Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις εκανα μπανακι κι εγω για να ετοιμαστω να παμε να δουμε το φιλο μπεμπη!!βρεχει πολυ εδω :-( πω,πω...εχω γινει σαν βαρελι δραματικα αυτη τη φορα,ντυνομαι και μου ειναι ΟΛΑ τσιτα στενά....

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου επέστρεψα κι εγώ. Δυστυχώς οι εργάτες έφυγαν μετά από λίγο γιατί δεν μπορούσαν να δουλέψουν με την βροχή. Το άλλο ΣΚ πάλι. Κρίμα γιατι δουλεύουν μόνο ΣΚ οπότε αν μας τα χαλάει κι ο καιρός δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Μόλις φάγαμε, homemade cheeseburgers μας εφτιαξαν τα πεθερικά μου, πολύ νόστιμα αλλά θέλω κι εγώ γλυκάκι κι έχουμε μόνο σοκολάτα.

Τελικά απ'ότι φαίνεται μάλλον κρύωσα και νομίζω ότι με κόλλησε ένα κοριτσάκι που επισκεφτήκαμε την Παρασκευή και ήταν άρρωστο εδώ και 10 μέρες. Ελπίζω να μην μου κρατήσει κι εμένα τόσο. Προς το παρόν μόνο ο λαιμός μου πονάει και νίωθω πολύ βαρύ όλο μου το σώμα. Θα πάω να ξαπλώσω σε λιγάκι. Βικάκι, δεν το βλέπω για γυμναστική αύριο. Εσύ θα πας πάντως έτσι? Για να πω στον Βασίλη ότι μόνο εγώ θα λείπω, μην το ακυρώσετε. Θα τον πάρω αύριο το πρωί να του το πω οπότε αν μπορείς απάντησε μου για σίγουρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες! Βλέπω οι περισσότερες θα φάτε έξω! Εγώ φτιάχνω λαζάνια στο φούρνο με γαλοπούλα!

Καλά, μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Δεν ήθελα να σας τρομάξω. Αφού δεν νιώσατε τίποτα όλα οκ.

Καλά να περάσεις Αννυ. Βάλια...κουράγιο. Δες τη θετική πλευρά και σκέψου ότι γλυτώνεις το μαγείρεμα.

Εγώ δεν τον κατάλαβα γιατι ήμουν όρθια κι εκανα δουλειες αλλα ο άντρας μου το κατάλαβε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

λαζανια???μιαμ μιαμ!!!!πως τα περασατε ΑΝΝΥ μου χτες??

Ωραία! Βγήκαμε με την κουμπάρα μου και μέλλουσα νονά του μπεμπέ (φίλη μου από το σχολείο!!!) και τον φίλο της και πηγαμε στο Ψυχικό. Είχε πάει Λονδίνο και μου έφερε από το μαγαζί της Disney δώρα για τον μπέμπη!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες (ή μάλλον καλησπέρα...)........

ωραίος καιρός σήμερα (μου αρέσει η μουντάδα και η βροχή όταν είμαι σπίτι...), μόνο με τα πλυντήρια μου τα σκάτωσε λιγάκι, έχω εντός την απλώστρα και έχω καταλάβει και όλα τα καλοριφέρ με τα ρούχα της κοντέσας μου.

annie μου συλλυπητήρια για το κορίτσι.

maraki μου περαστικά σου κοριτσάρα μου, ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ γιατί δεν μου αρέσει να κάνω γυμναστική μοναχούλα μου...Σιδερένια... και μην μην μου στεναχωριέσαι για τις εργασίες, το επόμενο σου-κου θα κάνουν διπλή δουλειά θα το δεις...

dim_angel να μας κάνεις σεμινάρια για τον όρο ζουζουνιές διότι ντεν καλαμπαίνει τίπουτις όλα τσέχατσε το κολίτσι....

Ζούμπι αρχηγέ να πας ΙΚΕΑ, αλλά να πας με παρεούλα που αντέχει το περπάτημα, να κάνεις και ένα coffee break γιατί είναι κουραστικά υπέροχο και πελώωριο....... Εγώ ίσως να πάω αύριο το μεσημέρι αν έχω κουράγιο μετά την γυμναστική.

andria στείλε και εμένα λίγα λαζάνια....

Εγώ έκανα σαργό στο φούρνο και κουνουπίδι βραστό, υγειηνά και καλά.... αχχχχχ

Σκέφτομαι τώρα το σίδερο που έχω να κάνω και βουρκώνω από συγκίνηση.... μπλιαχχ

GaiGp3.png

dim_angel να μας κάνεις σεμινάρια για τον όρο ζουζουνιές διότι ντεν καλαμπαίνει τίπουτις όλα τσέχατσε το κολίτσι....

Σκέφτομαι τώρα το σίδερο που έχω να κάνω και βουρκώνω από συγκίνηση.... μπλιαχχ

Ζουζουνιές είναι ο ήχος του ζουζούνα και του ζουζούνου όταν κουνούν τα φτερά τους. Μεταφορικά, στην καθομιλουμένη, είναι όταν δυο άτομα ερωτοτροπούν... :tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω να βοήθησα.

Σίδερο ε; Εγω έχω βάλει 3 πλυντήρια και δε λένε να στεγνώσουν και να δω τι θα κάνω.... Και ακόμα μωρουδιακά δεν έχω βάλει. Κι ούτε το βλέπω. Θα περιμένω μέρα με ήλιο.

X4pTp3.png

Ζουζουνιές είναι ο ήχος του ζουζούνα και του ζουζούνου όταν κουνούν τα φτερά τους. Μεταφορικά, στην καθομιλουμένη, είναι όταν δυο άτομα ερωτοτροπούν... :tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω να βοήθησα.

Αίσχος και ντροπή. :tongue:

Μαράκι, τώρα που κοιτάω το προηγούμενο ποστ μου διαπιστώνω ότι δεν σου έχω απαντήσει ξεκάθαρα... δεν είναι τίποτα τα χάνω σιγά σιγά.

Πες στον Βασίλη ότι είμαι οκ για αύριο γιατί ούτως ή άλλως αύριο έχω 11 το πρωί και άλλο ραντεβού στην Φαιναρέτη.

GaiGp3.png

Σίδερο ε; Εγω έχω βάλει 3 πλυντήρια και δε λένε να στεγνώσουν και να δω τι θα κάνω.... Και ακόμα μωρουδιακά δεν έχω βάλει. Κι ούτε το βλέπω. Θα περιμένω μέρα με ήλιο.

Άστα, πάω να λιώσω κάνα δίωρο να πάρω δυνάμεις και μετά θα σιδερώσω....:rolleyes:... μάλλον, ίσως....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα!Dim_ μου πολυ κοιμηθηκες...τι να σου πω.....:tongue:

κ εμεις δεν ξυπνησαμε ευχαριστα σημερα...μαθαμε οτι πεθανε μια θεια του Κωστα...νεα κοπελα με 2 παιδακια απο καρκινο...τουλαχιστον αναπαυτηκε η γυναικα γιατι ταλαιπωρουταν πολυ καιρο...οποτε ο καλος μου θα φυγει να παει στην κηδεια σημερα....

εγω παλι τα ξημερωματα κοιμηθηκα κ το πρωι ειμαι σαν ζομπι!!!!

παω να κανω καφεδακι κ ξαναρχομαι...:wink:

Καλησπέρα σήμερα όλο δυσάρεστα ακούω...ελπίζω να είναι το τελευταίο.

Τι να πω βρε Annie o Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και να φιλάει τα παιδάκια της. Συλληπητήρια.

Αφού το πρωί δεν είμασταν πολλές μέσα πήγαμε με τον Πάνο εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι για τον μπαμπά μου, για το μπέμπη για μένα, για όλες εσας και τα νινάκια και για υγεία όλου του κόσμου....μετά επειδή ο Πάνος είχε σηκωθεί νωρίς και μας είχε μαγερέψει σπάλα χοιρινή με πατατούλες και λαχανικά στην γάστρα είπα να πάω λίγο απο τους γονείς μου να μας δουν με τον μπέμπη ξαφνικά και να τους δώσουμε λίγο χαρά...έτσι κι έγινε....πήρα σερμπαντίνες απο το σπίτι φόρεσα και μια μάσκα, πήρα και κάποια αγαπημένα κουλαράκια του μπαμπά μου απο ένα ζαχαροπλαστείο και πήγαμε...

Δεν έκατσα πολύ γιατί ο καιρός ήταν χαλία, ήρθα, φάγαμε, κοιμηθήκαμε και τώρα εδω...που αλλού στο παρεάκι μου...

Angie και γω θέλω να πάω ΙΚΕΑ θες αν καταφέρουμε να πάμε παρεούλα???και οποια θέλει ακολουθεί την ημέρα που κανονίσουμε μαζί???:tongue::tongue::tongue:

ειμαι κ εγω εδω!γυρησα απο την φιλη μας που μας ταισε και μας ποτησε!!!:tongue::tongue:

τωρα εβαλα ενα πλυντηριο (να δω ποτε θα στεγνωσει αλλα δεν γινοταν αλλο να περιμενω τον καιρο) κ θα μαγειρεψω, να εχω φαγητακι για αυριο.....

με τον σεισμο κανα νεο???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...