Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι κ εγω εδω!γυρησα απο την φιλη μας που μας ταισε και μας ποτησε!!!:tongue::tongue:

τωρα εβαλα ενα πλυντηριο (να δω ποτε θα στεγνωσει αλλα δεν γινοταν αλλο να περιμενω τον καιρο) κ θα μαγειρεψω, να εχω φαγητακι για αυριο.....

με τον σεισμο κανα νεο???

Καλώς την! Ο σεισμός ήταν 3,9R καπου στην κεντρική-δυτική Εύβοια. Τίποτα σοβαρό.

X4pTp3.png

Ουου!!! Και εγώ είμαι εδώ!!! Φαγαμε στην πεθερά, τσίμπησα και ενα κομματάκι γαλακτομπούρεκο και ολα καλά!!!

Εσείς τι κάνετε;;;

Γεια σου κι εσένα. Καλά είμαστε, φάγαμε φαγάκι και παγωτάκι και τώρα ριλάξ στον καναπέ. Ψιλονυστάζω αλλά αν κοιμηθώ τώρα πάλι το βράδυ δε θα μπορώ. Κι έτσι δεν κοιμάμαι.

X4pTp3.png

Καλησπερα κοριτσακια. Ειχα παει για νανακια κ το ευχαριστηθηκα. Μαλλον επειδη ειμαι κρυωμενη καταφερα κ κοιμηθηκα μιαμιση ωρα σχεδον! Πρωτοφανες για μενα που το μεσημερι ουτε μιση ωρα δεν μπορω συνηθως. Ξυπνησα κι ο λαιμος μου ποναει ακομα περισσοτερο αλλα ευτυχως πυρετο δεν εχω. Τωρα θα μου φτιαξει ο καλος μου ενα τσαγακι με μελακι μηπως βοηθησει λιγο.

Αννυ λυπηθηκα πολυ για την θεια του αντρα σου. Ειναι τοσο κριμα, ειδικα οταν υπαρχουν παιδακια. Ζωη σε σας κουραγιο.

Σημερα μονο για μπουγαδες δεν ηταν η μερα κ ολες αυτο κανατε. Προκομενα κοριτσια παντως εχει το καφε μας. Εγω νομιζω ειμαι η πιο τεμπελα απ'ολες τελικα. Αχ, κι αυτο το κεικ! Ειναι αναγκη να μας το λες καθε φορα που φτιαχνεις; λυπησου μας!

Βικακι το καταλαβα απ'το πρωτο μηνυμα βρε. Θα τον παρω τωρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

εγω τωρα θα τσακισω μια σοκολατα...:tongue:

κ εγω ηθελα να ξαπλωσω αλλα επιασα να κανω φαγητο..κ σκεφτομαι να κανω κ κανενα γλυκακι:tongue::tongue::rolleyes:

ελπιζω να μην ξαναγινει σεισμος!!!!!

Αχ Βαλια τωρα που ειπες οτι δεν ηθελες να πας στην πεθερα, θυμηθηκα τι ονειρο ειδα το βραδυ κ γελαω....

ηταν λεει η πεθερα μου κ με ρωταει αν το παιδι ειναι αγορι η κοριτσι!!!

κ της λεω καλα πλακα μας κανεις που δεν ξερεις τι ειναι το παιδι κ θα παρει κ το ονομα σου κ δεν ντρεπεσαι που με ρωτας????

τελικα τα ονειρα ειναι το υποσεινιδητο μας!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αχ Βαλια τωρα που ειπες οτι δεν ηθελες να πας στην πεθερα, θυμηθηκα τι ονειρο ειδα το βραδυ κ γελαω....

ηταν λεει η πεθερα μου κ με ρωταει αν το παιδι ειναι αγορι η κοριτσι!!!

κ της λεω καλα πλακα μας κανεις που δεν ξερεις τι ειναι το παιδι κ θα παρει κ το ονομα σου κ δεν ντρεπεσαι που με ρωτας????

τελικα τα ονειρα ειναι το υποσεινιδητο μας!;)

:tongue::tongue::tongue: Ετσι πρέπει να είναι!!!

Μαράκι ήταν και τέλειο το γλυκό!!! Και κορίτσια εγώ ποτέ δεν ήμουν γλυκατζού...

Ο αντρούλης μου, μου είπε το μεσημέρι ότι θα πάει να μου πάρει λουκουμάδες!!!! Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεσή του!!! :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σας φουσκίτσες!

Οι πιο πολλές, βλέπω, εκτός φάγατε! Κι εμείς! Βγήκαμε με πεθερικά και συνυφάδα και μετά ήρθαμε εδώ για καφέ! Ωραία ήταν... ειδικά που δεν μαγείρεψα ούτε σήμερα ούτε χθες γιατί πάλι έξω φάγαμε με τον αντρούλη μου πολύ με βόλεψε!

Άννυ, τί να πούμε για αυτά τα γεγονότα...? Καλή ανάπαυση στην κοπέλα και καλή δύναμη στους δικούς της ανθρώπους...

Μαράκι, περαστικά σου! Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο μπορείς, καμιά φορά ο ύπνος κάνει θαύματα!

Άννυ κ Θάλεια, έχετε αύριο μάθημα στο ιπποκράτειο; Εγώ έχω στις 19:30 και αναρωτιέμαι αν θα πετύχω καμιά σας.

Έχω και θέμα να μου πείτε τη γνώμη σας... Αν είχατε ΠΗΤ 13 Απριλίου και γινόσασταν νονά αρχές Ιουνίου (κατά πάσα πιθανότητα 6 του μήνα) πώς θα σας φαινόταν; Άνετα ή ζόρικα;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γειά σας φουσκίτσες!

Οι πιο πολλές, βλέπω, εκτός φάγατε! Κι εμείς! Βγήκαμε με πεθερικά και συνυφάδα και μετά ήρθαμε εδώ για καφέ! Ωραία ήταν... ειδικά που δεν μαγείρεψα ούτε σήμερα ούτε χθες γιατί πάλι έξω φάγαμε με τον αντρούλη μου πολύ με βόλεψε!

Άννυ, τί να πούμε για αυτά τα γεγονότα...? Καλή ανάπαυση στην κοπέλα και καλή δύναμη στους δικούς της ανθρώπους...

Μαράκι, περαστικά σου! Προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο μπορείς, καμιά φορά ο ύπνος κάνει θαύματα!

Άννυ κ Θάλεια, έχετε αύριο μάθημα στο ιπποκράτειο; Εγώ έχω στις 19:30 και αναρωτιέμαι αν θα πετύχω καμιά σας.

Έχω και θέμα να μου πείτε τη γνώμη σας... Αν είχατε ΠΗΤ 13 Απριλίου και γινόσασταν νονά αρχές Ιουνίου (κατά πάσα πιθανότητα 6 του μήνα) πώς θα σας φαινόταν; Άνετα ή ζόρικα;

εγω Ιωαννα μου παλι στις 3:30 εχω μαθημα κ η Θαλεια μαλλον 5:30.

θα γινεις νονα καλη μου? εε νομιζω οτι θα ηταν αρκετα ζορικο ρε μανουλα....2 μηνες ειναι!εσυ ξερεις ομως αν θα την παλεψεις...σκεψου οτι θα χεις κ το μωρο που θα τρωει ανα 3 ωρες!!!

pSC1p2.png

καλησπέρα μανουλίτσες....

Άννυ μου ζωή σε σας.....δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές....

Μαράκι μου περαστικά σου....πρόσεχε λίγο μην χειροτερέψεις....

Ιωάννα μου για την κουμπαριά που λές μάλλον είναι νωρίς....δε θα έχεις χρόνο να το κάνεις όπως θες!!!!

σήμερα έφαγα και εγώ στην πεθερά αλλά είχα και τη μανούλα μου......φάγαμε λαγό στιφάδο:D:D

αχ θέλω και εγώ γλυκόόόό

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας φουσκίτσες!

Μμμ.. Είναι λίγο ζόρικα από τη μία αλλά από την άλλη είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να χάσεις τα κιλά γρήγορα...! Εγώ έχω ΠΗΤ 3/4 και μια βαφτιση στις 22/5 και το έχω δει σαν ευκαιρία να χάσω τα κιλά!

Μαράκι περαστικά σου... Ετσι ήμουν κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλησπέρα μανουλίτσες....

Άννυ μου ζωή σε σας.....δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές....

Μαράκι μου περαστικά σου....πρόσεχε λίγο μην χειροτερέψεις....

Ιωάννα μου για την κουμπαριά που λές μάλλον είναι νωρίς....δε θα έχεις χρόνο να το κάνεις όπως θες!!!!

σήμερα έφαγα και εγώ στην πεθερά αλλά είχα και τη μανούλα μου......φάγαμε λαγό στιφάδο:D:D

αχ θέλω και εγώ γλυκόόόό

να σαι καλα Νικολ μου...αν θες γλυκακι..να κατι ευκολο κ γρηγορο που το εκανα μολις τωρα:tongue::tongue:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-me-merenta2.html

pSC1p2.png

εγω κοριτσια εχω αλλο θεμα!!!ειναι λιγο νωρις να το συζηταω αλλα ..ου μπλεξεις που λενε!

27 Αυγουστου παντρευεται ο αδερφος του αντρα μου ο οποιος δεν ζει εδω αλλα στην Ροδο κ θα ρθουν εδω με 10-15 μερες αδεια για τον γαμο!:confused:

κ μετα θα φυγουν κ λογω δουλειας ισως να μην μπορεσουν να ξαναρθουν μεχρι το αλλο Πασχα..ετσι μου λενε να κανουμε τοτε την βαπτιση για να ειναι κ αυτοι εδω!το μωρο ομως θα ειναι 4 μηνων!!!!:eek:

κ νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο για βαπτιση..εγω σκεφτομουν να την καναμε Οκτωβριο-Νοεμβριο γιατι δεν θελω να χρονισει κιολας κ να μην ειναι βαπτισμενο!δεν νομιζετε κ εσεις οτι θα ειναι πολυ μικρο για βαπτιση εκεινη την εποχη???:mad::-x:-x:-x

pSC1p2.png

εγω κοριτσια εχω αλλο θεμα!!!ειναι λιγο νωρις να το συζηταω αλλα ..ου μπλεξεις που λενε!

27 Αυγουστου παντρευεται ο αδερφος του αντρα μου ο οποιος δεν ζει εδω αλλα στην Ροδο κ θα ρθουν εδω με 10-15 μερες αδεια για τον γαμο!:confused:

κ μετα θα φυγουν κ λογω δουλειας ισως να μην μπορεσουν να ξαναρθουν μεχρι το αλλο Πασχα..ετσι μου λενε να κανουμε τοτε την βαπτιση για να ειναι κ αυτοι εδω!το μωρο ομως θα ειναι 4 μηνων!!!!:eek:

κ νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο για βαπτιση..εγω σκεφτομουν να την καναμε Οκτωβριο-Νοεμβριο γιατι δεν θελω να χρονισει κιολας κ να μην ειναι βαπτισμενο!δεν νομιζετε κ εσεις οτι θα ειναι πολυ μικρο για βαπτιση εκεινη την εποχη???:mad::-x:-x:-x

Άννη μου ίσα-ίσα! Όσο μικρότερα, τόσο καλύτερα γιατί δεν ταλαιπωρούνται τόσο! Δεν καταλαβαίνουν και πολύ τί γίνεται και δεν αντιδρούν όσο τα πιο μεγάλα... Άσε που θα έχει και ζέστη και θα είναι ένα ευχάριστο μπανάκι για εκείνα! Ενώ φθινόπωρο-χειμώνα, δεν θα είναι τόσο άνετα. Κι εμείς τέλη Αυγούστου θέλουμε να το βαφτίσουμε! Κοίτα σύμπτώση: κι ο αδερφός του άντρα μου παντρεύεται εκείνη την περίοδο αλλά εμείς θέλουμε να τον βαφτίσουμε πριν!

Όπως έχετε καταλάβει αυτή τη χρονιά θα γίνει χαμός: θα γίνουμε νονοί, γονείς, θα βαφτίσουμε τον μπεμπάκο και θα έχουμε και το γάμο του κουνιάδου μου!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

annie μου και εμείς μέχρι το Σεπτεμβριο θα τη βαπτίσουμε τη μικρή μας.....΄μια χαρά θα είναι!!!!!καλά λέει και η Ιωάννα,καλύτερα καλοκαιράκι:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...