Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι βρε Χριστινιω!!τι να με πειραξει??!καλε δεν ειδες το πρωι που σου γραψα οτι πηγα στο ικα κ γυρισα πισω??την Πεμπτη θα την κανω τελικα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοιλίτσες.....΄το ξενυχτήσαμε χθές ε;;;;

irev τι να πώ με αυτούς που έχεις μπλέξει.....πάρτα λίγο κρανίο να δείς πως στρώνει ο κόσμος.....καλή δύναμη!!!!και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου..

αρχηγέ ,όταν πας για καμπύλη ζαχάρου καλή μου δεν τρώς γλυκά κούκλα μου......πωπω με τίποτα δεν μαζεύεσαι.......όταν την έκανα εγώ πήγα και πήρα τη γλυκόζη από το φαρμακείο γιατί δεν είχαν στο ικα.....δεν ξέρω αν σου είπαν κάτι εσένα....ρώτα καλού κακού....

χριστινάκι μου εννοείται οτι είναι παστέλ τα χρώματα ,ούτε εμένα μου αρέσουν τα έντονα....;)

οπότε θα είναι super ouaou....!!!:tongue::tongue::tongue: άντε ξεκίνα για να μας δείξεις και φωτογραφίτσα μετα....!!!

http://www.mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=9&id=308623 καλε μου χει φυγει το μαλλι σημερα με αυτα που βλεπω!αραγε ειμαι τοσο αθωα και δεν ξερω τι γινεται?ρε σεις εδω εχουν κανει λογαριασμους ψευτικους με φωτο κιολας και το παιζει η αλλη μανουλα με ψευτικα στοιχεια,φωτο κτλ.α,δεν παμε καλα!

angie μου δεν έχεις ακούσει τι γίνεται στο internet;μπορούν να δούν τα πάντα κούκλα μου απ'αυτά που λέμε prive εμείς....:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

οχι βρε Χριστινιω!!τι να με πειραξει??!καλε δεν ειδες το πρωι που σου γραψα οτι πηγα στο ικα κ γυρισα πισω??την Πεμπτη θα την κανω τελικα :-)

δεν μου απάντησες εχθές που σου έγραψα για την Τρίτη που θα πάω στο ΙΚΑ για το μάθημα...εσύ τελικά θα πάς την Δευτέρα ή θα είσαι και την Τριτή??:D Ε????

Διαφημίσεις

ωχ ρε κορίτσια σήμερα έχω πολύ δουλειά αλλά δεν μπορώ ακόμη να χωνέψω και νυστάζω κιόλας...το μόνο που έχω όρεξη είναι η παρεούλα μας......!!!

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!

Επιτέλους επέστρεψα σπιτάκι μου.. μάλλον έχω ξεμάθει και με κούρασε πολύ η Αθήνα..

Ο μπεμπάκος μεγάλωσε πολύ 30w-1580γρ!!:tongue: έχει κάνει και τουμπίτσα είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω !! όλα μια χαρά.

Κάναμε και τα ψώνια μας κουνίτσα-λίκνο-καρότσι(με πορτ μπεμπε και καθ.αυτ.)-προίκα - μπανακι-αλαξιερίτσα-ρουχαλάκια- μπιμπερό- θύλαστρα κλπ κλπ όλα τα κομφορ θα έχουμε:tongue:

Και τώρα αρχίζει το ζόρι πλύσιμο και σιδέρωμα ...:rolleyes: σε ολα...

αχ βαχ ..:rolleyes:

είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!! :tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!

Επιτέλους επέστρεψα σπιτάκι μου.. μάλλον έχω ξεμάθει και με κούρασε πολύ η Αθήνα..

Ο μπεμπάκος μεγάλωσε πολύ 30w-1580γρ!!:tongue: έχει κάνει και τουμπίτσα είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω !! όλα μια χαρά.

Κάναμε και τα ψώνια μας κουνίτσα-λίκνο-καρότσι(με πορτ μπεμπε και καθ.αυτ.)-προίκα - μπανακι-αλαξιερίτσα-ρουχαλάκια- μπιμπερό- θύλαστρα κλπ κλπ όλα τα κομφορ θα έχουμε:tongue:

καλημέρα .....ολόκληρος παίδαρος ο γιός:tongue::tongue:...μπράβο κούκλα μου.....με γειά τα πραγματάκια σου με το καλό το μπεμπάκι σου να τα χαρεί:wink::tongue:

να είσαι πάντα χαρούμενη και μακάρι τα ζόρια να είναι σαν αυτά του πλυσίματος:wink:;-):wink: φιλάκια πολλά:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!Τι μου κανετε??????

tatti μπραβο για τον μπεμπη σου!!!Με το καλο!!Αντρακλας σωστος!!!!!

Τι ωραια νεα!!!

Με γεια και τα πραγματακια!!!Να τα χαρει το ζουζουνακι;);)

Τωρα να τα πλενεις λιγα λιγα μην σου φανουν βουνο!!!

Ααααχ περναει ο καιρος.............

Διαφημίσεις

καλημέρα .....ολόκληρος παίδαρος ο γιός:tongue::tongue:...μπράβο κούκλα μου.....με γειά τα πραγματάκια σου με το καλό το μπεμπάκι σου να τα χαρεί:wink::tongue:

να είσαι πάντα χαρούμενη και μακάρι τα ζόρια να είναι σαν αυτά του πλυσίματος:wink:;-):wink: φιλάκια πολλά:lol::lol:

Καλέ ναι .... τα ρουχαλάκια είναι λες και τα χουν φτιάξει για κουκλάκια ... μικρούτσικα... δεν νομίζω να με κουράσουν..:tongue:

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές... μακάρι όλα να νινάκια τις παρέας μας να μας έχουν ευχάριστα νέα όταν τα "δουν "οι μανουλίτσες στον υπέρηχο.!!!!!:tongue::P

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!

Μπράβο, μεγάλωσε ο μπεμπούλης!!!!!!!!!!!

Με γεια και τα πραγματάκια σας, να τα χαρείτε!!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!

Μεγειά κοριτσάκι....άντε τώρα τακτοποίηση, πλύσιμο, σίδερο και καλή δύναμη...ζήτα και καμια βοήθεια μην κουραστείς πολύ.....Με το καλό και το μπεμπάκι σου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόλις τώρα έμαθα ότι η φίλη μου γέννησε ένα κοριτσάκι 3400...σε λίγη ώρα κιόλας...να της ζήσει και στα δικά μας γρήγορα και ανώδυνα...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...