Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα σας

τι μου κάνετε Εδώ Αργος πολύ βροχή και δεν πάμε πουθενα μονο το πρωι κατεβήκαμε πλατεία όπου ειχα αποκριατικες εκδηλώσεις για παιδιά(προετοιμαζόμασταν να ξερουμε που θα πηγαινουμε τη μπεμεπα του χρόνου.)

Αντζυ ειχες πει οτι ειχες τη μέση σου και πήγες σε γιατρό. ειναι καλύτερα τώρα?????

Εμένα εδώ και 2-3 μερες πονάει πολύ ο γοφός μου μόλις πάω να πατήσω το ποδι μου κάτω με αποτέλεσμα ν α πηγαινω πραγματικά σα κουτσή και να δυσκολευομαι πολύ στη μετακίνηση :-(:sad:. Θυμάμαι μια άλλη φιλη που ειχε παλιά κατι παρομοιο της ειχαν πει οτι μπορει το μωρο να παιρνει τετοια θεση που την χτυπούσε στο νευρο του ποδιού. Τι να πώ??? Ο Αντρασ μου λεει να πάρω το γιατρο αλλά μωρε ντρέπομαι να τωρα να του πώ για το γοφο μου δεν ακουγεται πια κ τοσο σημαντικο. Λετε να επισκεφθώ κανα ορθοπεδικο ?????αλλα τι ναμου πει και αυτος χωρις ακτινογραφί?α??

Επίσης με πονα αρκετα στο σημειο ακριβώς στον ομφαλό??? το εχετε κ εσεις???? μηπως επιδή πιέζεται να βγει προς τα έξω??(ο ομφαλός εννοώ)

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα σας

τι μου κάνετε Εδώ Αργος πολύ βροχή και δεν πάμε πουθενα μονο το πρωι κατεβήκαμε πλατεία όπου ειχα αποκριατικες εκδηλώσεις για παιδιά(προετοιμαζόμασταν να ξερουμε που θα πηγαινουμε τη μπεμεπα του χρόνου.)

Αντζυ ειχες πει οτι ειχες τη μέση σου και πήγες σε γιατρό. ειναι καλύτερα τώρα?????

Εμένα εδώ και 2-3 μερες πονάει πολύ ο γοφός μου μόλις πάω να πατήσω το ποδι μου κάτω με αποτέλεσμα ν α πηγαινω σα κουτσή και να δυσκολευομαι πολύ στη μετακίνηση :-(:sad:. Θυμάμαι μια άλλη φιλη που ειχε παλιά κατι παρομοιο της ειχαν πει οτι μπορει το μωρο να παιρνει τετοια θεση που την χτυπούσε στο νευρο του ποδιού. Τι να πώ??? Ο Αντρασ μου λεει να πάρω το γιατρο αλλά μωρε ντρέπομαι να τωρα να του πώ για το γοφο μου δεν ακουγεται πια κ τοσο σημαντικο. Λετε να επισκεφθώ κανα ορθοπεδικο ?????αλλα τι ναμου πει και αυτος χωρις ακτινογραφί?α??

Βασουλα γεια!ναι,πηγα στον ορθοπεδικο ειπε οτι ο πονος στη μεση,στο γοφο,στο ποδι...οφειλονται στο οτι ανοιγει η λεκανη για να κατεβει το μωρο να παρει θεση,ειναι φυσιολογικο απο αυτο το μηνα και μετα λεει ετσι θα ναι κ δυστυχως δεν περναει καπως :-( μονο ειπε να βαζω ηλεκτρικη θερμοφορα για κανα 20λεπτο το βραδυ πριν κοιμηθω για να με ανακουφιζει λιγο.οποτε υπομονη κι εσυ και ολες μας,ετσι θα μας παει απο δω κ περα!τον γιατρο σου τον πληρωνεις για να ακουει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!εγω τον παιρνω τηλ για ψιλου πηδημα!για το αν επιτρεπεται να κανω σεξ,αν κανει να κανω υδρομασαζ ή αν κανει να παω εκδρομη στα Τρικαλα!μη το σκεφτεσαι,να τον παρεις κατι παραπανω απο μας ξερει!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

με γεια με γεια!!! απο τελικά τα πηρες κοριτσακι σε καλή τιμούλα????

καλησπέρα Βασούλα.....σ'ευχαριστώ.....babyline τα πήρα 320ευρώ και παρήγγειλα και την κούνια από εκεί...εσύ πήρες τίποτα;

Grya.jpgGryap3.png

Μπα?πως κ δεν με φωναζει η Αντζυ???

ειπα οτι θα κοιμομουν αλλα τοσες ωρες στριφογυρναω στο κρεβατι σαν βαρελι!!!!τα νευρα μου!!!!!

τωρα κανω κατι καναπεδακια γιατι θα ρθει ενα φιλικο ζευγαρι.λεω να τσακισω κ μια μπυρα!!!ε?θα θελα ενα ουισκι αλλα τι να κανω!!!!

Αntria το παιδι θα βγει standar party animal!!!καλα κανεις κοριτσι μου..τωρα που μπορουμε ακομη!!!!!

βασω αν πονας πολυ πανε στον γιατρο..εγω που πηγα δεν μου εκανε κ τιποτα.ειπε οτι ειναι απο το βαρος κ απο την μεση.μονο θερμοφορα συστησε!

και εσυ Νικολ δεν εχεις καμια θερμοφορα να βαλεις????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ταυτοχρονα πηγαμε να γραψουμε μωρηηηηηηηηηη τρελλη μανα με συγχυσες παλι!!!!!!!λειπεις τοσες ωρες και δεν εχω πει κουβεντα!!!!!!ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ????

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ?ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπα?πως κ δεν με φωναζει η Αντζυ???

ειπα οτι θα κοιμομουν αλλα τοσες ωρες στριφογυρναω στο κρεβατι σαν βαρελι!!!!τα νευρα μου!!!!!

τωρα κανω κατι καναπεδακια γιατι θα ρθει ενα φιλικο ζευγαρι.λεω να τσακισω κ μια μπυρα!!!ε?θα θελα ενα ουισκι αλλα τι να κανω!!!!

Αntria το παιδι θα βγει standar party animal!!!καλα κανεις κοριτσι μου..τωρα που μπορουμε ακομη!!!!!

βασω αν πονας πολυ πανε στον γιατρο..εγω που πηγα δεν μου εκανε κ τιποτα.ειπε οτι ειναι απο το βαρος κ απο την μεση.μονο θερμοφορα συστησε!

και εσυ Νικολ δεν εχεις καμια θερμοφορα να βαλεις????

η παρέα των κουτσών όχι των εγκυων....:lol::lol:

θα βάλω θερμοφόρα τι να κάνω.....

μπουμπού χαλαρά με τις μπύρες εσύ!!!!!;)

Grya.jpgGryap3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΗ ΜΟΥ!! :wink: ΧΟΡΕΨΑΜΕ-ΧΟΡΕΨΑΜΕ???!!ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ??ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥ........:confused::tongue::lol:ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 12,00 ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΟΣΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΘΑ ΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!

Τι να κάνω? Με πιέζουν για να βγω! Οπως λεει και η άλλη Άννυ τωρα που μπορούμε!

Αντε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι αναγκη αν δεν μπορούν όλες, όσες μαζευτούμε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αντζυ κ Αννυ Ευχαριστώ για τις συμβουλές αυτο σκέφτηκα και εγώ οτι κατι σχεση με το βάρος μας έχει και μας χτυπά πάντου. Ισως κιόλας να χειροτερεψε προχτες που πηγα jumbo και περπατησα γυρω γυρω καμιά ώρα

Δε νπατε πουθενα και εσεις αποψε????? Μεσα όπως και εγώ???

καλησπέρα Βασούλα.....σ'ευχαριστώ.....babyline τα πήρα 320ευρώ και παρήγγειλα και την κούνια από εκεί...εσύ πήρες τίποτα;

Γεια σου νικόλ!!!

Και εσύ θερμοφορα τι επαθες??καλά το λες η παρεα των κουτσών θα ειμαστε χαχχαχχα!!!!

Καλά ειναι 320 όλα αυτα του καροτσιου που πήρες Καλο το baby line telika. Κ κουνια ποσο περιπου εκανε???? (σορρυ που ρωτάω αλά κάνω ερευνα !!))))Kai ego ξεμπερδεψα με καροτσάκι και καθισματάκι αυτοκινήτου (280-πηγη) και ρηλάξ σπιτιού. Μου δώσανε και μία καλαθουνα υπολογίζω για κανα 2μηνο να την εχω εκει μέσα . Και τοτε θα πάρουμε την κουνια προς Μαιο Ιουνιο δυστυχώς γιατι τώρα εχουμε πιεστει πολύ οικονομικά.

ΥΓ Α σουχω στειλει και e mail sto yahoo giati to fb eixe kollisei kapoia stigmi.

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Γεια σου νικόλ!!!

Και εσύ θερμοφορα τι επαθες??καλά το λες η παρεα των κουτσών θα ειμαστε χαχχαχχα!!!!

Καλά ειναι 320 όλα αυτα που πήρες Καλο το baby line telika. Kai ego ξεμπερδεψα με καροτσάκι και καθισματάκι αυτοκινήτου (280-πηγη) και ρηλάξ σπιτιού. Μου δώσανε και μία καλαθουνα υπολογίζω για κανα 2μηνο να την εχω εκει μέσα . Και τοτε θα πάρουμε την κουνια προς Μαιο Ιουνιο δυστυχώς γιατι τώρα εχουμε πιεστει πολύ οικονομικά.

ΥΓ Α σουχω στειλει και e mail sto yahoo giati to fb eixe kollisei kapoia stigmi.

θα το δω το Mail σου.....:wink:

πονάω από το πρωί.......σηκώνομαι μόνο για τα βασικά και μου έχει σπάσει τα νεύρα...αν και είμαι καλύτερα τώρα!!!!!:mad::-(

καλοτάξιδα και τα δικά σου:wink: μια χαρά τα πήρες

το babyline κάνει καλές τιμές τελικά!!!420 μας είπε για κούνια μαζί με προίκα,κουνουπιέρα και βάση κουνουπιέρας!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Τι να κάνω? Με πιέζουν για να βγω! Οπως λεει και η άλλη Άννυ τωρα που μπορούμε!

Αντε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι αναγκη αν δεν μπορούν όλες, όσες μαζευτούμε!

σε πιέζουν και εσύ δεν θές να φανταστούμε ε;;;;;;;)καλά κάνεις βρε αφού αντέχεις!!!!κοίτα να περάσεις καλά......

Grya.jpgGryap3.png

Τι κάνεις Βάλια μου? Κι εμένα αν με ρωτήσεις, ένα μπανάκι και καναπέ να δω ταινία! Σου έχει πει ο γιατρός τίποτα σχετικά με την γέννα? Εννοω τιμές και τέτοια? Πότε έχεις ραντεβού? Εγώ στις 19/2.

Εκανα τα beaute μου και επανήλθα!!! :tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι αλλά λίγο κουρασμένη γιατί δούλευα και σήμερα... :mad::-x

Και εγώ έχω ραντεβού στις 19/2!!! Αντε να δούμε τα αγοράκια μας!!!

Λοιπόν όσον αφορά τις τιμές του γιατρού: Αν πάω σε 6κλινο θα πάρει ο γιατρός με μειωμένη απόδειξη 2200, και αν πάω σε 4κλινο θα πάρει 2400 πάλι με μειωμένη απόδειξη...

Εσύ έχεις ρωτήσει;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...