Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IO????? MAMA MOYYYYY!!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ??ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟ MSN ακι μου????????

Αλλαξε κωδικό!!!

Μανούλες μεγειά τα πραγματάκια σας!!!

Χριστινάκι μου εύχομαι η Παναγία να είναι κοντά του και να τον βοηθήσει τον μπαμπάκα σου να γίνει καλά και να χαρεί το εγγονάκι του!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινάκι μας να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε,σας στέλνουμε θετική ενέργεια και προσευχόμαστε μαζί σου όλα να πάνε καλά.και όχι μόνο να προλάβει αλλά και να αναθρέψει το μπέμπη σου!κράτα γερά!

κρατάω ακόμη και πιστευώ ότι όλα θα πάνε καλά.....ευτυχως που είμαστε και δω βρε κορίτσια και αισθάνομαι πολύ καλύτερα μερικές στιγμές αδυναμίας μου!!! ευχαριστω πολύ και σενα γλυκιά μου και συ με το καλό!!!

Να το τσικνίσεις και συ απόψε επιβάλλεται να ξεφύγουμε λίγο απο τα καθημερινά μας ε?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλαξε κωδικό!!!

Μανούλες μεγειά τα πραγματάκια σας!!!

Χριστινάκι μου εύχομαι η Παναγία να είναι κοντά του και να τον βοηθήσει τον μπαμπάκα σου να γίνει καλά και να χαρεί το εγγονάκι του!!!

να αυτο λέω όταν έχεις συμπαράσταση όλα τα προβλήματα τα βλέπεις με θετική αυρα και επειδή γενικά εγω απο την φυση μου είμαι θετικός ανθρωπος αισθάνομαι καλύτερα....βεβαια και χαρη εσας...αυτο δεν το ξεχνω είστε το παρεάκι μου....!!! σαν να εχω αλλη μια οικογένεια αισθάνομαι πια μαζί σας:-P:-P:-P:-P

IO????? MAMA MOYYYYY!!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ??ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟ MSN ακι μου????????

ειδες για να μην ντυνεσαι καλά κόλλησες ΙΟ ζουμπουλία:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

πως μου ήρθε τώρα το ζουμπουλία δεν ξέρω...αλλά μου άρεσε ζουμπουλοπρόεδρε!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:όλα τα ζουμπουρλούδικα εδώ είμαστε μαζεμένα....:lol::lol::lol::lol:

αρχηγε,μπορεί να μην έχει ιό....μην τρελαίνεσαι προκαταβολικά!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

αυτό δεν θα έπρεπε να στο πει ο άντρας σου βρε Βάσω μου.....καλό είναι να διαβάζεις διάφορα αλλά αν σου προκαλούν άγχος καλό θα είναι να τα περιορίσεις...εξάλλου κάθε περίπτωση είναι μοναδική και εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ...έχω πελατεία για τον άντρα σου:wink:στο Άργος είναι το γραφείο του;

Γεια σου Νικολ. Καταρχήν ειδα τις φωτο του γάμου σου στο fbκαι μου αρεσαν πολύ να ζησετε και οτι ομορφοτερο και ευλογημένο για τη κοινή ζωή σας ευχομαι

όσο για τον αντρα μου ακριβώς επιδή δεν μπορώ να βάλω τάξη αυτά που διαβάζω περι γέννας κ θηλασμου μου λεει να τα περιορισω λιγο. Ναι στο Άργος έχει γραφείο.(Ρέντας λεγεται) και το πόσα ζευγαρια βλεπει με προβλήματα μεταξυτους δεν λεγεται !!!ειναι πολύ κριμα που δεν μπορουν να στεριόσουν βρε παιδί μου και φυσικά την πληρώνουν τα παιδάκια τους όπως πάντα. Και μετα αναρωτιουνται οι γονεις γιατι τα παιδιά έχουν φοβίες επιθετικότητα κτλ. Αστα μεγαλο θεμα ανοιξαμε!!!!

Εσύ πώς πας???:wink:

Γεια σου Νικολ. Καταρχήν ειδα τις φωτο του γάμου σου στο fbκαι μου αρεσαν πολύ να ζησετε και οτι ομορφοτερο και ευλογημένο για τη κοινή ζωή σας ευχομαι

όσο για τον αντρα μου ακριβώς επιδή δεν μπορώ να βάλω τάξη αυτά που διαβάζω περι γέννας κ θηλασμου μου λεει να τα περιορισω λιγο. Ναι στο Άργος έχει γραφείο.(Ρέντας λεγεται) και το πόσα ζευγαρια βλεπει με προβλήματα μεταξυτους δεν λεγεται !!!ειναι πολύ κριμα που δεν μπορουν να στεριόσουν βρε παιδί μου και φυσικά την πληρώνουν τα παιδάκια τους όπως πάντα. Και μετα αναρωτιουνται οι γονεις γιατι τα παιδιά έχουν φοβίες επιθετικότητα κτλ. Αστα μεγαλο θεμα ανοιξαμε!!!!

Εσύ πώς πας???:wink:

σ'ευχαριστώ για τις φώτο και για τις ευχές σου.....οτι καλύτερο εύχομαι και σε σενα και με το καλό το μωράκι σου....:lol::lol:

διάβασε ένα μήνυμα της angel08 το έγραψε χθές το βράδυ νομίζω ή σήμερα το πρωί......με συγκίνησε το κοριτσάκι μας.....όλα θα πάνε καλά για όλες......μην τα διαβάζεις αν σε ρίχνουν ψυχολογικά.....

όσο για τα ζευγάρια ,γίνεται όντως χαμός.....ας μην το ανοίξουμε το θέμα καθόλου.....το δικό μου θεματάκι είναι οτι έχω απίστευτα νεύρα και δεν ξέρω πως να τα περιορίσω:rolleyes::rolleyes:

θα πάω να παραγγείλω κούνια και καροτσάκι σε λιγο..εσύ άπό που τα πήρες;τα πήρες ε;καλά θυμάμαι;

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανουλίνια

Α ρε Ζούμπι τί μας έχεις κάνει, ακόμα και στον ύπνο μου πάντες βλέπω, πάω να δώ τώρα αυτά που λέγαμε το πρωί και θα επιστρέψω να σας πώ τί βρήκα.

Πάντως , σε πολύ γνωστό κατάστημα χτές,

-πάντα που μου άρεσε είχε 82 ευρώ σκέτη,

-κουνουπιέρα της 73 ευρώ και το σίδερο στήριξης της κουνουπιέρας 6 ευρώ (ήθελα να'ξερα γιατί δεν το χαρίζουν...).

Για το πάπλωμα και σεντόνια δεν ρώτησα.... φοβήθηκα.... Αρκεί να σας πω ότι:

-το καλαθάκι καλλυντικών (το υφασμάτινο) μου είπε 62 ευρά

-το πανό τοίχου 54.

Οι τιμές αυτές ήταν με την έκπτωση. Και υπολογίζω για σεντονάκια και παπλωματάκι κάπου 120 ευρώ επιπλέον...

Και ήταν από τα μεσαίας κατηγορίας υποτίθεται... όχι τα ακριβά.

αχχ τί τραβάμε και εμείς οι μάνες....

GaiGp3.png

επειδή δεν λειτουργεί το μυαλουδάκι μου, αν είναι καμία μέσα ας με βοηθήσει...το πορτοκαλί με το λαχανί ταιριάζει; έτσι λέω να παραγγείλω την κούνια αλλά έχω κολλήσει αν ταιριάζουν αυτά τα δύο......heeeeeeeeeeeeelp...............

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Σήμερα εγκαινίασα εγώ το φόρουμ αφού ξύπνησα 6 παρά. να δω πόσο θα αντέξω ξύπνια.

Τα νέα μου για σήμερα είναι τα εξής. Γέννησε μια καλή μου φίλη, αγοράκι 3350, 10 μέρες νωρίτερα. Καισαρική έκανε γιατί είχε αρχή προεκλαμψίας (υψηλό ουρικό, 9,5 μικρή και 15,5 μεγάλη πίεση). Ολα πήγαν καλά ! Και έχει πρωτόγαλα και ξεκίνησε να θηλάζει λίγο λίγο.

Χριστινάκι κουράγιο! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά!

Αντζυ μην ανησυχείς γι'αυτούς τους ιούς του ΜΣΝ. Μια αλλαγή password όπως σου είπε κι η Βάλια αρκεί.

Τελικά για καφεδάκι τι λέει η φουσκτή μπαμπουσκοπαρέα; Μπορείτε Κυριακή πρωί εσείς;

X4pTp3.png

επειδή δεν λειτουργεί το μυαλουδάκι μου, αν είναι καμία μέσα ας με βοηθήσει...το πορτοκαλί με το λαχανί ταιριάζει; έτσι λέω να παραγγείλω την κούνια αλλά έχω κολλήσει αν ταιριάζουν αυτά τα δύο......heeeeeeeeeeeeelp...............

Ταιριάζει πάρα πολύ!

X4pTp3.png

ταιριαζουν Νικολ μου εννοειται!!!!!!κι ειναι και χαρουμενος συνδυασμος!!!YEAH!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΣΙΚΝΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανουλίνια

Α ρε Ζούμπι τί μας έχεις κάνει, ακόμα και στον ύπνο μου πάντες βλέπω, πάω να δώ τώρα αυτά που λέγαμε το πρωί και θα επιστρέψω να σας πώ τί βρήκα.

Πάντως , σε πολύ γνωστό κατάστημα χτές,

-πάντα που μου άρεσε είχε 82 ευρώ σκέτη,

-κουνουπιέρα της 73 ευρώ και το σίδερο στήριξης της κουνουπιέρας 6 ευρώ (ήθελα να'ξερα γιατί δεν το χαρίζουν...).

Για το πάπλωμα και σεντόνια δεν ρώτησα.... φοβήθηκα.... Αρκεί να σας πω ότι:

-το καλαθάκι καλλυντικών (το υφασμάτινο) μου είπε 62 ευρά

-το πανό τοίχου 54.

Οι τιμές αυτές ήταν με την έκπτωση. Και υπολογίζω για σεντονάκια και παπλωματάκι κάπου 120 ευρώ επιπλέον...

Και ήταν από τα μεσαίας κατηγορίας υποτίθεται... όχι τα ακριβά.

αχχ τί τραβάμε και εμείς οι μάνες....

Γειά σας πήρα την πρωτοβουλία να σας γράψω μιας και "μιλάμε"με την Άτζι συχνά και μπήκα να δω τι κάνει...

Εμείς πήραμε όλη την προίκα μαζί με τα έπιπλά του μωρού από το :

www.motherbaby.gr

Απίστευτα πράγματα και ασυναγώνιστες τιμές....

Με το καλό τα Κριαράκια σας......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...