Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα αγαπημενες!!!!!ειμαι επιτελους και εγω μια φορα η πιο πρωινη!!!ξυπνησα και πηγα με τα χιλια ζορια ως το ΙΚΑ για την καμπυλη-ψωφοκρυο εξω,ε!- και τελικα μου λεει αυτη δε θα την κανουμε σημερα,την ΠΕΜΠΤΗ!παλι ξυπνημα απο το χαραμα!δεν πειραζει,θα με προετοιμασετε ως την Πεμπτη εσεις που την εχετε κανει!

τωρα παω να ξανα κοιμηθω..μετα θα σηκωθω να τα πουμε και να πιω κι εναν ελληνικο καφεδακο που τον σκεφτομαι μερες!!Κ α λ η μ έ ρ α!!! :-) :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065&st=0&sk=t&sd=a

διαβαστε το ολες για να δειτε για ποσο μαλακες μιλαμε..μου ανεβηκε η πιεση πρωι πρωι.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

επειδή δεν λειτουργεί το μυαλουδάκι μου, αν είναι καμία μέσα ας με βοηθήσει...το πορτοκαλί με το λαχανί ταιριάζει; έτσι λέω να παραγγείλω την κούνια αλλά έχω κολλήσει αν ταιριάζουν αυτά τα δύο......heeeeeeeeeeeeelp...............

Καλημερούδια πεταλουδίτσα της επαρχίας...!!! ναι το πορτοκαλί με το λαχανί ταιριάζουν αλλά φαντάζομαι σε παστελ αποχρώσεις διότι αν είναι έντονα προσωπικά δεν μου αρέσουν....!!!:wink:;-):wink:;-):wink:επίσης και το κιτρινο το παστελ με λαχανί θα ήταν ένας εναλλάκτικός όμορφος συνδοιασμός:tongue:

Καλησπέρα! Σήμερα εγκαινίασα εγώ το φόρουμ αφού ξύπνησα 6 παρά. να δω πόσο θα αντέξω ξύπνια.

Τα νέα μου για σήμερα είναι τα εξής. Γέννησε μια καλή μου φίλη, αγοράκι 3350, 10 μέρες νωρίτερα. Καισαρική έκανε γιατί είχε αρχή προεκλαμψίας (υψηλό ουρικό, 9,5 μικρή και 15,5 μεγάλη πίεση). Ολα πήγαν καλά ! Και έχει πρωτόγαλα και ξεκίνησε να θηλάζει λίγο λίγο.

Χριστινάκι κουράγιο! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά!

Αντζυ μην ανησυχείς γι'αυτούς τους ιούς του ΜΣΝ. Μια αλλαγή password όπως σου είπε κι η Βάλια αρκεί.

Τελικά για καφεδάκι τι λέει η φουσκτή μπαμπουσκοπαρέα; Μπορείτε Κυριακή πρωί εσείς;

Καλημέρααααα!!!:tongue::tongue::tongue:εγώ Κυριακή πουρνό μπορώ......

Διαφημίσεις

Γειά σας πήρα την πρωτοβουλία να σας γράψω μιας και "μιλάμε"με την Άτζι συχνά και μπήκα να δω τι κάνει...

Εμείς πήραμε όλη την προίκα μαζί με τα έπιπλά του μωρού από το :

www.motherbaby.gr

Απίστευτα πράγματα και ασυναγώνιστες τιμές....

Με το καλό τα Κριαράκια σας......

Καλημέρα στέγια...να σας ζήσει το μπεμπάκι...καλώς ήρθες στην παρέα μας και δεχόμαστε και συμβουλές σαν νέες μανούλες...:tongue::tongue::tongue:

Καλα ρε που ειστε ολες????ΤΣΙΚΝΙΖΕΤΕ?????

εμενα τωρα ηρθε ο αντρουλης μου κ παραγγειλαμε απο εξω!!!μιαμ μιαμ!

πηγα ειδα την φιλεναδα μου που γενησε.το μωρο ειναι κουκλι 3200 με 48εκ υψος!αγοραρος!η καημενη ομως περασε ολη την διαδικασια του φυσιολογικου τοκετου αλλα το μωρο ηταν δεμενο κ δεν κατεβαινε...κ ετσι μαχαιρακι κ αυτη....

τωρα που ειδα ολες αυτες τις νεες μαμαδες εκει να ειναι μια χαρα κ να περιμενουν τα μπεμπακια τους να τα ταισουν σκεφτηκα οτι τζαμπα αγχονωμαστε κ φοβομαστε!ολα μια χαρα θα πανε!!!!

Nicole λαχανι κ πορτοκαλι δεν ειπες?τελεια ειναι μαζι!!!!

κ μενα μου ηρθαν τα αυτοκολλητα για τον τοιχο..θα τα βαλω αυριο κ θα βγαλω φοτο!!!

Καλημέρα ζουζουνούλι ναι βρε τσικνίζαμε εχθές και σήμερα είμαι τσάι πρωί-πρωί στο γραφείο καλά μιλάμε εχθές οργιάσαμε στα κοψίδια μετά χτυπήσαμε και μιλφειγ απο Κωνσταντινίδη...ΟΝΕΙΡΟ δεν σας λέω τίποτα.....αλλά οι καούρες επιμένουν...κατα τ αλλά μια χαρά. Τώρα που μιλάμε γεννάει μια φίλη μας κοριτσάκι ευχομαι να πάνε όλα καλά και με μισό πόνο...!!! Φιλάκια:D:D:D

καλημέρα κοιλίτσες.....΄το ξενυχτήσαμε χθές ε;;;;

irev τι να πώ με αυτούς που έχεις μπλέξει.....πάρτα λίγο κρανίο να δείς πως στρώνει ο κόσμος.....καλή δύναμη!!!!και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου..

αρχηγέ ,όταν πας για καμπύλη ζαχάρου καλή μου δεν τρώς γλυκά κούκλα μου......πωπω με τίποτα δεν μαζεύεσαι.......όταν την έκανα εγώ πήγα και πήρα τη γλυκόζη από το φαρμακείο γιατί δεν είχαν στο ικα.....δεν ξέρω αν σου είπαν κάτι εσένα....ρώτα καλού κακού....

χριστινάκι μου εννοείται οτι είναι παστέλ τα χρώματα ,ούτε εμένα μου αρέσουν τα έντονα....;)

Grya.jpgGryap3.png

Αννα μου κατα 'ρχην να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!!!

δεν θελω να σου δικαιολογησω τους γιατρους του ΙΚΑ γιατι οι περισοοτεροι ειναι τουβλα, αλλα εφ οσον αυτος δεν παρακολουθει την εγκυμοσυνη σου δεν μπορει να σου πει τι εξετασεις σου χρειαζονται.θα ρωτησεις τον δικο σου γιατρο τι χρειαζεσαι να στα γραψει σε μια γνωματευση κ μετα θα ξαναπας ΙΚΑ να στα γραψει γιατρος του Ικα.επειτα κλεινεις ξανα ραντεβου κ τις κανεις...ειναι μεγαλη η διαδιακασια το ξερω...αλλα αν θελεις να κανεις εξετασεις στο ΙΚΑ ετσι ειναι τα πραγματα...

Συμφωνώ και επ αυξάνω....δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε αυτό είναι το σύστημα στην Ελλάδα! Οπότε Annie μου σωστά της τα μεταφέρεις

Αννούλα αφού δεν είναι ο γιατρός σου στο ΙΚα πάντα πρέπει να έχεις κάποιο χαρτί απ αυτον είτε αφορά φάρμακα που πρέπει να σου γράψουν είτε πάλι εξετάσεις...!!! Κουράγιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065&st=0&sk=t&sd=a

διαβαστε το ολες για να δειτε για ποσο μαλακες μιλαμε..μου ανεβηκε η πιεση πρωι πρωι.

τι περιμένεις;δεν το σχολιάζω καθόλου.....τουλάχιστον η ημερομηνία είναι παλιά οπότε μπορεί να δοκιμάστηκε και να βγήκε μάπα ....το παιχνιδάκι τους!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

http://www.mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=9&id=308623 καλε μου χει φυγει το μαλλι σημερα με αυτα που βλεπω!αραγε ειμαι τοσο αθωα και δεν ξερω τι γινεται?ρε σεις εδω εχουν κανει λογαριασμους ψευτικους με φωτο κιολας και το παιζει η αλλη μανουλα με ψευτικα στοιχεια,φωτο κτλ.α,δεν παμε καλα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ !

(ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ)

βρε Αννούλα αυτή η λίστα έχει γίνει σίριαλ sorry αλλά αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα τις δεις...τώρα αν δεν βαριέται κάποια απο μας να τα ξαναγράψει τότε οκ.Επίσης αν μπεις στο site της chicco στον κατάλαγο γράφει για όλα τα απαραίτητα...σε φιλώ:tongue:

Καλημέρα μανουλίτσες! Πέρασα απλώς να σας καλημερίσω και να φύγω. Άλλη μια μεγάλη μέρα ξεκινάει, θα λείπουμε όλη μέρα πάλι, οπότε δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω προς το παρόν. Μόλις γυρίσω. Καλημέρα να'χουμε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εμενα μεσα στις αφραγκιες μου...το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ο π@π@ριδης ο ιδιοκτητης εδω του σπιτιου δεν φαινεται να θελει να μου δωσει πισω τα χρηματα της εγγυησης---και μιλαμε για 800 ευρω-----

Προσπαθει να με μπλεξει με το νεο ιδιοκτητη (ο οποιος ακομα ειναι στις διαδικασιες...ο ανθρωπος, δεν ειναι στο ονομα του το σπιτι)

Μιλουσα σημερα με το δικηγορο του καινουριου και αυριο εχω προετοιμαστε για ΜΑΤΣ με τον ηδη ιδιοκτητη!!!!!

Να μου χρωστανε δηλαδη γυρω στα 1500 απο τη δουλεια, να μου χρωσταει ο μ@κας 800 και να τρεχω στο ΙΚΑ για να δω τι ψιωουλα θα μου δωσουν!!!!!!

Ποσα να αντεξω η δολια μανα?

ωχ.....κουράγιο και μην εκνευριστείς και πολύ μην ξεχνάς την πεταλουδίτσα σου ε???? όλα να πάνε καλά:tongue::tongue::tongue:

φιλες μουυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!που ειστε,μου λειψατε!!!!!

καλε ενα εχουμε γινει,μεχρι να γεννησω θα μαι με το λαπτοπ ανα χειρας!!μονο οταν κοιμαμαι το αποχωριζομαι!κι οταν τρωω :-( αυριο πρωι πρωι θα παω ΙΚΑ να κανω την καμπυλη,τωρα δεν ξερω γιατι στο ικα,ετσι μου πε ο γιατρος κ μου γραψε κι επειγον.θα το αντεξω λετε??

τσικνισα πολυ κι εφαγα σαν ζωον..και τωρα ενα χαλβαδακι που χε φτιαξει η μαμα και τερμα,το παρακανα! που ειστε εσεις??

Καλημέρα ζουμπουλίτσα...δεν σε πειράζει που σε λέω έτσι...προέδρε???

Ευχομαι σήμερα που είσαι στο IKA να έχεις καλά αποτελέσματα...φιλάκια:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...