Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια.

εύχομαι να είστε όλες καλά.εγώ όχι και τόσο...χθές πήγα στο γιατρό για τον κολικό

που με έπιασε την Κυριακή & μου είπε οτι έχω άμμο στη χολή..θα πρέπει να προσέχω

πάρα πολύ τη διατροφή μου,καθόλου λιπαρά,

τηγανιτά,γλυκά κτλ.&να πάμε συντηρητικά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

σήμερα είμαι καλύτερα,χθές όμως με έπιασε ένα τρελό παράπονο,

γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχουν τύχει αρκετά τέτοια..

κάθε φορά αγχώνομαι,το παλεύω,ζώ μαζί του,το προσπερνάω,ελπίζω να

είναι το τελευταίο κι εκεί που ξαναβρίσκω τον εαυτό μου έρχεται κάτι άλλο.

δεν είμαι αχάριστη,ευχαριστώ το Θεούλη κάθε μέρα γι'αυτό το δώρο,όμως με

όλα αυτά φοβάμαι πάρα πολύ μήπως κάνω κακό στο μωράκι μου..

πρέπει για χάρη του να είμαι πιο δυνατή!

touki καλά αποτελέσματα!

elisavet πώς είναι ο αιματοκρίτης σου?

Atlantis καλο κουραγιο με τυς κολικούς και την προσεκτική διατροφή. Κανε οτι σου λεει ο γιατρος κ μη σκεφτεσαι τιποτα παραπανω

Οσο για το παραπονο που σε ειχε πιάσει εμένα σχεδόν καθημερινάμου συμβαινουν αυτά. Όλο παραπονα συναισθηματικά με λόγο ή και χωρις λόγο.Πρεπει να μάθουμε να τα προσπερνάμε αν και δυσκολο δεν ειμαστε μηχανές

φιλιά

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις τώρα μίλησα με τον γιατρό μου και την Δευτέρα θα τον πάρω τηλέφωνο για να πάω το απόγευμα να με δει...αν οχι, σίγουρα την Τετάρτη!!!Λέτε να δεί και το φύλο???

Γιούπιιιιιι!!!Αντε μωρέ θέλω να το δω

Καιρ γώ Δευτέρα θα πάω στο γιατρο μετα απο καιρο.

Κοριτσια μια ερώτηση.Τα περι τοκετου πότε σκεφτεστε να αρχίστε να τα συζητάτε με το γιατρό σας?? Η έχετε ήδη αρχίσει?? Λέω μετα τα Χριστουγεννα μην αγχωθουμε απο τώρα. Τιλετε εσείς??

Φιλιά

Ένας άτυχος άνδρας 46 ετών ανασύρθηκε νεκρός στο δήμο Χασίων στα Γρεβενά, στο χωριό Κατάκαλι, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμμάρου. Το τραγικό στο περιστατικό είναι ότι ο άνδρας είχε πάει για να αγοράσει γλυκά για τη σημερινή γιορτή του ανήλικου παιδιού του. Ο άτυχος 46χρονος…βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, προφανώς σε μία ύστατη προσπάθειά του να ξεφύγει από τα νερά

δεν ξερω τι πως να το πω κοριτσια αλλα ηταν ο αντρας μου.

θελω θετικη ενεργεια Please.....ευχαριστω

Aπο τότε που διάβασα αυτό το μην ψάχνω τα λόγια.Σ αυτές τις περιπτώσεις νιώθω πάντα αμήχανα.Τι να πεις που να γαληνέψει τον άλλον, να μαλακώσει τον πόνο;Έκλαψα, προσπάθησα να σε νιώσω.Στην αρχή είσαι σα χαμένος , δεν έχεις συνειδητοποιήσει κ όσο είναι ζεστές οι πληγές δεν νιώθεις τον πόνο.Μετά όσο περνάει ο καιρός κρυώνουν οι πληγές, έρχεται ο πόνος κ σε τσακίζει.Πόσο μάλλον σε σενα που ως εγκυμονούσα τα συναισθήματα επηρεάζουν κ το έμβρυο κ ένα ακόμη πλασμάτακι , παιδί θα πρέπει ν αντλήσει δύναμη κ να μάθει απο σενα για την αιτία της απουσίας του πατέρα του.

Αυτό είναι ομως η ζωή, όταν κάτι άλλο συμβαίνει απ αυτά που έχουμε προγραμματίσει!Άλλοτε είναι ευχάριστες οι ανατροπές άλλοτε δυσάρεστες.

Γλυκειά μου δεν ξέρω αν είσαι teacher στο επάγγελμα, είσαι όμως στην αληθινή σου ζωή.Μας δίνεις μαθήματα αξιοπρέπειας , δύναμης.Μας θυμίζεις πως οτι κ να συμβαίνει, οσο κ να τσακιζόμαστε να σηκωνόμστε κ να συνεχίζουμε τις πτήσεις.Η ζωή έχει πτήσεις κ πτώσεις.Αυτό που διαφοροποιεί τον έναν απ τον άλλον είναι η στάση απέναντι σ αυτά.ΑΝ χρειαστείς ζήτα βοήθεια ψυχολόγου στο χειρισμό με το μικρό σου( ως νηπιαγωγός κ γω μου βγαίνει το δασκαλίστικο).Εύχομαι να χεις κοντινούς ανθρώπους που να σε νιώθουν κ να σε στηρίζουν χωρίς οίκτο.Εμείς όλοι σου στέλνουμε αξκαλιές κ θετική ενέργεια. Κ ακόμη αν ήθελες εγω πολυ θα θελα να σε γνωρίσω!!!!Σε σκεφτόμαστε!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Γεια σας κοριτσια :)

Σας διαβαζω καθημερινα απλα και εγω δεν ειμαι πολυ του γραπτου λογου ,περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να δω το μικρουλι μου,ειμαι εδω και μια εβδομαδα με συναχι (κολλησα το γραφειο) και ειμαι με χυμους και φρουτα

Ελπιζω να εχουμε μονο ευχαριστα!!

Τα φιλια μου σε ολες

k30rm7.png

Γειά σε όλες τις μαμάδες!

Σήμερα ήταν μέρα shopping! Μπορώ να πω πως ξεπατώθηκα!

Χθες το βράδυ ο μπεμπάκος έδωσε δυο δυνατές κλωτσιές στον μπαμπά του (έτσι, να ξεκαθαρίζει τη θέση του!) και μετά ανακαλύψαμε ένα σκληρό εξόγκωμα πατώντας την κοιλιά μου που δεν καταλάβαμε ακριβώς τί ήταν, πάντως μάλλον κάτι του μπέμπη... :D

touki, τί καλά!!! Μπράβο και ανάλογη συνέχεια εύχομαι!

Atlantis μου, περαστικά σου! Το καλό από αυτή την άσχημη υπόθεση είναι ότι το μωράκι σου θα τρέφεται ιδανικά και δεν θα βάλεις πολλά κιλά... Στα θετικά να επικεντρωθείς και εύχομαι να είναι η τελευταίαταλαιπωρία σου!

taniabell, καλά κάνεις και παίρνεις άδεια, αρκετά δούλεψες υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες...

annie μου, τί καλά! Να την χαρείς την άδειά σου!

Marakious, χαίρομαι που διαβάζω νέα σου και ελπίζω να το ξεπαράσεις το κρύωμα σου γρήγορα...

Πρίν μέρες είχα μια ιδέα- χμμμ, όχι και τόσο πρωτότυπη- να γράφουμε ο μπαμπάς του και εγώ σε ένα ημερολόγιο, κάποια πράγματα για το μπέμπη με σκοπό κάποια μέρα να του τα δώσουμε... Πράγματα που θα κάνει, κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, τα κατορθωματά του και γενικά ό,τι θα θέλαμε κάποτε να μάθει, ιδιαίτερα από μια φάση της ζωής του που δε θα έχει δικές του αναμνήσεις. Αγόρασα λοιπόν δύο ημερολόγια τα οποία θα διακοσμήσω εγώ, και από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουμε από την εγκυμοσύνη κιόλας!!!!

Χα! Και σήμερα νομίζατε ότι γλιτώσατε από μένα! :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!!

Γύρισα και εγώ και τρέχω να προλάβω ότι έμεινε πίσω. Πήγα και εγώ να περάσω ένα ωραίο τετραήμερο και γύρισα ποιό κουρασμένη.

touti συγχαρητήρια για την αυχενική σου , με το καλό όλες οι μανούλες να έχουν υπέροχα αποτελέσματα!!!

Πήγα και είδα και την μπουμπού μου την κυριακή (κούκλα φτου μην την ματιάσω.... :-) ) και συζητήσαμε με τον γιατρό κάτι ψιλά για τον φ.τ. και την καισαρική, τα δωμάτια στο Έλενα και διάφορα άλλα... ένας νέος κόσμος....πω πω......

Το κάτι νέο είναι η καμπύλη ζαχάρου (μπλιάχ...), με τις τακτικές εξετάσεις. Αηδιούλες.... πώς περνάει τόση ώρα μέσα στο μικροβιολογικό?

Χαίρομαι που σας ακούω να κάνετε ψώνια, πραγματικά λέω τις γιορτές να πάρω μερικά ψιλά, αν και έχουμε και εκπτώσεις μετά, οπότε συμφέρει να περιμένουμε για τα χοντρά μετά....

Δωμάτιο δεν έχουμε δεύτερο προς το παρόν , οπότε η κούνια συρταριέρα μας θα μπεί στο δικό μας , το οποίο είναι πελώριο και μετά βλέπω να το χωρίζουμε. Βέβαια, εγώ δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμη να το αποχωριστώ το αστεράκι μου.....

Περαστικά στις αρρωστούλες!!! και προσοχή σε όλες με τις παλιοιώσεις ...ουστ...χεχεχε

GaiGp3.png

Καιρ γώ Δευτέρα θα πάω στο γιατρο μετα απο καιρο.

Κοριτσια μια ερώτηση.Τα περι τοκετου πότε σκεφτεστε να αρχίστε να τα συζητάτε με το γιατρό σας?? Η έχετε ήδη αρχίσει?? Λέω μετα τα Χριστουγεννα μην αγχωθουμε απο τώρα. Τιλετε εσείς??

Φιλιά

Τί ακριβώς εννοείς Βασιλική λέγοντας "περι τοκετού";

Εγώ πάντως από την αρχή της είπα ότι την επέλεξα και με βάση σχόλια πολλών για την προσπάθεια που καταβάλει πάντα για φυσιολογικό τοκετό, και μου το επιβαβαίωσε και η ίδια. Την τελευταία φορά τη ρώτησα για κάποιες τακτικές της κατα τη διάρκεια του τοκετού και έμαθα πως:

Μπορώ να κάνω βόλτες στο μαιευτήριο και δεν χρειάζεται να είμαι συνδεμένη συνεχώς στον καρδιοτοκογράφο,

μπορώ να γεννήσω σε καθιστή ή όρθια στάση αν το επιτρέψουν οι συνθήκες (φαντάζομαι εννοεί πως όλα είναι καλά και δεν έχω κάνει επισκληρίδιο γιατί τότε δεν γίνεται αυτό!),

δεν κάνει πρόκληση με το που κλείνω τον μήνα μου, αλλά δίνει περιθώριο εφόσον η κατάσταση του μωρού το επιτρέπει,

μπορεί να με ξεγεννήσει σε όποιο μαιευτήριο θελήσουμε εμείς και

κάτι άλλο που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια είναι το γεγονός πως η αμοιβή της είναι ίδια, είτε σε φ.τ. είτε σε κ.τ. (στην κ.τ. απλώς δίνουμε επιπλέον 100? για τον βοηθό στην επέμβαση), πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει κάποιο συμφέρον να κάνει καισαρική χωρίς σοβαρό ιατρικό λόγο.

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν σας προλαβαίνω, τόσα πολλά ποστ! Εγώ πάω για β επιπέδου σε 10 μέρες. Δεν έχω αγωνία, περισσότερο είχα στην αυχενική.

Μην νομίζετε πως σας έχω ξεχάσει, διαβάζω συχνά τα νεα σας απλώς δεν γράφω και τόσο. Πολλά φιλάκια!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Κορίτσια, πριν προβείτε σε αγορά κούνιας δείτε το βίντεο και διαβάστε τί λέει για το θέμα εδώ ---> http://tomwro.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html, είναι ένα blog που παρακολουθώ, για τον κίνδυνο των κάγκελων που κατεβαίνουν... :-(

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες :P

Ειχα επισκεψεις (χωρις τον ανδρα μου:( )

Γνωρισα τον κουμπαρο απο την μερια του χθες ειδε το καινουριο μας σπιτι,ειναι λιγα τα επιπλα αλλα ξετρελαθηκε απο την θεα.

Παρασκευη εχω ραντεβου με την γιατρο μου αχ αυτες οι εξετασεις ποια.....θα μου πει για την Β-επιπεδου που να κλεισω ποτε κι ολα ολα ολα αυτα .....μονο που σκεφτομαι πως παλι θα κανω εξετασεις κουραζομαι κι αγχονομαι να πανε ολα καλα.Εμαθα επιτελους κι τα αποτελεματα για την κυστικη ινωση κι ειναι αρνητικη ( δεν ξερω γιατι μου ειπε η γιατρος να την κανω)

Εσεις πως ειστε?πως παει η εγκυμοσυνη σας?

Ποσες μανουλες εχουμε με μεγαλη κοιλιτσα? :-P:-P:-P:-P:-P:-P

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Τί ακριβώς εννοείς Βασιλική λέγοντας "περι τοκετού";

Εγώ πάντως από την αρχή της είπα ότι την επέλεξα και με βάση σχόλια πολλών για την προσπάθεια που καταβάλει πάντα για φυσιολογικό τοκετό, και μου το επιβαβαίωσε και η ίδια. Την τελευταία φορά τη ρώτησα για κάποιες τακτικές της κατα τη διάρκεια του τοκετού και έμαθα πως:

Μπορώ να κάνω βόλτες στο μαιευτήριο και δεν χρειάζεται να είμαι συνδεμένη συνεχώς στον καρδιοτοκογράφο,

μπορώ να γεννήσω σε καθιστή ή όρθια στάση αν το επιτρέψουν οι συνθήκες (φαντάζομαι εννοεί πως όλα είναι καλά και δεν έχω κάνει επισκληρίδιο γιατί τότε δεν γίνεται αυτό!),

δεν κάνει πρόκληση με το που κλείνω τον μήνα μου, αλλά δίνει περιθώριο εφόσον η κατάσταση του μωρού το επιτρέπει,

μπορεί να με ξεγεννήσει σε όποιο μαιευτήριο θελήσουμε εμείς και

κάτι άλλο που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια είναι το γεγονός πως η αμοιβή της είναι ίδια, είτε σε φ.τ. είτε σε κ.τ. (στην κ.τ. απλώς δίνουμε επιπλέον 100? για τον βοηθό στην επέμβαση), πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει κάποιο συμφέρον να κάνει καισαρική χωρίς σοβαρό ιατρικό λόγο.

Καλησπερα Ιωαννα.

ΠΟιον γιατρο εχεις?ειναι ιδιωτικος? αν μπορεις να μου πεις κατι? Τον γενναρη θα αλλαξω γιατρο κι ψαχνω απο τωρα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Κορίτσια επιτέλους μετά απο μια εβδομάδα καταφέρνω να μπω.Έτρωγα συνέχεια πόρτα κ ο τι έκανα ήταν λάθος!!! :rolleyes:Λοιπόν έχω πολλά νέα::tongue:

• Στις 7/11 ήρθε ο άντρας μου :-P-είχα κ γιορτή στις 8 γιατί στη Μυτιλήνη οι Στράτοι κ Στρατούλες γιορτάζουμε των Ταξιαρχών-κ αφού μείναμε δυο μέρες Αθήνα-κ είμασταν όλο νεύρα:confused:-συζητώντας που να πάμε ένα ταξιδάκι φύγαμε για Παρνασσό.Μείναμε μια βδομάδα σχεδόν σ ένα πανέμορφο χωρίο με καταπληκτική θέα, σε διαμέρισμα με τζάκι πάμφτηνο , κάναμε πολλές διαδρομές κ γενικά περάσαμε καταπληκτικά.:-P:-PΈκανα κ γω τις παρασπονδίες μου:γαρδούμπες, κοκορέτσια, κρασιά δίπλα στο τζάκι κ φυσικά το λαπ τοπ για να σας παρακολουθώ!!!;)
  • Γυρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, επισκέφτηκε κ ο άντρας μου το μαιευτήριο κ ενθουσιάστηκε απ το χώρο κ τις μαίες.:cool:Έτσι αποφασίστηκε αν όλα πάνε καλά κ δεν έχω καμια δυσάρεστη έκπληξη,θα γεννήσω στο Μαιευτήριο Νίκη στο Ίλιον.
  • Ο Νίκος έφυγε για Ικαρία κ γω παρέμεινα να πάρω το χαρτί της επαπειλούμενης του μήνα υπολογίζοντας να φύγω σαβκυριακο κ να κάνω Β Επιπέδου τον Δεκέμβρη.
  • Γνώρισα τον γιατρό με τον οποίο συνεργάζονται οι μαίες κ ενθουσιάστηκα.Φιλικός , συνεργάσιμος.Έκανα υπέρηχο κ έμαθα το φύλο του παιδιού.Θα πρωτοτυπήσω κ θα γεννήσω κ γω ....Α γ ό ρ ι.:o Οπότε βάψτε με μπλε στη λίστα Κ η γέννα στο μαιευτήριο Νίκη.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...