Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ρε που ειστε ολες????ΤΣΙΚΝΙΖΕΤΕ?????

εμενα τωρα ηρθε ο αντρουλης μου κ παραγγειλαμε απο εξω!!!μιαμ μιαμ!

πηγα ειδα την φιλεναδα μου που γενησε.το μωρο ειναι κουκλι 3200 με 48εκ υψος!αγοραρος!η καημενη ομως περασε ολη την διαδικασια του φυσιολογικου τοκετου αλλα το μωρο ηταν δεμενο κ δεν κατεβαινε...κ ετσι μαχαιρακι κ αυτη....

τωρα που ειδα ολες αυτες τις νεες μαμαδες εκει να ειναι μια χαρα κ να περιμενουν τα μπεμπακια τους να τα ταισουν σκεφτηκα οτι τζαμπα αγχονωμαστε κ φοβομαστε!ολα μια χαρα θα πανε!!!!

Nicole λαχανι κ πορτοκαλι δεν ειπες?τελεια ειναι μαζι!!!!

κ μενα μου ηρθαν τα αυτοκολλητα για τον τοιχο..θα τα βαλω αυριο κ θα βγαλω φοτο!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλιτσες

Μου πηγατε ολες για τσικνισμα? Αντε, φατε σημερα...δικαιολογειστε!

Σας διαβασα πολυ γρηγορα και sorry αν εχω ξεχασει καμια αλλα ειναι πολλες οι σελιδες...

.........

όσο για το βάρος ο γιατρος με φόβισε γιατι μου ειπε διαφορα σενάρια σχετικά με το αν συνεχίσει να αναπτυσσεται αργα. Γενικά αυτος ο γιατρος όλα του ειναι πολύ καλά και ειμαι ευχαριστημενη αλλά ειναι σχολαστικος και με το παραμικρο που βλέπει μου λεει καθε πιθανη περιπτωση για να ειμαστε ετοιμοι για όλα νομίζω.:wink: Τινα κάνουμε??? οκαθενας με το τροπο του

Ενω εμενα το αντιθετο. Δεν της παιρνεις λεξη!!! Κι επειδη με εχει καταλαβει τη κλ@σο-πατατα ειμαι ειναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ με οτι ειναι να πει. Την βοβαρδιζω κι εγω ετσι με ερωτησεις, ωσπου της σπαω τα νευρα, γελαει...και λεει στο τελος... Ξερω...θα πας να ψαχνεις στο ιντερνετ παλι...χαχα Βλεπεις εμενα ειναι η δευτερη κυηση (και συντομη) κι εχει καταλαβει τα χουγια μου)

Δεν έχεις ζυγαριά στο σπίτι??? Εγώ ζυγίζομαι σχεδόν κάθε μερα! Είναι καλό γιατι βλέπεις τι γίνεται και κόβεις λίγο αν ξεφύγεις :wink:

Εγω η αμοιρη τι ναπω που καθε φορα που παω στο μπανιο ανεβαινει ο Στελιος στη ζυγαρια και αν δεν ανεβω κι εγω δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε απο το δωματιο!!! Ουτε ο προσωπικος μου διαιτολογος να ηταν!!!

Marakious μεγαλωσε κ σενα η μπουμπου σου! Μπραβο!

QuW0p3.png

...συνεχιζω...για να μην ειναι κατεβατο...

μετά τη γέννα τι κρέμα θα βάζουμε για να μαζέψουμε;;;;;και στο στήθος χρειάζεται να βάζουμε κάτι;;;;έτσι έχω ακούσει:!::rolleyes::rolleyes:

Βοηθαει παρα πολυ ο κορσες (αυμφωνα με τη μαμα κ τη γιατρο μου) Μεχρι να σαραντισουμε πρεπει να ειναι "ελαφρυς" σχετικα και αργοτερα πιο "σφιχτος". Εγω βεβαια την πατησα κανονικοτατα στο Στελιο γιατι μου συνεβησαν διαφορα κ για να μην πολυλογω το αποτελεσμα ηταν ΕΞΖΗΜΑ... κοντευα να βγαλω αιμα... Ετρεχα σε δερματολογο με χαπια, κρεμες κλπ...κι ετσι δεν τον φορεσα σχεδον καθολου. Ελπιζω τωρα να τα καταφερω (που θα 'ναι και η τεευταια εγκυμοσυνη)

atlantis μου η δικη μου αποψη ειναι πως πρεπει να αποκτουν τα μωρα αντισωματα---παντα βεβαια χωρις υπερβολες! Αλλα να το βαλω και στη "γυαλα" ειναι το αντιθετο ακρο!

Οσο για ζακετουλες κλπ...επειδη εξαρταται σε μεγαααλο βαθμο απο το καθε μωρακι ξεχωρστα, νομιζω οτι μια ζεστη κουβερτα κ μια ας πουμε "πικε" χρειαζονται στο μαιευτηριο. Αλλωστε αυτες θα ειναι "αγκαλιας" και οχι γιγας---δεν θα πιανουν πολυ χωρο. Κι επισης, αν τα εχουμε ετοιμα στο σπιτι πλυμενα-σιδερωμενα μας φερνουν κ οτι χρειαστει... Μην αγχωνεστε τοσο.

angie! Ειναι φανταστικος ο snoopy. Να τον παρεις οπσδηποτε!

Annie & dim_angel να σας ζησουν τα μωρακια των φιλεναδων. Με το καλο και τα δικα μας!

QuW0p3.png

Καλησπερα μανουλες.

Πως πανε οι κοιλιες σας?

ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαθηκα κι εγω με χαρτια σπιτι κι αλλα χιλια δυο μικρο πραγμματα κι οχι τιποτα πριν χρειαζομασταν μια ημερα να τα τελειωσουμε κι τωρα θελουμε μια εβδομαδα.....χι χι χι :confused::confused::confused:

Ειχα παει κι εγω την Δευτερα να δω την μπουμπου μου στην γιατρο κι το παραξενο ηταν οτι ΚΟΙΜΟΤΑΝ !!! Πως?Γιατι?ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!

Πως κι επαθε κι κοιμοταν στον υπερυχο κι τα ειδαμε ολα ποιο καθαρα κανεις δεν ξερει....Κατι πατουσαρες ομως η δικια μου ΑΜΑΝ !!!

Κι παμε στο σημερα.....

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ !!!! ΤΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !:evil::evil:ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ !!!:evil::evil::evil: ΤΙ Μ@Λ@ΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ !!! :evil::evil::evil: ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΚ@Τ@Α ΕΙΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΥΕΣ?:evil::evil:

Πως σημερα στον γιατρο του ΙΚΑ που λετε να μου γραψει τις εξετασεις ουρων κι τα σχετικα που κανουμε καθε μηνα !!!

Κι να μαθω για το τριπλεξ καρδιας του εμβρυου που κανουμε στο ΟΝΑΣΙΟ....ολα καλα μεχρι τωρα.....καθομαστε κι περιμενουμε με την μητερα μου την σειρα μας (παλι καλα που δεν γινοταν χαμος) λοιπον συνεχιζουμε....Καθετε μια κυρια εξω (πεθερα της κοπελας που ηταν μεσα) κι τωρα εχουμε πιασει μπουρου μπουρου μεταξυ μας για να ρωτησω κι εγωσαν καινουρια που ειμαι στο ΙΚΑ κι φυσικα δεν ειχε τα καλυτερα λογια......Βγαινει η κοπελα με το καλο απο το ιατριο κι ειναι εξω φρενων ... να ειναι οχι απλα τσαντισμενη αλλα ειναι εγκυος η κοπελα κι εχει τα δικια της.....Ηθελε να κανει μια εξεταση επειγον κι ο γιατρος της ειπε πως δεν κανει χαρες...( να προσθεσω ειχε ηδη ενα παιδακι αγορακι περιπου 5 ετων) φευγουν αυτοι κι παμε εμεις.....

Κι εδω αρχιζουμε .....

Καλημερα σας γιατρε...λεμε με την μηετρα μου κι λεμε πως...

Ημουν σε αλλο ταμειο στο ταμειο του πατερα μου κι τωρα ειμαι στο ταμειο του ανδρα μου (δλδ στο ΙΚΑ) κι οτι εμενα με παρακολουθουσε αλλος γιατρος κι αν μπορειτε να μας γραψετε καποιες εξετασεις κι τα φαρμακα που χρειαζομαι για τον μηνα που γραφετε...(ολα ευγενικα) κι λεει.....εγω δεν εχω δουλεια με τα φαρμακα σου....θελω να ξερω για ποιον λογο τα θελεις αυτα τα φαρμακα (ενω του ειπα πως ειμαι εγκυος κι σε ποια εβδομαδα...δεν με πιστεψε πως ειμαι εγκυος ΕΛΕΟΣ) με το ενα κι το αλλο αντε το εγραψε......Κι ρωταω τωρα κι εγω....γιατρε μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε το τι εξετασεις χρειαζομαι κι αν μπορειτε να μου τα γραψετε για να κλεισω ραντεβου? κι λεει εγω δεν ξερω τιποτα...να πας στην γιατρο που σε παρακολουθει κι να μου φερεις το χαρτι με τις εξετασεις που θελεις....( να προσθεσω πως ειμαι ηδη οχι απλα τσαντισμενη αλλα ετοιμη να τσακοθω μαζι του.....τοσο Μ@Λ@Κ@Σ γιατρος) κι τωρα εγω πρεπει να παω στην γιατρο μου παλι κι να την πληρωσω για να μου γραψει το τι εξετασεις χρειαζομαι κι οχι κι μετα? να παρω τηλ. κι να κλεισω ραντεβου παλι μαζι του για να μου επιβεβεωση αυτες τις εξετασεις ....κι να παω στο ΙΚΑ παλι να μου τις θεωρισουν (ή κατι τετοιο) κι μετα μονο να κλεισω ραντεβου μαζι του παλι ( ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) .....Καλα που ηταν ο πατερας μου μαζι μας κι βρηκε μια γνωστη την οποια ηξερε....Κι να λεει κατι μαλακιες κι εμεις να λεμε....ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ....κι τι μας λενε??? Αυτο δεν γινετε πρεπει να κλεισετε ραντεβου μας ειπε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????????????????????????????????

ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.... ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ...ΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

ΑΣΒΕΣΤΕΙΟ 2 ΚΟΥΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΟ 2 ΚΟΥΤΙΑ

ΠΙΕΣΗ 1 ΚΟΥΤΙ

(ΚΙ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ! ΠΟΥ? ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ !!!

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Ασ' τα Αννουλα...δυστυχως τωρα θα δεις και συ τη "γλυκα" με το ΙΚΑ... Ησουν υποχρεωμενη να φυγεις απο το ΤΕΒΕ που ειχες βολευτει?

Ναι,κι δεν το ηθελα !

με τον γαμο εφυγα αυτοματα απο του πατερα μου....

ΔΗΛΑΔΗ παντα αυτο γινετε με ολους τους γιατρους?

Το μονο καλο ειναι πως η ενδοκρινολογος ειναι κι στο ΤΕΒΕ κι στο ΙΚΑ κι θα εχω την ιδια να μου γραφει τις εξετασεις κι ολα....Κι αφηνει να περνανε ολες οι εγκυμονουσες χωρις σειρα παντα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Κι παμε στο σημερα.....

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ !!!! ΤΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !:evil::evil:ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ !!!:evil::evil::evil: ΤΙ Μ@Λ@ΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ !!! :evil::evil::evil: ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΚ@Τ@Α ΕΙΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΥΕΣ?:evil::evil:

Πως σημερα στον γιατρο του ΙΚΑ που λετε να μου γραψει τις εξετασεις ουρων κι τα σχετικα που κανουμε καθε μηνα !!!

Κι να μαθω για το τριπλεξ καρδιας του εμβρυου που κανουμε στο ΟΝΑΣΙΟ....ολα καλα μεχρι τωρα.....καθομαστε κι περιμενουμε με την μητερα μου την σειρα μας (παλι καλα που δεν γινοταν χαμος) λοιπον συνεχιζουμε....Καθετε μια κυρια εξω (πεθερα της κοπελας που ηταν μεσα) κι τωρα εχουμε πιασει μπουρου μπουρου μεταξυ μας για να ρωτησω κι εγωσαν καινουρια που ειμαι στο ΙΚΑ κι φυσικα δεν ειχε τα καλυτερα λογια......Βγαινει η κοπελα με το καλο απο το ιατριο κι ειναι εξω φρενων ... να ειναι οχι απλα τσαντισμενη αλλα ειναι εγκυος η κοπελα κι εχει τα δικια της.....Ηθελε να κανει μια εξεταση επειγον κι ο γιατρος της ειπε πως δεν κανει χαρες...( να προσθεσω ειχε ηδη ενα παιδακι αγορακι περιπου 5 ετων) φευγουν αυτοι κι παμε εμεις.....

Κι εδω αρχιζουμε .....

Καλημερα σας γιατρε...λεμε με την μηετρα μου κι λεμε πως...

Ημουν σε αλλο ταμειο στο ταμειο του πατερα μου κι τωρα ειμαι στο ταμειο του ανδρα μου (δλδ στο ΙΚΑ) κι οτι εμενα με παρακολουθουσε αλλος γιατρος κι αν μπορειτε να μας γραψετε καποιες εξετασεις κι τα φαρμακα που χρειαζομαι για τον μηνα που γραφετε...(ολα ευγενικα) κι λεει.....εγω δεν εχω δουλεια με τα φαρμακα σου....θελω να ξερω για ποιον λογο τα θελεις αυτα τα φαρμακα (ενω του ειπα πως ειμαι εγκυος κι σε ποια εβδομαδα...δεν με πιστεψε πως ειμαι εγκυος ΕΛΕΟΣ) με το ενα κι το αλλο αντε το εγραψε......Κι ρωταω τωρα κι εγω....γιατρε μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε το τι εξετασεις χρειαζομαι κι αν μπορειτε να μου τα γραψετε για να κλεισω ραντεβου? κι λεει εγω δεν ξερω τιποτα...να πας στην γιατρο που σε παρακολουθει κι να μου φερεις το χαρτι με τις εξετασεις που θελεις....( να προσθεσω πως ειμαι ηδη οχι απλα τσαντισμενη αλλα ετοιμη να τσακοθω μαζι του.....τοσο Μ@Λ@Κ@Σ γιατρος) κι τωρα εγω πρεπει να παω στην γιατρο μου παλι κι να την πληρωσω για να μου γραψει το τι εξετασεις χρειαζομαι κι οχι κι μετα? να παρω τηλ. κι να κλεισω ραντεβου παλι μαζι του για να μου επιβεβεωση αυτες τις εξετασεις ....κι να παω στο ΙΚΑ παλι να μου τις θεωρισουν (ή κατι τετοιο) κι μετα μονο να κλεισω ραντεβου μαζι του παλι ( ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) .....Καλα που ηταν ο πατερας μου μαζι μας κι βρηκε μια γνωστη την οποια ηξερε....Κι να λεει κατι μαλακιες κι εμεις να λεμε....ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ....κι τι μας λενε??? Αυτο δεν γινετε πρεπει να κλεισετε ραντεβου μας ειπε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????????????????????????????????

ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.... ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ...ΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

ΑΣΒΕΣΤΕΙΟ 2 ΚΟΥΤΙΑ

ΜΑΓΝΗΣΙΟ 2 ΚΟΥΤΙΑ

ΠΙΕΣΗ 1 ΚΟΥΤΙ

(ΚΙ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ! ΠΟΥ? ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ !!!

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?)

Αννα μου κατα 'ρχην να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!!!

δεν θελω να σου δικαιολογησω τους γιατρους του ΙΚΑ γιατι οι περισοοτεροι ειναι τουβλα, αλλα εφ οσον αυτος δεν παρακολουθει την εγκυμοσυνη σου δεν μπορει να σου πει τι εξετασεις σου χρειαζονται.θα ρωτησεις τον δικο σου γιατρο τι χρειαζεσαι να στα γραψει σε μια γνωματευση κ μετα θα ξαναπας ΙΚΑ να στα γραψει γιατρος του Ικα.επειτα κλεινεις ξανα ραντεβου κ τις κανεις...ειναι μεγαλη η διαδιακασια το ξερω...αλλα αν θελεις να κανεις εξετασεις στο ΙΚΑ ετσι ειναι τα πραγματα...

pSC1p2.png

Ναι,κι δεν το ηθελα !

με τον γαμο εφυγα αυτοματα απο του πατερα μου....

ΔΗΛΑΔΗ παντα αυτο γινετε με ολους τους γιατρους?

Το μονο καλο ειναι πως η ενδοκρινολογος ειναι κι στο ΤΕΒΕ κι στο ΙΚΑ κι θα εχω την ιδια να μου γραφει τις εξετασεις κι ολα....Κι αφηνει να περνανε ολες οι εγκυμονουσες χωρις σειρα παντα

εννοειται οτι προηγησε σαν εγυμονουσα!!!πουθενα δεν θα περιμενεις σειρα εκτος αν προηγητε αλλη εγκυμονουσα!!!

pSC1p2.png

Αννα μου κατα 'ρχην να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!!!

δεν θελω να σου δικαιολογησω τους γιατρους του ΙΚΑ γιατι οι περισοοτεροι ειναι τουβλα, αλλα εφ οσον αυτος δεν παρακολουθει την εγκυμοσυνη σου δεν μπορει να σου πει τι εξετασεις σου χρειαζονται.θα ρωτησεις τον δικο σου γιατρο τι χρειαζεσαι να στα γραψει σε μια γνωματευση κ μετα θα ξαναπας ΙΚΑ να στα γραψει γιατρος του Ικα.επειτα κλεινεις ξανα ραντεβου κ τις κανεις...ειναι μεγαλη η διαδιακασια το ξερω...αλλα αν θελεις να κανεις εξετασεις στο ΙΚΑ ετσι ειναι τα πραγματα...

Το θεμα δεν ηταν μονο αυτο.Ηθελα να μου πει αυτος το τι θελω κι το τι πρεπει να κανω σαν γιατρος που ειναι ! τιποτα αλλο

RVysp3.png

uF2hp3.png

εννοειται οτι προηγησε σαν εγυμονουσα!!!πουθενα δεν θα περιμενεις σειρα εκτος αν προηγητε αλλη εγκυμονουσα!!!

χα χα χα Μην ξεχνας τις γιαγιαδες που φωναζουν κι γρινιαζουν:tongue::tongue:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγω να δω ποσο θα τσακωθω παλι αυριο...

Θα παω να πληρωθω την 20ημερη αδεια για την οποια περασα χτες επιτροπη (πηγε η μαμα μου)..........λετε να παρω κανενα security μαζι...μην με κλεψουν?

Και στις 11 ρντβ για να μου γραψει την αδεια τοκετου... αντε να δουμε...

QuW0p3.png

Ωχ κουραγιο !!!

Βρε κοριτσια ξερετε τιποτα για τα λεφτα που περνουμε οταν γεννησουμε?

Εγω πρεπει να παω στο ΙΚΑ κι να πω οτι θα γεννησω κι να παρω κατι?

Ξερει καμια σας?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Να ' σαι καλά!!!!!!!!!Νομίζω πως κι εγώ μπαίνω στον 8ο σήμερα αύριο.Με τη Βάλια είμαστε μαζί αν δεν κάνω λάθος.Εγώ έχω ΠΗΤ 8/4

Elisavet κ μαζί είμαστε! 8-9 /4 εχω πητ.Σήμερα νομίζω μπήκα στον 8ο;

ntesehjufpgrhgvn.png

Με το εξιτηριο (...με το καλο...) μην ξεχασεις να το θυμησεις στο γιατρο σου να σου δωσει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ με την οποια πας στο ΙΚΑ και παιρνεις επιδομα τοκετου

Εγω ειχα παρει γυρω στα 900 πριν 2 χρονια περιπου...αλλα προχτες ειπαν μειωση 10% και σ' αυτα τα επιδοματα

ο Θεος βοηθος

QuW0p3.png

Με το εξιτηριο (...με το καλο...) μην ξεχασεις να το θυμησεις στο γιατρο σου να σου δωσει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ με την οποια πας στο ΙΚΑ και παιρνεις επιδομα τοκετου

Εγω ειχα παρει γυρω στα 900 πριν 2 χρονια περιπου...αλλα προχτες ειπαν μειωση 10% και σ' αυτα τα επιδοματα

ο Θεος βοηθος

Εχει σημασια αν δουλευω η οχι? δεν εχω ενσημα ουτε ενα ή μονο ο ανδρας μου μπορει να πααρει κι αν μπορει.

Κι επισης εχω ακουσει πως ειναι καποιο οριο σε αυτο.Γνωριζει καμια τιποτα?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...