Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε:)

Πηγα σημερα στον γιατρο ολα μια χαρουλα η μικρη ειναι 1500γραμμ.

Τα μαθηματα στην Ευτοκια ειναι απιστευτα χαλαλι το ταξιδι που κανω (ειμαι στο τμημα τις Δευτερας)

Τελη Φλεβαρη θα ζωγραφισουμε τελικα το δωματιο τις μικρης..

Οσο αφορα τα πραγματα ειμαι σχεδον ready!! καροτσι εχω παρει απο τον Ιανουαριο το Strokke απο το http://www.pramworld.co.uk βαλιτσα σχεδον ready και απο ρουχαλακια αστα να πανε!! θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες

Πολλα φιλια

Εσύ που μένεις καλή μου; κ γω απο Νίκαια ολόκληρο ταξίδι αλά συμφωνώ είναι καταπληκτικά τα μαθηματα.Εγω Παρασκευή πηγαίνω.Αν έρθω σε κάποια φάση Δευτέρα μπορεί να γνωριστούμε.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει σημασια αν δουλευω η οχι? δεν εχω ενσημα ουτε ενα ή μονο ο ανδρας μου μπορει να πααρει κι αν μπορει.

Κι επισης εχω ακουσει πως ειναι καποιο οριο σε αυτο.Γνωριζει καμια τιποτα?

Ναι...αν δεν δουλευεις, ο αντρας σου τα παιρνει

Τωρα για οριο ενσημων υπαρχει αλλα μη με ρωτας...καθε φορα αλλαζουν αυτα

QuW0p3.png

Εσύ που μένεις καλή μου; κ γω απο Νίκαια ολόκληρο ταξίδι αλά συμφωνώ είναι καταπληκτικά τα μαθηματα.Εγω Παρασκευή πηγαίνω.Αν έρθω σε κάποια φάση Δευτέρα μπορεί να γνωριστούμε.

Νικαια που μενεις?

Κι εγω Νικαιαοτισα ειμαι αλλα τωρα μενω μονιμα σαλαμινα (πατρικο Νικαια)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Ναι...αν δεν δουλευεις, ο αντρας σου τα παιρνει

Τωρα για οριο ενσημων υπαρχει αλλα μη με ρωτας...καθε φορα αλλαζουν αυτα

Για επιδομα γαμου μας ειπανε ΟΧΙ λογο οτι περνει πανω απο το κανονικο

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Strata:Ανω Γλυφαδα ειμαι..και βεβαια θα χαρω πολυ να τα πουμε:)

irev:Σε ευχαριστω ναι μεγαλωσε και μου εφυγε και ενας φοβος γιατι δεν τον εβλεπα πολυ ενθουσιασμενο απο τις προηγουμενες μετρησεις..

Πωπω υπομονη κοριτσια με το ΙΚΑ

k30rm7.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ !

(ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Εμενα μεσα στις αφραγκιες μου...το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ο π@π@ριδης ο ιδιοκτητης εδω του σπιτιου δεν φαινεται να θελει να μου δωσει πισω τα χρηματα της εγγυησης---και μιλαμε για 800 ευρω-----

Προσπαθει να με μπλεξει με το νεο ιδιοκτητη (ο οποιος ακομα ειναι στις διαδικασιες...ο ανθρωπος, δεν ειναι στο ονομα του το σπιτι)

Μιλουσα σημερα με το δικηγορο του καινουριου και αυριο εχω προετοιμαστε για ΜΑΤΣ με τον ηδη ιδιοκτητη!!!!!

Να μου χρωστανε δηλαδη γυρω στα 1500 απο τη δουλεια, να μου χρωσταει ο μ@κας 800 και να τρεχω στο ΙΚΑ για να δω τι ψιωουλα θα μου δωσουν!!!!!!

Ποσα να αντεξω η δολια μανα?

QuW0p3.png

Βλεπω ολες των Νοτιων Προαστιων μου το ξενυχτατε αποψε...μονο εγω ειμαι πιο Βορεια...

εγω ειμαι ακομη πιο Βορειαααα....χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα κοριτσάκια και καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε όλες!!

strata χαίρομαι για σένα,φαντάζομαι θα ηρέμησες τώρα που ξέρεις τι είναι.πόσο νερό σου είπε να πίνεις την ημέρα δηλ?μήπως να έπαιρνες ένα τηλ το γιατρό σου να πάρεις τη συγκατάθεσή του πριν την ξεκινήσεις?όπως και να έχει καλή νηστεία,εύχομαι να νιώσεις πολύ καλύτερα!

atlantis τελικά νομίζω ο καλύτερος γιατρός είσαι εσύ!!!!!!Οπως σας είπα ο πόνος ήταν άσχετος απ την πέτρα στο νεφρό αλλά ο πόνος -μου πε σήμερα η ομοιοπαθητικός-όπως τον περιέγραψα μόνο απο τη χολή μπορεί να είναι κ γι αυτό πονάει κ οταν στεναχωριέμαι!!!!!!

ΤΏΡΑ άλλο αγχος η ομοιοπθητικός είπε πως διαφωνεί μ αυτή την νηστεία κ δεν επιτρέπεται αποτοξίνωση στην εγκυμοσύνη κ να την κόψω γιατί επηρεάζεται ο εγκέφαλος του εμβρύου χωρίς πρωτείνη.Θα γεννήσω κ ακόμη δεν θα ξέρω τι να κάνω!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εμενα μεσα στις αφραγκιες μου...το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ο π@π@ριδης ο ιδιοκτητης εδω του σπιτιου δεν φαινεται να θελει να μου δωσει πισω τα χρηματα της εγγυησης---και μιλαμε για 800 ευρω-----

Προσπαθει να με μπλεξει με το νεο ιδιοκτητη (ο οποιος ακομα ειναι στις διαδικασιες...ο ανθρωπος, δεν ειναι στο ονομα του το σπιτι)

Μιλουσα σημερα με το δικηγορο του καινουριου και αυριο εχω προετοιμαστε για ΜΑΤΣ με τον ηδη ιδιοκτητη!!!!!

Να μου χρωστανε δηλαδη γυρω στα 1500 απο τη δουλεια, να μου χρωσταει ο μ@κας 800 και να τρεχω στο ΙΚΑ για να δω τι ψιωουλα θα μου δωσουν!!!!!!

Ποσα να αντεξω η δολια μανα?

κανονικα η εγγυηση επιστρεφεται εφ οσον εχεις πληρωει τον τελευταιο μηνα κ δεν εχεις αφησει ανεξοφλητους λογαριασμους..στην Ελλαδα εχουμε κανει το συστηματακι να μην πληρωνουμε τον τελευταιο μηνα κ να κραταει ο ιδιοκτητης την εγγυηση...Παρ' αυτα ειναι παρανομο κ πρεπει να σου την δωσει πισω !!!!:mad::-x:-x

pSC1p2.png

καλημέρα κοριτσάκια και καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε όλες!!

strata χαίρομαι για σένα,φαντάζομαι θα ηρέμησες τώρα που ξέρεις τι είναι.πόσο νερό σου είπε να πίνεις την ημέρα δηλ?μήπως να έπαιρνες ένα τηλ το γιατρό σου να πάρεις τη συγκατάθεσή του πριν την ξεκινήσεις?όπως και να έχει καλή νηστεία,εύχομαι να νιώσεις πολύ καλύτερα!

atlantis τελικά νομίζω ο καλύτερος γιατρός είσαι εσύ!!!!!!Οπως σας είπα ο πόνος ήταν άσχετος απ την πέτρα στο νεφρό αλλά ο πόνος -μου πε σήμερα η ομοιοπαθητικός-όπως τον περιέγραψα μόνο απο τη χολή μπορεί να είναι κ γι αυτό πονάει κ οταν στεναχωριέμαι!!!!!!

ΤΏΡΑ άλλο αγχος η ομοιοπθητικός είπε πως διαφωνεί μ αυτή την νηστεία κ δεν επιτρέπεται αποτοξίνωση στην εγκυμοσύνη κ να την κόψω γιατί επηρεάζεται ο εγκέφαλος του εμβρύου χωρίς πρωτείνη.Θα γεννήσω κ ακόμη δεν θα ξέρω τι να κάνω!!!!!

θα συμφωνησω κ εγω με την ομοιπαθητικο σου!!!!αυτην την περιοδο που διανυεις δεν νομιζω οτι πρεπει να στερηθεις καμιας τροφης!ναι μεν με μετρο αλλα πρεπει να τρωμε απο ολα..ειδικα πρωτεινες !οποτε λεω να αφησεις τα φρουτα κ τις αποτοξινωσεις τωρα....ματσ:-P:-P

pSC1p2.png

κανονικα η εγγυηση επιστρεφεται εφ οσον εχεις πληρωει τον τελευταιο μηνα κ δεν εχεις αφησει ανεξοφλητους λογαριασμους..στην Ελλαδα εχουμε κανει το συστηματακι να μην πληρωνουμε τον τελευταιο μηνα κ να κραταει ο ιδιοκτητης την εγγυηση...Παρ' αυτα ειναι παρανομο κ πρεπει να σου την δωσει πισω !!!!:mad::-x:-x

Το ξερω κοριτσακι---και σιγουρα το ξερει κ εκεινος....... Αντε κυνηγα τον ομως με δικηγορους να τα παρεις... ουτε τα μισα δε θα σου μεινουν... ου μπλεξεις!!!!!!!

Θα τον παρω αυριο για ενα μινι-χεσιματακι...και βλεπουμε

Οσο για τη διατροφη, συμφωνω μαζι σου!!! Εμενα παντως η ενδοκρινολογος λογω της υπογλυκαιμιας---θεμα ινσουλινης γενικα--- δεν μου επεκλεισε τιποτα!

Απλα εννοειται οτι την πατατα παραδειγμα δεν θα τη φας τηγανητη αλλα βραστη ή ψητη

Δεν καταλαβα strata...ποιος σου εδωσε τοσο αυστηρη διαιτα?

QuW0p3.png

Γειά σας πήρα την πρωτοβουλία να σας γράψω μιας και "μιλάμε"με την Άτζι συχνά και μπήκα να δω τι κάνει...

Εμείς πήραμε όλη την προίκα μαζί με τα έπιπλά του μωρού από το :

www.motherbaby.gr

Απίστευτα πράγματα και ασυναγώνιστες τιμές....

Με το καλό τα Κριαράκια σας......

ει,γεια σου ηδη μανουλα Στεγια!!!ευχαριστουμε για την επισκεψη.κοριτσια η ΣΤΕΓΙΑ ειναι απο τις μανουλες που γεννησαν προσφατα κι ετσι μπορει να μας δωσει καποιες συμβουλες!!

:lol::wink::wink:ευχαριστουμε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Νικαια που μενεις?

Κι εγω Νικαιαοτισα ειμαι αλλα τωρα μενω μονιμα σαλαμινα (πατρικο Νικαια)

Το θυμάμαι.οΤΑΝ Έρχομαι απ την Ικαρία μένω στη Νίκαια ,Πλατεία Χαλκηδόνας.Σε σκεφτόμουνα γιατί είχες χαθεί καλό μου.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...