Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι και από μένα μανούλες!!!

Βλέπω οι περισσότερες είσαστε εκτός, οπότε να υποθέσω ότι περνάτε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο.

Πήγα στα Jumbo σήμερα για κάτι προ-τελευταία πράγματα.

Βασικά νευρίασα με τις προίκες. Ότι μου αρέσει είναι super πανάκριβο και δεν θέλω να ξοδέψω ότι μου έχει μείνει για να πάρω 3 πράγματα.

Οπότε σήμερα πήρα μία απλή λευκή κουνουπιέρα από τα Jumbo και πάντες θα χρησιμοποιήσω αυτές που μου έχει χαρίσει μία φίλη μου. Πήρα και ένα σετάκι αυτοκόλλητα με τα tiny toons και έφτιαξα μία σύνθεση στον τοίχο απλή.

Πήρα και κάτι αφρόλουτρα και λαδάκι proderm, μυξορουφυκτήρα με τα ανταλλακτικά του, ψαλιδάκι-χτενάκι και ΣΙΑ, τα πρώτα μας παπουτσάκια (σαν all starακια), κουβερτούλες αγκαλιάς, λούτρινη σαρανταποδαρούσα καλαθάκι καλυντικών και διάφορα άλλα ψιλολόγια. Τελικά μας τα έκανε δώρο η μαμά μου που είχα πάρει μαζί μου για παρέα, αλλά παίδες τέρμα τα χοντρά.

Συναρμολογήσαμε την κουνουπιέρα, βάλαμε και τα αυτοκόλλητά μας στον τοίχο, και έβαλα το πρώτο μου μωρο-πλυντήριο με κουβερτούλες. Τώρα θα πάω να το απλώσω να δώ και πώς μυρίζει το προδέρμ....και επιστρέφω....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την! Κι εγώ Προδέρμ πήρα σήμερα. ταξινόμησα όλα τα ρουχαλάκια και αύριο θα βάλω το πρώτο πλυντήριο. Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Κουνουπιέρα πήρα κι εγώ από το Τζάμπο. Αλα τελικά ο μηχανισμός δεν έκανε για την κούνια του ΙΚΕΑ. Κι έτσι πήρα άλλον απο τα Λητώ σήμερα αλλά με το τούλι που αγόρασα από τα Τζάμπο. Ο νέος μηχανισμός μου φάνηκε πολύ καλύτερος και στηρίζεται πολύ καλά.

X4pTp3.png

Βίκυ βάλε φωτος από τα πραγματάκια στο φατσοβιβλίο.

Θα βάλω μόλις τα τακτοποιήσω. Και εμάς μας ζόρισε λίγο ο μηχανισμός αλλά τα καταφέραμε.

Αχ μοσχομυρίζουν, έπλυνα τις μισές κουβερτούλες και είναι απόλαυση. Απλά δεν τα άπλωσα, τα δίπλωσα στην λεκάνη γιατί έξω κάνει ψωφόκρυο και η απλώστρα είναι τίγκα από το προηγούμενο πλυντήριο που δεν στέγνωσε ακόμα...

Εσένα γιατί δεν σου ταίριαζε ο μηχανισμός?

GaiGp3.png

Α, και μη μιλάτε για φαγητό! Πεινάω!!! Το μεσημέρι έφαγα 2 μπριζόλες χοιρινές (μεγάλες ομως) και είπαμε το βράδυ να προσπαθησουμε να φάμε μόνο φρούτα. 2 μήλα, 2 αχλάδια, 1 ακτινίδιο και μισό μανγκο ο καθένας μας. Τα φάγαμε πριν μια ώρα και τώρα πάλι πεινάμε. Αναγκαστικά θα πάω να τσιμπησω και κάτι ακόμα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι.

Μαράκι βλέπω μας άνοιξε η ορεξούλα...:tongue::tongue:

Τί κάνεις κοριτσάρα μου? Πώς πάει το συνεργείο εκεί?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο πόνος μεταφέρθηκε ακριβώς στο ηβικό οστό και τα βράδυα ώσπου να σηκωθώ είναι δράμα...

Το πρωί έβλεπα όνειρο με τον μπεμπάκο (μάλλον, δεν το θυμάμαι!), με ξυπνάει ο άντρας μου και με ρωτάει αν θα βγουμε όπως είχαμε πει και εγώ μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν: "και το μωρό πού θα το αφήσω;" Έχω χαζέψει εντελώς!

Γειά σου Ιωάννα μου!!!

Ο πόνος αυτός μάλλον κυνηγάει και εμένα... καμία σύσταση?

Την Παρασκευή το πρωί έβλεπα και εγώ στον ύπνο μου τη μπέμπα μου, πρώτη φορά σε νορμάλ όνειρο, την έκανα λέει μπανάκι, και μετά την ετοίμασα και την κρατούσα αγκαλιά, και ξαφνικά βουτάει μόνη της το στήθος και άρχισε να πίνει γάλα, το οποίο είχα λέει τρελά πολύ μεγάλη ποσότητα...

Και γ@μώ τα όνειρα όμως....

GaiGp3.png

Με γεια τα πραγματάκια! Βλέπω τις τελευταίες μέρες όλες το έχουμε ρίξει στις αγορές!

Μαράκι, νομίζω εσύ είχες αναφέρει για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στο πλυντήριο "Αρκάδι". Εγώ το διέλυσα σε καυτό νερό και το έβαλα στον κάδο σε ένα κουπάκι...

Η πεθερά μου, μού έλεγε προχθές ότι επειδή ο μεγάλος της γιος είχε φοβερή αλλέργία στα κοινά απορρυπαντικά αναγκαστικά έπλενε κι αυτή με αρκάδι όταν ήταν μωρό και το ολοκαίνουργιο πλυντήριό τους χάλασε μέσα σε 3 χρόνια επειδή είχε μαζέψει κατάλοιπα σαπουνιού! Ίσως παίζει ρόλο και η παλιά τεχνολογία, βέβαια... Πάντως συνιστούν μια στο τόσο να βάζουμε το πλυντήριο να πλύνει χωρίς ρούχα στους 90 βαθμούς με απορρυπαντικό, ώστε να καθαρίζονται τα κατάλοιπα... Ελπίζω να πιάσει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Θα βάλω μόλις τα τακτοποιήσω. Και εμάς μας ζόρισε λίγο ο μηχανισμός αλλά τα καταφέραμε.

Αχ μοσχομυρίζουν, έπλυνα τις μισές κουβερτούλες και είναι απόλαυση. Απλά δεν τα άπλωσα, τα δίπλωσα στην λεκάνη γιατί έξω κάνει ψωφόκρυο και η απλώστρα είναι τίγκα από το προηγούμενο πλυντήριο που δεν στέγνωσε ακόμα...

Εσένα γιατί δεν σου ταίριαζε ο μηχανισμός?

Δεν ταίριαζε γιατί το ελατήριο αυτό που έχει μέσα έπρεπε να μαγκώνει μεταξύ 2 ξύλων της κούνιας. Αλλα οι αποστασεις δεν ήταν αυτές που έπρεπε στην κούνια. Αυτος από τα Λητώ (φθνός μη νομίζεις, λιγότερο απο 10?) έχει σφιχτήρα που πιάνει στο πάνω μέρος της κούνιας κι έτσι δεν έχει σημασία πόσο πλατύ είναι το ξύλο.

X4pTp3.png

σας επιασα μανουλινια!ακομη εδω ε?

κ εμεις ειχαμ εκοσμο κ τωρα εφυγαν...λεω κ εγω σε λιγο να παω να την πεσω μπας κ κοιμηθω καθολου!!!!

κουνουπιερα κ εγω του ΙΚΕΑ εχω αλλα θα την κρεμασω απο το ταβανι!

τωρα που λετε για πλυσηματα κ εγω πρεπει να αρχισω να πλενω!!!ειπα μπας κ ανοιξει λιγο ο καιρος..αλλα δεν το βλεπω!!!

δεν μου λετε...δεν πρεπει να πλυνουμε κ την παντα οπως κ το καλυμα της καλαθουνας????:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

κ εμεις ειχαμ εκοσμο κ τωρα εφυγαν...λεω κ εγω σε λιγο να παω να την πεσω μπας κ κοιμηθω καθολου!!!!

τωρα που λετε για πλυσηματα κ εγω πρεπει να αρχισω να πλενω!!!ειπα μπας κ ανοιξει λιγο ο καιρος..αλλα δεν το βλεπω!!!

δεν μου λετε...δεν πρεπει να πλυνουμε κ την παντα οπως κ το καλυμα της καλαθουνας????:confused:

Κι εγώ αυτό αναρρωτίεμαι. Το πρόβλημά μου είναι ότι το ύφασμα της πάντας είανι ραμμένο και δεν βγαίνει. Σήμερα την πήρα από τα Λητώ με 20?. Ρώτησα αν είχε πάντα που βγαίνει το κάλυμμα. Είχε 2-3 αλλά ξέρετε πόσο έκανε; Πάνω από 80?. Απίστευτο έτσι!; Τελοσπάντων μου είπε ότι το κακό με το ύφασμα που βγαίνει και πλένεται είναι ότι επειδή είναι 100% μπορεί να μπει και μετα τα μαξιλάρια να μη χωράνε. Γι'αυτό αν είναι να την πλύνουμε να την πλύνουμε χωρίς να βγει το ύφασμα κι ότι μπαίνει στο πλυντήριο. Αλλά το φοβάμαι. Λέω να το βάλω στην μπανιέρα με χλιαρό νερό και Προδέρμ να ξεπλυθεί κι αυτό όλο κι όλο. Εκτός και βρω "παντοθήκες". Ξέρετε αν υπάρχουν;

X4pTp3.png

Δεν ταίριαζε γιατί το ελατήριο αυτό που έχει μέσα έπρεπε να μαγκώνει μεταξύ 2 ξύλων της κούνιας. Αλλα οι αποστασεις δεν ήταν αυτές που έπρεπε στην κούνια. Αυτος από τα Λητώ (φθνός μη νομίζεις, λιγότερο απο 10?) έχει σφιχτήρα που πιάνει στο πάνω μέρος της κούνιας κι έτσι δεν έχει σημασία πόσο πλατύ είναι το ξύλο.

Α, όχι εμένα δόξα το Θεό καλά έκατσε στο κάγκελο, μόνο το πάνω μέρος , το πώς μπαίνει η κουνουπιέρα στην βάση μας παίδεψε.....

Με γειά μας λοιπόν....!!!! (τώρα θα πρέπει να την ξαναβγάλω και να την πλύνω....χαχαχα)

GaiGp3.png

Γειά σου Ιωάννα μου!!!

Ο πόνος αυτός μάλλον κυνηγάει και εμένα... καμία σύσταση?

Την Παρασκευή το πρωί έβλεπα και εγώ στον ύπνο μου τη μπέμπα μου, πρώτη φορά σε νορμάλ όνειρο, την έκανα λέει μπανάκι, και μετά την ετοίμασα και την κρατούσα αγκαλιά, και ξαφνικά βουτάει μόνη της το στήθος και άρχισε να πίνει γάλα, το οποίο είχα λέει τρελά πολύ μεγάλη ποσότητα...

Και γ@μώ τα όνειρα όμως....

Μαζί γράφαμε!

Ο πόνος ήταν χειρότερος χθες βράδυ αφού είχα περάσει όλη μέρα στην αγορά... Και με πιάνει όταν σηκώνομαι και ώσπου να περπατήσω λίγο. Οπότε συνιστώ ξεκούραση (δλδ μην κάνεις τέρατα με αγορές και δουλειές) και ...αν είσαι καθιστή να μην σηκώνεσαι!!! :tongue::D

Χα! Κι άλλη σύμπτωση... (Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! :tongue:)Το όνειρο αυτό που περιγράφεις το είχα δει στο πολύ απλούστερό του πριν λίγο καιρό! Χωρίς μπάνιο και αρπαγές (μωρέ μπράβο δυναμισμός η μπέμπα! Μακάρι να θηλάσει με τέτοια όρεξη!) είδα ότι τον θήλαζα και μάλιστα έτρεχε και γάλα απ'έξω! Και όντως ήταν φοβερή η αίσθηση και αφού ξύπνησα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σου annie Μου!!!

Ναι όλα τα πλένω εγώ... έχει δει πώς τα πετάνε μέσα στις βιοτεχνίες και με τί πλυμένα χέρια τα πιάνουνε? ....:tongue::tongue: Όλα με κρύο νεράκι στο πλυντήριο στο πρόγραμμα πλύσιμο στο χέρι...

GaiGp3.png

Α, όχι εμένα δόξα το Θεό καλά έκατσε στο κάγκελο, μόνο το πάνω μέρος , το πώς μπαίνει η κουνουπιέρα στην βάση μας παίδεψε.....

Με γειά μας λοιπόν....!!!! (τώρα θα πρέπει να την ξαναβγάλω και να την πλύνω....χαχαχα)

Α βρήκατε πως μπαίνει; Γιατί εγώ δεν το βρήκα ακόμα. Εχει καμιά υποδοχή εκεί στη σούρα; Αν δεν περογράφεται βγάλε μια κοντινή φώτο και για μας τις ανίδεες να βοθήσεις λίγο.

Τώρα σκέφτηκα να πω στη μανούλα μου να ράψει παντοθήκες! Να έχω να αλλάζω. Αλλες 2 μια χαρά θα είναι. Ελπίζω να τα καταφέρει! Θα της το πω αύριο τηλεφωνικά να δω...:tongue: Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια της.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...