου έχουν πει και απ'οτι είδα και εγώ....ο 6ος είναι με τα παλιά.....η τύχη θα είναι να γεννήσουμε και να μας βάλουν σε 2κλινο μαζί:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...