Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

touki, καταπλκτικά τα νέα σου, έκανες την αρχή!

atlantis υπομονή και σιγα-σιγά θα νιώσεις καλύτερα.

Σήμερα είχαμε ραντεβού στη γιατρό, τώρα γυρίσαμε. Είχα μια ελπίδα οτι σήμερα θα φανεί το φύλο του μωρού, αλλά τίποτα. Είχε το κεφαλάκι του προς τον αφαλό και τα ποδαράκια προς τα έντερα μου, οπότε δεν είδαμε τίποτα, υπομονή μέχρι την β΄επιπέδου. Συζητήσαμε και για το εμβόλιο το οποίο μου είπε αν θέλω να το κάνω, αν και η ιδια πιστεύει οτι τα συμπτώματα της γριπης έχουν εξασθενίσει και οτι πολλοί έχουν περάσει τη γρίπη και δεν το έχουν καταλάβει. Πάντως η ίδια το έκανε για να είναι εντάξει απέναντι σε όλες τις εγκυμονούσες που βλέπει.

Όσο για το θέμα ύπνου, εγω δεν έχω χώρο στην κρεβατοκάμαρα για κούνια και θα βάλουμε στην αρχή λίκνο που θα μου δώσει η κουνιάδα μου και στο οποίο από οτι μου είπε κοίμοιζε τον μικρό της μέχρι έξι μηνών. Μετά στο δωμάτιο του και στην κούνια του.

Αυτά, συγνώμη αν σας κούρασα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Ιωαννα.

ΠΟιον γιατρο εχεις?ειναι ιδιωτικος? αν μπορεις να μου πεις κατι? Τον γενναρη θα αλλαξω γιατρο κι ψαχνω απο τωρα

Καλορίζικο το σπιτάκι σου!

Απ' ότι θυμάμαι Άννα είσαι στην Αθήνα και εγώ στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν βολεύει...

Πολλά κορίτσια είναι από Αθήνα όμως, οπότε θα έχουν να σου προτείνουν...

Αλλά καλά κάνεις και ψάχνεις από τώρα... Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για επίσκεψη αν άκουγα για κάποιον καλό για να είμαι σίγουρη πως θα έχω καταλήξει στο σωστό ώσπου να γεννήσω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλορίζικο το σπιτάκι σου!

Απ' ότι θυμάμαι Άννα είσαι στην Αθήνα και εγώ στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν βολεύει...

Πολλά κορίτσια είναι από Αθήνα όμως, οπότε θα έχουν να σου προτείνουν...

Αλλά καλά κάνεις και ψάχνεις από τώρα... Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα για επίσκεψη αν άκουγα για κάποιον καλό για να είμαι σίγουρη πως θα έχω καταλήξει στο σωστό ώσπου να γεννήσω...

Ναι πραγματι ειμαι απο Αθηνα.Δεν βολευει μακρινη αποσταση :)

Εχω ακουσει για εμας εδω πολυ καλο το ΕΛΕΝΑ ειναι δημοσιο (δεν εχω προβλημα)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Ναι πραγματι ειμαι απο Αθηνα.Δεν βολευει μακρινη αποσταση :)

Εχω ακουσει για εμας εδω πολυ καλο το ΕΛΕΝΑ ειναι δημοσιο (δεν εχω προβλημα)

Κάτι έχω ακούσει και για το Αττικό ότι είναι καλό... Από δω κι εκεί όμως... Δεν ξέρω τπτ άλλο. Αν θέλεις ψάξε το...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Και εννοείται τώρα που σας βρήκα ανυπομονώ να σας τα πω όλα.Ελπίζω να μ αντέξετε.

• Άλλαξαν τα σχέδια κ Παρασκευή που συνάντησα το γιατρό κ ήμουνα στην20η εβδομάδα της κύησης πρότεινε να κάνω τώρα την Β Επιπέδου κ να φύγω μετά για το νησί(την Ικαρία).έΤΣΙ ΜΟΥ ΈΚΛΕΙΣΕ Η ΜΑΊΑ ραντεβού για χθες.Έκανα κορίτσια χθες το μεσημέρι στο Μητέρα.Ηδιαδικασία ήταν όπως την περιέγραψε η TOUKI(είμασταν την ίδια ώρα στο μητέρα κ δεν γνωριζόμασταν;;;;).Το κόστος στο Μητέρα ήταν 105ε κ δεν δίνουν dvd.Όλα καλά με το μωρό κ το βάρος του 475γρ.Είναι λέει σαν να είναι 4ημερών μεγαλύτερο αλλά δεν είναι κακό αυτό.
  • Σήμερα έκανα αιματολογικές, ούρων, ασβεστίου, ζαχάρου κ περιμένω αύριο τ αποτελεσμάτα.Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να φύγω πια ΣΑΒΚΎΡΙΑΚΟ φιατί ο άντρας μου έχει βαρεθεί μόνος του.
  • Για την εξέταση γλυκόζης που ρωτάτε κορίτσια εμένα μου είπε ο γιατρός να την κάνω τον Γενάρη.
  • Το μόνο αγχοτικό για μένα είναι τα κιλά.Έχω βάλει , κορίτσια,13 κιλά:mad::mad: κ είμαι 20w5d.Δηλαδή όλα τακιλά της εγκυμοσύνης!!!!!!!!:(Η μαία ήταν πολύ αυστηρή χθες.Ούτε γραμμάριο δεν πρέπει να βάλω κ ειδικά που θε΄λω να γεννήσω φυσιολογικά.:-(:sad::-(:sad::confused::rolleyes:
  • Κορίτσια απο συμπληρώματα η μαία μου πε΄ταξε αυτά που μου χε δώσει ο γιατρός κ παίρνω μόνο ένα χάπι της pregnacare που περιέχει ο τι χρειάζεται ο οργανισμός μας κ έιναι χωρις συντηρητικά κ χωρίς γλουτένη.ΤΏΡΑ θα δείξει τι θα μου δώσει αν τ αποτελέσματα δείξουν έλλειψη απο κάτι.
  • Άρχισα κ γω απο χθες έρευνα αγοράς για κούνια καρότσι κ λοιπά να δω απο ποιο κατάστημα οι πιο φτηνές τιμές οποτε κορίτσια γράψτε ιδέες.κ ΓΩ λέω να τα ψωνισσουμε απο Γεννάρη κ παρότι δεν είμαι προληπτική φοβάμαι λίγο να ψωνίσουμε απο τώρα αφήστε που πρέπει να μαζέψουμε τα χρήματα.Απο ιντερνετ ξια ν αγοράσεις χρειάζεται πιστωτική κάρτα απαραίτητα ή μπορείς κ με αντικαταβολή;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες :P

Ειχα επισκεψεις (χωρις τον ανδρα μου:( )

Γνωρισα τον κουμπαρο απο την μερια του χθες ειδε το καινουριο μας σπιτι,ειναι λιγα τα επιπλα αλλα ξετρελαθηκε απο την θεα.

Παρασκευη εχω ραντεβου με την γιατρο μου αχ αυτες οι εξετασεις ποια.....θα μου πει για την Β-επιπεδου που να κλεισω ποτε κι ολα ολα ολα αυτα .....μονο που σκεφτομαι πως παλι θα κανω εξετασεις κουραζομαι κι αγχονομαι να πανε ολα καλα.Εμαθα επιτελους κι τα αποτελεματα για την κυστικη ινωση κι ειναι αρνητικη ( δεν ξερω γιατι μου ειπε η γιατρος να την κανω)

Εσεις πως ειστε?πως παει η εγκυμοσυνη σας?

Ποσες μανουλες εχουμε με μεγαλη κοιλιτσα? :-P:-P:-P:-P:-P:-P

• ΑΝΝΑ αν θυμάμαι καλά στη Σαλαμίνα έψαχνες σπίτι; ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!Σε καταλαβαίνω γιατί κ εμείς με τον άντρα μου είμαστε τώρα 3 μήνες μακριά αλλά τώρα που πήγαμε ταξίδι κ βρεθήκαμε οι δυο μας όλα ήταν πολύ γλυκά.Κ εκείνοι ζορίζονται κ προσπαθουν να αντιμετωπίσουν όλ αυτα τα της εγκυμοσύνης κ μεις θα πρέπει να μετακομίσουμε μετά τη γέννα κ στην Ικαρία με το μωρό κ με βοήθεια απο κανέναν!κ δεν έχουμε παντρευτει κ δεν έχουμε μείνει μαζί ακόμη.Οπότε κ μας όλα μαζεμένα.
  • Κορίτσια για τις ηλικίες που μιλάτε εγω είμαι 33 στο πρώτο παιδί κ μια χαρά νιώθω.
  • Θέλω κ κάτι άλλο να μοιραστώ μαζί σας κ ντρέπομαι κ λίγο αλλά κορίτσια όταν έμαθα για το μπέμπη αγχόθηκα:confused::confused: οτι τ αγόρια είναι πιο δύσκολα στην ανατροφή κ φοβήθηκα οτι δεν ξέρω να χειριστώ ένα αγόρι.Φοβήθηκα.:rolleyes:Πείτε ρε κορίτσια εσεις που έχετε εμπειρία απο γιους.

ntesehjufpgrhgvn.png

anna κ γω έχω μεγάλη κοιλίτσα αν κ κάποιοι λένε πως οταν με βλέπει κανείς δεν είνΙαι Σίγουρος για εγκυμοσύνη κ μου λένε δεν φαίνομαι για 5 μηνών!

ΑΝΝΑ ξέρεις ξιατί μόνο στα δικάμου μην βγαζει απο κάτω ένα κοκκινο edi;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

• ΑΝΝΑ αν θυμάμαι καλά στη Σαλαμίνα έψαχνες σπίτι; ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!Σε καταλαβαίνω γιατί κ εμείς με τον άντρα μου είμαστε τώρα 3 μήνες μακριά αλλά τώρα που πήγαμε ταξίδι κ βρεθήκαμε οι δυο μας όλα ήταν πολύ γλυκά.Κ εκείνοι ζορίζονται κ προσπαθουν να αντιμετωπίσουν όλ αυτα τα της εγκυμοσύνης κ μεις θα πρέπει να μετακομίσουμε μετά τη γέννα κ στην Ικαρία με το μωρό κ με βοήθεια απο κανέναν!κ δεν έχουμε παντρευτει κ δεν έχουμε μείνει μαζί ακόμη.Οπότε κ μας όλα μαζεμένα.

• Κορίτσια για τις ηλικίες που μιλάτε εγω είμαι 33 στο πρώτο παιδί κ μια χαρά νιώθω.
  • Θέλω κ κάτι άλλο να μοιραστώ μαζί σας κ ντρέπομαι κ λίγο αλλά κορίτσια όταν έμαθα για το μπέμπη αγχόθηκα:confused::confused: οτι τ αγόρια είναι πιο δύσκολα στην ανατροφή κ φοβήθηκα οτι δεν ξέρω να χειριστώ ένα αγόρι.Φοβήθηκα.:rolleyes:Πείτε ρε κορίτσια εσεις που έχετε εμπειρία απο γιους.

Ναι,στην Σαλαμινα εψαχνα γιατι οι γονεις μου μενουν μονιμα εδω κι απο την πεθερα μου δεν περιμενω βοηθεια (οπως δεν περνει κι να ρωτησει πως ειμαι κι τι κανω οχι εγω αλλα το μπεμπε:twisted:).

Κι εμεις δεν ειμαστε παντρεμενοι ακομα ουτε εχουμε ζησει μαζι,μονο που εμενα στο σπιτι του για 2-3 μερες αλλα ετσι να ζησω οχι ακομα.ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ. Πως σε καταλαβενω :( ετσι ειμαστε κι εμεις απο τις 26 αυγουστου εχω να τον δω,παλι καλα που υπαρχει το ιντερνετ κι βλεπουμε ο ενας τον αλλον....

Με το καλο ερχετε στις 13 δεκεμβριου κι επιτελους θα τον δω.....εμαθε για την εγκυμοσυνη μου οταν ηταν ηδη μια εβδομαδα μακρια μου :( .....

Η δικια μου ηλικια ειναι 22 οταν γεννησω 23 :D:D:D

Για τα αγορακια εχω κι εγω ενα θεμα.... ειμαστε ολο το σοι κοριτσακια κι δεν εχουμε μεγαλώσει αγορακι κι δεν ξερουμε με αγχωνε κι εμενα

RVysp3.png

uF2hp3.png

anna κ γω έχω μεγάλη κοιλίτσα αν κ κάποιοι λένε πως οταν με βλέπει κανείς δεν είνΙαι Σίγουρος για εγκυμοσύνη κ μου λένε δεν φαίνομαι για 5 μηνών!

ΑΝΝΑ ξέρεις ξιατί μόνο στα δικάμου μην βγαζει απο κάτω ένα κοκκινο edi;;;;

Τι εννοεις με το ένα κοκκινο edi ?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Θέλεις να γεννήσεις σε δημόσιο;Για το Έλενα έχω ακόυσει πολύ καλά λόξια κ μια κυρία που γνώρισα χθες στο Μητέρα μου πε τα καλύτερα κ αν κλείσεις λέει εκεί ραντεβού απο νωρίς για τις μεγάλες εξετάσεις-Β επιπέδου, αυχενική-δεν πληρωνεις τίποτα!!!Ξέρω ένα καλό γιατρό εκεί που ξεγέννησε τη νυφη μου.

Αλλιώς μπορώ να σου προτείνα το γιατρό κ τις μαίες της Ευτοκίας που πηγαίνω εγω κ μπορείς να γεννήσεις ή στο σπίτι σου ή στο κέντρο φυσικού τοκετού στο Μαιευτήριο Νίκη στο Ίλιον.Εγω εκεί θα γεννήσω.ΣΕ δωμάτιο με πισίνα ,αν θελήσεις να γεννήσεις στο νερό, χωρίς φάρμακα,επισκληρίδιο, χωρις τομή στο περίνεο κ δεν αποχωρίζεσαι καθόλου το μωρό.Μένεις μόνη με το σύνροφο κ το παιδί σου στο δωμάτιο κ όταν πας στο σπίτι σου οι μαίες έρχινται τις πρώτες 10 μέρες για βοήθεια, υποδείξεις κ ό τι χρειάζεσαι κ πληρώνεις για όλη την παρακολούθηση στην εγκυμοσύνη κ όλα αυτά 2300ε.Εγω διαβα΄ζω πολύ κ αποφάσισα οτι έτσι θε΄λω να γεννήσω.Απο τότε που πήθα σαυτές τις μαίες έχω ηρεμήσει.Εισπράττω τόσο ενδιαφέρον, το΄ση ανθρωπιά , τόσο νοιάξιμο!Χθες η Ελευθερία η μαία ήταν μαζί μου στη Β επιπέδου κ μ ενθάρρυνε μου κρατούσε το χέρι, μου εξηγούσε, μου χάιδευε τα μαλλία!Αν θες να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες πες μου

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία εισαι συνδεδεμένη τώρα!δες στο κάτω μέρος κάτω δεξιά τις ενδείξεις για σύντομες απαντήσεις.Μόνο στα δικά μου μην βγάζει μια κόκκινη ένδειξη με ψαλιδάκι που γράφει edit.

ntesehjufpgrhgvn.png

Strata, μονο στα δικα σου βγαζει edit γιατι μονο τα δικα σου σχολια μπορεις να αλλαξεις αν θελεις.

Πολυ κινητηκοτητα και παλι! Χαιρομαι που ειχα τοσα να διαβασω. Περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη. Ολα για καποιο λογο συμβαινουν. Οι κοπελιτσες που χρειαζονται προσοχη στην διατροφη ειναι για το καλο το δικο τους και του μωρου. Ολα καλα θα πανε, μονο υπομονη θελει κ θετικες σκεψεις.

Κι εγω με καλαθουνα διπλα στο κρεβατι μου θα ξεκινησω. Ετσι μου προτεινε η ξαδερφη μου κ θα την ακουσω. Ομως κι εγω τα ψωνια κ τις προετοιμασιες πολυ αργοτερα.

Καλο βραδυ σε ολες μας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θέλεις να γεννήσεις σε δημόσιο;Για το Έλενα έχω ακόυσει πολύ καλά λόξια κ μια κυρία που γνώρισα χθες στο Μητέρα μου πε τα καλύτερα κ αν κλείσεις λέει εκεί ραντεβού απο νωρίς για τις μεγάλες εξετάσεις-Β επιπέδου, αυχενική-δεν πληρωνεις τίποτα!!!Ξέρω ένα καλό γιατρό εκεί που ξεγέννησε τη νυφη μου.

Αλλιώς μπορώ να σου προτείνα το γιατρό κ τις μαίες της Ευτοκίας που πηγαίνω εγω κ μπορείς να γεννήσεις ή στο σπίτι σου ή στο κέντρο φυσικού τοκετού στο Μαιευτήριο Νίκη στο Ίλιον.Εγω εκεί θα γεννήσω.ΣΕ δωμάτιο με πισίνα ,αν θελήσεις να γεννήσεις στο νερό, χωρίς φάρμακα,επισκληρίδιο, χωρις τομή στο περίνεο κ δεν αποχωρίζεσαι καθόλου το μωρό.Μένεις μόνη με το σύνροφο κ το παιδί σου στο δωμάτιο κ όταν πας στο σπίτι σου οι μαίες έρχινται τις πρώτες 10 μέρες για βοήθεια, υποδείξεις κ ό τι χρειάζεσαι κ πληρώνεις για όλη την παρακολούθηση στην εγκυμοσύνη κ όλα αυτά 2300ε.Εγω διαβα΄ζω πολύ κ αποφάσισα οτι έτσι θε΄λω να γεννήσω.Απο τότε που πήθα σαυτές τις μαίες έχω ηρεμήσει.Εισπράττω τόσο ενδιαφέρον, το΄ση ανθρωπιά , τόσο νοιάξιμο!Χθες η Ελευθερία η μαία ήταν μαζί μου στη Β επιπέδου κ μ ενθάρρυνε μου κρατούσε το χέρι, μου εξηγούσε, μου χάιδευε τα μαλλία!Αν θες να σου δώσω παραπάνω πληροφορίες πες μου

Του ανδρα μου εχουν γεννησει εκει οι ξαδερφες του τα παιδια τους κι τα Χριστουγεννα θα γεννησει το τριτο της κι μας εχει πει πως υπαρχει ενας πολυ καλος γιατρος εκει (τον εχει χρονια) κι με το καλο οταν ερθει θα παμε εκει να με δει κι μετα βλεπουμε.....δεν τα παω καλα με τον πονο κι για αυτο μαλλον θα μου κανουν επισκληριδιο δεν ξερω ακομα σιγουρα για αυτο.

Δεν ειμαι κι απο μονη μου αδυνατη....δηλαδη ημουν καποτε 200 κιλα σχεδον κι τα εχασα αλλα δεν εχασα το λιπος κι μου εχει μεινει παντου :(:(:(:( κι ετσι ακομα κι τωρα (νβτρεπομαι που το λεω) κανω υπερυχο κολπικο αν δεν φαινετε απο την κοιλια το μπεμπε :confused::confused::confused::confused::confused: ντρεπομαι ειλικρινα αλλα αυτη ειναι η αληθεια :(

RVysp3.png

uF2hp3.png

Strata, μονο στα δικα σου βγαζει edit γιατι μονο τα δικα σου σχολια μπορεις να αλλαξεις αν θελεις.

Πολυ κινητηκοτητα και παλι! Χαιρομαι που ειχα τοσα να διαβασω. Περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη. Ολα για καποιο λογο συμβαινουν. Οι κοπελιτσες που χρειαζονται προσοχη στην διατροφη ειναι για το καλο το δικο τους και του μωρου. Ολα καλα θα πανε, μονο υπομονη θελει κ θετικες σκεψεις.

Κι εγω με καλαθουνα διπλα στο κρεβατι μου θα ξεκινησω. Ετσι μου προτεινε η ξαδερφη μου κ θα την ακουσω. Ομως κι εγω τα ψωνια κ τις προετοιμασιες πολυ αργοτερα.

Καλο βραδυ σε ολες μας!

Συμφονω μαζι σου.Δεν θελω να βαψω το δωματιο του μπεμπε ακομα,Δεν θελω να αγορασω ρουχα η οτιντιποτε για το μπεμπε ακομα γιατι να πω την αληθεια ι φοβαμε οχι μονο την Β-επιπεδου αλλα ολη την εγκυμοσυνη οταν γεννηθει το μπεμπε οσο θα ειμαι στο μαιευτηριο θα παει η μητερα μου με τον ανδρα μου κι θα ψωνισουν οσα χρειαζετε τωρα ομως δεν θελω τιποτα να αγορασω (θελω αλλα δεν το κανω)

ΚΙ πιστευω πως τα πρωτα 2 χρονια θα κοιματε στην κρεβατοκαμμερα μαζι μας το μωρο μας ακομα θα ειναι πολυ νωρις να κοιματε το μωρο μονο του

RVysp3.png

uF2hp3.png

κ γω απ τα ίδια.Είμαι 3 μήνες στην Αθήνα γιατί στην Ικαρία μόνο εξέταση απλή αίματος κ ούρων θα μπορούσα να κάνω(!), έπαθα αποκόλληση κ οι γονείς του δεν μ έχουν παρει ούτε ένα τηλέφωνο.Επιπλέον δυο φορές που έχει έρθει ο Νίκος εδώ τον παίπνουν τηλ κ ουρλιάζουν που έχουνε δουλειές κ τις άφησε για να ρθει στην Αθ'ηνα!!!!!!!!Να ουρλίαζουν λες κ είναι ο Νίκος 15χρονο που είναι 37 χρόνων!!!κ ΓΙΑ μένα κ το μωρό ούτε κουβέντα!!!Μόνο προχθες ο πατέρας του που έμαθε για τον μπέμπη μου μίλησε για να πει όλο καμάρι πως αυτή στην οικογένεια τους σπερνουν αγορια!!!!Αηδίασα!Δηλαδή αν ήταν κορίτσι θα ήταν δυστυχισμένοι κ καθόλου περήφανοι;;;;;

Η δική μου εγκυμοσύνη γενικά απο τότε που μπήκα στον 5ο είναι πολύ καλή μονο τις τελευταίες μέρες κουράζομαι πολυ σωματικά, δεν μπορω να βολευτώ παπούτσια που να μη με κουράζουν κ έχω κάποιους΄πόνους στην πλάτη.Επίσης δίνω αγώνα με κολπικές πλύσεις με σόδα κ χαμομήλι ξια τους μήκυτες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...