Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλη σας μέρα μανούλες!

strata καλά έκανες που επανέλαβες τον υπέρηχο!ευτυχώς που δεν είναι από το νεφρό ο πόνος!είναι μυοσκελετικός?πονάς ακόμα?να δούμε τι θα σου πει και ο νηστειοτέτοιος!

atlantis μου ελπίζω να σαι καλά.Ο νηστειοθεραπευτής είπε πως ο πόνος είναι απ το στομάχι κ ο άλλος πόνος δεν είναι σκωλικοειδίτης είναι το έντερο.Το νεφρό παρότι έχει αυτη την μεγάλη πέτρα κ είναι διογκωμένο απ την εγκυμοσύνη δεν μ ενοχλεί ευτυχώς.Αλλα κ αυτός ειπε είναι πολλά 20 κιλά. κ κορίτσια στο ιστορικό που μου πήρε με ρώτησε αν γεννήθηκα φυσιολογικά,αν θήλασα κ αν πήρα αντιβιώσεις στην παιδική μου ηλικία!!!Φανταστείτε ποση σημασία έχουν ολ αυτά.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια, κάπου στο φόρουμ διαβασα οτι το Αρκαδι, επειδη ειναι σκονη, το διαλυεις πρωτα σε νερο και μετα το βαζεις στο πλυντηριο. Δεν ξερω αν ετσι το κανατε, αλλα ετσι διαβασα.

Εγω θα σας καληνυχτισω μαλλον γιατι πεινασα και μετα θα παω νανι. Καληνυχτα!

Αντε Μαράκι ξεκουράσου απόψε, αύριο σε περιμένει γυμναστικούλα.....

Καληνύχτα και φιλιά στην μπέμπα!!

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Μαρακι!!! :-)

αχ να μπορουσα να σου πω Βικακι ΟΤΙ ζηλευω το υπεροχο γευμα σου...(μπλιαξ) χα χα!καημενακι ,υπομονη,ολες οι χοντρουλες ειμαστε ενωμενες!παραιτηθηκα ρε αφου δε μπορω να οργανωσω τιποτα πια η δυστυχη μανα!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Μαρακι!!! :-)

αχ να μπορουσα να σου πω Βικακι ΟΤΙ ζηλευω το υπεροχο γευμα σου...(μπλιαξ) χα χα!καημενακι ,υπομονη,ολες οι χοντρουλες ειμαστε ενωμενες!παραιτηθηκα ρε αφου δε μπορω να οργανωσω τιποτα πια η δυστυχη μανα!!!

Το ποιό αστείο είναι ότι χόρτασα.... χαχαχαχα

Αϊντε από 'δω που παραιτήθηκες....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω ιδεα εγω!!παντως πρωτη φορα ακουω αυτον τον ορο!! τι αλλο θα βγαλουν?Βυζιοθεραπευτη,κοιλοθεραπευτη,σεξοθεραπευτη???χο χο!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κορίτσια τί κάνετε;!

Αχ, διαβάζω, προσπαθώ να θυμάμαι όλα τα σχόλια που θέλω να κάνω αλλά όλο και κάτι ξεχνάω!

Λοιπόν, για το αρκάδι... Εμένα μου μυρίζει λίγο αποστείρωση... Δεν ξέρω γιατί, ούτε αν θα το αντέξω γιατί είμαι περίεργη με τις μυρωδιές! Πάντως αν δεν το αντέξουμε καλύτερα, κατά τη γνώμη μου, να πλένουμε με ένα κοινό βρεφικό, παρά να βάλουμε μαλακτικό γιατί αυτό δεν ξεπλένεται...

Αυτό με τα τηλέφωνα το σκεφτόμουν κι εγώ... Αν γεννήσει κάποια, να μην το μάθουμε 5 μέρες μετά! Η καθεμιά ας έχει το τηλέφωνο κάποιας άλλης για να την ειδοποιήσει! Μπορούμε να στείλουμε και ένα προσωπικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες με το τηλέφωνό μας ώστε εύκολα και γρήγορα να έχουμε όλες, όλα τα νούμερα!

Αυτά τα άγχη όλες τα έχουμε λίγο-πολύ... Εγώ όταν παρααγχώνομαι απλώς σταματάω να σκέφτομαι! Αλλάζω θέμα και ξεχνιέμαι! Τη μεγάλη φρίκη την έφαγα όταν είδα μια εικόνα εγκύου σε προφίλ με το πού έχουν μετατοπιστεί τα εσωτερικά όργανα τον 9ο μήνα! Δεν το έχω ξεχάσει αλλά δεν με τρομάζει πλέον... Λέω "οκ! Μια χαρά νιώθω όπου κι αν είναι το έντερό μου σε αυτή τη φάση!" Επίσης κάτι πολύ παρήγορο είναι πως όλα αυτά είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! Kαι κάτι ακόμη που με κάνει να νιώθω καλύτερα: κάθε πόνος (τοκετού και μη) φέρνει το μωράκι μου πιο κοντά!

Για την υπερπληροφόρηση συμφωνώ κι εγώ, όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την ποσότητα των πληροφοριών, για το δικό μας καλό πρέπει να σταματάμε! Το έχω πάθει κι εγώ και μάλιστα πρόσφατα! Το παρακάνουμε κι εμείς και αντί να βοηθάμε τον εαυτό μας καταλήγουμε να πνιγόμαστε!

Σήμερα για το μάθημα θα ήθελα να πω πάαααρα πολλά, αλλά δεν έχω το κουράγιο...

Μας είπαν για τα βλαστοκύτταρα (τα οποία είναι άλλο πράγμα από αυτό που εννοούν όλοι!) με επιστημονικά τεκμηριώμένα στοιχεία από επίσημους φορείς και όχι από ιδιωτικές εταιρίες που μας δουλεύουν ψιλό γαζί!!!

Προσανατολιζόμασταν στη δημόσια τράπεζα του Παπανικολάου αλλά μετά τα σημερινά σιγουρευτήκαμε 100%!

Κορίτσια, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε για τα "βλαστοκύτταρα",

δ ι α β ά σ τ ε κ α ι ε ν η μ ε ρ ω θ ε ί τ ε ! ! !

Οι πιο αξιόπιστες πηγές είναι

η Ελληνική Αιματολογική Εταιρία http://www.eae.gr/new/trapezes-o-m.asp

ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων http://www.eom.gr/ και

η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής http://www.bioethics.gr/

Θάλεια και Άννη θα πρότεινα επίσκεψη στο Παπανικολάου αφού φτάσετε κι εσείς σε αυτό το μάθημα για να είστε λίγο υποψιασμένες με το θέμα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

δεν εχω ιδεα εγω!!παντως πρωτη φορα ακουω αυτον τον ορο!! τι αλλο θα βγαλουν?Βυζιοθεραπευτη,κοιλοθεραπευτη,σεξοθεραπευτη???χο χο!!

Xαμενο!γελαω 10 λεπτα με τον βυζιοθεραπευτη!!!χαχαχαχαχα!!!!

εγω εφαγα το ξυνομηλο μου κ παω να ισιωσω κορμι!!!!αντε μακια!!!!σμουτς!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!Ηρθα κι εγω!!!!

Παλι για φαγητο μιλατε βρε μανουλες?????Κι εχω μια πεινα.......

Και δεν ξερω τι να φαω η χοντρουλα!!!!!!!!!Το στομαχι μου απο την πεινα εχει φτασει να μην πω που!!!

Σημερα ενα φιλικο μας ζευγαρι πηγε Ρωμη και εκανα παραγγελια

ενα ακριβουτσικο πορτοφολι μια και πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια

ακριβη μου αγορα αφου οταν με το καλο ερθει ο μπεμπης θα στενεψουν οι

κωλοι!!!Οχι οτι τωρα ειναι καλυτερα αλλα ειπα να κανω μια φορα την υπερβολη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

angie μας η παραιτηση δεν γινετε δεκτη!!!!!Εσενα θελουμε για αρχηγο!!

Μην χαλας χατιρι στις εγκυουλες φιλες σου!!!!Και δεν εισαι αχρηστη!!

Οποια κοπελα και να οργανωνε την συναντηση αφου δεν μπορουσαν ή δεν ηθελαν καποιες κοπελες το ιδιο αποτελεσμα θα ηταν;););)

ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!

Κορίτσια τί κάνετε;!

Καλησπέρα Ιωάννα μας!!!

Λοιπόν, για το αρκάδι... Εμένα μου μυρίζει λίγο αποστείρωση... Δεν ξέρω γιατί, ούτε αν θα το αντέξω γιατί είμαι περίεργη με τις μυρωδιές! Πάντως αν δεν το αντέξουμε καλύτερα, κατά τη γνώμη μου, να πλένουμε με ένα κοινό βρεφικό, παρά να βάλουμε μαλακτικό γιατί αυτό δεν ξεπλένεται...

Απαπα και εγώ προδέρμ... Και μαλακτικό μόνο στις κουβέρτες...

Η καθεμιά ας έχει το τηλέφωνο κάποιας άλλης για να την ειδοποιήσει!

Το αυτό...

Κορίτσια, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε για τα "βλαστοκύτταρα",

δ ι α β ά σ τ ε κ α ι ε ν η μ ε ρ ω θ ε ί τ ε ! ! !

Οι πιο αξιόπιστες πηγές είναι

η Ελληνική Αιματολογική Εταιρία http://www.eae.gr/new/trapezes-o-m.asp

ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων http://www.eom.gr/ και

η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής http://www.bioethics.gr/

Συμφωνώ, θα σας πω και εγώ για την δημόσια τράπεζα, έχω κανονίσει ενημέρωση την Παρασκευή στο Έλενα

.................

GaiGp3.png

Xαμενο!γελαω 10 λεπτα με τον βυζιοθεραπευτη!!!χαχαχαχαχα!!!!

εγω εφαγα το ξυνομηλο μου κ παω να ισιωσω κορμι!!!!αντε μακια!!!!σμουτς!!!!

Ενα ξυνόμηλο την ημέρα την καούρα κάνει πέρα....

Καληνύχτα κορμί!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σε όλες τις μπαμπουσκίτσες!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ήθελα να μοιραστώ αυτά που ήξερα με την ελπίδα πως θα βοηθήσουν έστω και μια μαμά να θηλασει! Άλλωστε γι' αυτό είμαστε εδώ και όλες περιμένουμε χρήσιμες πληροφορίες σε θέματα που μας ενδιαφέρουν!

strata, ο πόνος είναι κλασσικός πόνος εγκυμοσύνης λόγω ανάπτυξης της μήτρας και χαλάρωσης των συνδέσμων; Το καλό είναι πως είναι δύσκολο να σε ενοχλήσει η πέτρα τώρα, οπότε σου φεύγει το έγχος!

Ιωαννάκι μου όντως το άγχος μου φυγε αλλά χθες δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα απο υπερένταση κ το πρωί είχα δύσπνοια!πΆΝΤΩς ΑΠ ΑΥΤΆ ΧΑΛΆΡΩΣΑ ΚΆΠΩς.

ΆΛΛΑ ΝΈΑ.Νιώθω πολυ κουρασμένη αποψε.Πήγα πρωί στο γιατρό ,στο Χολαργό,μ εξέτασε μου πε πως οι πόνοι είναι απ το στομάχι κ το έντερο κ οτι γενικά έχω πολυ νερό στην κοιλιά κ διάφορα πρηξίματα που επιδεινώνουν τους πόνους κ μου δωσε νηστεία κ για τα κιλά κ το νεφρό κ όλα.Για μια βδομάδα θα τρώω το πρωί δυο μπανάνες, το μεσημέρι βραστές πατάτες κ το βράδυ χυμό!!!!Κ ενδιάμεσα τίποτα,ούτε νερό!!!αΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗ.

οΠΌΤΕ ΆΤΙΜΕς κόψτε τις συζητήσεις για τα γλυκά κ τις λιχουδιές γιατί μου βάζεται ιδέες.Κ σε μια βδομάδα μου δωσε να κάνω κάποιες εξετάσεις-αυτές που κάνουμε κάθε μήνα κ κάποιες επιπλέν κ θα με ξαναδεί.Μου πε επιπλέον πως μάλλον τρώω αγχομένα τελευταία κ επιβαρύνω κ αλλο το στομάχι.Πάντως είχε πολύ κόσμο εκεί.

ΈΠΕΙΤΑ ΚΑΤΈΒΗΚΑ ΣΤΟ σΎΝΤΑγμα κ ξεποδαριάστηκα σε βιβλιοπωλεία να βρω ένα βιβλίο γιόγκα με ασκήσεις για εγκύους κ τιποτα.Γιατί δεν θυμάμαι μετά να κάνω στο σπίτι τις ασκήσεις στο σπίτι μετά το μάθημα.Ήπια κ ένα χυμό στο καφέ του public!Πολύ ωραία εκεί πάνω.Έχετε πάει;;;

τΕΛΙΚΆ ΠΉΓΑ Κ απ τα mothercare k τελικά γύρισα 7 το απόγευμα στο σπίτι.Είμαι πολύ κουρασμένη κ κλείνουν τα μάτια μου.Ελπίζω ν αποδώσει η νυστεία.

ntesehjufpgrhgvn.png

Δυστυχώς ομως δεν ήμουνα εγώ που λήστεψα το Μετρο!!!!!!!!!!!!Αnnie ασχολείσαι με γιόγκα;;;;Ξέρεις εσύ κ΄ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΊο Γιόγκα που ν αναφέρται κ σε ασκήσεις εγκυμοσύνης;;;;;;;;;;Κοιμάστε όλες;;;;φιλενάδα Angie που είσαι;;;;;;;;;;;Πάρε τα πάνω σου.Να παίρνουμε η μια δύναμη απ την αλλη.

βασ32 είσαι πολύ τυχερή που ο άντρας σου είναι ψυχολόγος.Το βρίσκω σωστό αυτό που σου λέει.Εγω πάλι αγχόνομαι για ο τι αγνοώ.Κ για το θηλασμό αγχόνομαι ξαιτί δεν έχω διαβάσει ακόμη πολλά πράγματα κ ακόμη δεν εχουμε κάνει κ το αντίστοιχο μάθημα...Όλα θα γίνουν να ηρεμήσουμε...

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...