Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι δεν το αγόρασα... Μου το δώσανε!!!

Εγώ το πρωί πίνω το φυλλικό και σίδηρο μισή ώρα πριν το φαγητό...

Τα ρουχαλάκια του μικρού μου εμένα δεν ξεβάψανε πάντως οποτε nikole μου μην ανησυχείς!!!

Βάλια μου σ'ευχαριστώ..... στο μητέρα γεννάς και έχεις γυναίκα γιατρό;άσχετο.........

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΙ 3 ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΧΑ ΧΑ!!πειναω.....κι η μαμα φτιαχνει για μεσημερι γιγαντες,να φαω ελαφρια για να ντερλικωσω το βραδυ τα κρεατικα!!αν παω στο γιατρο και ζυγιστω πιστευω θα χω παρει 12 κιλα για πλακα!!

αχ,γίγαντες......στείλε καλέ ένα πιατάκι κι από δω!!!!!γιατί δεν ζυγίζεσαι μόνη σου;;;;;είμαι με το ένα πόδι στα 80!!!!:-(:-(:-(....και νοιώθω τεράστια:(:(

Grya.jpgGryap3.png

γι αυτο αγαπη μου δε ζυγιζομαι μονη μου!!!το αποφευγω για να μη μελαγχολησω!! εγω δεν εχω παρει ουτε στα χερια,ουτε στα μουτια..ολο κοιλια και κυταρριτιδα βλεπω στον καθρεφτη!!!!!αχ πανε τα ωραια μου μαγιουδακια το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

α,πηρα μαζι με τα σουτιεν κι ενα λαστεξ θα το παρω μαζι στη βαλιτσα μου μολις γεννησω να το φορεσω!μπας και μπει η κοιλια!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γι αυτο αγαπη μου δε ζυγιζομαι μονη μου!!!το αποφευγω για να μη μελαγχολησω!! εγω δεν εχω παρει ουτε στα χερια,ουτε στα μουτια..ολο κοιλια και κυταρριτιδα βλεπω στον καθρεφτη!!!!!αχ πανε τα ωραια μου μαγιουδακια το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!

και εγώ κοιλιά και στήθος......έχω ανέβει 3 νούμερα:(:(...πόσο θα φτάσει;το είχα και από πρίν μπόλικο αλλά τώρα έχουμε ξεφύγει..........ααααααααααααααααααχ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου σ'ευχαριστώ..... στο μητέρα γεννάς και έχεις γυναίκα γιατρό;άσχετο.........

Στο Ιασώ γεννάω και έχω άντρα γιατρό... :tongue::tongue::tongue:

angie μου θέλω κι εγώ γίγαντες!!! :tongue::tongue: με φετούλα!!!

Μου άνοιξες την όρεξη τώρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπερα.....ψωφισα στον υπνο!!!!τωρα εκανα καφεδακι κ παω να διαβασω τι λετε πολυλογουδες....:P:p

εσύ για μεσημέρι κοιμήθηκες;;;;;;;πωπωπωπωπω έχουμε χάσει την μπάλα με τον ύπνο:tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by nikole

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

θα στειλω γιγαντες σε ολες σας!!!!!!!!ΑΝΝΥ καλα ξυπνητουρια!!!!!!ψαχνω τωρα στο νετ τι θελουμε για την βαλιτσα μας να τα γραψω...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρααα! Καλησπέραααα! (Να είμαι μέσα!)

Τί κάνετε μπαμπουσκίτσες; Εγώ μια χαρά, ήρθε η πεθερούλα για καφέ και αναγκάστηκα να βάλω ξυπνητήρι το πρωί μη με βρει στο κρεβάτι!

Άννη, μια από τα ίδια με τον ύπνο! Τον αξύπνητο έχω, θα γεννηθει ο μπέμπης και θα κλαίει και θα σηκώνεται ο Στέλιος...

Έχει και αυτή την υπέροχη λιακάδα και πολύ το χαίρομαι! Η μαμά μου με ρωτούσε χθες τί θα ντυθώ φέτος και το μόνο που σκέφτηκα: Κολοκύθα!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Εγώ σήμερα θα κάνω μπριζολίτσες και τορτίγιες με καπνιστό κασέρι και μπέικον! Κλασσικά, θα φάμε απόγευμα ασφού σχολάσει ο Στέλιος και το βράδυ δεν έχει φαγητό γιατί φαντάζομαι πως θα είμαστε ακόμη σκασμένοι! Θέλω να πάμε καμιά βόλτα όμως! Εσείς τί θα κάνετε;

Άντζυ, στο parents θα βρεις λίστα με τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!

Και τα χάπια είναι μεγάλος μπελάς... Ο σίδηρος μακρυά από το ασβέστιο. το ασβέστιο μακρυά από το μαγνήσιο και όλη μέρα αναρωτιέμαι, πότε να πάρω τί και τί έχω φάει για να αποφύγω να πάρω πολύ κοντά το συμπλήρωμα που δεν κάνει... Σε γενικές γραμμές όμως: Ο σίδηρος πρωί νηστική και πρωινό μετά από μια ώρα που δεν περιλαμβάνει γαλακτοκομικά. Το ασβέστιο πριν το μεσημεριανό, ή το απόγευμα αν φάω κρέας το μεσημέρι και το μαγνήσιο πριν κοιμηθώ που δεν έχω φάει κάτι πρόσφατα (συνήθως! Γιατί τώρα τελευταία...) και δεν υπάρχει πρόβλημα...

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κοριτσάκια και καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε όλες!!

angel 09 με συγκινείς κάθε φορά,σου αξίζει οτι καλύτερο και μακάρι η Παναγίτσα να σου το δώσει.....κι εμένα μου μοιάζει να έχει σταματήσει ο χρόνος.....οι μέρες δεν παιρνούν εύκολα όταν δεν κάνουμε πράγματα και είμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι,για να μην πώ στον καναπέ...κι εγώ είμαι μόνη σχεδόν όλη την ημέρα,αλλά δεν παραπονιέμαι.αρκεί να είμαστε καλά εγώ και η μπεμπούλα μου...

Βασω τι να πώ,μακάρι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι.....ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,συνεχίζω αγωγή και απ'οτι καταλαβαίνω θα τις έχω μέχρι το τέλος(:-(:sad::-(),το οποίο παρακαλάω το Θεό να αργήσει να έρθει.κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες,χθες ας πούμε,σήμερα νομίζω είμαι καλύτερα.αν είμαι εντάξει μέχρι το βράδυ λέω να πάμε στους κουμπάρους μας,έχω τρελαθεί,θέλω να δώ την βαφτιστήρα μας,την οποία λατρεύω,δεν αντέχω άλλο!είναι 3,5 ετών&μου είπε στο τηλ.οτι θα με βάλει στο δωμάτιό της και θα παίζουμε με τις ώρες,οπότε μπορεί και να μην τσικνήσω:lol:

strata χαίρομαι για σένα,φαντάζομαι θα ηρέμησες τώρα που ξέρεις τι είναι.πόσο νερό σου είπε να πίνεις την ημέρα δηλ?μήπως να έπαιρνες ένα τηλ το γιατρό σου να πάρεις τη συγκατάθεσή του πριν την ξεκινήσεις?όπως και να έχει καλή νηστεία,εύχομαι να νιώσεις πολύ καλύτερα!

irev μου κι εγώ δεν ήξερα πόσο επικίνδυνο είναι μέχρι που αρρώστησαν(από ίωση που μετέφερε επισκέπτης)δίδυμα φίλων μας 15 ημερών&κατέληξαν στην κλινική και ο παιδίατρος τους είπε οτι αν ήξερε ο κόσμος πόσο επίφοβο είναι,οι συγγενείς&φίλοι θα έβλεπαν τα νεογέννητα μόνο από φωτογραφία..δε με νοιάζει καθόλου,σ'αυτό θα γίνω σκύλα για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου!

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

πωπω..υστερια μας εχει πιασει!!!χαχαχα!!!

Αντζυ ο snoopy ειναι τελειος.το εχω δει απο κοντα κ ειναι πολυ ωραιο!!!

Βικυ μου κ η δικια σου προικα πολυ καλη!να πας να την παρεις!!!!

εγω ξυπνησα ρε στις 11 αλλα με πηραν σβαρνα με τα τηλ μετα πηγα κ λιγο super αλλα με τον υπνο εχω χασει την μπαλα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

επισης με εχει πιασει κ μενα υστερια με την βαλιτσα!!!θελω να την κανω να τελειωνω!οπως επισης να παρω κ ολα τα τζαντζαλα του μωρου!δεν ξερω γιατι τοσο αγχος αλλα ολο λεω κ αν γενησω νωριτερα????

Α!ξεχασα...γενησε χθες η αλλη μου η φιλη κ αυτη με καισαρικη!!!πολυ μαχαιρι πεφτει ρε παιδια!κ αυτη ειχε πονους κανα μηνα κ απο διαστολη τιποτα....μπορει να παω σημερα να την δω...δωστε καμια ιδεα τι δωρακι να της παω στην κλινικη?????

αντε θελω κ εγω να γεννησω..φτανει τοσο!χαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...