Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βραδυ μπορειτε να γυρισετε ευκολα απ'την αλλη? εγω χρειαζομαι σχεδον ολο το κρεββατι. μου φαινεται θα στειλω τον αντρα μου στο αλλο κρεββατι που εχουμε:tongue: εμεις εχουμε κι αλλο προβλημα. τα πεθερικα μου εχουν φουρνο κ ξυπναει απ'τις 5 για να παει να τους βοηθησει κ το Σαββατο απο τις 4 :-( βαζει ξυπνητηρι κ αν αργησει τον παιρνουν τηλ. μετα επιστρεφει στις 7 για να ετοιμαστει να παει στη δουλεια του. δεν αντεχω αλλο!:mad: τι θα γινει οταν ερθει το μωρο?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ!!μου αρεσουν πολυ!!αντε με το καλο να τα βολταρουμε ολες!θα ρθω και στο Ναυπλιο γιατι μου αρεσει πολυ η βολτα με την αμαξα!!!!!!

καλε εγω ακομα παλευω η αχρηστη νυφη με τις φωτο του γαμου...ουφ...ποσα σας πηρε Νικολ μου εσας?πολλα λεφτα ρε.......ουφ...κι ακομα διαλεγω!

σ'ευχαριστώώώώ....πότε παντρεύτηκες;;;;έφτιαξα τις φώτο του γάμου και περιμένω το βίντεο ακόμα....

το καροτσάκι με τα λοιπά 320....άσε πολλά λεφτά αλλά αξίζει οπότε δεν τα κλαίω:wink:

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα Βασουλα!!μια απο τα ιδια,ηλεκτρικη και σφουγγαρισμα κανει η μαμα ευτυχως γιατι πια δεν τν παλευω!και εγω αναρωτιεμαι αν τωρα υποφερω τοσο στον υπνο και γενικα ολη μερα,οταν θα ναι να γεννησω τι θα κανω?ελεγα χτες που ποναγε η μεση μου οτι θα παω με πονους στο μαιευτηριο και δε θ αμπορω ουτε να ξαπλωσω να με ετοιμασουν απο την μεση μου!δεν ξερω πια τι με ποναει περισσοτερο!:(:!:

αχ τυχερούλες..η δική μου η μανούλα είναι λίγο μακρυά για να με βοηθήσει στις δουλειές και αν δεν τις κάνω εγώ δεν τις κάνει κανένας...έχω την πεθερούλα εδώ αλλά ούτε λόγος να βοηθήσει........αχ!!!!!:mad:

Grya.jpgGryap3.png

το βραδυ μπορειτε να γυρισετε ευκολα απ'την αλλη? εγω χρειαζομαι σχεδον ολο το κρεββατι. μου φαινεται θα στειλω τον αντρα μου στο αλλο κρεββατι που εχουμε:tongue: εμεις εχουμε κι αλλο προβλημα. τα πεθερικα μου εχουν φουρνο κ ξυπναει απ'τις 5 για να παει να τους βοηθησει κ το Σαββατο απο τις 4 :-( βαζει ξυπνητηρι κ αν αργησει τον παιρνουν τηλ. μετα επιστρεφει στις 7 για να ετοιμαστει να παει στη δουλεια του. δεν αντεχω αλλο!:mad: τι θα γινει οταν ερθει το μωρο?

Και εγω τραβαω ζορι να γυρισω το βραδυ πλευρο!!!Αστα να πανε!!

Δραμα η κατασταση!!!!

Κοιτα λογικα θα τον ξυπναει το μωρο οποτε δεν θα αργει να παει για να τον παρουν τηλεφωνο και να ξυπνας κι εσυ!!!Τωρα αν δεν ειναι ιδιες οι

ωρες του με του μωρου χαμηλωνεις την ενταση του τηλεφωνου και βλεπεις.........

Μιλώντας για πόνους στη μέση και γέννες, μας είπαν στην Φαιναρέτη να προσπαθήσουμε, αν αντέχουμε ψυχολογικά, όταν μας πιάσουν οι πόνοι της γέννας να μην τρέξουμε κατευθείαν στο μαιευτήριο γιατί όσες γεννάμε πρώτη φορά θα αργήσουμε πολύ. Επειδή οι γιατροί δεν έχουν υπομονή και χρόνο, θα μας βάλουν στο κρεβάτι ανάσκελα (που είναι η χειρότερη στάση για την μέση αλλά και για να βοηθηθεί το παιδί να κατέβει) και επειδή φυσικά θα καθυστερούμε θα μας βάλουν οξυτοκινη για να επισπεύσουν τη γέννα. Η πρώτη γέννα θέλει πολύ υπομονή κι απο εμάς κι απ΄τους γιατρούς μας. Μας συμβούλεψαν να περιμένουμε μέχρι οι πόνοι να είναι καθε 10 ή κάθε 5 λεπτά για να πάμε στο μαιευτήριο γιατί τους πόνους τους αντιμετωπίζουμε καλύτερα στον χώρο μας. Αν όμως φοβόμαστε και θέλουμε να πάμε πιο νωρίς,, τότε όταν ακούσουμε την μαία ή τον γιατρό να λένε οτι έχουμε πολύ μικρή διαστολή ή ο τράχηλος είναι ακόμα σκληρος, τοτε τους λέμε οκ, εμείς θα πάμε μια βολτα και θα ξαναρθουμε να μας δείτε σε μια ώρα. Καλύτερα να κάνουμε βόλτες στο μαιευτήριο, να πάμε στην καντίνα για καφε, να ανεβοκατέβουμε μερικές σκάλες, παρά να μας ξαπλώσουν στο κρεβάτι από νωρίς.

Επίσης, όταν μας βάλουν στο κρεβάτι, επειδη θα πονάει η μέση μας στην ανάσκελη φάση, να τους ζητάμε να μας γυρνάνε στο πλάι ή να μας σηκώνουν κάπου καπου για τουαλέτα γιατι έτσι θα βοηθήσουμε με την βοήθεια και της βαρυτητας το παιδι να κατέβει πιο εύκολα αλλα και δεν θα πονάμε τόσο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστώώώώ....πότε παντρεύτηκες;;;;έφτιαξα τις φώτο του γάμου και περιμένω το βίντεο ακόμα....

το καροτσάκι με τα λοιπά 320....άσε πολλά λεφτά αλλά αξίζει οπότε δεν τα κλαίω:wink:

14 Νοεμβριου παντρευτηκαμε!!κοντα ειμαστε,νεονυμφες κι οι 2~! οχι καλε ,για το φωτογραφο σου λεγα,τα λοιπα ξερω ποσο πανε,αλλα εκει αξιζει να τα δωσουμε για τα μωρακια μας!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μιλώντας για πόνους στη μέση και γέννες, μας είπαν στην Φαιναρέτη να προσπαθήσουμε, αν αντέχουμε ψυχολογικά, όταν μας πιάσουν οι πόνοι της γέννας να μην τρέξουμε κατευθείαν στο μαιευτήριο γιατί όσες γεννάμε πρώτη φορά θα αργήσουμε πολύ. Επειδή οι γιατροί δεν έχουν υπομονή και χρόνο, θα μας βάλουν στο κρεβάτι ανάσκελα (που είναι η χειρότερη στάση για την μέση αλλά και για να βοηθηθεί το παιδί να κατέβει) και επειδή φυσικά θα καθυστερούμε θα μας βάλουν οξυτοκινη για να επισπεύσουν τη γέννα. Η πρώτη γέννα θέλει πολύ υπομονή κι απο εμάς κι απ΄τους γιατρούς μας. Μας συμβούλεψαν να περιμένουμε μέχρι οι πόνοι να είναι καθε 10 ή κάθε 5 λεπτά για να πάμε στο μαιευτήριο γιατί τους πόνους τους αντιμετωπίζουμε καλύτερα στον χώρο μας. Αν όμως φοβόμαστε και θέλουμε να πάμε πιο νωρίς,, τότε όταν ακούσουμε την μαία ή τον γιατρό να λένε οτι έχουμε πολύ μικρή διαστολή ή ο τράχηλος είναι ακόμα σκληρος, τοτε τους λέμε οκ, εμείς θα πάμε μια βολτα και θα ξαναρθουμε να μας δείτε σε μια ώρα. Καλύτερα να κάνουμε βόλτες στο μαιευτήριο, να πάμε στην καντίνα για καφε, να ανεβοκατέβουμε μερικές σκάλες, παρά να μας ξαπλώσουν στο κρεβάτι από νωρίς.

Επίσης, όταν μας βάλουν στο κρεβάτι, επειδη θα πονάει η μέση μας στην ανάσκελη φάση, να τους ζητάμε να μας γυρνάνε στο πλάι ή να μας σηκώνουν κάπου καπου για τουαλέτα γιατι έτσι θα βοηθήσουμε με την βοήθεια και της βαρυτητας το παιδι να κατέβει πιο εύκολα αλλα και δεν θα πονάμε τόσο.

εχεις δικο Μαρακι μου.εγω προσφατα που πηγα στο Μητερα για τις εξετασεις του νεφρου κτλ,ημουν στα δωματια που πανε κ τις εγκυες οταν γεννανε,μαλλον λεγονται δωματια ωδινων αν δεν κανω λαθος.κι ακουγα απο διπλα μια κοπελα που πηγε με πονους γεννας,την ετοιμαζανε,ξυρισμα κτλ(μπλιαξ) και τη ρωταγανε διαφορα,ποσα κιλα εχει παρει,αν ειναι 1η γεννα,αν θα γεννησει φυσιολογικα.κ μετα της λεει η μαια καθε ποσο μετρησες οτι ειναι οι πονοι?κ λεει καθε μιση ωρα.και γελαγε η μαια κ της λεει καλα εχεις μελλον,μεχρι να ναι καθε 5 λεπτα..

οποτε οντως ειναι βλακεια να παμε απο νωρις,εδω δεν αντεχα εγω σε αυτο το κρεβατι κ μονη σαν τον κουκο που δεν γεννουσα,φαντασου εκεινη!αλλα θα χουμε την ψυχραιμια τοτε???:?::?:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Πω πω ολα καλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω αυτη η αναμονη θα με

σκοτωσει!!!Δεν μπορω!!!!Πιο πολυ απ ολα αυτο με αγχονει!

Δυστυχως δεν ειμαι ατομο που μπορει να περιμενει και θα μου το

γυρισει στραβα αυτη η αναμονη!!!Καηκα!!!!

14 Νοεμβριου παντρευτηκαμε!!κοντα ειμαστε,νεονυμφες κι οι 2~! οχι καλε ,για το φωτογραφο σου λεγα,τα λοιπα ξερω ποσο πανε,αλλα εκει αξιζει να τα δωσουμε για τα μωρακια μας!!:P

αααααα,δεν κατάλαβα!!!να ζήσετε καταρχήν ...920 ευρώ....ήρθε στο σπίτι όταν ντυνόμουν και ήρθε και 2 ώρες στο κέντρο!!!εσείς πόσο πληρώσατε;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

αααααα,δεν κατάλαβα!!!να ζήσετε καταρχήν ...920 ευρώ....ήρθε στο σπίτι όταν ντυνόμουν και ήρθε και 2 ώρες στο κέντρο!!!εσείς πόσο πληρώσατε;;;

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΣΠΙΤΙ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ!ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΝΟ Κ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ 1,000 ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! να ζησετε κι εσεις Νικολ μου!:tongue::Pαντε τωρα στην βαφτιση παλι θα τους χρειαστουμε!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κοριτσάκια, το Βικάκι μου έστειλε μήνυμα ότι όλα καλά. Θα περάσει κι από δω σε λίγο.

α,ευτυχως!!!ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΤΡΕΛΛΟ ΒΙΚΥ!!:tongue::rolleyes:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ελα καλε!εδω ειμαι..ειναι ενας φιλος μας εδω για καφε κ εμεις για φωτογραφους λεμε γιατι θα παντρευτουν τα παιδια τον Σεπτεμβριο!

οτι να ναι ειναι οι φωτογραφοι.δεν βγαζεις ακρη...

ειναι κ η γιαγια μου στην κουζινα κ μου κανει τα ψαρακια μου γιατι ειπαμε οτι με τα ψαρια ειμαι εντελως αχρηστη!οτι αλλο φαι θες κανω αλλα ψαρια οχιιιιι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...