Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λετε ε???εγω σκεφτομουν οτι θα ναι σαν ''καημενο'' το μωρακι μας....αληθεια σε εκεινους τους μηνες ''στεκονται''???εννοω στηριζουν κεφαλι?καθονται???

η δεν θα μπορουμε ουτε μια φωτογραφια της προκοπης να τα βγαλουμε???:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Annie μου και εμείς σκεφτόμαστε πρώτα ο Θεός να βαφτίσουμε το αγοράκι μας Σεπτέμβριο-Οκτώβριο... οπότε μην το σκέφτεσαι. Καλύτερα μικρούλια που δεν καταλαβαίνουν και πολλά πολλά!

Αχ,αχ... περιμένω τους λουκουμάδες μου!!!

Επεξεργάστηκαν by valia81

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κορίτσια, λίγο ξεκάρφωτο... Η dimidana τί απέγινε; Έχει πάρει πολύ καιρό να γράψει!

Γι' αυτό που έλεγα πριν, που θα βαφτίσουμε τον Ιούνιο με έχει πιάσει μια φρίκη...

Αν αργήσω να γεννήσω μια εβδομάδα, θα έχω 6 μέρες(!) αφού σαραντίσω να βρω ρούχα και όχι απλά ρούχα, να μπορώ να θηλάσω αν χρειαστεί χωρίς να χρειαστεί να ξεγυμνωθώ και να μην είμαι και σαν μπόγος (είναι κι αυτό ένα θέμα, πώς θα είμαι?!? θα έχω επανέλθει ή θα είμαι σαν το αρκουδοζόμπι με μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια και σπυράκια από τις ορμόνες?!), με αγχώνει επίσης ότι ο μπεμπάκος θα είναι πολύ μικρός και μπορέι να χρειαστεί να τρώει πιο συχνά από τρεις ώρες και δεν σκοπεύω να χαλάσω τον αποκλειστικό θηλασμό (αν τα έχω καταφέρει!) δίνοντας μπουκάλι... :( :( :(

Από την άλλη, ξέρω πως τα παιδιά θα ήθελαν να βαφτίσουν μετά το Πάσχα και ήδη το αναβάλλουν, και θέλουν να μετακομίσουν στο εξοχικό τους για το καλοκαίρι...

Σκέφτομαι ήδη τον τοκετό, τη λοχεία και αν θα καταφέρω να θηλάσω έχω να σκέφτομαι κι αυτό τώρα! Μου έρχεται too mych! Ώρες-ώρες σκέφτομαι να μην πάω... Να βγούμε όλοι από την δύσκολη κατάσταση! :rolleyes:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κορίτσια, λίγο ξεκάρφωτο... Η dimidana τί απέγινε; Έχει πάρει πολύ καιρό να γράψει!

Γι' αυτό που έλεγα πριν, που θα βαφτίσουμε τον Ιούνιο με έχει πιάσει μια φρίκη...

Αν αργήσω να γεννήσω μια εβδομάδα, θα έχω 6 μέρες(!) αφού σαραντίσω να βρω ρούχα και όχι απλά ρούχα, να μπορώ να θηλάσω αν χρειαστεί χωρίς να χρειαστεί να ξεγυμνωθώ και να μην είμαι και σαν μπόγος (είναι κι αυτό ένα θέμα, πώς θα είμαι?!? θα έχω επανέλθει ή θα είμαι σαν το αρκουδοζόμπι με μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια και σπυράκια από τις ορμόνες?!), με αγχώνει επίσης ότι ο μπεμπάκος θα είναι πολύ μικρός και μπορέι να χρειαστεί να τρώει πιο συχνά από τρεις ώρες και δεν σκοπεύω να χαλάσω τον αποκλειστικό θηλασμό (αν τα έχω καταφέρει!) δίνοντας μπουκάλι... :( :( :(

Από την άλλη, ξέρω πως τα παιδιά θα ήθελαν να βαφτίσουν μετά το Πάσχα και ήδη το αναβάλλουν, και θέλουν να μετακομίσουν στο εξοχικό τους για το καλοκαίρι...

Σκέφτομαι ήδη τον τοκετό, τη λοχεία και αν θα καταφέρω να θηλάσω έχω να σκέφτομαι κι αυτό τώρα! Μου έρχεται too mych! Ώρες-ώρες σκέφτομαι να μην πάω... Να βγούμε όλοι από την δύσκολη κατάσταση! :rolleyes:

την dimidana την ειχα σκεφτει κ εγω τις προαλες..τι να εγινε..?χαθηκε..

οσο για την βαπτιση..πολυ ζορικο ρε Ιωαννα μου...μεχρι 13 θα πρεπει να εχεις γενησει.το Πασχα ειναι 4/4!κ πες οτι γεννας 13 ποτε θα προλαβεις οχι μονο να αγορασεις ρουχα αλλα κ τον στολισμο κτλ.ειναι κ αυτο που σου ειπα με το μωρο..πως θα το ταιζεις??δεν ξερω..ποτε θελουν να φυγουν στο εξοχικο τους??απο αρχες Ιουνιου???

ps.εχω ριξει ενα γελιο με την κοιλια μου!!!λες κ χορευει παει!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου, σκεφτομαι κι εγω την περιπτωση σου. Νομιζω πως κ με μιση ευχη μπορεις να βγεις εξω κ να ψαξεις για φορεματα κ οτι αλλο χρειαζεσαι. Αν εχεις βοηθεια απ'τους δικους σου κ κατανοηση απ'τους γονεις του παιδιου πιστευω οτι θα τα καταφερεις. Θα ειναι λιγο ζορικα αλλα με καλη θεληση ολα γινονται νομιζω. Οσο ηια τον θηλασμο του δικου σου, η βαφτιση δεν κραταει πανω απο μια ωρα οποτε θα μπορεις πιστευω να το θηλασεις πριν κ μετα.

Μια αλλη λυση, αν θελετε, ειναι να το βαφτισει ο αντρας σου. Κ παλι εσυ θα εισαι η νονα, ως συζηγος του νονου, κ τουλαχιστον θα εισαι με το μωρακι σου την ωρα της βαφτισης οποτε πας στο αμαξι κ θηλαζεις αν χρειαστει.

Ολα εξαρτωνται απο το ποσο πολυ θελετε να το βαφτισετε νομιζω. Οτι θα'ναι ζορικα, σιγουρα θα'ναι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

βρε Ιωάννα μου μην αγχώνεσαι γι'αυτό τώρα.....όλα θα γίνουν!!!!!απλά θα είναι λίγο πιεστικό για σενα....

στον 4ο annie μου κάθονται με τον ποπό τα νινάκια....και είναι και πολύ χαριτωμένα:tongue::tongue:μια χαρά θα είναι!!! εμ και εσύ με τις δουλειές,όλες σήμερα;που να αντέξει η μέση;:(

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

παρακοιμήθηκα η κακιά και τεμπέλα μάνα και το σίδερο πήγε για βρούβες....

Ωράια... βλέπω κανονίζετε βαφτίσεις.. εμείς κανονίσαμε για μέσα Σεπτέμβρη. Ενημερώσαμε και τον πάτερ και όλα καλά...Καλύτερα μικρούλια να μην καταλαβαίνουν και πολλά όπως είπε και η Ιωάννα και η Μαρία και κυρίως να μην κοψομεσιαστεί ο/η άμοιροι νονοί....που θα το κρατάνε τόση ώρα :-) Εμείς βαφτίσαμε την βαφτιστήρα μας όταν είχε χρονίσει και τα είχα δει όλα που την κρατούσα τόση ώρα.

Τί λέτε, θα κάνετε βάφτιση με τραπέζι ή σκέτη βάφτιση? Εγώ σκέφτομαι και τις δύο εκδοχές προς το παρόν, και θα δείξει και το οικονομικό τί θα λέει...

Αύριο το απόγευμα ίσως προλάβω να δώ την μπέμπα μου, να δω αν μεγάλωσε καθόλου!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

παρακοιμήθηκα η κακιά και τεμπέλα μάνα και το σίδερο πήγε για βρούβες....

Ωράια... βλέπω κανονίζετε βαφτίσεις.. εμείς κανονίσαμε για μέσα Σεπτέμβρη. Ενημερώσαμε και τον πάτερ και όλα καλά...Καλύτερα μικρούλια να μην καταλαβαίνουν και πολλά όπως είπε και η Ιωάννα και η Μαρία και κυρίως να μην κοψομεσιαστεί ο/η άμοιροι νονοί....που θα το κρατάνε τόση ώρα :-) Εμείς βαφτίσαμε την βαφτιστήρα μας όταν είχε χρονίσει και τα είχα δει όλα που την κρατούσα τόση ώρα.

Τί λέτε, θα κάνετε βάφτιση με τραπέζι ή σκέτη βάφτιση? Εγώ σκέφτομαι και τις δύο εκδοχές προς το παρόν, και θα δείξει και το οικονομικό τί θα λέει...

Αύριο το απόγευμα ίσως προλάβω να δώ την μπέμπα μου, να δω αν μεγάλωσε καθόλου!!

προς το παρον σκεφτομαι μια απλη βαπτιση και μετα εξω τραπεζι με την οικογενεια κ καμια 20αρια κολητους φιλους!

εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη παλι να την δω:P:p

η μπεμπα παει σαν τρελη σημερα!!!!standar χορευει!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

Εμένα με τρελαίνουν πολύ αυτές οι ευχές που δίνουν με δόσεις... (άτοκες?)..... :-)

Μαράκι κρατά γερά το κρύωμα βλέπω, υπομονή κοριτσάκι μου, δέξου τις περιποιήσεις του άντρα σου , και φτιάξε και μία δυναμωτική κοτόσουπα για να σε στηρίξει.

nikole μου σε έχασα πρωινή μου φιλενάδα!!

Iwanna αυτό δεν θα είναι βάφτιση, θα είναι αγώνας δρόμου για εσένα!!!

annie μου τώρα το απόγευμα τα έκανες όλα αυτά? εμένα η προκοπή μου κρατάει συνήθως μέχρι το μεσημέρι, το απόγευμα δεν κάνω πολλά πραγματάκια..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Απ' ότι κατάλαβα μόλις ανοίξει ο καιρός λίγο θα έφευγαν γιατί είναι κοντά και ο κουμπάρος θα πηγαινοέρχεται στη δουλειά...

Καλά, πως θα το βαφτίσει ο άντρας μου το έχω δεδομένο... Εγώ θα εχω τον μπέμπη στο sling του... ;)

Αχ, βρε κορίτσια κι εγώ αυτά που λέτε σκέφτομαι... Πως αναγκαστικά θα γίνουν όλα γιατί θέλουμε να το βαφτίσουμε πολύ, αλλά με την ψυχή στο στόμα. Πολλά ζόρια μαζεύονται όμως και πόσο να αντέξω?! Θέλω τις πρώτες μέρες να χαρώ το μωράκι μου όχι να τρέχω και να αγχώνομαι για τη βάφτιση. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω να καταφέρω να τα κάνω ΟΛΑ! Πρέπει να δεχτώ όμως πως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό... Θα αρχίσω τα ουριγκελερικά: "Συμβιβάσου! Συμβιβάσου! Συμβιβάσου!" (κατά το "Φύτρωσε, Φύτρωσε! Φύτρωσε!"

Αχ, άντε αρκετά σας ζάλισα, θα το συζητήσω ξανά και θα δούμε! Σας ευχαριστώ πολύ όμως που με ακούσατε και για τις προτάσεις! :D

προς το παρον σκεφτομαι μια απλη βαπτιση και μετα εξω τραπεζι με την οικογενεια κ καμια 20αρια κολητους φιλους!

καταπληκτική ιδέα ..... λεςςςςςς??????????

με το καλό!!!! κάθε πότε την βλέπεις?

είναι η μέρα της ε? εμένα μου κάνει ντροπές σήμερα. Μόνο χαλαρές κινήσεις και αυτό όταν πιάνεται... μα τί σνομπ παιδί ... ο μπαμπάς της είχε ακουμπήσει πάνω της, της μιλούσε και της έκανε μάκια στα μαγουλάκια και η κοντέσα ΤΙΠΟΤΑ ούτε μία κλωτσιά δεν καταδέχτηκε. τσ τσ τσ

..........

GaiGp3.png

Εμένα με τρελαίνουν πολύ αυτές οι ευχές που δίνουν με δόσεις... (άτοκες?)..... :-)

Μαράκι κρατά γερά το κρύωμα βλέπω, υπομονή κοριτσάκι μου, δέξου τις περιποιήσεις του άντρα σου , και φτιάξε και μία δυναμωτική κοτόσουπα για να σε στηρίξει.

annie μου τώρα το απόγευμα τα έκανες όλα αυτά? εμένα η προκοπή μου κρατάει συνήθως μέχρι το μεσημέρι, το απόγευμα δεν κάνω πολλά πραγματάκια..

καλά ξυπνητούρια..θα κοιμηθείς το βράδυ;;;;;;;;;;;;

για βαπτιση λέμε και τραπέζι με λίγους και καλούς.....να το κάψουμε και περισσότερο εγώ γιατί στο γάμο ήμουν 6 μηνών και από τις 10 ήμουν κομμάτια....και κοίταγα αντί να τα σπάω,οπότε θέλω να ξεδώσω,έτσι για να σκάσουν μερικοί μερικοί...:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Κι εμείς Πέμπτη έχουμε ραντεβού! :D

Αυτό με τις ευχές δεν το έπιασα! :confused: Τί εννοεί ο ποιητής; :idea:

Εμένα η προκοπή με πιάνει μετά το μεσημέρι... Όταν με πιάνει! :D;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...