Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βαλια μου ειναι και μεγαλη η κοιλιτσα σου βρε κι ο μπεμπης πια κανει παρτυ εκει μεσα!!εμενα που ναι πιο μικρη και παλι κουνιεται και φαινεται!

εγω παλι νιωθω κατω κατω καποια ενοχληση και γενικα νιωθω τη μπεμπα χαμηλα,κατω απο τον αφαλο ας πουμε.

Νικολ κι εγω πεθαινω αυτη τη στιγμη στον πονο οπως καθομαι,αλλα δε μιλαω :-( ο ορθοπεδικος που πηγα μου πε οτι θελοντας κ μη αφου ανοιγει η λεκανη ετσι θα ναι ο πονος μεχρι να γεννησω....ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δήμητρά μου δεν εχω ιδεα γιατι ακομα δεν την εχω παρει την προικα :-( αλλα μαλλον θα πλενεται,δε γραφει η ετικετα?

Και εγώ έχω ώρες ώρες ενοχλήσεις χαμηλά και κάτω από τον αφαλό αλλά και πιο κάτω και τις τελευταίες μέρες πηγαίνω τουαλέτα και μετά από ένα λεπτό νιώθω να θέλω να ξαναπάω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, είναι υπέροχο τώρα που κουνιούνται! Εγώ χαζεύω με τις ώρες! Θέλω να το τραβήξω και βιντεάκι αλλά όποτε προσπαθώ σταματάει να κουνιέται. Ντροπαλή θα μου βγει (σαν την μαμά της).

Περαστικά και υπομονή στα πονάκια. Από τώρα και στο εξής θα χειροτερεύουν τα πράγματα με τους πόνους νομίζω. Χαλάλι τους όμως. Το αξίζουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τέλειος ο Μητροπάνος εχθές :lol: Ξυπνησα γύρω στις 13.30 κι όπως καταλαβαίνετε από κρεβάτι σε καναπέ πάω :wink: Το βράδυ μάλλον θα βγούμε με την κουμπάρα μου... Party animal θα μου βγει το παιδί!

Εχουμε κανονίσει κάτι για αύριο?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ,ΗΔΗ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!ΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΦΟΡΕς ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ.....:-) :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω ώρες ώρες ενοχλήσεις χαμηλά και κάτω από τον αφαλό αλλά και πιο κάτω και τις τελευταίες μέρες πηγαίνω τουαλέτα και μετά από ένα λεπτό νιώθω να θέλω να ξαναπάω...

μας πιέζουν την κύστη τα παιδάκια μας......δεν έχουν με τι να παίξουν ώρες ώρες......:tongue::tongue:κοντός ψαλμός και θα τα έχουμε αγκαλίτσα μας...τι να κάνουν και αυτά;προσπαθούν να βολευτούν μωρέ;)

Grya.jpgGryap3.png

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ,ΗΔΗ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!ΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΦΟΡΕς ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ.....:-) :-)

χαχαχαχαχαχα....απ'την κουμπάρα;είσαι τρελοκομείο βρε angie.....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Αααααααα, τώρα που θέλω να πάω για μπανάκι ξυπνήσατε βρε όλες σας και μπαίνετε;;;

Τι κάνεις Βάλια μου? Κι εμένα αν με ρωτήσεις, ένα μπανάκι και καναπέ να δω ταινία! Σου έχει πει ο γιατρός τίποτα σχετικά με την γέννα? Εννοω τιμές και τέτοια? Πότε έχεις ραντεβού? Εγώ στις 19/2.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τέλειος ο Μητροπάνος εχθές :lol: Ξυπνησα γύρω στις 13.30 κι όπως καταλαβαίνετε από κρεβάτι σε καναπέ πάω :wink: Το βράδυ μάλλον θα βγούμε με την κουμπάρα μου... Party animal θα μου βγει το παιδί!

Εχουμε κανονίσει κάτι για αύριο?

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΗ ΜΟΥ!! :wink: ΧΟΡΕΨΑΜΕ-ΧΟΡΕΨΑΜΕ???!!ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ??ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥ........:confused::tongue::lol:ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ...ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/02/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 12,00 ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΟΣΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΘΑ ΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

χαχαχαχαχαχα....απ'την κουμπάρα;είσαι τρελοκομείο βρε angie.....:lol::lol::lol:

ΧΑΧΑ!!ΛΕΣ??ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ΛΛΗ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!:wink:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γεια σε όλες σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Χριστίνα, σε σκέφτομαι και εσένα και τον μπαμπά σου και εύχομαι να χαρεί τον εγγονούλη του!

Τάνια, καλή ανάπαυση στον παππού και καλό κουράγιο σε σας!

Εμείς την Τσικνοπέμπτη πήγαμε στους κουμπάρους όπου και είδαμε την βαφτιστήρα μας! Τοσοδούλι φαίνεται ακόμη αν και είναι πλέον 4 κιλά! Είχε πολύ πλάκα με την πιπίλα... Με το που της έπεφτε άρχιζε να ανησυχεί και σε λίγο έβαζε τα κλάμματα! Μόλις της την έδιναν σταματούσε!

Χθες είχα μια εξοντωτική μέρα στην αγορά. Τελικά πήρα ένα αφρόλουτρο-σαμπουάν της Lavera και βιολογικό λαδάκι σπαθόλαδου για τον ποπό αλλά δεν ξέρω αν κάνει για νεογέννητο... Πρέπει να ρωτήσω.

Επίσης δεν αντιστάθηκα σε ένα μπουρνουζάκι-μπέρτα με σκυλάκι!

Σήμερα συναρμολογήσαμε και τη συρταριέρα και τακτοποίησα όλα τα πράγματα ώσπου να τα πλύνω... Μου φαίνεται λίγο νωρίς αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι το πιο απολευστικό πλυντήριο και σίδερο που θα κάνω!

Εμένα ο πόνος μεταφέρθηκε ακριβώς στο ηβικό οστό και τα βράδυα ώσπου να σηκωθώ είναι δράμα...

Το πρωί έβλεπα όνειρο με τον μπεμπάκο (μάλλον, δεν το θυμάμαι!), με ξυπνάει ο άντρας μου και με ρωτάει αν θα βγουμε όπως είχαμε πει και εγώ μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν: "και το μωρό πού θα το αφήσω;" Έχω χαζέψει εντελώς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέρα μανούλες.....πήρα το καρότσι,port bebe και καθισμα αυτοκινήτου.....πορτοκαλί,καφέ!!!!!!!φωτογραφιούλες αύριο....η κούνια τέλος του μήνα θα έρθει!!!!η προίκα είναι λαχανί φούξια και έχει μια μελισσούλα :tongue::tongue::tongue:.......πολύ χρώμα και πολύ χαρά:P:p:p

με γεια με γεια!!! απο που τελικά τα πηρες κοριτσακι ήταν σε καλή τιμούλα????

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Γεια σε όλες σας μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε;

Χριστίνα, σε σκέφτομαι και εσένα και τον μπαμπά σου και εύχομαι να χαρεί τον εγγονούλη του!

Τάνια, καλή ανάπαυση στον παππού και καλό κουράγιο σε σας!

Εμείς την Τσικνοπέμπτη πήγαμε στους κουμπάρους όπου και είδαμε την βαφτιστήρα μας! Τοσοδούλι φαίνεται ακόμη αν και είναι πλέον 4 κιλά! Είχε πολύ πλάκα με την πιπίλα... Με το που της έπεφτε άρχιζε να ανησυχεί και σε λίγο έβαζε τα κλάμματα! Μόλις της την έδιναν σταματούσε!θελω κι εγωωωωωωωω..........οχι πιπιλα,τη μπεμπουλα μας!!!!!!

Χθες είχα μια εξοντωτική μέρα στην αγορά. Τελικά πήρα ένα αφρόλουτρο-σαμπουάν της Lavera και βιολογικό λαδάκι σπαθόλαδου για τον ποπό αλλά δεν ξέρω αν κάνει για νεογέννητο... Πρέπει να ρωτήσω.

Επίσης δεν αντιστάθηκα σε ένα μπουρνουζάκι-μπέρτα με σκυλάκι!

Σήμερα συναρμολογήσαμε και τη συρταριέρα και τακτοποίησα όλα τα πράγματα ώσπου να τα πλύνω... Μου φαίνεται λίγο νωρίς αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι το πιο απολευστικό πλυντήριο και σίδερο που θα κάνω!φωτο της συρταριερας ΤΩΡΑ!!

Εμένα ο πόνος μεταφέρθηκε ακριβώς στο ηβικό οστό και τα βράδυα ώσπου να σηκωθώ είναι δράμα...ρε doctor αυτο το ηβικο που βρισκεται????:rolleyes:

Το πρωί έβλεπα όνειρο με τον μπεμπάκο (μάλλον, δεν το θυμάμαι!), με ξυπνάει ο άντρας μου και με ρωτάει αν θα βγουμε όπως είχαμε πει και εγώ μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν: "και το μωρό πού θα το αφήσω;" Έχω χαζέψει εντελώς!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! καλα τα ονειρα μας αυτην την περιοδο ειναι απιστευτα!επρεπε καπου να τα σημειωνουμε!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...