Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω το κατάλληλο ένδυμα για μπουζούκια κι εγκυμοσύνη! Εντάξει το στήθος μου δεν έχει γίνει και σαν της κυρίας στο βίντεο αλλά δεδομένου ότι είναι στα πάνω του δεν το κρύβω κι όλας :wink:

!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια επιτελους σας διαβασα! Ειχα να διαβασω απο χθες το πρωι κ μου βγηκαν τα ματια. Φυσικα ουτε τα μισα δεν θυμαμαι οποτε θα με συγχωρεσετε ελπιζω.

Στρατα γλυκια μου, τρελαθηκα με την νηστεια που σου ειπαν! Μου κανει τρομερη εντυπωση που εδωσαν τετοιες οδηγιες σε εγκυο! Μηπως να συμβουλευτεις κ καποιον αλλο? Οσο για την γυμναστικη, εμεις κανουμε στην Φαιναρετη στην Ν. Σμυρνη.

Χριστινακι, ευχομαι ολα να πανε καλα κ να χαρει κι ο μπαμπακας σου το εγγονακι του.

Μαρακιους ειμαστε γειτονισες. Εγω Ανω Βουλα μενω.

Με γεια ολα τα πραγματακια που ψωνισατε, συγχαρητηρια σε οσες ειδαν τα μωρακθα τους κ καλα αποτελεσματα στις εξετασεις.

Εγω παω να ξαπλωσω γιατι ολη μερα λειπαμε κι ειμαι πτωμα. Αργοτερα θα βγουμε με τους κουμπαρους μας οποτε το βραδακι παλι θα προσπαθησω να ξαναμπω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καταρχήν να μην σχολιάζεται το θέμα στήθους γιατί τοέχω μπόλικο μπόλικο.......θ' αρχίσω να κλαίω!!!!!!κανονίστε και κλαίω και άσχημα....πάω να παραγγείλω κούνια,επιτέλους

όσο για τις γκόγκες τις φτιάχνει η πεθερά μου και είναι τρέλλα....αχ τι τις είπες βρε Βάσω μου......αλμυρές είναι .......

σας φιλώ και θα τα πούμε μετά:tongue:

angel που είσαι;;;;;;;;;;ουουουουου

Grya.jpgGryap3.png

Andria μεγειά τα ρουχαλάκια! Καλά να περάσετε στα μπουζουκάκια καλό ξεσάλωμα!!!

Το πιστεύετε ότι ξανάρθα στο γραφείο....ναι ναι είμαι εδω έκλεισα κάτι και σε λίγο την φεύγουμε...πήγα και απο τους γονείς μου πήρα και φαγητάκι και περιμένω να πάω πως και πως σπιτάκι να βάλω μπιτζαμούλες να δω και τα μυστικά τις εδεμ και μετα νανι το κορίτσι με τον μπέμπη της!!!

Φιλιάααααααααα......

καταρχήν να μην σχολιάζεται το θέμα στήθους γιατί τοέχω μπόλικο μπόλικο.......θ' αρχίσω να κλαίω!!!!!!κανονίστε και κλαίω και άσχημα....πάω να παραγγείλω κούνια,επιτέλους

όσο για τις γκόγκες τις φτιάχνει η πεθερά μου και είναι τρέλλα....αχ τι τις είπες βρε Βάσω μου......αλμυρές είναι .......

σας φιλώ και θα τα πούμε μετά:tongue:

angel που είσαι;;;;;;;;;;ουουουουου

είμαι σίγουρη ότι δεν το έχεις και τόσοοοοοοο μεγάλο χιχιχιχιχ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΑΛΙ............

ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

παρούσα!

αχ,ακόμα δεν έχει έρθει ο καλός μου από τη δουλειά και νιώθω μόνη.....

όσα τηλέφωνα και αν κάνω δεν περνά η μέρα...

ευτυχώς που έχω κι εσάς μικρές μου!

angie μου πώς είναι η μέση σου?(είδες,σε καλοπιάνω:-P:-P:-P:-P:-P)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..............μη με καλοπιανεις κι εσυ!εισαι τοσες ωρες μονη και δε μπηκες να δεις τι κανουμε!!!!!!τελοσπαντων,επειδη αν κρατησω μουτρα δε θα χω παλι με ποιον να μιλησω...ας υποχωρησω! :-) τα ιδια η μεση,εχω κατσει στο κρεβατι με το μαξιλαρι θηλασμου μπας και ισιωσω!εσυ atlantis που μενεις?και το ψευδωνυμο σου πως σου ηρθε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ..............μη με καλοπιανεις κι εσυ!εισαι τοσες ωρες μονη και δε μπηκες να δεις τι κανουμε!!!!!!τελοσπαντων,επειδη αν κρατησω μουτρα δε θα χω παλι με ποιον να μιλησω...ας υποχωρησω! :-) τα ιδια η μεση,εχω κατσει στο κρεβατι με το μαξιλαρι θηλασμου μπας και ισιωσω!εσυ atlantis που μενεις?και το ψευδωνυμο σου πως σου ηρθε?

α,δε σου λέω πάλι που μένω,προσπάθησε να θυμηθείς(μου φαίνεται έχεις την άνοια της εγκυμοσύνης μικρή μου,με έχεις ρωτήσει πόσες φορές που μένω και πως με λένε:cool::cool::cool::cool:)γιατί φοβήθηκα με αυτούς τους καμμένους σήμερα!!

το atlantis λόγω της λατρείας μου για τη Σαντορίνη και τα Ξύλινα Σπαθιά!!!!

''εσείς κι εγώ...

αντε καλε κ εγω εδω ειμαι!!!!

εβαζα κατι αυτοκολλητα στο παιδικο , εκανα κ μπανιο, και να παλι εδω....

εχουμε κανα νεο???:tongue::tongue:

πώς βγήκαν??

''εσείς κι εγώ...

πώς βγήκαν??

πολυ ωραια!θα βγαλω φοτο κ θα τα δειτε...αυριο μαλλον ομως...

εχω κ εγω παθος με την Σαντορινη!εχω ζησει κ εκει 2-3 χρονια πηγαινα ολο το καλοκαιρι κ Πασχα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...