Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα Elisavet μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που μου το είπες!!!! Καλά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ευχαριστήσω και εγώ την κοπέλα που το είχε γράψει σε εκείνο το φόρουμ.... (αλλά αλσχάϊμερ....:rolleyes:)

Εύχομαι να είναι έτσι ήρεμα τα βράδια σου μέχρι να γεννήσεις!!!!!!!

Να ' σαι καλά!!!!!!!!!Νομίζω πως κι εγώ μπαίνω στον 8ο σήμερα αύριο.Με τη Βάλια είμαστε μαζί αν δεν κάνω λάθος.Εγώ έχω ΠΗΤ 8/4

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ELISAVET μου εγώ έχω ΠΗΤ 7/4. Μια μερούλα διαφορά!!! Καλέ εγώ νόμιζα ότι θα έμπενα στον 8ο στις 7/2... Τι να πω;;;

angel_ μου ναι χαμηλά εννοώ αλλά δεν είναι ο πόνος όλη την μέρα και ούτε κάθε μέρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ELISAVET μου εγώ έχω ΠΗΤ 7/4. Μια μερούλα διαφορά!!! Καλέ εγώ νόμιζα ότι θα έμπενα στον 8ο στις 7/2... Τι να πω;;;

angel_ μου ναι χαμηλά εννοώ αλλά δεν είναι ο πόνος όλη την μέρα και ούτε κάθε μέρα...

Βασικά και εγώ έχω έναν πόνο που πάει και έρχεται .. χαμηλά, στην αρχή λέγαμε ότι είναι μυικό αλλά τελικά δεν είναι. Το έδειξα στον γιατρό την άλλη φορά και είπε ότι δεν είναι τίποτα δεν έδωσε όμως και πολύ σημασία....

Εμένα είναι δεξιά-αριστερά .... τί να πώ, δεν ξέρω τί να φταίει..

GaiGp3.png

καλημέρα πονεμένες μανούλες........σήμερα έχει ήλιο οπότε είμαι καλά.....έχω ένα σπίτι λες και πέρασε οδοστρωτήρας:lol::lol::lol:πρέπει να μαζέψω λίγο!!!!ο πόνος χαμηλά είναι φυσιολογικός γιατί ρώτησα τη γιατρό και εγώ.....εμ αφού γίνεται μάχη εκεί μέσα πως να μην πονάμε;;;;:rolleyes:η μπέμπα πάλι κέφια έχει σήμερα.....:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα πονεμένες μανούλες........σήμερα έχει ήλιο οπότε είμαι καλά.....έχω ένα σπίτι λες και πέρασε οδοστρωτήρας:lol::lol::lol:πρέπει να μαζέψω λίγο!!!!ο πόνος χαμηλά είναι φυσιολογικός γιατί ρώτησα τη γιατρό και εγώ.....εμ αφού γίνεται μάχη εκεί μέσα πως να μην πονάμε;;;;:rolleyes:η μπέμπα πάλι κέφια έχει σήμερα.....:tongue::tongue:

καλημέρα nikole!!!

Πώς είσαστε σήμερα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα nikole!!!

Πώς είσαστε σήμερα?

όλοι καλά...εχθές από κούραση πρέπει να ήμουν χάλια...ο χρήστος πήγε και για δουλειά ή μπέμπα μου έχει κάνει το στομάχι μπάλα.....όλοι καλά....:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Καλή Τσικνοπέμπτη να΄χουμε! Απόψε πάλι ξύπνησα 2 φορές για πίπι, μετά από τις 5μιση μέχρι τις 7μιση το πρωι δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί η μικρή με είχε τσακίσει στις κλωτσιές, οπότε σήμερα θα΄μαι πάλι κομμάτια. Χαλάλι της όμως.

Σήμερα έχουμε γυμναστική με το Βικάκι, μετά θα πάμε στον ασφαλιστή, μετά θα ψωνίσουμε γιατί πρέπει να φτιάξω ένα σουφλε σήμερα που θα πάμε στην κουμπάρα για φαγητό. Πολύ τρέξιμο, οπότε ίσως ξαναπεράσω το βράδυ για καληνύχτες. Φιλιά σε όλες τις μανούλες και καλή Τσικνοπέμπτη!

Α, και μην ξεχνιόμαστε¨Αντζυ Ε-ΣΕΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ, Ε-ΣΕΝΑ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα φιλες μου!!!μα με τι κεφια ξυπνησατε ολες σημερα??τα πα'ι'δακια σκεφτεστε???!!με εχετε κατασυγκινησει με την εκστρατεια σας για την παραμονη μου ως προεδρου των κοιλιτσων,δε μπορω να σας χαλασω χατιρι!!θα σκεφτω τροπο να μαζεψουμε καπως ολα τα κινητα,να τα γραψει η καθεμια μας σε ενα χαρτι δικο της να το χει μαζι-να γραφει και την πητ διπλα,κι οταν φτανει ο καιρος να γεννησει καποια απο μας να χουμε επικοινωνια!

Βικακι προικες εγω ειδα πολλες,αλλα μου αρεσανε περισσοτερο στα ΗΡΑ κι οι τιμες σε οσες ειδα ηταν 100 με 120 ευρω..στο motherbaby στο περιστερι η πιο ακριβη τους εχει 75 ευρω,εχει δλδ και με 50 και με 60 ευρω κομπλε.αυτη θελω εγω απο τα ηρα:

1223887311-c-Flower_12.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα φιλες μου!!!μα με τι κεφια ξυπνησατε ολες σημερα??τα πα'ι'δακια σκεφτεστε???!!με εχετε κατασυγκινησει με την εκστρατεια σας για την παραμονη μου ως προεδρου των κοιλιτσων,δε μπορω να σας χαλασω χατιρι!!θα σκεφτω τροπο να μαζεψουμε καπως ολα τα κινητα,να τα γραψει η καθεμια μας σε ενα χαρτι δικο της να το χει μαζι-να γραφει και την πητ διπλα,κι οταν φτανει ο καιρος να γεννησει καποια απο μας να χουμε επικοινωνια!

Βικακι προικες εγω ειδα πολλες,αλλα μου αρεσανε περισσοτερο στα ΗΡΑ κι οι τιμες σε οσες ειδα ηταν 100 με 120 ευρω..στο motherbaby στο περιστερι η πιο ακριβη τους εχει 75 ευρω,εχει δλδ και με 50 και με 60 ευρω κομπλε.αυτη θελω εγω απο τα ηρα:

1223887311-c-Flower_12.jpg

Τι ωραία προίκα!!!!!! O Snoopy!!! :tongue::tongue::tongue:

Nα πας να την πάρεις!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Πρόεδρε οι τιμές που μου λες τί περιλαμβάνουν? Μόνο την πάντα ή και κάτι άλλο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ειναι η παντα,σεντονακια πανω και κατω και κουνουπιερα!α,και αυτο που δε μου ρχεται πως το λενε τωρα που στρωνουμε απο πανω,οχι ομως παπλωμα,το ψιλο.ε,τι αλλο θελουμε?μια χαρα ειναι αυτα!εγω πηρα και 3 σετ σεντονακια απο JUMBO να χω να αλλαζω και θα μας φερουν μωρε κιολας!τι λες φανταστικη μανουλα ΒΙκυ?θες να παμε να τα παρουμε???αλλα εμενα τα κοντινα μου ΗΡΑ ειναι ΠΕΙΡΑΙΑ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ειναι η παντα,σεντονακια πανω και κατω και κουνουπιερα!α,και αυτο που δε μου ρχεται πως το λενε τωρα που στρωνουμε απο πανω,οχι ομως παπλωμα,το ψιλο.ε,τι αλλο θελουμε?μια χαρα ειναι αυτα!εγω πηρα και 3 σετ σεντονακια απο JUMBO να χω να αλλαζω και θα μας φερουν μωρε κιολας!τι λες φανταστικη μανουλα ΒΙκυ?θες να παμε να τα παρουμε???αλλα εμενα τα κοντινα μου ΗΡΑ ειναι ΠΕΙΡΑΙΑ!

Εμένα έχει ΗΡΑ κοντά στο σπίτι μου. Από εκεί έχω παραγγείλει και το καρότσι μας. Αλλά επειδή εμένα η κούνια και η συρταριέρα έχουν ζωγραφιστά αρκούδια καλύτερα θα πήγαινε κάτι τέτοιο:

http://www.ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=42&theid=42&open1=11&open2=42&thepid=223&page=1

Πώς σου φαίνεται?

GaiGp3.png

α,ειναι τελειο ρε!!!!!!!!!!!να πας να την παρεις!!κι εγω οπου να ναι θα παω,να προλαβω και τις εκπτωσεις γιατι εχουν ή 10% ή 20% αν θυμαμαι στα ΗΡΑ.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...