Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!Ηρθα κι εγω!!!!

Παλι για φαγητο μιλατε βρε μανουλες?????Κι εχω μια πεινα.......

Και δεν ξερω τι να φαω η χοντρουλα!!!!!!!!!Το στομαχι μου απο την πεινα εχει φτασει να μην πω που!!!ΜΗΝ ΠΕΙΣ!γιατι και το δικο μου καπου εκει εχει φτασει και δε γυριζει πισω με τιποτα!!πειναωωωωωωω...κι εγω και το παιδι μου!!!!!!

Σημερα ενα φιλικο μας ζευγαρι πηγε Ρωμη και εκανα παραγγελια

ενα ακριβουτσικο πορτοφολι μια και πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια

ακριβη μου αγορα αφου οταν με το καλο ερθει ο μπεμπης θα στενεψουν οι

κωλοι!!!Οχι οτι τωρα ειναι καλυτερα αλλα ειπα να κανω μια φορα την υπερβολη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:καλα εκανες!!ε,μια αγορα τη χρειαζομαστε κι εμεις!κι εμενα ο αντρουλης μου προχτες μου πηρε μπουφανακι και αθηλητικα παπουτσια,μιας και δε φοραω και τιποτα αλλο λογω εγκυμοσυνης πια!:tongue:

angie μας η παραιτηση δεν γινετε δεκτη!!!!!Εσενα θελουμε για αρχηγο!!

Μην χαλας χατιρι στις εγκυουλες φιλες σου!!!!Και δεν εισαι αχρηστη!!ενταξει Βασουλα,με πεισατε,φτανει!!(παει τωρα την ψωνισα κι αλλο!!)

Οποια κοπελα και να οργανωνε την συναντηση αφου δεν μπορουσαν ή δεν ηθελαν καποιες κοπελες το ιδιο αποτελεσμα θα ηταν;););)

ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!

μηπως να μου βγαλετε και τραγουδακι??αντζυ παμε γερα,παμε με τσαμπουκα κι η συναντηση θα γινει τελικα!!!:lol::lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στρατουλα μου εδω ειμαι η κοψομεσιασμενη!!! εγω χτες και σημερα ολη μερα ψαχουλευω το ιντερνετ και κυριως εδω στο παρεντς για το θηλασμο,να μαθω ,να ξερω τι μου γινεται!πως εισαι εσυ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΆΛΛΑ ΝΈΑ.Νιώθω πολυ κουρασμένη αποψε.Πήγα πρωί στο γιατρό ,στο Χολαργό,μ εξέτασε μου πε πως οι πόνοι είναι απ το στομάχι κ το έντερο κ οτι γενικά έχω πολυ νερό στην κοιλιά κ διάφορα πρηξίματα που επιδεινώνουν τους πόνους κ μου δωσε νηστεία κ για τα κιλά κ το νεφρό κ όλα.Για μια βδομάδα θα τρώω το πρωί δυο μπανάνες, το μεσημέρι βραστές πατάτες κ το βράδυ χυμό!!!!Κ ενδιάμεσα τίποτα,ούτε νερό!!!αΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗ.

οΠΌΤΕ ΆΤΙΜΕς κόψτε τις συζητήσεις για τα γλυκά κ τις λιχουδιές γιατί μου βάζεται ιδέες.Κ σε μια βδομάδα μου δωσε να κάνω κάποιες εξετάσεις-αυτές που κάνουμε κάθε μήνα κ κάποιες επιπλέν κ θα με ξαναδεί.Μου πε επιπλέον πως μάλλον τρώω αγχομένα τελευταία κ επιβαρύνω κ αλλο το στομάχι.Πάντως είχε πολύ κόσμο εκεί.

Βρε strata μου , αυτή η νηστειοθεραπεία που σου έδωσε λιγάκι extreme είναι.... Τί γιατρός σου την έδωσε?

Εγώ ξέρω ότι οι έγκυοι πρέπει να τρώμε απ'όλες τις ομάδες τροφών και όχι να κάνουμε αυστηρή νηστεία. Ακόμα και εγώ που τρώω θεωρητικά λίγο προσεκτικά τρώω τα πάντα. Πολύ φοβάμαι ότι θα πέσεις κάτω με μπανάνες πατάτες και χυμό κάθε μέρα τόσες μέρες... Τί να πώ σόρρυ απλά μου φαίνεται περίεργο...

GaiGp3.png

μηπως να μου βγαλετε και τραγουδακι??αντζυ παμε γερα,παμε με τσαμπουκα κι η συναντηση θα γινει τελικα!!!:lol::lol::lol::lol:

Εεεετσι ετσι!!!Θα σου βγαλουμε τραγουδακι και μετα θα βγαλουμε και

κανενα νανουρισμα για τα bebe μας!!!!!!!Τωρα που το σκεφτομαι τιποτα

τετοιο δεν ξερω!!!Πρεπει να γραψω κανενα τραγουδακι:tongue::tongue:

Κοριτσια καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε:)

Πηγα σημερα στον γιατρο ολα μια χαρουλα η μικρη ειναι 1500γραμμ.

Τα μαθηματα στην Ευτοκια ειναι απιστευτα χαλαλι το ταξιδι που κανω (ειμαι στο τμημα τις Δευτερας)

Τελη Φλεβαρη θα ζωγραφισουμε τελικα το δωματιο τις μικρης..

Οσο αφορα τα πραγματα ειμαι σχεδον ready!! καροτσι εχω παρει απο τον Ιανουαριο το Strokke απο το http://www.pramworld.co.uk βαλιτσα σχεδον ready και απο ρουχαλακια αστα να πανε!! θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες

Πολλα φιλια

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε:)

Πηγα σημερα στον γιατρο ολα μια χαρουλα η μικρη ειναι 1500γραμμ.

Τα μαθηματα στην Ευτοκια ειναι απιστευτα χαλαλι το ταξιδι που κανω (ειμαι στο τμημα τις Δευτερας)

Τελη Φλεβαρη θα ζωγραφισουμε τελικα το δωματιο τις μικρης..

Οσο αφορα τα πραγματα ειμαι σχεδον ready!! καροτσι εχω παρει απο τον Ιανουαριο το Strokke απο το http://www.pramworld.co.uk βαλιτσα σχεδον ready και απο ρουχαλακια αστα να πανε!! θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες

Πολλα φιλια

Μπράβο η κούκλα!! 1500 kg κοπελάρα ολάκερη!!!!!!!

Με το καλό κοριτσάρα μου....

Περιμένουμε τις φωτό σου!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Εχω ξυπνήσει από τις 6 παρά. Δεν έχω ύπνο.... :(

Να δω πως θα αντέξω στο τρέξιμο όλη τη μέρα.

Αυτός χρυσή μου είναι ο γνωστός Σαραντόπουλος .... Εμένα ποιός νομίζεις ότι είναι ο γιατρός στο κέντρο μάνας και παιδιού Καλλιθέας? Αυτός που κάθε φορά μου ανεβάζει την πίεση.... ε τον γνώρισες και από κοντά... Καπνίζει όμως σαν φουγάρο....δεν σέβεται τίποτα.....

Και εγώ κάθε φορά που πάω του λέω θέλω αυτά τα χάπια, όχι λέει θα σου δώσω άλλα. Έχω 30 μέρες άδειας, τις 15 μόνο γράφει, την υπόλοιπη πάρτην από την καλοκαιρινή σου μου λέει. 31 Μαρτίου Γράφει ΠΗΤ ο γυναικολόγος μου, 30 το βγάζει αυτός.

Εσύ που μένεις και πάς στης Καλλιθέας?

Καλά πολύ ζώον! Την προηγούμενη φορά, πάω τη συνταγή του γιατρού μου για σίδηρο, φυλλικό και ασβέστιο και μου λέει. Αύτες τις αηδίες εγώ δεν τις γράφω. Να μου φέρεις τις εξετάσεις σου να σου πω ΕΓΩ τι θα πάρεις. Και δε μου έγραψε τίποτα. Από τότε τα αγοράζω.... Γκκρρρ

Μένψ Τζιτζιφιές. Πολύ κοντά στο κέντρο μαάνας και παιδιού Καλλιθέας. Εσυ;

δεν εχω ιδεα εγω!!παντως πρωτη φορα ακουω αυτον τον ορο!! τι αλλο θα βγαλουν?Βυζιοθεραπευτη,κοιλοθεραπευτη,σεξοθεραπευτη???χο χο!!

Με πεθαίνεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

X4pTp3.png

Goodmorning μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε? Αχ φχαριστήθηκα ύπνο η γυναίκα, 8 ώρες γεμάτες!!!

Τσικνοπέμπτη σήμερα, το βράδυ έχει ψητοκατάσταση μην το ξεχνάμε!!

dim_angel αν έχεις αυτοκίνητο θα σου πρότεινα να πας στο κέντρο μητέρας και παιδιού Αργυρούπολης και να μην ξαναπάς στις Τζιτζιφιές. Πάντως μία βαρβάτη καταγγελία και μόνο για το τσιγάρο του αξίζει.

Αυτός κοκαλώνει μόνο άμα του βάλεις τις φωνές.

Εγώ μένω Π.Φάληρο, άντε και είμαστε και γειτόνισσες περίπου και δεν το ξέραμε τόσο καιρό. Θα κάνουμε καροτσοβόλτες στον Φλοίσβο από την άνοιξη.....

Κορίτσια θέλω μία όμορφη προίκα (πάντα και ΣΙΑ ) που να μην είναι σκίσε με, αλλά να είναι όμορφη. Για πείτε καμία ιδέα γιατί εχτές με έστειλαν με κάτι που μου είπαν....

Αντε καλέ, ξυπνήστε!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

angel είσαι ο άγγελός μου!!!!!!!!!!

Χθες δοκίμασα τα ξυνόμηλα και επιτέλους κοιμήθηκα χωρίς καούρα!!!Μακάρι να είναι αυτό η λύση και να μην ήταν τυχαίο.............

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κατάφερα να κοιμηθώ μια νύχτα συνεχόμενα!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μανούλες, καλημέρα! Αντε βρε σήμερα θα φάμε ότι θέλουμε!!! Τσικνοπέμπτη!:;)

Μα διαβάζω τόση ώρα που γράφατε χτες για πίτσες και σουβλάκια και μου ανοίξατε την όρεξη πρωί πρωί!!! :tongue::tongue:

angie τι είναι αυτά που διαβάζω;;; Παραιτήσε από Πρόεδρος;;; Δεν υπάρχει αυτό. Εμείς εσένα θέλουμε!!!

Δεν θα αφήσουμε να παραιτηθείς

Andria27 πως είσαι σήμερα;;; Αντε βρε κοριτσάκι μου επιτέλους πήρες την αδειούλα σου και τώρα θα ξεκουραστείς!!! :P:p:p

Αντε να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τα πραγματάκια μας για το μαιευτήριο... Εφτασε ο καιρός και για εμάς!!! :lol: Πάντως πολύ άγχος βρε μανούλες και για την γέννα και για τον θηλασμό... αλλά εμείς είμαστε δυνατές και θα τα καταφέρουμε!!! Ετσι δεν είναι;;; Γερά να είναι τα μωράκια μας!!!

Στις 20/2 περιμένουμε να μας φέρουν το καρότσι, την αλλαξιέρα-συρταριέρα και την προίκα του μπεμπούλη μας και ανυπομονώ!!! Κάτι τελευταία ψώνια έχουν μείνει για εμένα και το μωράκι μου και είμαστε κομπλέ!!! Μέχρι τέλος του μήνα όλα θα είναι έτοιμα!!! :lol::lol::lol:

Η κοιλιά σας πονάει ώρες ώρες χαμηλά;;; Μην νομίζεται κανέναν τρελό πόνο... Φαντάζομαι ότι θα είναι φυσιολογικο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

angel είσαι ο άγγελός μου!!!!!!!!!!

Χθες δοκίμασα τα ξυνόμηλα και επιτέλους κοιμήθηκα χωρίς καούρα!!!Μακάρι να είναι αυτό η λύση και να μην ήταν τυχαίο.............

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κατάφερα να κοιμηθώ μια νύχτα συνεχόμενα!!!!!!!

καλημέρα Elisavet μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που μου το είπες!!!! Καλά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ευχαριστήσω και εγώ την κοπέλα που το είχε γράψει σε εκείνο το φόρουμ.... (αλλά αλσχάϊμερ....:rolleyes:)

Εύχομαι να είναι έτσι ήρεμα τα βράδια σου μέχρι να γεννήσεις!!!!!!!

GaiGp3.png

Μανούλες, καλημέρα!

καλώς την μανούλα!!!

Αντε να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τα πραγματάκια μας για το μαιευτήριο... Εφτασε ο καιρός και για εμάς!!! :lol: Πάντως πολύ άγχος βρε μανούλες και για την γέννα και για τον θηλασμό... αλλά εμείς είμαστε δυνατές και θα τα καταφέρουμε!!! Ετσι δεν είναι;;; Γερά να είναι τα μωράκια μας!!!

Έρχεται και η ώρα μας.... το θέμα είναι να περάσαμε καλά στην διαδρομή και το φινάλε έπεται πανηγυρικό!!!!

Στις 20/2 περιμένουμε να μας φέρουν το καρότσι, την αλλαξιέρα-συρταριέρα και την προίκα του μπεμπούλη μας και ανυπομονώ!!! Κάτι τελευταία ψώνια έχουν μείνει για εμένα και το μωράκι μου και είμαστε κομπλέ!!! Μέχρι τέλος του μήνα όλα θα είναι έτοιμα!!! :lol::lol::lol:

Και εγώ όλο έτοιμη λέω και μετά λείπουν τα μισά....

Η κοιλιά σας πονάει ώρες ώρες χαμηλά;;; Μην νομίζεται κανέναν τρελό πόνο... Φαντάζομαι ότι θα είναι φυσιολογικο...

Χαμηλά δλδ?

Αχχχχχχχχ, θα τρελαθώ!!! Μόλις είδα ότι μπήκα και εγώ στον 8ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WELCOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...