Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες! Καλή Κυριακή!

Συλληπητήρια Αννυ μου.

Εμένα καλά ξεκίνησε. Ηρθε από τη δουλειά ο άντρας μου το πρωί και μας ήρθε όρεξη για ζουζουνιές :tongue: Κι έτσι όσο και να χω κοιμηθεί, είμαι μια χαρούλα. Τώρα τρώω το τοστάκι μου και πίνω το χυμό μου και ο μπέμπης δίνει ρεσιτάλ τουμπίτσας! Πολύ πλάκα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει καλε πολλα πραγματα!εγω την συρταριερα απο εκει την πηρα..εχει κουβερτακια ,σεντονακια,στρωματα, κουνουπιερες, κουρτινες, υπνοσακους τελειους!!!!επισης εχει κ σαλιαρες κ διαφορα αλλα τζαντζαλα...

να πας..εγω πηγα προχθες με την ξαδερφη για να παρει κατι κ ξεχαζωσα παλι αλλα δεν ειχα λεφτα κ ετσι την γλυτωσα!:oops:

Οντως απ'όλα έχει. Εγώ πήρα κούνια, στρώμα, προστατευτικό στρώματος και αλλαξιέρα με 232? από κει. Πήρα επίσης το στρωματάκι της αλλαξιέρας και 2 καλύμματα. Μία κουβερτούλα βαμβακερή, που νομιζω ότι θα είναι κατάλληλη για τον Απρίλη.

Η πάντα δε μου άρεσε, ούτε τα σεντονάκια και οι κουρτίνες. Εχει αρκετά πράγματα. Αξίζει να πας να χαζέψεις λίγο.

X4pTp3.png

Angie δες λίγο τον αγγλικό κατάλογο: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/

Εει περισσότερα απ'όσα δείχνει ο ελληνικός.

καλα..κοιταω τον αγγλικο καταλογο κ δεν εχουν καμια σχεση οι τιμες!!!!!!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανουλίτσες καλημέρα!!!

Annie μου τα συλληπητήρια μου... Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

Καλορίζικα σε όλες σας τα καινούρια σας πραγματάκια!!!

Εφαγα κι εγώ το τοστάκι μου και είπα να δω τι κάνετε γιατί μετά θα πάμε να φάμε στην πεθερά μου... (Και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη...)

Τι κάνετε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλημέρα!!!

Annie μου τα συλληπητήρια μου... Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

Καλορίζικα σε όλες σας τα καινούρια σας πραγματάκια!!!

Εφαγα κι εγώ το τοστάκι μου και είπα να δω τι κάνετε γιατί μετά θα πάμε να φάμε στην πεθερά μου... (Και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη...)

Τι κάνετε;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ!! (ωχ καπως ακουστηκε αυτο το βαλίτσα!)καημενακι,σε καταλαβαινω κι εμεις αυτο θα καναμε,αλλα μαλωσε ο Κωστας με τη μαμα του και δε θα παμε!θα παμε σε αυτη τη φιλη με το αγορακι 3 μηνων να φαμε κ να τον δω!θα παρω και συμβουλες απο την ηδη μαμα!εγω εφαγα μπουγατσα....αλλα δεν ηταν και τοσο ωραια :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Δεν ξέρω. Οπως ήμουν αραχτή στον καναπέ, άρχισα να κουνιέμαι. Καθότι πατρινοπούλα έχω μια εμπειρία στους σεισμούς. Ελπίζω απλά να ήταν εδω το επίκεντρο και να ήταν ένας μικρούλης.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

να σαι καλα Βαλια μου!

Αντζυ ειπαμε σαν την μπουγατσα Θεσ/νικης δεν εχει!!!!!

Σεισμο?????????χεζομαι με τους σεισμους!!!!!!

κ εγω θα παω με την μαμα μου σε μια φιλη της για καφε κ θα μεινω μαλλον κ για φαγητο εκει μιας κ ειμαι μονη..παω να ντυθω...σας φιλω..θα τα πουμε το απογευμα!

σμουτσ:lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλά, μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Δεν ήθελα να σας τρομάξω. Αφού δεν νιώσατε τίποτα όλα οκ.

Καλά να περάσεις Αννυ. Βάλια...κουράγιο. Δες τη θετική πλευρά και σκέψου ότι γλυτώνεις το μαγείρεμα.

X4pTp3.png

μη φοβαστε μανουλες!!!δε θα ηταν τιποτα!!ΑΝΝΥ μου καλη ορεξη,μπες μετα να μας πεις τι εφαγες!κι οσο για τη μπουγατσα,εννοειται :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ που πηγες παλι??

ΒΑΛΙΑ μου εσεις τι θα φατε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μη φοβαστε μανουλες!!!δε θα ηταν τιποτα!!ΑΝΝΥ μου καλη ορεξη,μπες μετα να μας πεις τι εφαγες!κι οσο για τη μπουγατσα,εννοειται :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ που πηγες παλι??

ΒΑΛΙΑ μου εσεις τι θα φατε?

Απο όσο ξέρω θα ψήσουν μπριζολίτσες... Τώρα όλο και κάτι άλλο θα έχει, αλλά ελπίζω να έχουν και κανένα γλυκάκι για μετά!!!:tongue::tongue::tongue:

Σας αφήνω για να ετοιμαστώ και θα τα πούμε μετά!!!

Καλή όρεξη και φιλάκια!!!:P

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...