Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά η θηλή αυτή είναι μεγαλύτερη απο το κεφάλι του παιδιού...τι βυζ@ρ@ είναι αυτή???

γελαω μόνη μου εδώ και πόση ώρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ ούτε στο όνειρό μου δεν έχω δεί τέτοια θηλή!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Βασούλα σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις και συ....πιστεύω πολύ στην Παναγία και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!

Η τσικνοπέμπτη απο ότι διάβασα και σε σας καλά πήγε τα κοψίδια πήγαιναν και ερχόντουσαν. Οι γκόγκες είναι γλυκό ή αλμυρό γιατί πχ στην Κρήτη που κάνουν αυτά τα παραδοσιακά με την μυζήθρα είναι και γλυκό!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mono almiro einai xristina mou apo oso gnorizo-fili;a

Ρε κορίτσια να σας πω τι σκεφτόμουν? Καλύτερα που έχω μικρό στηθός παρά να έχω τέτοιο και να μην ξέρω που να το βάλω....είμαι κακιά? όχι μωρε απλά έτσι μου πέρασε απο το μυαλό!!!:wink::wink::wink:

Να αλλάξω λίγο θεμα μετα απο τις θηλές?????

Χθες πηγαμε jumbo και πηραμε αρκετα μικροπραματάκια ολα μαζι 88 ευρώ!!!!

Εχω αποριες όμως

1)Μεταξυ άλλων πηραμε πάνες ανώνυμης μαρκας αλλά μετα μου πανε πως απαραιτητα να ειναι επωνυμες και εγγυημενες για το ευαισθητο δερμα του μωρου.Ετσι ειναι ???Εσεις τι ξερετε???Η irev πουναι πιο εμπειρη???

2)Στο άλλο που έχω μπερδευτει κ ο καθενας μου λεει οτι θελει ειναι τι μαρκα αφρολουτρακι και κρεμούλα να πάρω??? χρειαζεται να ναι επωνυμη και ακριβή???

3)Για αρχη ποσα μπιμπερο θελουμε??? σε περιπτωση που θηλάζουμε αλλά θελουμε κ λιγο ξενο ???3-4?????

Αν ξερι κάποια ευχαριστώ οι γνωμες δεκτες όλες

:tongue:Πάω να κλείσω εκκρεμότητες για να φύγω απο το γραφείο γύρω στις 16:30 σας φιλώ αν μπορέσω το ΣΚ θα μπω να τα πούμε αλλιώς την Δευτέρα πουρνό-πουρνό θα είμαι παρούσα...Φιλιά σε όλες, στις μπέμπες και στους μπέμπηδες μας!!!ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ:tongue:

Διαφημίσεις

Χριστινιω καλη ξεκουραση!!αν τα καταφερεις μπες να τα πουμε και το Σ/Κ!σημερα ηθελα να πιω κι αυτον τον ρημαδοελληνικο καφε που μου κατσε και δε μου κανε καμια σας παρεα :-( η Βαλια κι η Βικυ καλε που ειναι σημερα???ααααααααααααα....................

Βασω εγω εχω παρει ολα αυτα που λες απο jumbo,αν δεις τις ετικετες λενε 100η % βαμβακερα,αυτο μας ενδιαφερει,μετα πλυσιμο ,σιδερωμα κι ειναι μια χαρα!μη μας πιασει και μανια ,μικροβιοφοβια κτλ και τα χουμε τα μωρα σε αποστειρωση!προσοχη ,αλλα με μετρο!και να ναι μαρκα οι πανες??γιατι??οσο για σαμπουαν κι αφρολουτρο,δεν εχω παρει ακομα,αλλα ή θα παρω της proderm που ναι και γνωστα ή θα περιμενω να ρωτησω τον παιδιατρο!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χριστινιω καλη ξεκουραση!!αν τα καταφερεις μπες να τα πουμε και το Σ/Κ!σημερα ηθελα να πιω κι αυτον τον ρημαδοελληνικο καφε που μου κατσε και δε μου κανε καμια σας παρεα :-( η Βαλια κι η Βικυ καλε που ειναι σημερα???ααααααααααααα....................

Βασω εγω εχω παρει ολα αυτα που λες απο jumbo,αν δεις τις ετικετες λενε 100η % βαμβακερα,αυτο μας ενδιαφερει,μετα πλυσιμο ,σιδερωμα κι ειναι μια χαρα!μη μας πιασει και μανια ,μικροβιοφοβια κτλ και τα χουμε τα μωρα σε αποστειρωση!προσοχη ,αλλα με μετρο!και να ναι μαρκα οι πανες??γιατι??οσο για σαμπουαν κι αφρολουτρο,δεν εχω παρει ακομα,αλλα ή θα παρω της proderm που ναι και γνωστα ή θα περιμενω να ρωτησω τον παιδιατρο!

καλε δεν καταλαβες ποιες πανες εννοει???τα παμπερς λεει!Βασω μου νομιζω οτι οι πανες πρεπει να ναι επωνυμες.δυο ειναι οι πιο γνωστες μαρκες..

και για αφρολουτρο κ κρεμες το ιδιο ισχυει.τα μωρα δεν εχουν το δικο μας δερμα.ειναι πολυ ευαισθητα..βεβαια ισως να πρεπει να αλλαξεις κανα δυο φορες μαρκα κ για πανες κ για κρεμες μεχρι να δεις τι ''σηκωνει'' το δερμα του μωρου....

Χριστινιω μου καλη ξεκουραση!!!!σμουτσ!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ όπως καταλάβατε το δίνω και καταλαβαίνει στις βόλτες τώρα που δεν δουλεύω! Πήγα και κομμωτήριο σήμερα γιατι το βραδυ θα πάω Μητροπάνο- Ζήνα! Πήρα και σουτιέν θηλασμού και ρουχαλάκια για το μπεμπέ! Χαμός, χαμός! Τωρα έρχεται να με πάρει ο αντρουλης μου να παμε να πάρουμε χαλί!!!! Πάω να σας διαβάσω και τα λέμε πάλι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ όπως καταλάβατε το δίνω και καταλαβαίνει στις βόλτες τώρα που δεν δουλεύω! Πήγα και κομμωτήριο σήμερα γιατι το βραδυ θα πάω Μητροπάνο- Ζήνα! Πήρα και σουτιέν θηλασμού και ρουχαλάκια για το μπεμπέ! Χαμός, χαμός! Τωρα έρχεται να με πάρει ο αντρουλης μου να παμε να πάρουμε χαλί!!!! Πάω να σας διαβάσω και τα λέμε πάλι!

Μπραβο κοριτσακι!!!!Τι ωραια!!!Μητροπανο-Ζηνα ε?????Πολυ ωραια!!

Καλα να περασετε!!!;););)

Με γεια τα ρουχαλακια του bebe!!!!

καλα κανεις κοριτσαρα!!!ωραια ρε στον Μητροπανο!!!αλλα σκεφτηκα συγχρονως το σουτιεν θηλασμου κ λεω αντι να πας με κανενα ξοβυζο να πας με σουτιεν θυλασμου στα μπουζουκια!χαχα!:lol::lol:μ@λ@κιες σκεφτομαι!!!αντε καλες αγορες!!!!!!!!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

καλε δεν καταλαβες ποιες πανες εννοει???τα παμπερς λεει!Βασω μου νομιζω οτι οι πανες πρεπει να ναι επωνυμες.δυο ειναι οι πιο γνωστες μαρκες..

και για αφρολουτρο κ κρεμες το ιδιο ισχυει.τα μωρα δεν εχουν το δικο μας δερμα.ειναι πολυ ευαισθητα..βεβαια ισως να πρεπει να αλλαξεις κανα δυο φορες μαρκα κ για πανες κ για κρεμες μεχρι να δεις τι ''σηκωνει'' το δερμα του μωρου....

Χριστινιω μου καλη ξεκουραση!!!!σμουτσ!!!

¨Οντως για τα παμπερς μιλαω δεν ημουν σαφης σορυ!!!

Ισως τελικά ετσι πρεπει ναναι για σιγουριά. Και ισως ναι χρειαστει και να ξανα αλλάξουμε ανάλογα με το δερμα οπως λες.

Και για τ αμπιμπερο ??ποσα γυαλινα για αρχή????

Andria με το μαλακο τα γλεντια μην πάθει κανα σοκ το μωρο απο τα ντεσιμπελ του Μητροπάνου κ Ζηνας!!!!!!!!!! Ποσα χρονια εχω να παώ!!!!

καλά να περασετε φιλιά

Α,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!:lol::lol::lol:καλα κανεις!!τωρα που μπορουμε,μετα λιγο κλεισιμο σπιτι παλι και μολις ξεπεταχτουν τα μωρακια μας το καλοκαιρακι θα τριγυρναμε παντου!!!τι ωραια!!εγω Βερτη πηγα φετος κι η θελα να δω και την Πεγκυ αλλα δεν εκατσε,πηγαινε εσυ να μου πεις πως ηταν!!να περασετε τελεια και μακρυα απο ποτακια,ε!!:wink:μεγεια τα ρουχαλακια,να μας δειξεις κι εμας τιποτα ;-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

¨Οντως για τα παμπερς μιλαω δεν ημουν σαφης σορυ!!!

Ισως τελικά ετσι πρεπει ναναι για σιγουριά. Και ισως ναι χρειαστει και να ξανα αλλάξουμε ανάλογα με το δερμα οπως λες.

Και για τ αμπιμπερο ??ποσα γυαλινα για αρχή????

Andria με το μαλακο τα γλεντια μην πάθει κανα σοκ το μωρο απο τα ντεσιμπελ του Μητροπάνου κ Ζηνας!!!!!!!!!! Ποσα χρονια εχω να παώ!!!!

καλά να περασετε φιλιά

τι να σου πω βρε Βασω μου..εγω θα παρω κανα 2-3 μεγαλα κ κανα 2-3 μικρα να χω καλου κακου..ουτε που ξερω....

pSC1p2.png

Καλησπέρα μανούλες... δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...

Γίνεται πανικός στην δουλειά και μάλλον θα δουλεύω και αύριο, αλλά παρόλα αυτά εγώ θα πάω να κάνω τα ψώνια μου το απόγευμα..

Εισαστε όλες καλά;;;

Φιλάκια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλα κανεις κοριτσαρα!!!ωραια ρε στον Μητροπανο!!!αλλα σκεφτηκα συγχρονως το σουτιεν θηλασμου κ λεω αντι να πας με κανενα ξοβυζο να πας με σουτιεν θυλασμου στα μπουζουκια!χαχα!:lol::lol:μ@λ@κιες σκεφτομαι!!!αντε καλες αγορες!!!!!!!!:tongue::tongue:

Εχω το κατάλληλο ένδυμα για μπουζούκια κι εγκυμοσύνη! Εντάξει το στήθος μου δεν έχει γίνει και σαν της κυρίας στο βίντεο αλλά δεδομένου ότι είναι στα πάνω του δεν το κρύβω κι όλας :wink:

¨

καλά να περασετε φιλιά

Πάω για να τον εκπαιδεύσω!!!

Α,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!:lol::lol::lol:καλα κανεις!!τωρα που μπορουμε,μετα λιγο κλεισιμο σπιτι παλι και μολις ξεπεταχτουν τα μωρακια μας το καλοκαιρακι θα τριγυρναμε παντου!!!τι ωραια!!εγω Βερτη πηγα φετος κι η θελα να δω και την Πεγκυ αλλα δεν εκατσε,πηγαινε εσυ να μου πεις πως ηταν!!να περασετε τελεια και μακρυα απο ποτακια,ε!!:wink:μεγεια τα ρουχαλακια,να μας δειξεις κι εμας τιποτα ;-(

Αυριο θα βγάλω δελτιο τυπου με εντυπώσεις!

Ηρθε ο αντρας μου και παμε για χαλια!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...