Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ γω απ τα ίδια.Είμαι 3 μήνες στην Αθήνα γιατί στην Ικαρία μόνο εξέταση απλή αίματος κ ούρων θα μπορούσα να κάνω(!), έπαθα αποκόλληση κ οι γονείς του δεν μ έχουν παρει ούτε ένα τηλέφωνο.Επιπλέον δυο φορές που έχει έρθει ο Νίκος εδώ τον παίπνουν τηλ κ ουρλιάζουν που έχουνε δουλειές κ τις άφησε για να ρθει στην Αθ'ηνα!!!!!!!!Να ουρλίαζουν λες κ είναι ο Νίκος 15χρονο που είναι 37 χρόνων!!!κ ΓΙΑ μένα κ το μωρό ούτε κουβέντα!!!Μόνο προχθες ο πατέρας του που έμαθε για τον μπέμπη μου μίλησε για να πει όλο καμάρι πως αυτή στην οικογένεια τους σπερνουν αγορια!!!!Αηδίασα!Δηλαδή αν ήταν κορίτσι θα ήταν δυστυχισμένοι κ καθόλου περήφανοι;;;;;

Η δική μου εγκυμοσύνη γενικά απο τότε που μπήκα στον 5ο είναι πολύ καλή μονο τις τελευταίες μέρες κουράζομαι πολυ σωματικά, δεν μπορω να βολευτώ παπούτσια που να μη με κουράζουν κ έχω κάποιους΄πόνους στην πλάτη.Επίσης δίνω αγώνα με κολπικές πλύσεις με σόδα κ χαμομήλι ξια τους μήκυτες.

Πως σε καταλαβενω :( κατι τετοια εχω κι εγω και ακομα χειροτερο να φανταστεις απο τοτε που γνωριστηκαμε......Μονο η γιαγια του ενδιαφερ8ηκε να μαθει πως ειμαι κι πως παει η εγκυμοσυνη μου κι κανεις αλλος κι μετα μου λενε γιατι δεν τους μιλαω κιολας κι δεν τους περνω κι τηλ. ειχε χαρει που αγαπαω κι σεβομαι τον ανδρα μου.Να φανταστεις το σπιτι που νοικιασαμε ηταν οχι απλα βρωμικο αλλα σαν να ζουσαν 100 ατομα εκει μεσα επι 2 χρονια κι δεν καθαριζαν σε τετοια κατασταση αν μπορεις να φανταστεις.Κι εγω που ειμαι εγκυος ημουν μεσα εκει στα απορυπαντικα με μασκα με μια κοπελα που πηραμε κι τους γονεις μου κι καθαριζαμε ολο το σπιτι,κι κανεις τους δεν ενδιαφερθηκε για τιποτα.Κι να σου πω κι την αληθεια ουτε στον γαμο δεν τους θελω.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα μου να μη ντρέπεσαι για τίποτα ν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι.όλα θα π΄να μια χαρά για όλεες μας!!!θΕΤΙΚΉ σκέψη κορίτσια να κάνουμε να μας νοιάζει το μωράκι μας.Ταυτόχρονα που σας φράφω βλέπω Λζόπουλο κ ακούω την Αλεξίου που τραγουδάει εκεί.

Επίσης να πω κ άλλα ευχάριστα.Είδα δυο πολυ καλές παραστάσεις κ προτείνω "Ο θάνατος του εμποράκου'' ΜΕ θύμιο Καρακατσάνη κ ''Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν'' με την Πέγκυ Τρικαλιώτη(καταπληκτική ερμηνεία κ έργο).

ntesehjufpgrhgvn.png

Εγω τον αποδεχομαι δεν εχω προβλημα με αυτο κι εχω πει σε οποιον δεν αρεσουμε η πορτα ειναι ανοιχτη να φυγει.Συγχωρουσα παλια τους ανθρωπους αλλα οχι ποια αρκετα εζησα απο αυτους

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλησπέρα μαμάδες!

Με τόσο τρεξιμο έχω καταντήσει μεταμεσονύκτια...

Σήμερα γυρίζαμε τα μαγαζιά οικογενειακώς για να πάρουμε δωράκια στο γιόκα μας που γιορτάζει μεθαύριο, και είμαι έτοιμη να πέσω κάτω, αλλά χαλάλι του!

Καλημέρα κορίτσια!

...

Δηλαδή λίκνος/καλαθούνα είναι ψιλοάχρηστα? Η κούνια δεν είναι λίγο μεγάλη (επικίνδυνη) για το πρώτο εξάμηνο?

Εξαρτάται και από το παιδί...το μέγεθος, το πόσο υπερκινητικό είναι κλπ...

Για παράδειγμα εμενα στην καλαθούνα χωρούσε μόνο ως 3 μηνών (τον κοίμιζα τη μέρα εκεί γιατί δεν είναι και ορθοπεδικό βέβαια το στρώμα...) Και στην κούνια από όταν γεννήηθκε πήρα αυτά τα "σφηνάκια" που η συνυφάδα μου τα είχε στο γιο της μέχρι 6 μηνών, ενώ εμένα από το 2ο μήνα...τα καβαλούσε...

touki Συγχαρητήρια. Άντε και στα δικά μας!

atlantis δεν θέλω να ακούω τέτοια. Μη σε παίρνει από κάτω. Αισιοδοξία χρειάζεται και πάνω απ όλα να σκέφτεσαι ότι το αγγελούδι σου είναι καλά. Αυτό μετράει τώρ, έτσι δεν είναι;

Iwanna πολύ ωραία η ιδέα του ημερολογίου. Εμένα μου είχαν κάνει δώρο ένα από αυτά που κυκλφοορούν στο εμπόριο της Disney και είναι μέχρι 3 ετών...αλλά προσθέτω και πολλά δικά μου πράγματα...

QuW0p3.png

• ...........
  • Θέλω κ κάτι άλλο να μοιραστώ μαζί σας κ ντρέπομαι κ λίγο αλλά κορίτσια όταν έμαθα για το μπέμπη αγχόθηκα:confused::confused: οτι τ αγόρια είναι πιο δύσκολα στην ανατροφή κ φοβήθηκα οτι δεν ξέρω να χειριστώ ένα αγόρι.Φοβήθηκα.:rolleyes:Πείτε ρε κορίτσια εσεις που έχετε εμπειρία απο γιους.

Κτ αρχήν πολύχρονη και με το καλό το αγοράκι σου.

Εμένα είναι αρκετά μικρός (18 μηνών) για να σου δώσω τα φώτα μου, αλλά πάντως έχρι σήμερα...τι να σας πω. Αν πω ότι μεγάλωσα μωρό, ψέμματα θα ʽναι.... για παράδειγμα, κοιμάται όοολη νύχτα από 2 μηνών!!! Ότι αντιδράσεις κι αν είχε με το φαγητό τα κατάφερα και τον τούμπαρα μια χαρά και δεν υπάρχει τίποτα που δεν τρώει... Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να πάω βόλτα είτε έξω είτε σε άλλο σπίτι, καθόταν πάντα ήσυχος (εντάξει, ήθελε να ασχολεισαι μαζί του...δεν είναι και φυτό...χιχι) βέβαια από όταν περπάτησε, τρεχάτε ποδαράκια μου. Πειράζει τα πάντα, θέλει όλα να τα πεξεργάζεται και οι κίνδυνοι είναι πολλοί, κυρίως σε άλλα σπίτια, αλλά αυτό πιστεύω ότι το έχουν όλα τα παιδάκια...περιέργεια για το άγνωστο. Έτσι δεν είναι?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μη μασάτε με τα πεθερικά,ειδικά αν δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες

και η νοοτροπία σας.προσπαθήστε με τον καιρό να τους δεχτείτε όπως είναι

και να μην σας επηρεάζουν καθόλου όσα λένε/κάνουν ή δε λένε/κάνουν.

pik τώρα είδα οτι έχουμε το ίδιο τικεράκι.επειδή προσπάθησα πολύ για να το βάλω

και δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω πάλι να λειτουργήσει σωστά,σε πειράζει να το κρατήσω?

δόξα το Θεό είμαι πολύ καλύτερα,σωματικά&ψυχολογικά.ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια&τις ευχές.

περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται από κάτι!

καληνύχτα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Πως σε καταλαβενω :( κατι τετοια εχω κι εγω και ακομα χειροτερο να φανταστεις απο τοτε που γνωριστηκαμε......Μονο η γιαγια του ενδιαφερ8ηκε να μαθει πως ειμαι κι πως παει η εγκυμοσυνη μου κι κανεις αλλος κι μετα μου λενε γιατι δεν τους μιλαω κιολας κι δεν τους περνω κι τηλ. ειχε χαρει που αγαπαω κι σεβομαι τον ανδρα μου.Να φανταστεις το σπιτι που νοικιασαμε ηταν οχι απλα βρωμικο αλλα σαν να ζουσαν 100 ατομα εκει μεσα επι 2 χρονια κι δεν καθαριζαν σε τετοια κατασταση αν μπορεις να φανταστεις.Κι εγω που ειμαι εγκυος ημουν μεσα εκει στα απορυπαντικα με μασκα με μια κοπελα που πηραμε κι τους γονεις μου κι καθαριζαμε ολο το σπιτι,κι κανεις τους δεν ενδιαφερθηκε για τιποτα.Κι να σου πω κι την αληθεια ουτε στον γαμο δεν τους θελω.

Δύσκολες καταστάσεις γαμω το.Γι αυτο κ γω στην Ικαρία παρότι ο Νίκος λέει να μέίνουμε κοντά τους δε θέλω.Ειναι συντηριτικοί, άξεστοι , ακοινώνητοι.Εγω λέω στο Νικο που τη βρίσκουν τόση σκληρότητα;;;;;Εμένα μου φέρονται έτσι γιατί ήθελαν μια γυναίκα άβουλη ξια το γιο τους ενώ εγω δεν το βουλώνω το στόμα μου κ τους μιλάω.Κ αυτο φυσικά δεν τους αρέσει!!!!!!Οι δικοι σου τι πρόβλημα έχουν;

ntesehjufpgrhgvn.png

να μου κάνεις βέβαια!...και να μη χολοσκάς για τους γύρω

παρά μόνο για τον αντρούλη και το μωράκι...ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Σου εστειλα μυνημα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

κ γω απ τα ίδια.Είμαι 3 μήνες στην Αθήνα γιατί στην Ικαρία μόνο εξέταση απλή αίματος κ ούρων θα μπορούσα να κάνω(!), έπαθα αποκόλληση κ οι γονείς του δεν μ έχουν παρει ούτε ένα τηλέφωνο.Επιπλέον δυο φορές που έχει έρθει ο Νίκος εδώ τον παίπνουν τηλ κ ουρλιάζουν που έχουνε δουλειές κ τις άφησε για να ρθει στην Αθ'ηνα!!!!!!!!Να ουρλίαζουν λες κ είναι ο Νίκος 15χρονο που είναι 37 χρόνων!!!κ ΓΙΑ μένα κ το μωρό ούτε κουβέντα!!!Μόνο προχθες ο πατέρας του που έμαθε για τον μπέμπη μου μίλησε για να πει όλο καμάρι πως αυτή στην οικογένεια τους σπερνουν αγορια!!!!Αηδίασα!Δηλαδή αν ήταν κορίτσι θα ήταν δυστυχισμένοι κ καθόλου περήφανοι;;;;;

Η δική μου εγκυμοσύνη γενικά απο τότε που μπήκα στον 5ο είναι πολύ καλή μονο τις τελευταίες μέρες κουράζομαι πολυ σωματικά, δεν μπορω να βολευτώ παπούτσια που να μη με κουράζουν κ έχω κάποιους΄πόνους στην πλάτη.Επίσης δίνω αγώνα με κολπικές πλύσεις με σόδα κ χαμομήλι ξια τους μήκυτες.

μην στεναχωριεσαι καλη μου για αυτα...ενα θα σου πω που δεν το εκανα κ προσπαθω να το κανω τωρα!οτι σε ενοχλει κ σε πειραζει να το συζητας με τον αντρα σου!!!πιστεψε με θα σε καταλαβει κ θα τους βαλει στην θεση τους(αρκει να μην ειναι μαμακιας...):tongue:

πραγματικα να τα λες ολα!!εγω τωρα αρχισα να το κανω μετα απο 5 χρονια που μενουμε μαζι (αρα τους εχω στο κεφαλι μου κ αυτους)κ εχει αποτελεσματα!εσυ να σαι καλα να κοιτας την δικη σου υγεια, του μωρου και του ανθρωπου που διαλεξες να κανεις μαζι του οικογενεια!ολοι οι αλλοι ειναι ανθρωποι που οταν κλεινει η πορτα μας το βραδυ μενουν απ εξω!να κοιτας αυτους που μενουν μεσα...:D

κ μενα κατι με εχει πιασει εδω και καμια ωρα κ κλαιω χωρις λογο!:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κορίτσια μη μασάτε με τα πεθερικά,ειδικά αν δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες

και η νοοτροπία σας.προσπαθήστε με τον καιρό να τους δεχτείτε όπως είναι

και να μην σας επηρεάζουν καθόλου όσα λένε/κάνουν ή δε λένε/κ

pik τώρα είδα οτι έχουμε το ίδιο τικεράκι.επειδή προσπάθησα πολύ για να το βάλω

και δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω πάλι να λειτουργήσει σωστά,σε πειράζει να το κρατήσω?

δόξα το Θεό είμαι πολύ καλύτερα,σωματικά&ψυχολογικά.ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια&τις ευχές.

περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται από κάτι!

καληνύχτα!

Πότε ήρθες στην παρέα τι είχες πάθει κ ακού για ευχές;

ΡΕ παιδιά τα τικεράκια που τα βρίσκεε κπως τα β'αζετε;;;;Βοηθήστε με την άσχετη

ntesehjufpgrhgvn.png

Δύσκολες καταστάσεις γαμω το.Γι αυτο κ γω στην Ικαρία παρότι ο Νίκος λέει να μέίνουμε κοντά τους δε θέλω.Ειναι συντηριτικοί, άξεστοι , ακοινώνητοι.Εγω λέω στο Νικο που τη βρίσκουν τόση σκληρότητα;;;;;Εμένα μου φέρονται έτσι γιατί ήθελαν μια γυναίκα άβουλη ξια το γιο τους ενώ εγω δεν το βουλώνω το στόμα μου κ τους μιλάω.Κ αυτο φυσικά δεν τους αρέσει!!!!!!Οι δικοι σου τι πρόβλημα έχουν;

Ειμαστε 5 χρονια σχεδον οταν με γνωρισε ημουν 18 (τα γεννεθλια μου) κι απο εκει ολα αρχισαν (αυτος 33 τωρα εγω 22) κι απο την αρχη που τους γνωρισα ολα αρχισαν.

Οταν γνωριστηκαμε δεν μιλαγα ημουν κι ειμαι ακομα κι τωρα ησυχη αλλα τωρα ποια τα παραπονα μου τα λεω κι στον ιδιο αυτο κι αυτο αλλα κι σε κοντινα μου ατομα.

οι γονεις μου δενε χουν κανενα απολυτως προβλημα με τον ανδρα μου αντιθετος τον καταλαβενουν .ΑΚομα κι το σπιτι που νοικιασαμε ειναι μακρια τους δεν θελω να ειμαι διπλα τους.Κι αν μου ελεγε να παω να ζησω κοντα τους απλα θα ελεγα αν θελεις να πας μονος σου :) εγω δεν παω εκει.

RVysp3.png

uF2hp3.png

Πότε ήρθες στην παρέα τι είχες πάθει κ ακού για ευχές;

ΡΕ παιδιά τα τικεράκια που τα βρίσκεε κπως τα β'αζετε;;;;Βοηθήστε με την άσχετη

Με το τικερακι ε?

χε χε χε

Επιδη εγω ακομα να το καταλαβω καλα καλα κι οσες φορες προσπαθησα δεν μου εβγαινε αν θελεις μπορεις να πατησεις στο δικο μου πανω κι θα σε βαλει στην σελιδα τους αυτοματα κι εκει θα το δεις. Θα βαλεις την ημερομενια σου ΠΗΤ κι σου βγαζει εβδομαδες κι μερες κι μετα εχεις 2 επιλογες να κανεις να το βαλεις σε σελιδες η σε φορουμ (δλδ το δευτερο διαλεγεις)

Κι πας μετα εδω στην υπογραφη σου κι κανεις επικολληση κι αποθηκευση κι ειναι ετοιμο .

Ελπιζω να βοηθησα:)

RVysp3.png

uF2hp3.png

μην στεναχωριεσαι καλη μου για αυτα...ενα θα σου πω που δεν το εκανα κ προσπαθω να το κανω τωρα!οτι σε ενοχλει κ σε πειραζει να το συζητας με τον αντρα σου!!!πιστεψε με θα σε καταλαβει κ θα τους βαλει στην θεση τους(αρκει να μην ειναι μαμακιας...):tongue:

πραγματικα να τα λες ολα!!εγω τωρα αρχισα να το κανω μετα απο 5 χρονια που μενουμε μαζι (αρα τους εχω στο κεφαλι μου κ αυτους)κ εχει αποτελεσματα!εσυ να σαι καλα να κοιτας την δικη σου υγεια, του μωρου και του ανθρωπου που διαλεξες να κανεις μαζι του οικογενεια!ολοι οι αλλοι ειναι ανθρωποι που οταν κλεινει η πορτα μας το βραδυ μενουν απ εξω!να κοιτας αυτους που μενουν μεσα...:D

κ μενα κατι με εχει πιασει εδω και καμια ωρα κ κλαιω χωρις λογο!:confused:

ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ

Εγω αρχισα να μιλαω κι να του τα λεω ολα ακομα κι που λεει ο λογος ποτε θα παω τουαλετα απο την αρχη.Δεν ηθελα να με βγαλουν ψευτρα η οτιντιποτε αλλο.Μονο αυτος μπορει να τους βαλει στην θεση τους κι κανεις αλλος

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...