Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντζυ μου, βρήκα αυτό για τους μηνες¨

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

χαχα!η ο 7ος κλεβει ή οι αλλοι 2 ειναι ''μεγαλοι'' μηνες!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστουμε μανουλα Στεγια για τις συμβουλες σου!πες μου και κατι ακομα...που γεννησες εσυ,σε ποιο μαιευτηριο?:tongue:

Γεια σου κοριτσάρα μου!!!

Πώς είστε μαμά και μωρουλάκι?

Λοιπόν εγώ γέννησα εδώ στα μέρη μου (Κόρινθο) και δόξα το Θεό είχα προβλέψει για τα πάντα φυσικά θα μπορούσα να τα έχω από την κλινική αλλά γιατί να χρεωθείς τζάμπα?...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπραβο!ας ελπισουμε οτι θα συμβει σε ολες μας αυτο!!!

με τον τοκετο?ολα καλα??πως ηταν?

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5,30 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΓΙΝΑΝΕ 5ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΙΧΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΓΑ. Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 11,45 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΔΛΔ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λοιπόν εγώ γέννησα εδώ στα μέρη μου (Κόρινθο) και δόξα το Θεό είχα προβλέψει για τα πάντα φυσικά θα μπορούσα να τα έχω από την κλινική αλλά γιατί να χρεωθείς τζάμπα?...

ΕΠ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΚΛΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε Στεγια μου,κλωτσαμε και πειναμε!!!:P:Dκαλα εκανες,γι αυτο κι εγω θελω να μαι προετοιμασμενη,γιατι νομιζω ηδη τα 4,500 χιλιαρικα θα μου πεσουν βαρια,μην τους δωσω και παραπανω!!να μαι εξοπλισμενη!την αντεγραψα στο τετραδιο μου τη λιστα σου!

ΧΑΡΟΥΛΑΚΙ και ΣΤΕΓΙΑ πιταζαμακια και νυχτικακια απο που πηρατε??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5,30 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΓΙΝΑΝΕ 5ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΙΧΣΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΓΑ. Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 11,45 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΔΛΔ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ

Χαρούλα μου, η περίπτωσή σου είναι ακριβώς αυτό που μας περιέγραφαν στην Φαιναρέτη. Αντί να σε στείλουν καμμια βόλτα (μέσα στο νοσοκομείο) να περάσει λίγο η ώρα και να βοηθηθείς να γίνει από μόνη της η διαστολή και να κατέβει το παιδί, ο γιατρός σου βιάστηκε με αποτέλεσμα να καταλήξεις σε καισαρική. Βέβαια ξεμπέρδεψες σίγουρα πιο γρήγορα έτσι, αλλά θα μπορούσες να είχες γεννήσει φυσιολογικά αν δεν προσπαθούσε ο γιατρός να σου επισπεύσει τον τοκετό με το φάρμακο που στρεσάρει και το μωρό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μου έκανε δώρο η κολλητή μου πυζάμες φοβερές οι οποίες δεν ήταν κλασσικές για λεχώνες αλλά πολύ μοντέρνες οι οποίες είναι χαμόγελο και κατεβαίνει και τσουπ βγαίνει το ζιζάκι.... οπότε πήγα και πήρα και το ίδιο νυχτικούλι....

Χαράααααααααααααα εδώ και εγώ!!!!!!!!!

Τι κάνεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

επ,Κόρινθο ακούω.....έχω τη μανούλα μου και μεγάλο σόι....Κόρινθο μένεις;στο Διώνη γέννησες;

Grya.jpgGryap3.png

απο που ειναι αυτες οι ωραιες πιτζαμες????θελω κι εγω κι οσες βλεπω ειναι εγκυμοσυνης ή γεροντιστικες...........μπλιαξ...δε μου αρεσουν!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία συζήτηση έχετε ανοίξει μανούλες. Διαφωτίστε μας οι πιο έμπειρες γιατί δεν ξέρουμε την τύφλα μας οι περισσότερες.

Βικάκι και Βάλια χαιρόμαστε που είστε καλά. Οταν είναι να μην μπείτε ενημερώστε να μην ανησυχούμε.

Εγώ γύρισα πριν λίγο από τα ψώνια. Η λίστα με τα απαραίτητα κοντεύει. Τα δικά μου πράγματα για το μαιευτήριο δεν έχω βρει ακόμα. Για το μωρό είμαστε σχεδόν κομπλέ. Αυτό το καθισματάκι αυτοκινήτου δε λέω να βρω ρε γαμώτο. Δεν μας κάθεται...

X4pTp3.png

επ,Κόρινθο ακούω.....έχω τη μανούλα μου και μεγάλο σόι....Κόρινθο μένεις;στο Διώνη γέννησες;

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μένω Κόρινθο και γέννησα στη ΔΙΩΝΗ και έχω να δηλώσω:

1)Ένα μεγάλο Σ'αγαπώ στο γιατρό μου!!!!(Του το φώναξα και όταν γέννησα γιατί το Δροσουλάκι ήταν ζόρικο έβγαινε μαζί με το χέρι Syperman!!!,ήταν μεγάλος και τέλος έχω μεγάλο κόκυγγα που με οποιοδήποτε άλλον γιατρό θα έτρωγα νυστέρι....)

2)Ένα Σ'αγαπώ σε όλες τις μαιές (μου έδειξαν τα πάντα..)αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο στη μαία Σούλα η οποία με άφησε από την πρώτη στιγμή και θήλασα με τις ώρες το Δροσουλάκι μου)

Εσύ κοριτσάρα μου έρχεσαι καθόλου?

Να τα λέμε....

Με το καλό σου εύχομαι και σε σένα και σε όλες τις φιλεναδίτσες σου.....

Η γέννα είναι η αρχή της ομορφότερης "βόλτας" της ζωής σας.....

Αλήθεια έχει κάποια ΠΗΤ 7/4?

Έχω τα γενέθλιά μου.....

Φιλάκια και ότι θέλετε ρωτήστε....

Α!!όσο για τις πυζάμες μην λέτε πως είναι για εσάς και κοιτάξτε να είναι άνετες...Φυσικά δεν αποκλείουμε τίποτα.εξάλου εσείς θα γεννήσετε με ζέστη οπότε οι καλοκαιρινές είναι πιο άνετες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Να 'μαι και εγώ μανούλες!!! Καλησπέρα!!! Βρε σας έγραψα χτες ότι θα δούλευα σήμερα... αλλά μάλλον δεν μου δώσατε σημασία... (θα βάλω τα κλάματα...χιχιχ)

Στέγια να σου ζήσει καταρχήν το μωράκι σου!!! Εγώ έχω ΠΗΤ 7/4, και έχω γεννέθλια 2/4 και ο άντρας μου 11/4... Πολλά κριαράκια θα είμαστε στο σπίτι...

taniabell μου ζωή σε εσάς. Κοίτα να είσαι καλά εσύ κοριτσάκι μου τώρα για να είναι και η μπεμπούλα σου!!!

angie & dim_angel σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας κοριτσάκια μου!!!

nikole μεγειά το καρότσι σας! Είναι πολύ ωραίο! Καλορίζικα τα πράγματα και σε όσες άλλες μανούλες ψωνίσατε!!!

Εγώ πήρα χτες ενα ακόμα σουτιέν θηλασμού, 3 φανελάκια και πυτζαμούλα με τον Snoopy!!!

andria27 ελπίζω να περάσατε τέλεια χτες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

η andria27 μαλλον το ξενυχτησε κι ειναι εξαφανισμενη!!!!!

ΒΑΛΙΑ μου πες μου απο που πηρες πυτζαμες με το snoopy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από το oysqo... (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά...) Μου αρέσαν πάρα πολύ!!!

Είναι μπλε το παντελόνι με snoopyδες επάνω και η μπλούζα κοντομάνικο με τον snoopy μεγάλο και κρατάει μια καρδια!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...