Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν με το καλό ευκαιρίσεις φώναξε για βοήθεια!!

Αλήθεια πώς τα πάει ο μπαμπά σου?

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΕΧΕΙ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΪ ΚΛΠ ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΑΚΙ....ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...ΩΧ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

με γειά τα νυχτικάκια angel....πήρα και εγώ 2 (φτάνουν;) αλλά είναι με μακρύ μανίκι και δεν ξέρω μήπως σκάσω εκεί μέσα......βρήκα μια κρέμα για το στήθος LANSINOH λέγεται.....να ρωτήσουμε το γιατρό καλύτερα;ξέρει καμία τίποτα;;;;;;HELPPPPP:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΑΚΙ....

Χριστινάκι μου, από εμένα τις καλύτερές μου ευχές.

Θα δεις ότι αυτή η λαχτάρα να δει το εγγονάκι του θα τον βοηθήσει αρκετά!!

Ελπίζω, όχι μόνο να το δει αλλά και να το ευχαριστηθεί με τα χρόνια!! Κοίτα εσύ να είσαι καλά ε?

Και είπαμε , για βοήθεια στην μπουγάδα και το σίδερο μέσα εγώ ε????? (και γενικά σε ότι έχει πάρλα....:rolleyes::rolleyes:)

GaiGp3.png

Χριστινάκι μου, από εμένα τις καλύτερές μου ευχές.

Θα δεις ότι αυτή η λαχτάρα να δει το εγγονάκι του θα τον βοηθήσει αρκετά!!

Ελπίζω, όχι μόνο να το δει αλλά και να το ευχαριστηθεί με τα χρόνια!! Κοίτα εσύ να είσαι καλά ε?

Και είπαμε , για βοήθεια στην μπουγάδα και το σίδερο μέσα εγώ ε????? (και γενικά σε ότι έχει πάρλα....:rolleyes::rolleyes:)

να σαι καλά και μόνο ο λόγος σου με κάνει να νιωθω καλύτερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με γειά τα νυχτικάκια angel....πήρα και εγώ 2 (φτάνουν;) αλλά είναι με μακρύ μανίκι και δεν ξέρω μήπως σκάσω εκεί μέσα......βρήκα μια κρέμα για το στήθος LANSINOH λέγεται.....να ρωτήσουμε το γιατρό καλύτερα;ξέρει καμία τίποτα;;;;;;HELPPPPP:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με γειά σου και εσένα μανούλα!!!!!

Την έχω ξανακούσει αρκετές φορές αυτή την κρέμα, πρέπει να είναι καλή....

Υπάρχει και άλλη μία δεν θυμάμαι το όνομά της...

Πάντως καλύτερες είναι αυτές που δεν ξεπλένονται για να μην ταλαιπωρείς την θηλή με νερά και πετσέτες. Βέβαια, έχω ακούσει πως αν δεν υπάρχει πρόβλημα τότε κάθε φορά που τελειώνει ο θηλασμός πιέζουμε μέχρι να βγουν 2-3 σταγόνες και τις απλώνουμε στην θηλή να στεγνώσουν και αυτό υποτείθεται ότι είναι ότι καλύτερο.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΕΧΕΙ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΪ ΚΛΠ ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΑΚΙ....ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...ΩΧ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

χριστινάκι μην τα σκέφτεσαι κούκλα μου τα άσχημα....όλα θα πάνε καλά!!!!!προσευχή σου και μαζί μ' εσένα και εμείς και όλα θα πάνε καλύτερα......:wink:να πείς και στη μανούλα σου να μην δείχνει την αδυναμία της μπροστά του και όλα θα πάνε καλά.....

Grya.jpgGryap3.png

με γειά σου και εσένα μανούλα!!!!!

Την έχω ξανακούσει αρκετές φορές αυτή την κρέμα, πρέπει να είναι καλή....

Υπάρχει και άλλη μία δεν θυμάμαι το όνομά της...

Πάντως καλύτερες είναι αυτές που δεν ξεπλένονται για να μην ταλαιπωρείς την θηλή με νερά και πετσέτες. Βέβαια, έχω ακούσει πως αν δεν υπάρχει πρόβλημα τότε κάθε φορά που τελειώνει ο θηλασμός πιέζουμε μέχρι να βγουν 2-3 σταγόνες και τις απλώνουμε στην θηλή να στεγνώσουν και αυτό υποτείθεται ότι είναι ότι καλύτερο.

ευχαριστώ μανούλα!!!:tongue:για το γάλα το έχω ακούσει και εγώ αλλά πολλές μανούλες κάνουν πληγή στη θηλή με το θηλασμό....δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό....μάλλον θα το αφήσω για εκείνη τη στιγμή......

Grya.jpgGryap3.png

με γεια τα νυχτικακια!ειδες που βρηκες???εγω περιμενω τον μπαμπα μου την αλλη βδομαδα να ρθει να παρω κανα φραγκακι κ να τελειωνω με τα ψωνια!!:tongue::tongue:

Χριστινακι μου καλο εχει θετικες σκεψεις (συνεχισε οπως κανεις δηλαδη)κ εγω αυτο πιστευω οτι απο την λαχταρα του να δει εγγονι θα γινει καλα κ θα ναι καλα χρονια ακομη!!

σιγα σιγα θα σας αφησω..παω JUMBO μετα ΙΚΕΑ με ξαδερφη (ειναι διπλα σχεδον) κ μετα ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (που ειναι ακριβως διπλα )να δω την φιλεναδα που γεννησε!σας φιλω προς το παρον..θα τα πουμε το βραδακι...

Αντζυ το msn σου κατι εχει παθει!πρεπει να χεις ιο κ ολο κατι χαζα στελνει!!!:confused::(:(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γειαααααα σας κοριτσια:)

να κανω μια γρηγορη ερωτηση τι στρωμα θα παρετε?

στο εμποριο βλεπω λατεξ και κοκοφοινικα το λατεξ κανει 320 και το αλλο 175ε με ποια λογικη αγοραζουμε βρεφικο στρωματακι?

k30rm7.png

χριστινάκι μας να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε,σας στέλνουμε θετική ενέργεια και προσευχόμαστε μαζί σου όλα να πάνε καλά.και όχι μόνο να προλάβει αλλά και να αναθρέψει το μπέμπη σου!κράτα γερά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Annie μου ευχαριστω καλά να περάσεις.....

nikole ζουζουνίτσα σε ευχαριστω πολύ και για το θηλασμο πιστευω ότι όλα θα πάνε καλά αφου το θέλουμε και οι θηλιτσες μας θα είναι οκ αλλά και το γαλατακάκι των μπουμπουκιών μας θα είναι επίσης οκ.....

Σας ευχομαι καλή τσικνοπέμπτη.....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...