Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α! και εγώ κατευθείαν κούνια λέω να αγοράσω και μάλιστα με ροδάκια για να τη μετακινώ όποτε θέλω και όπου θέλω. Έχουμε και παρκέ κάτω και δε λέει να γδάρω όλα τα πατώματα! Και εγώ λέω να τη σταθεροποιήσω για το πρώτο 6ξαμηνο χωρίς το ενα κάγκελο δίπλα στο κρεβάτι μας για να τη νιώθω συνέχεια δίπλα μου.

Για καρότσι και εγώ αυτό το σύστημα το τριπλό λέω να πάρουμε της peg-perego ή της chicco.

Στόλισε καμιά δέντρο;;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

touki μου μπράβο σου κοπέλα μου!!! Ολα μια χαρά!!! Και έτσι θα συνεχίσουν να είναι!!!

Αντε και εμείς οι υπόλοιπες μαμάδες με το καλό να κάνουμε την Β-επιπέδου!!!

Κορίτσια δείτε και στο www.ebaby.gr για καροτσάκια!!! Εχει πολύ καλές τιμές!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημερα!!!πηρα 1 μηνα αδεια τελικα!!!τωα που υπεγραψε η επιτροπη λετε να δεχτω επισκεψη απο γιατρο του ΙΚΑ να με ελεγξει?μπα ε?:confused:

κ εγω κοριτσια για καλαθουνα σκεφτομαι...ψιλοχωραει η κουνια αλλα επειδη δεν θελω να κρατησω το μωρο πανω απο 3 μηνες στο δωματιο μου σκεφτομαι την μερα να το βαζω να κοιμαται στο δωματιο του κ μονο το βραδυ να ειναι διπλα μου....

αυτα κ απο μενα...φιλακια:P:p

(πειναω παλι):rolleyes:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

touki μου αυτο για την σοκολατα το χω ακουσει κ εγω.οτι μολις τρωμε γλυκα τα μωρα κανουν σαν τρελα μεσα μας!!ε δεν ειναι τυχαιο που μολις δωσεις στα παιδακι σοκολατα τρεχουν κ δεν φτανουν!χαχαχα:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα κοριτσάκια.

εύχομαι να είστε όλες καλά.εγώ όχι και τόσο...χθές πήγα στο γιατρό για τον κολικό

που με έπιασε την Κυριακή & μου είπε οτι έχω άμμο στη χολή..θα πρέπει να προσέχω

πάρα πολύ τη διατροφή μου,καθόλου λιπαρά,

τηγανιτά,γλυκά κτλ.&να πάμε συντηρητικά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

σήμερα είμαι καλύτερα,χθές όμως με έπιασε ένα τρελό παράπονο,

γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχουν τύχει αρκετά τέτοια..

κάθε φορά αγχώνομαι,το παλεύω,ζώ μαζί του,το προσπερνάω,ελπίζω να

είναι το τελευταίο κι εκεί που ξαναβρίσκω τον εαυτό μου έρχεται κάτι άλλο.

δεν είμαι αχάριστη,ευχαριστώ το Θεούλη κάθε μέρα γι'αυτό το δώρο,όμως με

όλα αυτά φοβάμαι πάρα πολύ μήπως κάνω κακό στο μωράκι μου..

πρέπει για χάρη του να είμαι πιο δυνατή!

touki καλά αποτελέσματα!

elisavet πώς είναι ο αιματοκρίτης σου?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια.

εύχομαι να είστε όλες καλά.εγώ όχι και τόσο...χθές πήγα στο γιατρό για τον κολικό

που με έπιασε την Κυριακή & μου είπε οτι έχω άμμο στη χολή..θα πρέπει να προσέχω

πάρα πολύ τη διατροφή μου,καθόλου λιπαρά,

τηγανιτά,γλυκά κτλ.&να πάμε συντηρητικά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.

σήμερα είμαι καλύτερα,χθές όμως με έπιασε ένα τρελό παράπονο,

γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχουν τύχει αρκετά τέτοια..

κάθε φορά αγχώνομαι,το παλεύω,ζώ μαζί του,το προσπερνάω,ελπίζω να

είναι το τελευταίο κι εκεί που ξαναβρίσκω τον εαυτό μου έρχεται κάτι άλλο.

δεν είμαι αχάριστη,ευχαριστώ το Θεούλη κάθε μέρα γι'αυτό το δώρο,όμως με

όλα αυτά φοβάμαι πάρα πολύ μήπως κάνω κακό στο μωράκι μου..

πρέπει για χάρη του να είμαι πιο δυνατή!

touki καλά αποτελέσματα!

elisavet πώς είναι ο αιματοκρίτης σου?

Καρδούλα μου, μη σκέφτεσαι έτσι.Σ' αυτό το σώμα ζει ένα θαύμα, γι' αυτό θα πρέπει να το αγαπάς και να το φροντίζεις.Κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι ότι έχω αρκετά προβλήματα και δεν μεγαλώνει ο μικρός μου στο πιο υγιές σώμα, αλλά η αλήθεια είναι πως σε αυτό το σώμα ήρθε και φώλιασε το μικρό μου θαύμα, το έστειλε ο Θεός, και κάτι παραπάνω ξέρει Αυτός.

Ο αιματοκρίτης είναι ακριβώς όπως τον είχα αφήσει 27 και η αιμοσφαιρίνη 8,6.Αν και με ξεάγχωσε λίγο ο αιματολόγος μου που μου είπε ότι αν χρειαστεί μετάγγιση δεν είναι κάτι φοβερό και το κάνουν σε αρκετές έγκυες. Θα τον παρακολουθούμε κάθε 15 μέρες και θα δούμε.

Σου έδωσε κανά παυσίπονο για όταν σε πιάνει ο πόνος;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

κοριτσάκια καλημέρα...σήμερα πείζω απο το πρωί στο γραφείο σαν τυράκι.

toukaki πάντα τέτοια να χαίρεσαι την μπουμπού σου!

atlantis να σκέφτεσαι θετικά και ευχάριστα πράγματα...όλα αυτά έχουν ένα στοχο οχι γλυκά οχι τηγανιτά κλπ για το μωράκι σου αυτό θα σκεφτεσαι για να παίρνεις δύναμη και με την βοήθεια του θεού και της Παναγίας όλα θα πάνε καλά!

Για τον αιματοκρίτη θα σας πω και γω τα αποτελέσματα όταν τα πάρω γιατι και γω έχω χαμηλό. Επίσης έχω και στίγμα...Σκέφτομαι όμως θετικά προσπαθώ όσο μπορώ με την διατροφή μου (όχι υστερικά πράγματα γιατί είμαι και λιχούδα) αποφεύγω τα πολλά φαγητά απο έξω τα τηγανιτά και τα γλυκά που είναι η αδυναμία μου....Αυτά έυχομαι όλες να είστε καλά Σας φιλώ!:-P:-P:-P

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε ;) Εγώ θεωρώ ότι το πιο δύσκολο κομμάτι της εγκυμοσύνης το περάσαμε τώρα πρέπει να το απολαύσουμε! Εχω αυτή την γλυκιά αγωνία μέχρι το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό!!!!:roll:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

elisavet και χριστίνα σας ευχαριστώ πολύ,πάρα πολύ...

έχετε δίκιο..τα λόγια σας με ανακούφησαν,

έχω πίστη στο Θεό,Αυτός ξέρει..

ευχαριστώ,να είστε καλά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μολις τώρα μίλησα με τον γιατρό μου και την Δευτέρα θα τον πάρω τηλέφωνο για να πάω το απόγευμα να με δει...αν οχι, σίγουρα την Τετάρτη!!!Λέτε να δεί και το φύλο???

Γιούπιιιιιι!!!Αντε μωρέ θέλω να το δω

Μολις τώρα μίλησα με τον γιατρό μου και την Δευτέρα θα τον πάρω τηλέφωνο για να πάω το απόγευμα να με δει...αν οχι, σίγουρα την Τετάρτη!!!Λέτε να δεί και το φύλο???

Γιούπιιιιιι!!!Αντε μωρέ θέλω να το δω

Τέλεια Χριστινάκι! Σίγουρα θα δεις τι είναι το παιδάκι σου :lol::lol: Εγώ την μέρα που έμαθα τι είναι (αγοράκι) έφυγα τρελαμένη από τη χαρα μου και κοριτσακι να μου έλεγε πάλι το ίδιο θα ένιωθα! Είναι φοβερό συναίσθημα...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα γλυκιές μανούλες. Απο ότι βλέπω καλά είμαστε σήμερα, atlantis να είσαι δυνατή καλή μου και να σκέφτεσαι το μικρό πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα σου.

Σήμερα στη δουλεια ανχώθηκα πολύ, έχουμε ένα ανεπιβεβαιωτο κρούσμα της γρίπης θα μάθουμε την Παρασκευή σίγουρα. Το ανησυχητικό είναι πως απο χτες άρχισαν να λείπουν πολλά παιδάκια , τώρα περιμένω το απόγευμα να πάρω τον γιατρό μου για να μου γράψει αναρρωτική γιατί φοβήθηκα πολυ, ελπίζω βέβαια να μην έχω κολλήσει ήδη κάτι.:-(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...