Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα!!!!!!!εγω ειμαι,η ζουμπουρλουδικη φιλη σας,δεν εχω μεταμορφωθει σε βλαμενο που κανει πλακες!!Μαρια σε λενε,το θυμαμαι-μα κι εσυ δεν εχεις και σχετικο ψευδωνυμο,πως να τα θυμαμαι ολα???- δεν εισαι κ στο facebook κι ειναι ακομα πιο δυσκολο για μενα να τα συγκρατησω!ενω στις αλλες μανουλες που εχω δει κ φωτο,θυμαμαι ποια ειναι ποια!προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω...:-( μαλλον μακρυα απο μενα μενεις,γι αυτο δε το θυμαμαι!ααααααααααααα.............αμαννννννν αυτη η μνημη!

Αννυ μου ωραιο εγινε το δωματιο?

καλε αλλη ερωτηση που μου ρθε ψαχνοντας τωρα..εχετε ρωτησει τι εξτρα θα πληρωσουμε?

δηλ.θα δωσουμε λεφτα για γιατρο+μαιευτηριο και η μαια κι ο αναισθησιολογος ειναι στα εξτρα??ξερει καμια?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα!!!!!!!εγω ειμαι,η ζουμπουρλουδικη φιλη σας,δεν εχω μεταμορφωθει σε βλαμενο που κανει πλακες!!Μαρια σε λενε,το θυμαμαι-μα κι εσυ δεν εχεις και σχετικο ψευδωνυμο,πως να τα θυμαμαι ολα???- δεν εισαι κ στο facebook κι ειναι ακομα πιο δυσκολο για μενα να τα συγκρατησω!ενω στις αλλες μανουλες που εχω δει κ φωτο,θυμαμαι ποια ειναι ποια!προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω...:-( μαλλον μακρυα απο μενα μενεις,γι αυτο δε το θυμαμαι!ααααααααααααα.............αμαννννννν αυτη η μνημη!

Αννυ μου ωραιο εγινε το δωματιο?

καλε αλλη ερωτηση που μου ρθε ψαχνοντας τωρα..εχετε ρωτησει τι εξτρα θα πληρωσουμε?

δηλ.θα δωσουμε λεφτα για γιατρο+μαιευτηριο και η μαια κι ο αναισθησιολογος ειναι στα εξτρα??ξερει καμια?

εδω στο Γενεσσις που θα γεννησω εγω μου ειπαν οτι ειναι εξτρα ο αναισθησιολογος (150), η επισκληριδιος (100 η δοση), και ο νεογνολογος (140 ή 150).οπως επισης κ αναλωσιμα φαρμακα (αν παρεις )ειναι εξτρα!

atlantis μου ξεχασα..κ με τα ξυλινα σπαθια εχω κ εγω παθος!κ γενικα με οτι εχει να κανει με παλιο ελληνικο ροκ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

annie μου τι να πω,για μένα είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω δεί....αχ,τυχερούλα!!εγώ έχω πάει μόνο τρεις φορές,τρια καλοκαίρια στη σειρά και ανυπομονώ για την επόμενη!

angie μου σωστά,Μαρία με λένε και μένω μακριά!

θα σας γράψω αύριο τα εξτρά που θα πληρώσω εγώ γιατί ήρθε το αγοράκι μου!

καλό βράδυ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα μανούλες!!!

Ολά καλά από όσο σας διαβάζω. Και εμείς μια χαρά, τούμπες, κλοτσιες, μπουνιές και ανυπομονησία να περάσει ο καιρός.

annie συναντηθήκατε με την Ιωάννα και τα πήρες τα αυτοκόλλητα? σου άρεσαν? και εγώ σήμερα το απόγευμα πήγα και τα πήρα, μου άρεσαν, βέβαια διαφορετικά θα φανούν όταν τα βάλουμε. Την Τρίτη με το καλό θα βάψουμε το δωμάτιο της μπέμπας, ελπίζω να μην έχει σαν την σημερινή μουνταμάρα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Ολά καλά από όσο σας διαβάζω. Και εμείς μια χαρά, τούμπες, κλοτσιες, μπουνιές και ανυπομονησία να περάσει ο καιρός.

annie συναντηθήκατε με την Ιωάννα και τα πήρες τα αυτοκόλλητα? σου άρεσαν? και εγώ σήμερα το απόγευμα πήγα και τα πήρα, μου άρεσαν, βέβαια διαφορετικά θα φανούν όταν τα βάλουμε. Την Τρίτη με το καλό θα βάψουμε το δωμάτιο της μπέμπας, ελπίζω να μην έχει σαν την σημερινή μουνταμάρα.

τα πηρα Θαλεια μου χθες κ τα εβαλα κιολας σημερα!!!πολυ καλα προς το παρον..θα δειξει η πορεια αν ξεκολλανε....

παντως το Σου Κου θα ειναι χαλι ο καιρος ειπανε....εσυ τι κανεις αλλο?

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Παρασκευή σήμερα!!! Τι ωραία! 2 βδομαδες δουλειάς μου μείνανε μόνο!!!! Και 70 μέρες για να δω το ζουζούνο μου από κοντά!!!

Ειδα φωτογραφίες από το μωρό της φίλης μου κι είναι ένα αγγελούδι! Κουκλί!

Αντζυ για ναφρεσκάρω τη μνήμη μου η Ατλαντίς είναι στο Αίγιο. (Ελπίζω να μην πέφτω έξω...)

Για Κυρικαή απ,ότι βλέπω κάτι γίνεται. Ας επαναλάβω. Μπορούμε:

• dim_angel
  • angie
  • Χριστίνα Τούχα...

Καμιά άλλη;

X4pTp3.png

καλησπέρα μανούλες.....πήρα το καρότσι,port bebe και καθισμα αυτοκινήτου.....πορτοκαλί,καφέ!!!!!!!φωτογραφιούλες αύριο....η κούνια τέλος του μήνα θα έρθει!!!!η προίκα είναι λαχανί φούξια και έχει μια μελισσούλα :tongue::tongue::tongue:.......πολύ χρώμα και πολύ χαρά:P:p:p

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα μανούλες.....πήρα το καρότσι,port bebe και καθισμα αυτοκινήτου.....πορτοκαλί,καφέ!!!!!!!φωτογραφιούλες αύριο....η κούνια τέλος του μήνα θα έρθει!!!!η προίκα είναι λαχανί φούξια και έχει μια μελισσούλα :tongue::tongue::tongue:.......πολύ χρώμα και πολύ χαρά:P:p:p

τελεια!!!!να τα χαρεις καλη μου μαζι με το νινακι σου!!!αντε καλες βολτες!!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

τα πηρα Θαλεια μου χθες κ τα εβαλα κιολας σημερα!!!πολυ καλα προς το παρον..θα δειξει η πορεια αν ξεκολλανε....

παντως το Σου Κου θα ειναι χαλι ο καιρος ειπανε....εσυ τι κανεις αλλο?

Καλά αν ξεκολλάνε θα απογοητευτώ πολύ. Καλά είμαι, δεν έκανα και τπτ ιδιαίτερο αυτές τις μέρες με έπιασε τρελή βαρεμάρα... Πάντως είπα και την Ιωάννα να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι (ζήλεψα από τις Αθηναίες). Πήγες Γένεσις και ρώτησες τιμές?

nikole μεγειά τα πραγματάκια σας! Ήταν να μην πάρεις φόρα, μέσα σε λίγες μέρες ψώνισες πόσα πραγματάκια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αν ξεκολλάνε θα απογοητευτώ πολύ. Καλά είμαι, δεν έκανα και τπτ ιδιαίτερο αυτές τις μέρες με έπιασε τρελή βαρεμάρα... Πάντως είπα και την Ιωάννα να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι (ζήλεψα από τις Αθηναίες). Πήγες Γένεσις και ρώτησες τιμές?

nikole μεγειά τα πραγματάκια σας! Ήταν να μην πάρεις φόρα, μέσα σε λίγες μέρες ψώνισες πόσα πραγματάκια!

παρεούλες να κανονίσετε να βγείτε.......και θέλουμε φώτο εεεε;)

σ'ευχαριστω Θάλια μου....σχεδόν όλα τα ψώνισα.....κάτι ψιλά έχουν μείνει.....;)

Grya.jpgGryap3.png

οχι δεν πηγα..βαριεμαι να κουνησω τον κωλο μου!χαχα!:cool:

ειχα παρει τηλ αλλα γυρω στον Νοεμβριο...θα ξαναρωτησω ομως γιατι το πιο πιθανον ειναι να αλλαξαν!!!!:mad::-x:confused::confused:

αντε να κανονισουμε καφεδακι!!!!

pSC1p2.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ !

(ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ)

Λοιπόν σας επισυνάπτω την λίστα μου μιας και την έχω αποθηκευμένη...Με όλα αυτά δε χρειάστηκα τίποτα άλλο..........

Nεσεσέρ μαιευτηρίου

σαμπουάν

μαλακτικό

αφρόλουτρο

σφουγγάρι

κρέμα σώματος

κρέμα προσώπου

ξυραφάκια

χτένα

βούρτσα

λίμα

αποσμητικό

οδοντόβουρτσα

οδοντόκρεμα

lipozan

αντισάπουνο καθαρισμού προσώπου

μπατονέτες

σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή

σερβιέτες λοχίας

μωρομάντηλα

χαρτομάντηλα

οινόπνευμα

βαμβάκι

μαντηλάκια detol

σαπούνι detol

μαντηλάκια καθαρισμού klinex

λαστιχάκια & τσιμπιδάκια για τα μαλλιά

πιστολάκι

νυχοκόπτη

καλλύματα μιας χρήσης για τη λεκάνη(χάρτινα)

1 πακέτο επιθέματα στήθους(αυτό που πήρα εχει 30 μέσα)<Δε τα χρησιμοποίησα μη πάρετε κάνουν κακό στις θηλές>

πετσέτες για το μπάνιο

εγώ θα πάρω και 3 μονά σεντονάκια(έχουμε και τις παραξενιές μας)

Βαλίτσα μαιευτηρίου η οποία θα περιέχει :

Νυχτικό

Πιτζάμα

Παντοφλάκια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αντιολισθητική σόλα!)

Νεσεσέρ (Κρέμα για θηλές, Σαμπουάν, Χτένες και τα σχετικά)

Ρούχα εξόδου

Εσώρουχα

Σουτιέν θηλασμού

Θήλαστρο

Ρόμπα ή ζακετούλα

Επιθέματα στήθους

Πετσέτες

Πλαστικές σακούλες για άπλυτα (ΣΟΣ ΑΥΤΟ)

Φορητό CD-Player

Κανά βιβλιαράκι για να περνάει η ώρα και ωτοασπίδες

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , ληξιαρχική πράξη γάμου πραξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και Α.Τ για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρουλίνι στο μαιευτήριο. Αυτα βγαίνουν στα ΚΕΠ κοι ισχυουν για 6 μήνες.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...