Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μανουλινια τι εγινε?παλι 3 κ ο κουκους ειμαστε....εγω πηγα λαικη κ ξοδεψα ποσα λεφτα παλι!!!αυτα τα ατιμα τα λεφτα!!!εξαφανιζονται!!!!κ δεν ξαναρχονται!!!

κρυο εβγαλε παλι σημερα...

δεν καταλαβα τι εγινε με αυτο το site με τα παιχνιδια.....:confused::confused:τι ειναι???

Κυρία πιστεύω να μην σήκωσες εσύ τα πράγματα....κάηκες κακομοίρα μου πρέπει να προσέχουμε ε???:eek::eek::eek::eek:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστίνα καλό κουράγιο στη δουλειά και καλώς να τελειώσεις,να πας σπιτάκι σου,να φας τη σουπίτσα της μανούλας και να χαλαρώσεις!!αυτές οι μανούλες μας ρε παιδιά...ο Θεός να τις έχει καλά...

angie και annie υπομονή με τη μέση κοριτσάκια...είναι πολύ ζόρι,το φαντάζομαι,και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα,αλλά θα περάσει κι αυτό!!τα μπεμπουλίνια μας αξίζουν κάθε θυσία και πόνο,ε??

όσο γι'αυτούς τους καμμένους,τους λυπάμαι...πόσο πάτο να πιάσεις πια σαν άνθρωπος όταν προφανώς δεν έχεις άλλη ζωή και ενδιαφέροντα και για να διασκεδάσεις σκαρφίζεσαι τέτοιου είδους ''παιχνίδια''με τις ζωές και τις σκέψεις άλλων ανθρώπων που δεν ενοχλούν κανέναν???κρίμα....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ρίξτε μια ματιά εδώ(αν δεν το έχετε δει)όσες σας ενδιαφέρει ο θηλασμός:

ερώτηση:μόνο αν έχεις τόσο μεγαλη θηλή μπορείς να θηλάσεις????????????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

εδω ειμαι επιτελους,επανηλθα!!!ημουν ξαπλα ,κοιμηθηκα μονο μια ωριτσα αλλα η μεση μου με ποναει πολυ και δεν αντεχα ουτε να σηκωθω να παω να φερω το λαπτοπ.τωρα ανεβηκε η μαμα μου να κανει ηλεκτρικη γιατι απο χτες ηταν χαλια το σπιτι κι ετσι μου το φερε!χαχα!ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ 2 πραγματα εχω να σου πω:

πρωτον γιατι δεν εχουμε φωτο με την κοιλιτσα σου τοοοοοσο καιρο??

δευτερον φιλια στο μπαμπακουλινο σου και οσο για την Τριτη αν με φερει καποιος μακαρι να ρθω,την Δευτερα 09,00 η ωρα παντως θα παω στανταρ!

να ζησουν και να ναι υγιεστατα ολα τα μωρακια που γεννιουνται κ των φιλων σας και τα δικα μας με τη σειρα μας!

ΑΝΝΥ ακομα να γυρισεις???????

αααα....πηγα στον ορθοπεδικο γιατι ο πονος πια στη μεση ειναι μεχρι δακρυων...ανυποφορος...μου πε οτι ενα κομματι οφειλεται στη σκολιωση που χω απο παλια και στο τρακαρισμα που χα περυσι και απο την αλλη χαμηλα στην ουρα ανοιγει η λεκανη γιατι προετοιμαζεται λεει να κατεβει το μωρο για τη γεννα..κ δυστυχως μονο μια θερμοφορα για λιγο πριν κοιμηθω επιτρεπεται,ουτε φαρμακα,ουτα τιποτα!

Photo με κοιλουμπίτσα έχω αλλά δεν ξέρουμε που έχουμε το καλώδιο για να μπορέσω να την περάσω στο κομπιούτερ για να την βάλω...όπως θα έχεις δει και στο profil μου πέρα απο την φωτο που έχω μπροστά δεν έχω βάλει καμία άλλη. Αν μπορέσει ο Παναγιώτης να πάει να δει για κάνα καλώδιο της μηχανής θα βάλω σύντομα το υπόσχομαι:wink:

όσον αφορά το ΙΚΑ δυστυχώς όπως σου είχα γράψει δεν μπορώ την Δευτέρα όποτε εγω την Τρίτη θα πάω τελικά στις 10:00...που ξέρεις κάποια μέρα ίσως συμπέσουμε μαζί και γνωριστούμε και απο κοντά.....αααααα και για την Κυριακή το πρωί που απο ότι διάβασα ενδέχεται συνάντηση εγω μέσα:wink::tongue::wink:

τι λετε ρε????αυτη ειναι οσο το μισο μου στηθος!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Eεεεε εμενα βρε κοριτσια ειναι πολυ μικρη η θηλη μου!Λετε να μην μπορω να θηλασω?????

Αυτη εχει τεραστια θηλη!!!

Διαφημίσεις

αν της Αννης ειναι οσο το μισο της στηθος αυτη η γιγαντιααααααα θηλα,εμενα ειναι οσο ειναι ολοκληρο το δικο μου!!! χαχαχαχχα!!

Βασουλα μη σκεφτεσαι καλε βλακιες,η μια φιλη μου που θηλασε 2 μηνες οταν γεννησε μικρο στηθος ειχε κ κανονικη θηλη,σιγα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλα..τωρα καθισα κ διαβασα αυτο το link με τους μ@λ@κες που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν ολη μερα!!!!!!!!εχουν καψει εγκεφαλικα κυτταρα μπροστα σε ενα pc με κλεισμενα πατζουρια κ Junk food!ΖΩΑΑΑΑ!!!!πολυ νευριασα τωρα!!!

οπως δειτε κ αυτο που εχει γινει στο parents

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24172

αυτο τωρα τι ειναι?αληθεια η ψεμα?δεν πρεπει να χουμε εμπιστοσυνη σε κανενα!!!!!

δηλαδη δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω???????:mad::x:x:x

pSC1p2.png

αν της Αννης ειναι οσο το μισο της στηθος αυτη η γιγαντιααααααα θηλα,εμενα ειναι οσο ειναι ολοκληρο το δικο μου!!! χαχαχαχχα!!

Βασουλα μη σκεφτεσαι καλε βλακιες,η μια φιλη μου που θηλασε 2 μηνες οταν γεννησε μικρο στηθος ειχε κ κανονικη θηλη,σιγα!

ξερω μια κοπελα κοριτσια που δεν ειχε καθολου στηθος!!!οταν σας λεω καθολου ΚΑΘΟΛΟΥ!πλακα!αλα θηλασε κ τα 2 μωρα της κ πολλους μηνες κιολας!!!!δεν πρεπει να παιζει ρολο το μεγεθος!!!ελεος!αν παιζει ρολο την γ@μησ@με!!!!χαχαχα!πολυ βυζ@ρ@ ρε κοριτσια!!!χαχαχα

pSC1p2.png

καλα..τωρα καθισα κ διαβασα αυτο το link με τους μ@λ@κες που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν ολη μερα!!!!!!!!εχουν καψει εγκεφαλικα κυτταρα μπροστα σε ενα pc με κλεισμενα πατζουρια κ Junk food!ΖΩΑΑΑΑ!!!!πολυ νευριασα τωρα!!!

οπως δειτε κ αυτο που εχει γινει στο parents

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24172

αυτο τωρα τι ειναι?αληθεια η ψεμα?δεν πρεπει να χουμε εμπιστοσυνη σε κανενα!!!!!

δηλαδη δεν ντρεπονται λιγο λεω εγω???????:mad::x:x:x

ποιος να ντραπει μωρε?αυτοι ειναι βαρεμενοι τελειως ρε συ..διαβασα ολα αυτα και δεν ηξερα τι να πιστεψω!ξερω και γω?δεν ελεγχονται απο κανεναν??

:?::?::?:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...