Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ(εγώ και ο μπεμπούλης)!!:D

Σε οτι έχει να κάνει με βοήθεια.... ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει η μαμά μου που έχει φοβερό ταλέντο στο σιδέρωμα!!!Να βάλει κανένα χεράκι μη σας πω και δύο..:wink::tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μικρούλες μου!!

α,τι βλακείες είναι αυτές με τους καμμένους και τα παιχνίδια τους...........

strata μου λυπάμαι πολύ που έχεις μπερδευτεί έτσι,νομίζω-και στο έχω πει χίλιες φορές,συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά πραγματικά ο μόνος υπεύθυνος για σένα τώρα είναι ο μαιευτήρας σου,κανένας άλλος.γιατί δεν πάς να τον δείς,να του πείς όλο το ιστορικό σου και να βγάλετε μαζί μια άκρη?????????

χθες τρελάθηκα με όσα έγραψες οτι σου είπαν όχι τόσο για τη νηστεία αλλά για το νερό...είναι δυνατόν να σου λέει μην πιείς νερό???θα πάθεις αφυδάτωση,χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.επίσης μου φάνηκε λιγο κουλό ο πόνος δεξιά να είναι από το στομάχι,το οποίο βρίσκεται αριστερά...αλλά φαντάστηκα οτι για να το λέει γιατρός...άσε που δεν ήθελα να σε αγχώσω..γαμώτο,πως σε έχουν μπλέξει έτσι?λοιπόν,η μόνη λύση είναι ο γιατρός σου!πήγαινε να τον δείς χωρίς αναβολή!

tatti καλορίζικα τα πραγματάκια σας!!!!!!!!!!!!!είναι απίστευτη αίσθηση,σα να γίνεται το όνειρο σιγά σιγά πραγματικότητα!!!!!!!!κι έχει πολύ γέλιο το πλύσιμο,με ένα πλυντήριο γεμίζεις 2 απλώστρες,είναι τόσο μικρούλια και γλυκούλια!!!!!!!

εμείς χθες τσικνήσαμε στους κουμπάρους μας&η βαφτιστήρα μας είχε τρελά κέφια που μας είδε&τρελαθηκα από τη χαρά μου!σκαρφίστηκα τεχνάσματα για να πάρει με καλό μάτι την κοιλιά μου,γιατί είχε πολύ καιρό να με δεί,μου έχει αδυναμία και φοβόμουν μη ζηλέψει πολύ λόγω του ότι έχει μια αδερφούλα 10 μηνών,που τη ζηλεύει,αλλά το κοριτσάκι μου το πήρε πολύ καλά!όταν ήταν έγκυος η μαμά της της είχα πάρει ένα βιβλίο για το πως γεννιούνται τα μωρά&μου έκανε σεμινάρια:να τα ζωάρια κτλ!:lol::lol:

καλές εξετάσεις και καλά αποτελέσματα σε όλες!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

χριστινάκι να της ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!

dim angel να της ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!

να είναι και τα δυο μωράκια πάντα γερά κι ευτυχισμένα!!!!

αντε,και στα δικά μας!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μόλις τώρα έμαθα ότι η φίλη μου γέννησε ένα κοριτσάκι 3400...σε λίγη ώρα κιόλας...να της ζήσει και στα δικά μας γρήγορα και ανώδυνα...!!!

να της ζήσει και να είναι γερό και καλότυχο το μπεμπάκι.....:tongue:άντε και στα δικά μας......

πολλές απουσίες σήμερα.....έπεσαν βαρυά τα κοψίδια χθές:lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μικρούλες μου!!

α,τι βλακείες είναι αυτές με τους καμμένους και τα παιχνίδια τους...........

strata μου λυπάμαι πολύ που έχεις μπερδευτεί έτσι,νομίζω-και στο έχω πει χίλιες φορές,συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά πραγματικά ο μόνος υπεύθυνος για σένα τώρα είναι ο μαιευτήρας σου,κανένας άλλος.γιατί δεν πάς να τον δείς,να του πείς όλο το ιστορικό σου και να βγάλετε μαζί μια άκρη?????????

χθες τρελάθηκα με όσα έγραψες οτι σου είπαν όχι τόσο για τη νηστεία αλλά για το νερό...είναι δυνατόν να σου λέει μην πιείς νερό???θα πάθεις αφυδάτωση,χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.επίσης μου φάνηκε λιγο κουλό ο πόνος δεξιά να είναι από το στομάχι,το οποίο βρίσκεται αριστερά...αλλά φαντάστηκα οτι για να το λέει γιατρός...άσε που δεν ήθελα να σε αγχώσω..γαμώτο,πως σε έχουν μπλέξει έτσι?λοιπόν,η μόνη λύση είναι ο γιατρός σου!πήγαινε να τον δείς χωρίς αναβολή!

tatti καλορίζικα τα πραγματάκια σας!!!!!!!!!!!!!είναι απίστευτη αίσθηση,σα να γίνεται το όνειρο σιγά σιγά πραγματικότητα!!!!!!!!κι έχει πολύ γέλιο το πλύσιμο,με ένα πλυντήριο γεμίζεις 2 απλώστρες,είναι τόσο μικρούλια και γλυκούλια!!!!!!!

εμείς χθες τσικνήσαμε στους κουμπάρους μας&η βαφτιστήρα μας είχε τρελά κέφια που μας είδε&τρελαθηκα από τη χαρά μου!σκαρφίστηκα τεχνάσματα για να πάρει με καλό μάτι την κοιλιά μου,γιατί είχε πολύ καιρό να με δεί,μου έχει αδυναμία και φοβόμουν μη ζηλέψει πολύ λόγω του ότι έχει μια αδερφούλα 10 μηνών,που τη ζηλεύει,αλλά το κοριτσάκι μου το πήρε πολύ καλά!όταν ήταν έγκυος η μαμά της της είχα πάρει ένα βιβλίο για το πως γεννιούνται τα μωρά&μου έκανε σεμινάρια:να τα ζωάρια κτλ!:lol::lol:

καλές εξετάσεις και καλά αποτελέσματα σε όλες!!!!

Καλημέρα γλυκούλα μου...καλά κάνατε και τσικνίσατε εχθές και απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι πέρασατε πολύ όμορφα μικροί και μεγάλοι πάντα τέτοια....φαντάζομαι την στιγμή που σου είπε για τα ζωάκια....είναι τα άτιμα τα μικρά...γλυκουλίνια, ζωηρουλίνια αχαχαχα άντε να έρθουν στο φως και τα δικά μας.....ανυπομονώ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

να της ζήσει και να είναι γερό και καλότυχο το μπεμπάκι.....:tongue:άντε και στα δικά μας......

πολλές απουσίες σήμερα.....έπεσαν βαρυά τα κοψίδια χθές:lol::lol::lol::lol:

μόνο βαρυά??? απλά τις σκέφτομαι τώρα ξάπλα στα κρεββατάκια τους και ζηλεύω.....!!!που θα πάει θα περάσει η άτιμη η ώρα και θα επιστρέψω και γω σπιτάκι μου σήμερα....αλλά πριν θα πάω απο την μανούλα μου να δω τον μπαμπάκα μου και να πάρω κοτοσουπίτσα για να μαλακώσει το στομαχάκι μου....!!!:wink:;-):wink:

μόνο βαρυά??? απλά τις σκέφτομαι τώρα ξάπλα στα κρεββατάκια τους και ζηλεύω.....!!!που θα πάει θα περάσει η άτιμη η ώρα και θα επιστρέψω και γω σπιτάκι μου σήμερα....αλλά πριν θα πάω απο την μανούλα μου να δω τον μπαμπάκα μου και να πάρω κοτοσουπίτσα για να μαλακώσει το στομαχάκι μου....!!!:wink:;-):wink:

αυτά είναι.....τι άλλο από το φαγάκι της μαμάς:D

Grya.jpgGryap3.png

αυτά είναι.....τι άλλο από το φαγάκι της μαμάς:D

δε λες βρε nikole μου που υπάρχουν και αυτές και όσο μπορούν βοηθάνε???

εγώ μόνο απο την μανούλα μου περιμένω απο κανέναν άλλον...!!!να την έχει ο θεός καλά και κεινη και τον μπαμπάκα μου και άμα μπορεί να με βοηθάει

έστω και ένα φαγητάκι ή ένα σιδερωματάκι για μενα είναι μεγάλη βοήθεια, δεν ξεχνώ ότι έχει και κείνη τα δικά της με τον μπαμπά μου αλλά η κυρά Γιωργία ΒΡΑΧΟΣ!!!:tongue:

Καλημέρα σε όλα τα κοριστσια

Εύχομαι κουράγιο στην strata me το προβληματάκι που αντιμετωπίζεις!!!ευχομαο συντομα να βρεθει λυση σε αυτο που σε ταλαιπωρει.

Χριστινα μου ειλικρινά κουραγιο σε όλη την οικογένεια σου. . Ο Θεος απο πάνω βλέπει τις αντοχές μας και κανονίζει ανάλογα απλά εμεις σαν ανθρωποι δεν μπορουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτη τη λογική και ειναι φυσικο. Κάνε προσευχούλα στην Παναγία που και αυτή ήταν μητέρα και καταλαβαινει.

Εμεις τσικνίσαμε εχθες στα πεθερικά μου κλασσικά πραγματάκια μπριζολάκια λουκάνικα και παιδακια στα καρβουνα καθώς επισης γκογκες που ειναι παραδοσιακο εδεσμα εδώ στο Αργος. Ειναι ζυμαρικο φτιαγμενο στο χερι και λιγο τηγανισμένο με πολύ μυτζηθρα-πολύ βαρυ αλά καταπληκτικο!!!!

Εσεις τσικνίσατε?????? Φιλιά σεόλες

μανουλινια τι εγινε?παλι 3 κ ο κουκους ειμαστε....εγω πηγα λαικη κ ξοδεψα ποσα λεφτα παλι!!!αυτα τα ατιμα τα λεφτα!!!εξαφανιζονται!!!!κ δεν ξαναρχονται!!!

κρυο εβγαλε παλι σημερα...

δεν καταλαβα τι εγινε με αυτο το site με τα παιχνιδια.....:confused::confused:τι ειναι???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

εδω ειμαι επιτελους,επανηλθα!!!ημουν ξαπλα ,κοιμηθηκα μονο μια ωριτσα αλλα η μεση μου με ποναει πολυ και δεν αντεχα ουτε να σηκωθω να παω να φερω το λαπτοπ.τωρα ανεβηκε η μαμα μου να κανει ηλεκτρικη γιατι απο χτες ηταν χαλια το σπιτι κι ετσι μου το φερε!χαχα!ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ 2 πραγματα εχω να σου πω:

πρωτον γιατι δεν εχουμε φωτο με την κοιλιτσα σου τοοοοοσο καιρο??

δευτερον φιλια στο μπαμπακουλινο σου και οσο για την Τριτη αν με φερει καποιος μακαρι να ρθω,την Δευτερα 09,00 η ωρα παντως θα παω στανταρ!

να ζησουν και να ναι υγιεστατα ολα τα μωρακια που γεννιουνται κ των φιλων σας και τα δικα μας με τη σειρα μας!

ΑΝΝΥ ακομα να γυρισεις???????

αααα....πηγα στον ορθοπεδικο γιατι ο πονος πια στη μεση ειναι μεχρι δακρυων...ανυποφορος...μου πε οτι ενα κομματι οφειλεται στη σκολιωση που χω απο παλια και στο τρακαρισμα που χα περυσι και απο την αλλη χαμηλα στην ουρα ανοιγει η λεκανη γιατι προετοιμαζεται λεει να κατεβει το μωρο για τη γεννα..κ δυστυχως μονο μια θερμοφορα για λιγο πριν κοιμηθω επιτρεπεται,ουτε φαρμακα,ουτα τιποτα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εδω ειμαι επιτελους,επανηλθα!!!ημουν ξαπλα ,κοιμηθηκα μονο μια ωριτσα αλλα η μεση μου με ποναει πολυ και δεν αντεχα ουτε να σηκωθω να παω να φερω το λαπτοπ.τωρα ανεβηκε η μαμα μου να κανει ηλεκτρικη γιατι απο χτες ηταν χαλια το σπιτι κι ετσι μου το φερε!χαχα!ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ 2 πραγματα εχω να σου πω:

πρωτον γιατι δεν εχουμε φωτο με την κοιλιτσα σου τοοοοοσο καιρο??

δευτερον φιλια στο μπαμπακουλινο σου και οσο για την Τριτη αν με φερει καποιος μακαρι να ρθω,την Δευτερα 09,00 η ωρα παντως θα παω στανταρ!

να ζησουν και να ναι υγιεστατα ολα τα μωρακια που γεννιουνται κ των φιλων σας και τα δικα μας με τη σειρα μας!

ΑΝΝΥ ακομα να γυρισεις???????

αααα....πηγα στον ορθοπεδικο γιατι ο πονος πια στη μεση ειναι μεχρι δακρυων...ανυποφορος...μου πε οτι ενα κομματι οφειλεται στη σκολιωση που χω απο παλια και στο τρακαρισμα που χα περυσι και απο την αλλη χαμηλα στην ουρα ανοιγει η λεκανη γιατι προετοιμαζεται λεει να κατεβει το μωρο για τη γεννα..κ δυστυχως μονο μια θερμοφορα για λιγο πριν κοιμηθω επιτρεπεται,ουτε φαρμακα,ουτα τιποτα!

ετσι ειναι για την μεση....και εγω δεν σηκωθηκα ενα πρωι κ ετρεχα στα νοσοκομια???τετοιος πονος δεν παλευεται!αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα..κ εγω μονο θερμοφορα βαζω..κ στον καναπε που καθεσαι μπορεις να βαλεις..θα σε ανακουφισει..οπως επισης πες κ τον κωστα να σου κανει απαλο μασαζακι το βραδυ...

παω κ εγω να βαλω σκουπα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανουλινια τι εγινε?παλι 3 κ ο κουκους ειμαστε....εγω πηγα λαικη κ ξοδεψα ποσα λεφτα παλι!!!αυτα τα ατιμα τα λεφτα!!!εξαφανιζονται!!!!κ δεν ξαναρχονται!!!

κρυο εβγαλε παλι σημερα...

δεν καταλαβα τι εγινε με αυτο το site με τα παιχνιδια.....:confused::confused:τι ειναι???

δεν πιστευω να κουβαλας εσυ ,ε??ασε,λαικη και σουπερ μαρκετ μας φευγουν ολα!!:rolleyes:δεν ειδες αυτο το λινκ που εβαλα>?κατι παπαρες ειπαν να παιξουν ενα παιχνιδι να βαλουν ψευτικα ονοματα κ να το παιζουν ας πουμε"πονεμενες μανουλες" στο parents,κατα κραζανε οσα γραφονται εδω κ γελαγανε,μεχρι λεγανε να κανουν fake λογαριασμο κ να πουν οτι παιζει προβλημα(ως μανουλες) για να φανε απο τα μελη λεφτα!ρε εχει λαλησει ο κοσμος!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριστσια

Εύχομαι κουράγιο στην strata me το προβληματάκι που αντιμετωπίζεις!!!ευχομαο συντομα να βρεθει λυση σε αυτο που σε ταλαιπωρει.

Χριστινα μου ειλικρινά κουραγιο σε όλη την οικογένεια σου. . Ο Θεος απο πάνω βλέπει τις αντοχές μας και κανονίζει ανάλογα απλά εμεις σαν ανθρωποι δεν μπορουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτη τη λογική και ειναι φυσικο. Κάνε προσευχούλα στην Παναγία που και αυτή ήταν μητέρα και καταλαβαινει.

Εμεις τσικνίσαμε εχθες στα πεθερικά μου κλασσικά πραγματάκια μπριζολάκια λουκάνικα και παιδακια στα καρβουνα καθώς επισης γκογκες που ειναι παραδοσιακο εδεσμα εδώ στο Αργος. Ειναι ζυμαρικο φτιαγμενο στο χερι και λιγο τηγανισμένο με πολύ μυτζηθρα-πολύ βαρυ αλά καταπληκτικο!!!!

Εσεις τσικνίσατε?????? Φιλιά σεόλες

Καλημέρα Βασούλα σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις και συ....πιστεύω πολύ στην Παναγία και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά!

Η τσικνοπέμπτη απο ότι διάβασα και σε σας καλά πήγε τα κοψίδια πήγαιναν και ερχόντουσαν. Οι γκόγκες είναι γλυκό ή αλμυρό γιατί πχ στην Κρήτη που κάνουν αυτά τα παραδοσιακά με την μυζήθρα είναι και γλυκό!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...