Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

π ε ι ν ά ω ω ω ω ω ω !!!!!!προτεινετε μου κατι να φαω!!!!!!

Φάε ομελέτα με πατάτες τηγανητές ή πίτσα ή σουβλάκια!!! Μόνο που τα γράφω πεινάω και εγώωωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Λογικά το Σάββαρο στις 13/2 θα μπορώ κι εγώ για να βρεθούμε... απλά θα εξαρτηθεί με το αν θα δουλεύω πάλι :mad::-x:-x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

τοστ???λιγο μου φαινεται...το σουβλακι ειναι καλυτερο!!!!!!

Βαλια μου αν θα δουλευεις τι ωρα θα σχολας?κ ποτε θα το ξερεις?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εκανα τα beaute μου και επανήλθα!!! :tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι αλλά λίγο κουρασμένη γιατί δούλευα και σήμερα... :mad::-x

Και εγώ έχω ραντεβού στις 19/2!!! Αντε να δούμε τα αγοράκια μας!!!

Λοιπόν όσον αφορά τις τιμές του γιατρού: Αν πάω σε 6κλινο θα πάρει ο γιατρός με μειωμένη απόδειξη 2200, και αν πάω σε 4κλινο θα πάρει 2400 πάλι με μειωμένη απόδειξη...

Εσύ έχεις ρωτήσει;;;

πολλα ειναι ρε συ!!!εμενα μου πε 4,000 σε 3κλινο!και ακομα δεν ειπαμε για αποδειξη κτλ.λεω να του πω χωρις και να μου το μειωσει λιγο...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

τοστ???λιγο μου φαινεται...το σουβλακι ειναι καλυτερο!!!!!!

Βαλια μου αν θα δουλευεις τι ωρα θα σχολας?κ ποτε θα το ξερεις?

Κοίτα θα το ξέρω προς το τέλος της εβδομάδας :mad::-x Σήμερα έφυγα από την δουλειά στις 3.00... Θα προσπαθήσω να το αποφύγω πάντως αν τα καταφέρω.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα τα beaute μου και επανήλθα!!! :tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι αλλά λίγο κουρασμένη γιατί δούλευα και σήμερα... :mad::-x

Και εγώ έχω ραντεβού στις 19/2!!! Αντε να δούμε τα αγοράκια μας!!!

Λοιπόν όσον αφορά τις τιμές του γιατρού: Αν πάω σε 6κλινο θα πάρει ο γιατρός με μειωμένη απόδειξη 2200, και αν πάω σε 4κλινο θα πάρει 2400 πάλι με μειωμένη απόδειξη...

Εσύ έχεις ρωτήσει;;;

Α ρε Βάλια, είδες τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Το ξεχασα την προηγούμενη φορά αλλά τωρα θα τον ρωτήσω! Να δουμε τι θα μας πει κι αυτός! Η αδερφή μου που είχε τον ίδιο μου είπε οτι θα μου πάρει όσο το δωμάτιο ή λιγο πιο κατω..

Αυτή την εβδομάδα θα παω να κάνω κι εξετάσεις αίματος που μου έχει γραψει..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

στο ιασω σε 6 κλινο που πηγα κι ειδα τη φιλη μου που γεννησε πριν 3 μηνες,ο γιατρος της πηρε 1,300 χωρις αποδειξη

Πολύ καλά! Αν σκεφτεις οτι το 6κλινο εχει 1900 περιπου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Α ρε Βάλια, είδες τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Το ξεχασα την προηγούμενη φορά αλλά τωρα θα τον ρωτήσω! Να δουμε τι θα μας πει κι αυτός! Η αδερφή μου που είχε τον ίδιο μου είπε οτι θα μου πάρει όσο το δωμάτιο ή λιγο πιο κατω..

Αυτή την εβδομάδα θα παω να κάνω κι εξετάσεις αίματος που μου έχει γραψει..

Δεν σε πιστεύω!!! Και εγώ θα πάω να κάνω εξετάσεις αίματος αυτή την εβδομάδα!!!

Τώρα για τα λεφτά εμένα μου φανήκαν καλές οι τιμές του δικού μου... Είναι λίγο τσιμπημένες αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του!!! Αυτός κατάφερε να με κάνει να μείνω έγκυος... Μην το παρεξηγήσετε:tongue::tongue::tongue:

Είμαι με εξωσωματική εγώ γι'αυτό το λέω!!!;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δεν σε πιστεύω!!! Και εγώ θα πάω να κάνω εξετάσεις αίματος αυτή την εβδομάδα!!!

Τώρα για τα λεφτά εμένα μου φανήκαν καλές οι τιμές του δικού μου... Είναι λίγο τσιμπημένες αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του!!! Αυτός κατάφερε να με κάνει να μείνω έγκυος... Μην το παρεξηγήσετε:tongue::tongue::tongue:

Είμαι με εξωσωματική εγώ γι'αυτό το λέω!!!;)

Χαλάλι του!! Ο γιατρός παίζει τον κυριότερο ρόλο! Η αδερφή μου επειδή του είχε πει ότι δεν θέλει καισαρική καθισε μαζί της 10 ωρες για να γεννησει φυσιολογικά! Κι εμεις απ εξω περιμέναμε...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

ποιό γιατρό είχες;το καλοκαίρι το πέρασα Κόρινθο το περισσότερο..:lol:να το κανονίσουμε και όποτε κατεβαίνω να τα λέμε....μπράβο στο γιατρό!!!!ποιός είναι;απ το να ανεβαίνω Αθήνα καλύτερα Κόρινθο:wink:

Έχω τον Τσίρτση ο οποίος σου είπα μου φέρθηκε πολύ μαγκιτικα...Αν είχα τον καλύτερο γιατρό σου λέω θα πήγαινα για καισαρική...

Πολλά φιλάκια σου στέλνω ΠΜ..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας μανουλες!!!!

Να μαι κι εγω!!!!Ξαπλωσα λιγο γιατι ημουνα κομματια!!!

Εγω κοριτσακια μου τα Σ/Κ απο εδω και περα δεν θα μπορω γιατι θα ερχετε ο κουμπαρος μας που δεν δουλευει και θα μπορω κι εγω γιατι καθημερηνες δουλευω για να βαψουμε το δωματιο

του μπεμπη και να βαζουμε πραγματα κτλ.....τα ξερετε, μην τα λεω τωρα!!!Οποτε δυστυχως εμενα μην με υπολογιζετε αν κανονισετε κατι:-(

Οσο για τις τιμες ο γιατρος μου ειπε 2000-2500 θα μας παρει και 500 η μαια του που ειναι και γ@μω τα ατομα!!!!Και τις τιμες του Μητερα τις ξερετε!!!Σε οικονομικο 3κλινο θα παω.Οποτε 5000 ειναι μεσα στο νερο!!!!

angie εγω μολις χτυπησα ενα κουτι σοκολατενια μπισκοτα!!!!Εφαγα το μεσημεριανο μου 5:00(πιτσα) και τωρα εφαγα το γλυκακι μου;););)

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ οσα και να πουν θα τα δωσουμε,ο γιατρος ειναι το βασικο σε ολη μας την εγκυμοσυνη!!μακαρι να μας πανε ολα καλα!! :-) κι αφου κι εσενα ειναι καλος τι να κανεις?θα τα σκασουμε..!!εμενα συνολο 4,000 με 4,400 θα μου παει,θα ξερω με σιγουρια την ΔΕΥΤΕΡΑ που θα παω!θελω επιτελους να δω τη μπεμπα μουυυυυυυυ.......μονο εγω εχω τοσο καιρο να τη δω...:-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...