Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

annie αν έχεις σκοπό να της πάρεις κι άλλο δώρο αργότερα το καλύτερο νομίζω για την κλινική είναι μια σύνθεση με λουλούδια,μπαλόνια&λούτρινα(που μένουν κιόλας),κοστίζουν λίγο,αλλά φτιάχνουν απίστευτα πράγματα!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

της εχω παραγγειλει ενα sling αλλα ακομη δεν εχει ερθει!κ ελεγα μηπως να της επαιρνα κατι για το μωρο...αλλα τι?κανα φορμακι ???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κανένα σετ πετσέτες που όσες και να έχει χαμένες δεν θα τις πάνε?ή κανένα φορμάκι 3-6 μηνών,βαμβακερό για πιο μετά?α,αλήθεια,εμένα 2-3 που μου έφεραν φορμακια είναι βελουτέ,πειράζει?εσείς τι πήρατε?

''εσείς κι εγώ...

κανένα σετ πετσέτες που όσες και να έχει χαμένες δεν θα τις πάνε?ή κανένα φορμάκι 3-6 μηνών,βαμβακερό για πιο μετά?α,αλήθεια,εμένα 2-3 που μου έφεραν φορμακια είναι βελουτέ,πειράζει?εσείς τι πήρατε?

Απο την στιγμη που ειναι βαμβακερα δεν πειραζει!Και εγω εχω παρει 4-5!

Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως ειναι πολυ ζεστα!Δεν ξερω θα δουμε!!

Εμενα με προβληματιζει οτι η εποχη που γενναμε ειναι περιεργη και δεν ξερω τι (ρουχαλακια) θα χρειαστουν.

Εχω παρει μια ζακετουλα για οταν θα τον βγαλω απο το μαιευτηριο

και την κουβερτουλα και σκεφτομαι μηπως κρυωνει.

Ειμαι υπερβολικη???????

neraidoula αυτά τα βελουτέ δεν είναι 100% βαμβακερά,είναι 80%και έχουν και κάτι άλλο 20% αλλά δε θυμάμαι τι γιατί έχω κόψει όλες τις ραμμένες καρτελίτσες..πειράζει?????

τα ίδια σκέφτομαι&αναρωτιέμαι κι εγώ,μια ζακετούλα έχω,δυο κουβερτούλες αγκαλιάς χοντρές βαμβακερές,μια πιο λεπτή και θα πάρω και μια ισπανική μαζί μήπως χρειαστεί...κάτι απ'όλα αυτά θα κάνει,όμως είναι πολλά...irev τα φώτα σου!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

καλώς τα τα κορίτσια!!!!

Γυμναστήκαμε και σήμερις και επεστρέψαμε στην έδρα μας. Τα ΗΡΑ δεν πρόλαβα ανοιχτά να πάω για την προίκα, θα πάω το απογευματάκι στο χαλαρό. Thanks για τα καλά σας λόγια περί γούστου, ελπίζω να είναι και ποιοτικώς καλή και να την πάρω.

Αρχηγέ ωραία επιλογή καταστήματος... άριστη χρυσή μου...

Έκανες και ψώνια βλέπω... αναστέναξες το BIMBO ε? (καλά έκανες.....)

Και εγώ σήμερα όπως πήγαινα στη Φαιναρέτη πήρα και άλλο ένα νυχτικό οπότε με 2 είμαι κομπλέ (μαζί με αυτό που πήρα εχτές). Ρόμπα μία στο σύνολό.

Τώρα πέραν της προίκας θέλω ένα σλινγκ και τα καλυντικο-σαπούνια + φαρμακείο για την μπέμπα.

Από αύριο θα αρχίσω και εγώ το πλύσιμο να δούμε πώς θα τελειώσω.....

GaiGp3.png

ΜΑΝΟΥΛΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ:tongue::tongue::tongue:...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ....ΘΑ ΦΑΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ....ΠΡΟΕΔΡΕ ANGIE ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 12:00-14:00 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ....

ΑΝΝΙΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΕΙΡΝΑ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΑΚΙ Ή ΚΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΟΠΟΥ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ (ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...

ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ JUMBO ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ, ΣΕΡΜΠΑΝΤΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ....!!! Ε???:P:lol::lol::P

ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ANGELAKI ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ....!!!

μπραβο ΒΙΚΑΚΙ!να σου πω,τα νυχτικακια εσυ απο που τα πηρες κ πως ειναι??

Τα χτεσινά τα πήρα από τα Benetton στην Καλλιθέα , είναι λιλά μονόχρωμο βαμβακερο, έχει 3 κουμπάκια επάνω και μία σαν λεπτή τρεσούλα λευκή κάτω από το στήθος. Έχει και το γράμμα U καλλιγραφικό στο στήθος γραμμένο με μικρές πετρούλες. Από πάνω ασορτί ρομπάκι που την τρέσα την έχει στην λαιμόκοψη και στο μανικάκι χαμηλά. Αυτά χτές τα πήρα μισή τιμή λόγω εκπτώσεων 40 έουρα. Σήμερα πήρα ένα γκρί με ψιλό λευκό πουά και κουμπάκια, έχει και αυτό μία σατέν γκρί τρεσούλα κάτω από το στήθος. Η τιμούλα του 15 έουρα από την πλατεία της Ν. Σμύρνης. Και τα Δύο είναι κάπου κάτω από το γόνατο.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ. ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ....Η ΜΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

Τα χτεσινά τα πήρα από τα Benetton στην Καλλιθέα , είναι λιλά μονόχρωμο βαμβακερο, έχει 3 κουμπάκια επάνω και μία σαν λεπτή τρεσούλα λευκή κάτω από το στήθος. Έχει και το γράμμα U καλλιγραφικό στο στήθος γραμμένο με μικρές πετρούλες. Από πάνω ασορτί ρομπάκι που την τρέσα την έχει στην λαιμόκοψη και στο μανικάκι χαμηλά. Αυτά χτές τα πήρα μισή τιμή λόγω εκπτώσεων 40 έουρα. Σήμερα πήρα ένα γκρί με ψιλό λευκό πουά και κουμπάκια, έχει και αυτό μία σατέν γκρί τρεσούλα κάτω από το στήθος. Η τιμούλα του 15 έουρα από την πλατεία της Ν. Σμύρνης. Και τα Δύο είναι κάπου κάτω από το γόνατο.

ΜΕΓΕΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟ Ή ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ???:-P:-P:-P:-P

ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ANGELAKI ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ....!!!

Όταν με το καλό ευκαιρίσεις φώναξε για βοήθεια!!

Αλήθεια πώς τα πάει ο μπαμπά σου?

GaiGp3.png

ΜΕΓΕΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟ Ή ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ???:-P:-P:-P:-P

Με μανίκι και τα δύο... εγώ αμάνικα σε δημόσιους χώρους μέχρι να αδυνατίσω ξανά ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...