Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικακι τα εκανα ολα το απογευμα γιατι ολη μερα κωλοβαρουσα..ουτε καφε δεν εκανα με τα χερια μου!!!

ετσι γυρησα σπιτι με ορεξη την οποια καταριεμαι τωρα γιατι με πεθαινει η μεση μου!

αλλα ξεχνιεμαι με το μπρεικ ντανσ τη μπουμπους μου!:P

τις προηγουμενες μερες κ μενα ντροπες μου εκανε..οποτε ακουει τον μπαμπα της δε σουζα!!!ουτε γκουκ ουτε μουκ!λετε να ναι ετσι κ στην εφηβια της???χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

βλεπετε Αντ1?τον ναυαγο εχει..πολυ κλαμα....

αα!!Βικυ μου τωρα θα την βλεπω καθε 15 μερες μου ειπε ο ντοκτορ!

καλο μεν πολυεξοδο δε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά ξυπνητούρια..θα κοιμηθείς το βράδυ;;;;;;;;;;;;

για βαπτιση λέμε και τραπέζι με λίγους και καλούς.....να το κάψουμε και περισσότερο εγώ γιατί στο γάμο ήμουν 6 μηνών και από τις 10 ήμουν κομμάτια....και κοίταγα αντί να τα σπάω,οπότε θέλω να ξεδώσω,έτσι για να σκάσουν μερικοί μερικοί...:wink:

ναι αν και εμείς δεν είμαστε του γλεντιού με την γνωστή έννοια, ο σύζυγος θέλει ασυζητητί να κάνουμε τραπέζι. Θα δούμε όμως το μέγεθος...

Να κάνεις ότι ευχαριστηθείς εσύ!!!

Αυτό με τις ευχές δεν το έπιασα! :confused: Τί εννοεί ο ποιητής; :idea:

Την μισή ευχή στις είκοσι μέρες, 3/4 στις 30 μέρες κλπ.....:tongue::tongue:

Εμένα η προκοπή με πιάνει μετά το μεσημέρι... Όταν με πιάνει! :D;)

ΥΓ Άσχετο, πολλές κάλτσες μου φαίνεται της πήρα.... ένα καλοριφέρ γέμισα

GaiGp3.png

Βικακι τα εκανα ολα το απογευμα γιατι ολη μερα κωλοβαρουσα..ουτε καφε δεν εκανα με τα χερια μου!!!

ετσι γυρησα σπιτι με ορεξη την οποια καταριεμαι τωρα γιατι με πεθαινει η μεση μου!

τις προηγουμενες μερες κ μενα ντροπες μου εκανε..οποτε ακουει τον μπαμπα της δε σουζα!!!ουτε γκουκ ουτε μουκ!λετε να ναι ετσι κ στην εφηβια της???χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

βλεπετε Αντ1?τον ναυαγο εχει..πολυ κλαμα....

καλο μεν πολυεξοδο δε

αυτό με το μπαμπά της το έχει και η δική μου...γιατί;;;;;;αν τον ακούει δε σαλέυει καθόλου..:rolleyes:επίσης με άσχημο καιρό έχει κέφια ,με ήλιο δεν πολύ κουνιέται.....:rolleyes:τι να πείς;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

με πεθαινει η μεση μου!

...ρόλαρε στο κρεβάτι και ξεκουράσου μικρή μπαμπούσκα!!!!;);)

άτιμες γυναίκες... από την κοιλιά κάνουν τσαλίμια με τους άντρες....

καλο μεν πολυεξοδο δε

me2, αλλά δεν τον πληρώνω ποια, έτσι μου είπε αυτός δλδ....

μπρέικ ντανς η δικιά σου ε? εμένα μου φαίνεται ότι την "σπάει την μεσούλα".... χαχαχαχ σαν την μανούλα της στα νιάτα της....:cool::cool:

GaiGp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!

Τι μου κανετε??

Εμεις ειχαμε παει εξω να φαμε (τσακισαμε κατι παιδακια αλλο πραγμα!!)

Μετα πηγαμε και για παγωτο και γυρισα σπιτι σκασμενη!

Για βαφτιση συζητατε ε???

Ιωαννιτσα θα ειναι λιγο ζορι απο την αποψη οτι θα πιεστεις αλλα σκεψου

το με την ησυχια σου;););)

Εγω λεω του χρονου την ανοιξη με το καλο να βαφτησουμε τον γιοκα

μας για να εχω χασει και τα κιλα της εγκυμοσυνης με την ησυχια μου!!!

Θα δουμε......

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

μπρέικ ντανς η δικιά σου ε? εμένα μου φαίνεται ότι την "σπάει την μεσούλα".... χαχαχαχ σαν την μανούλα της στα νιάτα της....:cool::cool:

η break dance ή punk!!(οπως τα δικα μου νιατα!)χαχα!!!

ΚΑΘΟΛΟΥ???σου ειπε καθολου??πως γινεται αυτο?αλλα με τα τρελλα χιλιαρικα που σας παιρνουν εκει...

μακαρι να μου πει κ μενα -οχι να μην τον πληρωνω τελειως- αλλα μια στις 3 δωρο ας πουμε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κοιλίτσες και από εμένα!!!

Ιωάννα εγώ έχω μάθημα στις 17:30, οπότε θα σας πετύχω και τις δύο (αν είσαι στην ώρα σου βέβαια). Για το θέμα της βάφτισης είναι όντως λίγο νωρίς αλλά μπορέις να ψωνίσεις τα βαφτιστικά πριν γενήσεις και λίγο πριν την βάφτιση να πάρεις ρούχα για εσένα, μη το σκέφτεσαι από τώρα μια μέρα είναι θα περάσει!

Και η δικιά μας η νονά είναι έγκυος και θα γεννήσει μέσα Ιουλίου, οπότε τη βάφτιση καλως εχόντων των πραγμάτων θα την κάνουμε τέλος Οκτωβρίου. Τραπέζι θα κάνουμε το οποίο θα το πληρώσουν οι δικοί μου καθότι η μπεμπούλα θα πάρει το όνομα της (Θεοδώρα). Έτσι συνηθίζεται και φυσικά η μαμά μου δεν το συζητάει να μην το γιορτάσει εκείνη την ημέρα, είναι από τώρα ξετρελλαμένη!!

Άννυ και η δικιά μου ησυχάζει όταν της μιλάει ή την ακουμπάει ο μπαμπάς της, λες από τώρα να στέκονται προσοχή!!! Ο δικός μου πάντως σίγουρα θα γίνει βουτυρο στο ψωμί της!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

η break dance ή punk!!(οπως τα δικα μου νιατα!)χαχα!!!

ΚΑΘΟΛΟΥ???σου ειπε καθολου??πως γινεται αυτο?αλλα με τα τρελλα χιλιαρικα που σας παιρνουν εκει...

μακαρι να μου πει κ μενα -οχι να μην τον πληρωνω τελειως- αλλα μια στις 3 δωρο ας πουμε!

καθόλου, πήγα την τελευταία φορά να τον πληρώσω και μου είπε οχι αφού από εδώ και πέρα θα με βλέπεις κάθε 15 μέρες τέλος το χρήμα. Πολύ καλό εκ μέρους του, θα μπορούσε να κάνει το παπί και να τα παίρνει.

Εξάλλου εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο μαιευτήριο, και όλα μαζί γιατρός - νοσοκομείο σε μονόκλινο λουξ - εξετάσεις μωρού και λοιπά στο σύνολο θα κοστίσουν το μάξιμουμ 1800 ευρώ, καλά είναι λοιπόν.

Την Παρασκευή θα πάω και για doppler οπότε θα την δώ 2 φορές αυτή την βδομάδα!!!!!;);)

GaiGp3.png

καθόλου, πήγα την τελευταία φορά να τον πληρώσω και μου είπε οχι αφού από εδώ και πέρα θα με βλέπεις κάθε 15 μέρες τέλος το χρήμα. Πολύ καλό εκ μέρους του, θα μπορούσε να κάνει το παπί και να τα παίρνει.

Εξάλλου εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο μαιευτήριο, και όλα μαζί γιατρός - νοσοκομείο σε μονόκλινο λουξ - εξετάσεις μωρού και λοιπά στο σύνολο θα κοστίσουν το μάξιμουμ 1800 ευρώ, καλά είναι λοιπόν.

Την Παρασκευή θα πάω και για doppler οπότε θα την δώ 2 φορές αυτή την βδομάδα!!!!!;);)

1800;γιατί βρε κορίτσι πόσο θα σας πάρει ο γιατρός;

annie μου sorry αν πάτησα φλέβα....:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Να ρωτήσω, που δεν ξέρω, πως κατοχυρώνεις μονόκλινο σε δημόσιο νοσοκομείο? Επίσης δεν είναι πολλά λεφτά για δημόσιο?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Να ρωτήσω, που δεν ξέρω, πως κατοχυρώνεις μονόκλινο σε δημόσιο νοσοκομείο? Επίσης δεν είναι πολλά λεφτά για δημόσιο?

Δεν κατοχυρώνεις, ελπίζεις να βρείς αυτό που θέλεις όταν με το καλό μπεις. Πουθενά βασικά δεν μπορείς να κατοχυρώσεις δωμάτιο.

Τα χρήματα καλά (ανεκτά...) είναι κατά την γνώμη μου. Και όπως γράφω, αυτό είναι το μάξιμουμ που θα μας πάει. Άντε να έχω πέσει έξω ως 200 ευρώ.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...