Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φιλες μουυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!που ειστε,μου λειψατε!!!!!

καλε ενα εχουμε γινει,μεχρι να γεννησω θα μαι με το λαπτοπ ανα χειρας!!μονο οταν κοιμαμαι το αποχωριζομαι!κι οταν τρωω :-( αυριο πρωι πρωι θα παω ΙΚΑ να κανω την καμπυλη,τωρα δεν ξερω γιατι στο ικα,ετσι μου πε ο γιατρος κ μου γραψε κι επειγον.θα το αντεξω λετε??

τσικνισα πολυ κι εφαγα σαν ζωον..και τωρα ενα χαλβαδακι που χε φτιαξει η μαμα και τερμα,το παρακανα! που ειστε εσεις??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξερω κοριτσακι---και σιγουρα το ξερει κ εκεινος....... Αντε κυνηγα τον ομως με δικηγορους να τα παρεις... ουτε τα μισα δε θα σου μεινουν... ου μπλεξεις!!!!!!!

Θα τον παρω αυριο για ενα μινι-χεσιματακι...και βλεπουμε

Οσο για τη διατροφη, συμφωνω μαζι σου!!! Εμενα παντως η ενδοκρινολογος λογω της υπογλυκαιμιας---θεμα ινσουλινης γενικα--- δεν μου επεκλεισε τιποτα!

Απλα εννοειται οτι την πατατα παραδειγμα δεν θα τη φας τηγανητη αλλα βραστη ή ψητη

Δεν καταλαβα strata...ποιος σου εδωσε τοσο αυστηρη διαιτα?

Ο νηστειοθεραπευτής!

ntesehjufpgrhgvn.png

καλε ενα εχουμε γινει,μεχρι να γεννησω θα μαι με το λαπτοπ ανα χειρας!!μονο οταν κοιμαμαι το αποχωριζομαι!κι οταν τρωω :-( αυριο πρωι πρωι θα παω ΙΚΑ να κανω την καμπυλη,τωρα δεν ξερω γιατι στο ικα,ετσι μου πε ο γιατρος κ μου γραψε κι επειγον.θα το αντεξω λετε??

τσικνισα πολυ κι εφαγα σαν ζωον..και τωρα ενα χαλβαδακι που χε φτιαξει η μαμα και τερμα,το παρακανα! που ειστε εσεις??

μπαααα....καλως την!!!τελειωσε η μασα?????χαχαχα!!!!εγω ειμαι μες στα νευρα...πηρα τηλ σε γυραδικο στις 10 κ τα φερανε στις 11:20 αφου τους πηρα 2 φορες τηλ!!!!ειχανε λεει πολυ δουλεια!κ εφαγα τωρα κ νοοιωθω σαν το βοδι τωρα..να δω πως θα κοιμηθω!!!!:mad::-x

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κι εγω παω για αιματακι κ ουρα---κλασικες μηνιαιες--- αυριο στο ΙΚΑ!

Αντε καλα μας αποτελεσματα!

Ο νηστειοθεραπευτής!

Τι να σου πω... Εγω προτιμω να ακουω τις συμβουλες ΓΙΑΤΡΟΥ... τωρα με ενα κ_λοΤΕΙ που παει και τα ακουμπαει και παιρνει ενα "διπλωμα" ο αλλος... Δεν εχω εμπιστοσυνη

Ολα αυτα τα χρονια...καθοτι προβληματικη με το βαρος (πολυκυστικες ωοθηκες, αντοχη στην ινσουλινη κλπ...) Παντα ενδοκρινολογος με παρακολουθει...ποσο μαλλον τωρα που ειμαστε σε αυτη την ευαισθητη περιοδο

Λοιπον μανουλαρες σας αφηνω να μπανιαριστω, να ξαπλωσω κι εγω...κι ας ελπισουμε οτι θα κοιμηθουμε καπως καλυτερα σημερα

Φιλακια

QuW0p3.png

γυραδικο???????αχ δεν αντεχω αλλο κρεας!καλε ΑΝΝΥ η μπεμπα εδω και ωρα ειμαστε στον καναπε και κουνιεται ολοκληρη η κοιλια μου!!ναι,εφαγα πολυ κι εσκασα!πως θα κανω αυριο την καμπυλη ρε πρωινιατικα?κ δε θα χω και λαπτοπ μαζι να μου κανετε παρεα!

ακου 11,20 να στα φερουν οι βλακες!δεν ειπες ειμαι εγκυος και προηγουμαι ρε??!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνεις καλή μου;Εδώ είμαστε αν κ γω θα πρεπε να κοιμάμαι .Έχω αύριο να πάω στο Δημαρχείο Νικαίας να σφραγίσω εξετάσεις κ μετα να πάω Μαρούσι για το μάθημα στην Ευτοκία.Καλό μου εσύ δεν έχω καταλάβει που κάνεις γυμναστική;;;;Απο τα Ηρα Πειραιά πέρασα σήμερα κ εχει εκπτώσεις .Το πρατήριο όμως που είναι κ στοκ -στο λιμάνι-γιατί αυτο στην Ηρώων ΠΟλυτεχνείου μόνο στα ρούχα εχει εκπτωση.

Επίσης κορίτσια σήμερα πήγα στο ecofamily στον Πειραιά.Ειναι κατάστημα γι αγορές απ το νετ αλλά μπορείς κ απο κει.Έχουν εκπτώσεις κ εξαντλούνται όλα.Πήρα ωραία oikολογικά ΄φορμάκια,ζιπουνάκια,σκουφο,κουβέρτα,είδα κ για πάνες οικολογικές μιας χρήσεως κ πάνινες.Έχουν κ κα΄ποιους καρπους οικολογικούς που στο πλυντήριια κορίτσιαο απελευθερώνουν σαπούνι κ έχει κ καποιο οικολογικό προιόν για άρωμα στα ρούχα που θέλαμε κορίτσια για τη σκόνη αρκaδι που λέγαμε.Μπορείτε να δειτε στη σελίδα τους www.ecofamily.gr. κ οι κοπέλες εκεί με πολύ καλή ενέργεια κ μαμάδες οι ίδιες μπορούν να σε συμβουλεύσουν για διάφορα πράγματα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Βρε strata μου , αυτή η νηστειοθεραπεία που σου έδωσε λιγάκι extreme είναι.... Τί γιατρός σου την έδωσε?

Εγώ ξέρω ότι οι έγκυοι πρέπει να τρώμε απ'όλες τις ομάδες τροφών και όχι να κάνουμε αυστηρή νηστεία. Ακόμα και εγώ που τρώω θεωρητικά λίγο προσεκτικά τρώω τα πάντα. Πολύ φοβάμαι ότι θα πέσεις κάτω με μπανάνες πατάτες και χυμό κάθε μέρα τόσες μέρες... Τί να πώ σόρρυ απλά μου φαίνεται περίεργο...

Αυτός ο νηστειοθεραπευτής!Ξέρω κ γω;Έτσι μου πε σήμερα κ η ομοιοπαθητικός μου ,ότι δεν επιτρέπεται αποτοξίνωση στην Εγκυμοσύνη κ να την κοψω.Τι να πω;Πάνω που χα ηρεμήσει φτου κ απ την αρχή το άγχος.Έχω μπερδευτεί.

ntesehjufpgrhgvn.png

γυραδικο???????αχ δεν αντεχω αλλο κρεας!καλε ΑΝΝΥ η μπεμπα εδω και ωρα ειμαστε στον καναπε και κουνιεται ολοκληρη η κοιλια μου!!ναι,εφαγα πολυ κι εσκασα!πως θα κανω αυριο την καμπυλη ρε πρωινιατικα?κ δε θα χω και λαπτοπ μαζι να μου κανετε παρεα!

ακου 11,20 να στα φερουν οι βλακες!δεν ειπες ειμαι εγκυος και προηγουμαι ρε??!!!!

ασε..οι μ@λ@κες!!!!ηπια λιγο κοκακολα μπας κ χωνεψω αλλα τι κλ@σει???χαχαχα!!!

Λεω να ξαπλωσω καλες μανουλιτσες!!!!!ονειρα γλυκα σε ολες κ καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις σας!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

όλα μια χαρά θα πάνε.Πάρε το λαπτοπ ή ένα βιβλίο μαζί σου.Εγω την πρώτη ώρα μετά τη γλυκόζη ζορίστηκα λίγο .Είχα ναυτίες κ ζαλάδες.Τις αλλες ω΄ρες συνήλθα κ διάβαζα.Σαν ζάχαρη άχνη είναι.Καλή επιτυχία καλή μου.

ntesehjufpgrhgvn.png

Χριστινάκι δεν σε ξέχασα.Μπαίνω βραδυ,τα διαβάζω όλα μαζεμένα κ πελαγώνω.Ο μπαμπάς σου θΑ πάρει δύναμη κ θετική ενέργεια απ το μωρό που έρχεται κ θα τα καταφέρει καλή μου.Να δεις που θα του λέει παραμύθια.Θετική ενέργεια κορίτσια...όλα θα πάνε καλά

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες! Καλή Τσικνοπέμπτη να΄χουμε! Απόψε πάλι ξύπνησα 2 φορές για πίπι, μετά από τις 5μιση μέχρι τις 7μιση το πρωι δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί η μικρή με είχε τσακίσει στις κλωτσιές, οπότε σήμερα θα΄μαι πάλι κομμάτια. Χαλάλι της όμως.

Σήμερα έχουμε γυμναστική με το Βικάκι, μετά θα πάμε στον ασφαλιστή, μετά θα ψωνίσουμε γιατί πρέπει να φτιάξω ένα σουφλε σήμερα που θα πάμε στην κουμπάρα για φαγητό. Πολύ τρέξιμο, οπότε ίσως ξαναπεράσω το βράδυ για καληνύχτες. Φιλιά σε όλες τις μανούλες και καλή Τσικνοπέμπτη!

Α, και μην ξεχνιόμαστε¨Αντζυ Ε-ΣΕΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ, Ε-ΣΕΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ!

maraki εσύ που κάνεις γυμναστική;Γιατί κάνω κ γω στην Ευτοκία στο μάθημα αλλά ψάχνομαι κ για΄κάτι ακόμη να γυμνάζομαι μεσα στην εβδομάδα.Μπορεί να με βοηθήσει καμια;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

πω,πω..Στρατουλα απορω πως τα καταφερνετε και κανετε γυμναστικη!μπραβο σας σε ολες!κι η Βικυ και το Μαρακι κι εσυ!εγω κουραζομαι να ανεβω τις σκαλες πια..εχω βαρυνει πολυ!την Δευτερα θα ζυγιστω κιολας να παρω την πικρα!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ακόμα εδώ είστε? Εγώ κοριτσάρες πάω νάνι. Μόλις γυρίσαμε. Λείπαμε όλη μέρα και είμαι κομμάτια! Δεν πρόλαβα να σας διαβασω. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα σας διαβάσω με το καλό αύριο.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...