Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε?

Εχω κανα δυο μέρες να μπω και μου λείψατε, αλλά δυστυχώς προχτες χάσαμε τον παππού μου και χτες όλη την μέρα ήμουν στο πόδι γυρίσαμε αργά το άπόγευμα και κοιμόμουν απο τις 9.

Αλλά ας μη σας στεναχωρώ και εσας, απο ότι είδα αγοράσατε πραγματάκια, μεγεια και να τα χαρειτε!

Η πεταλουδίτσα μου χτες δεν πολυ κουνιόταν και ανχώθηκα αλλά έφαγα λίγο μελάκι τώρα και η κοιλιά άρχισε να πηγαίνει πάλι πέρα δώθε! Μάλλον απο το σφίξιμο θα ήταν.

Σήμερα θα πάμε στην πεθερά μου στα Γιαννιτσά γιατί απο δω και πέρα δύσκολα θα μετακινούμε αφου ρε κορίτσια δεν αντεχω πολλές ώρες μεσα στο αυτοκίνητο. Το χει καμιά αυτό? Πάμε να πάρουμε αυτά που μας πήρε η πεθερούλα για να δούμε τι ελλείψεις έχουμε και να αρχίσουμε το πλύσιμο και το τακτοποιήμα.

Παώ να βάλω μια σκουπίτσα και τα λέμε μέτα.

Ζωή σε σας, να ζήσετε να τον θυμάστε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα....τρεις κι ο κουκος ειμαστε!η ANDRIA27 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΚΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ?μαλλον θα μπει απο Δευτερα παλι..:mad:

οχι οχι εδω είμαι :(:(:(:(:( διαβάζω για να δω αν έχουμε κανονίσει ώρα και που????

Χαρούλα μου, η περίπτωσή σου είναι ακριβώς αυτό που μας περιέγραφαν στην Φαιναρέτη. Αντί να σε στείλουν καμμια βόλτα (μέσα στο νοσοκομείο) να περάσει λίγο η ώρα και να βοηθηθείς να γίνει από μόνη της η διαστολή και να κατέβει το παιδί, ο γιατρός σου βιάστηκε με αποτέλεσμα να καταλήξεις σε καισαρική. Βέβαια ξεμπέρδεψες σίγουρα πιο γρήγορα έτσι, αλλά θα μπορούσες να είχες γεννήσει φυσιολογικά αν δεν προσπαθούσε ο γιατρός να σου επισπεύσει τον τοκετό με το φάρμακο που στρεσάρει και το μωρό.

maraki μου τα ίδια είπαν κ σε μας οι μαίες στην Ευτοκία ακριβώς.Ν αργήσουμεν όσο γίνεται περισότερο γιατί μόλις πας στο μαιευτήριο σου βάζουν ορό κ σε ξαπλώνουν.Επίσης είπε σπο δω κ μπρος σιγά σιγα να λέμε στο γιατρό μας τι θέλουμε κ τι όχι στον τοκετό.Καλημέρα κορίτσια καλή κυρικη.Σας διαβάζω εδω κώρα .τα χθεσινά κ ακόμη δεν έχω τελειώσει.Είμαι απο χθες στο σπίτι του αδερφού μου στο Ν.Φάληρο κ κάνω baby sitting στ ανίψια μου .Κοιμήθηκα στις 2 κ ξύπνησα στις 5 κ έκτοκτε τίποτα.Παω να φτιάξω πρωινό στα μικρά να διααβάσω κ τα υπολοιπα.Τα λέμε σε λίγο.

ntesehjufpgrhgvn.png

το βραδυ μπορειτε να γυρισετε ευκολα απ'την αλλη? εγω χρειαζομαι σχεδον ολο το κρεββατι. μου φαινεται θα στειλω τον αντρα μου στο αλλο κρεββατι που εχουμε:tongue: εμεις εχουμε κι αλλο προβλημα. τα πεθερικα μου εχουν φουρνο κ ξυπναει απ'τις 5 για να παει να τους βοηθησει κ το Σαββατο απο τις 4 :-( βαζει ξυπνητηρι κ αν αργησει τον παιρνουν τηλ. μετα επιστρεφει στις 7 για να ετοιμαστει να παει στη δουλεια του. δεν αντεχω αλλο!:mad: τι θα γινει οταν ερθει το μωρο?

a%3E

Καλημέρα μανουλίτσα:tongue::tongue::tongue::tongue: και σε σενα...πριν γεννήσεις βάζεις τα πράγματα στη θέση τους τηλεφωνικό ωράριο δηλαδή θα μπορούν να σε παίρνουν απο 10-12 για παράδειγμα....μετά δεν θα είμαστε μόνες μας θα έχουμε και τα μωρά αλλά και τα ξενύχτια μας γι αυτο χρειαζόμαστε ηρεμία και κατανόηση...όσοι δεν καταλαβαίνουν οξω απο την παράγκα...κατάλαβατε ή να κάνω και κ@κ@κια???:wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΗ ΜΟΥ!! :wink: ΧΟΡΕΨΑΜΕ-ΧΟΡΕΨΑΜΕ???!!ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ??ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥ........:confused::tongue::lol:ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 12,00 ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΟΣΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΘΑ ΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!

εγώ πάλι μπορώ που με αδικείς ζουμπουρλουδικάκι μου, προεδράκι μας, σκασμένο......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια. Το ξενυχτησατε παλι χθες ε; Καλα κανατε!

Καταπληκτικο ονειρο Βικακι! Αλλα μου φαινεται απιστευτο που τα συνεχιζεις!

Με γεια και τα πραγματακια σε ολες. Με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας.

Εμεις παλι νωρις νωρις ξυπνησαμε για τους μαστορους αλλα ριχνει μια μπορα τωρα κ δεν ξερω αν θα καταφερουν να κανουν πολυ δουλεια σημερα. Εν τω μεταξυ με ποναει ο λαιμος μου σημερα. Ελπιζω να μην κρυωσα. Βικακι, αν δεν ερθω γυμναστικη αυριο θα ειναι αυτο. Θα δω πως θα ειμαι αυριο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σε όλες σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Χριστίνα, σε σκέφτομαι και εσένα και τον μπαμπά σου και εύχομαι να χαρεί τον εγγονούλη του!

Τάνια, καλή ανάπαυση στον παππού και καλό κουράγιο σε σας!

Εμείς την Τσικνοπέμπτη πήγαμε στους κουμπάρους όπου και είδαμε την βαφτιστήρα μας! Τοσοδούλι φαίνεται ακόμη αν και είναι πλέον 4 κιλά! Είχε πολύ πλάκα με την πιπίλα... Με το που της έπεφτε άρχιζε να ανησυχεί και σε λίγο έβαζε τα κλάμματα! Μόλις της την έδιναν σταματούσε!

Χθες είχα μια εξοντωτική μέρα στην αγορά. Τελικά πήρα ένα αφρόλουτρο-σαμπουάν της Lavera και βιολογικό λαδάκι σπαθόλαδου για τον ποπό αλλά δεν ξέρω αν κάνει για νεογέννητο... Πρέπει να ρωτήσω.

Επίσης δεν αντιστάθηκα σε ένα μπουρνουζάκι-μπέρτα με σκυλάκι!

Σήμερα συναρμολογήσαμε και τη συρταριέρα και τακτοποίησα όλα τα πράγματα ώσπου να τα πλύνω... Μου φαίνεται λίγο νωρίς αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι το πιο απολευστικό πλυντήριο και σίδερο που θα κάνω!

Εμένα ο πόνος μεταφέρθηκε ακριβώς στο ηβικό οστό και τα βράδυα ώσπου να σηκωθώ είναι δράμα...

Το πρωί έβλεπα όνειρο με τον μπεμπάκο (μάλλον, δεν το θυμάμαι!), με ξυπνάει ο άντρας μου και με ρωτάει αν θα βγουμε όπως είχαμε πει και εγώ μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν: "και το μωρό πού θα το αφήσω;" Έχω χαζέψει εντελώς!

Καλημέρα Ιωαννίτσα μου και μεγειά τα πραγματάκια...σε λίγο τα όνειρα έρχονται και γίνονται πραγματικότητα χιχιχιχ τι ωραία:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκι καλημέρα.Ειπα κ γω πως είμαι η μόνη κυριακάτικα πρωί πρωί εδω αλλά βλέπω κ συ μια απ τα ίδια.Καλημέρα καλή μου!

Καλημέρα μπουμπου ακόμα διαβάζω τα προηγούμενα και απαντάω....!!!! όλα καλά?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω να φάω πρωινό αφου τζίφος και η σημερινή συναντησούλα μας και τα λέμε αργότερα....ξυπνήστε με το καλό και υπόλοιπες μανούλες και τα ξαναλέμε...φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Ερώτηση( λόγω άγνοιας) Τι ειανι ακριβώς ο νηστειοθεραπευτής???? Ειναι γιατρός ????Εχεια αδεια ασκήσεως επαγγέλματος???[/QUO

Ο συγκεκριμένος ναι κ μάλιστα έχει πολύ κόσμο.Αν δεν ήμουν έγκυος θα μου κλεινε ραντεβού τουλάχιστον 2 βδομάδες μετά.

ntesehjufpgrhgvn.png

Kαλημερα κ απο μενα!Dim_ μου πολυ κοιμηθηκες...τι να σου πω.....:tongue:

κ εμεις δεν ξυπνησαμε ευχαριστα σημερα...μαθαμε οτι πεθανε μια θεια του Κωστα...νεα κοπελα με 2 παιδακια απο καρκινο...τουλαχιστον αναπαυτηκε η γυναικα γιατι ταλαιπωρουταν πολυ καιρο...οποτε ο καλος μου θα φυγει να παει στην κηδεια σημερα....

εγω παλι τα ξημερωματα κοιμηθηκα κ το πρωι ειμαι σαν ζομπι!!!!

παω να κανω καφεδακι κ ξαναρχομαι...:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!Αννυ μου συλληπητηρια για τη θεια του Κωστα..κριμα..

Βικυ ΤΙ ΑΛΛΑ πραγματα εχει στα ΙΚΕΑ μπας και παω καμια βολτα?

Χριστινακι μου καλημερα!!!! :-)

Δήμητρα καλημερα και σε σενα :-) !!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα κι απο μενα φιλες μανουλιτσες!!Αννυ μου συλληπητηρια για τη θεια του Κωστα..κριμα..

Βικυ ΤΙ ΑΛΛΑ πραγματα εχει στα ΙΚΕΑ μπας και παω καμια βολτα?

Χριστινακι μου καλημερα!!!! :-)

Δήμητρα καλημερα και σε σενα :-) !!

εχει καλε πολλα πραγματα!εγω την συρταριερα απο εκει την πηρα..εχει κουβερτακια ,σεντονακια,στρωματα, κουνουπιερες, κουρτινες, υπνοσακους τελειους!!!!επισης εχει κ σαλιαρες κ διαφορα αλλα τζαντζαλα...

να πας..εγω πηγα προχθες με την ξαδερφη για να παρει κατι κ ξεχαζωσα παλι αλλα δεν ειχα λεφτα κ ετσι την γλυτωσα!:oops:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...